Kuinka jakaa WordPress-sisältöä käyttämällä Blog2Social

Kuinka jakaa WordPress-sisältöä käyttämällä Blog2Social

Jos haluat saada kaiken hyödyn WordPress-sivustosi sisällöstä, sinulla ei ole varaa unohtaa sosiaalista mediaa. Haluat jakaa työsi mahdollisimman monilla alustoilla, jotta voit kasvattaa yleisöäsi ja lisätä liikennettä sivustoosi. Tämä voi kuitenkin olla aikaa vievää työtä, jos sinulla ei ole apua. Yksi laajennus, joka voi tehdä prosessista huomattavasti helpompaa, on Blog2Social.


Tämän työkalun avulla voit helposti jakaa WordPress-sisältösi suosituimmissa sosiaalisen median ympäristöissä. Se pitää sinut myös hallinnassa, kuinka viestisi näyttävät jaettaessa – ja voit jopa automatisoida prosessin.

Tässä viestissä keskustellaan siitä, miksi on tärkeää hyödyntää sosiaalista mediaa ja esitellä sinulle Blog2Social-laajennus. Sitten opastamme sinut vaiheiden aloittamiseen viestien jakamisen aloittamiseksi. Aloitetaan!

Miksi sisällön jakaminen sosiaalisessa mediassa on elintärkeää

Jos luet tätä, on epätodennäköistä, että tarvitset johdannon sosiaaliseen mediaan. Viime vuosikymmenen aikana sosiaalisen median alustoista, kuten Facebookista ja Twitteristä, on tullut arjen kiinnitys. Yli 2 miljardia ihmiset ovat esimerkiksi aktiivisia Facebook-käyttäjiä, kun taas Twitter houkuttelee 300 miljoonaa käyttäjille. On todennäköistä, että sinulla on profiileja näissä verkoissa itse.

Pelkkä käyttäjien määrä tekee näistä alustoista tärkeitä, kun kyse on WordPress-verkkosivustosi yleisön laajentamisesta. Maailmassa, jossa lähes puolet kaikista planeetan ihmisistä käyttää sosiaalista mediaa, ei ole koskaan ollut tehokasta kanavaa levittääksesi sisältöäsi globaalisti monimuotoiselle ihmisryhmälle.

Useimmat sivustot ovat jo ymmärtäneet tämän, ja 78% pienet yritykset käyttävät sosiaalista mediaa houkutellakseen asiakkaita. Tämä on järkevää, koska sosiaalisen median avulla käyttäjät voivat olla entistä paremmin sitoutuneet sisältöön. Lisäksi, jos voit saada lisää sosiaalisia osuuksia viesteihisi, tämä puolestaan ​​voi auttaa lisäämään liikennettä sivustoosi tai kauppaan.

WordPress-sisällön onnistumisen varmistamiseksi sinun tulisi siksi pyrkiä olemaan tehokas sosiaalisen median strategia. Tämä tarkoittaa tietämistä, milloin jakaa sisältöäsi, mihin alustoihin kohdistaa ja mikä aikataulu on optimaalinen. Onneksi tämä on kaikki paljon helpompaa, jos sinulla on oikea työkalu.

Esittelyssä Blog2Social-laajennus

Blog2Sosiaalinen laajennus

Jos etsit tapaa hallita tehokkaasti sosiaalisen median strategiaasi, muutama työkalu on yhtä hyödyllinen kuin Blog2Social WordPressille. Tämä on laajennus, jonka avulla voit lähettää sisältösi helposti useille suosituimmista sosiaalisen median alustoista.

Blog2Social helpottaa sosiaalisen median läsnäolon seuraamista. Sen avulla voit yhdistää sivustosi Facebookiin, Twitteriin, Instagramiin, Redditiin, Pinterestiin ja moniin muihin alustoihin. Pelkkä sisällön jakaminen on kuitenkin vain vähimmäistaso mitä Blog2Social voi tehdä. Tutkitaan muutama sen hyödyllisemmistä ominaisuuksista yksi kerrallaan.

Jaa sisältö automaattisesti useiden sosiaalisen median alustojen välillä

Kuten mainitsimme, Blog2Social tukee useita sosiaalisen median sivustoja. Nämä vaihtelevat suurimmista, kuten Facebook, Twitter ja Instagram, niche-verkkoihin, kuten Medium ja BlogLovin:

Jaa sisältö automaattisesti useiden sosiaalisen median alustojen välillä

Parasta on se, että kun olet asentanut laajennuksen, sinun on tehtävä vähän muuta. Blog2Social voi jakaa viestisi automaattisesti määrittelemille verkoille käyttämällä haluamiasi asetuksia. Tämä vähentää melkein nollaan ajan, jonka vietät vain saadaksesi sanan sisällöstäsi sisältöön. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on keskittyä laadukkaiden viestien luomiseen, ja kun kaikki julkaisijasi julkaistaan, he tietävät heti.

Aikatauluta viestit erikseen eri sivustoilla

Sisällön jakaminen lähettämällä se sosiaaliseen mediaan heti, kun se on julkaistu, on yleinen strategia, ja toimii yleensä hyvin. Se ei kuitenkaan ole ainoa mahdollinen menetelmä. Voit myös ajoittaa viestien jakamisen tiettyyn aikaan eikä hetkessä.

Voit esimerkiksi lähettää useita eri kappaleita samanaikaisesti, mutta et halua roskapostia sosiaalisen median profiileihisi linkkien avulla samanaikaisesti. Vaihtoehtoisesti, ehkä olet yrittänyt tutkia parhaat ajat jaettavaksi sisältöä eri verkoissa, ja haluat maksimoida saamiesi näyttökertojen määrän ja sitoutumisen tason.

Blog2Social antaa sinulle jopa mahdollisuuden ajoittaa sosiaalisen median viestit eri aikoihin alustasta riippuen (mikä on hyvin samanlainen kuin ajoitat blogiviestisi). Tämä tarkoittaa, että sinulla on täysi hallinta sosiaalisen median strategiassasi riippumatta siitä, kuinka syvällisesti haluat tulla toimeen.

Hallinnoi viestejäsi ja osakkeitasi

Jos žongloit paljon sisältöä ja alustoja, voi olla vaikea seurata, mitä viestejä olet jakanut ja missä. Auttaaksesi sinua ulos, Blog2Social sisältää kojelaudan, josta saat yleiskuvan kaikista jakeistasi kaikissa verkoissa:

Hallinnoi viestejäsi ja osakkeitasi

Tämän kalenterin avulla on helppoa seurata osakkeitasi ja suodattaa ne tiettyjen viestien ja verkkojen perusteella. Seuraamalla sisältöäsi tällä tavalla voit varmistaa, että strategiaasi noudatetaan, ja voit optimoida lähestymistapasi milloin haluat. Voit jopa jakaa uudelleen vanhoja viestejä, jotka eivät ehkä ole toimineet yhtä hyvin ensimmäistä kertaa.

Mukauta jaettujen viestien ulkoasua

Sosiaalinen media on enemmän kuin pelkkä teksti ja linkit, jotka on heitetty yhteen ilman toista ajattelua. Itse asiassa keskeinen huolenaihe on varmistaa, että viestisi näyttävät hyvältä levitettäessä eri verkkoihin. Blog2Social antaa sinun määrittää kunkin viestin ulkoasu, kun se julkaistaan ​​eri alustoilla:

Mukauta jaettujen viestien ulkoasua

Voit lisätä sisällönkuvauskenttiä kuvien lisäämiseen ja jopa määrittää tarkalleen, mitä otsikko ja kuvaus sanovat. Tämä on myös helpoin tapa lisätä Open Graph- ja Twitter-kortteja osakkeisiisi, koska sinun ei tarvitse sekoittaa mitään koodia tai lisälaajennuksia. Sinulla on aina täysi hallinto siitä, kuinka viestisi näyttävät koko ajan.

Luo hashtageja WordPress-tunnisteista

Lopuksi, toinen tärkeä osa sosiaalista mediaa on hashtags. Aloittamattomille tämä on menetelmä merkitsemään viestit aiheen tai potentiaalisen yleisön mukaan (# blog2social). Lisäämällä hashtagin viesteihisi, annat potentiaalisille lukijoille nähdä, mitä aiheita itse sisältö kattaa, ja helpotat viestisi löytämistä käyttäjille, jotka ovat jo kiinnostuneet aiheesta:

Luo hashtageja WordPress-tunnisteista

Blog2Social -sovelluksella voit luoda hashtageja automaattisesti käyttämällä kussakin viestissä määrittämiäsi WordPress-tunnisteita. Tällä tavalla sinun ei tarvitse sisällyttää manuaalisesti osuvia hashtia, vaan voit luottaa siihen, jonka plugin luo sinulle. Toisin sanoen, se on toinen kätevä tapa automatisoida sosiaalisen median strategiasi.

Kuinka jakaa WordPress-sisältöäsi sosiaalisen median alustoilla käyttämällä Blog2Socialia (kahdessa vaiheessa)

Nyt kun olemme selvittäneet tärkeimmät syyt, miksi Blog2Social on niin tehokas sosiaalisen median jakamistyökalu, olkaamme käytännöllisiä. Seuraavassa esittelyssä osoitamme sinulle, kuinka voit käyttää tätä laajennusta viestin jakamiseen eri sosiaalisen median alustoilla.

1. Yhdistä sosiaalisen median profiilisi

Kun olet ladannut ja asentanut Blog2Social-laajennuksen (tässä on opas lisäosien asentamisesta, jos sinulla on kysyttävää), sinun on ensin kytkettävä käyttämäsi sosiaalisen median profiilit. Nämä ovat käyttöympäristöt, joissa viestejäsi jaetaan, joten on tärkeää, että lisäät kaikki välittämäsi sivustot etukäteen (vaikka voit aina sisällyttää lisää myöhemmin).

Siirry ylläpitäjän hallintapaneelin kohtaan Blog2Social> Verkot nähdäksesi luettelon käytettävissä olevista alustoista:

Blog2Social: Yhdistä sosiaalisen median profiilisi

Huomaat, että jotkut alustat antavat sinun valita useita vaihtoehtoja, kuten sivu tai ryhmä. Kuten saatat olettaa, näiden valintojen avulla voit jakaa sisältöä suoraan hallituille sivuille ja ryhmille sekä perusprofiilillesi.

Kun napsautat tietyn alustan vieressä olevaa painiketta, uusi ponnahdusikkuna tulee näkyviin. Sinua pyydetään valtuuttamaan tilisi kyseisessä palvelussa:

Blog2Social: Valtuuta sosiaalinen pääsy

Alustasta riippuen sinua saatetaan joutua antamaan tilitietosi ja vahvistamaan, että haluat tarjota käyttöoikeuden. Kun olet tehnyt sen, ikkuna sulkeutuu ja näet profiilisi näkyvän luettelossa verkon alla:

Blog2Social: Facebook Connect

Toista tämä prosessi kaikilla tilillä, sivuilla ja / tai ryhmillä, jotka haluat yhdistää. Kun olet määrittänyt tarvittavat alustat, olet valmis aloittamaan jakamisen heti.

2. Jaa sisältösi sosiaalisen median sivustoissa

Tavallinen menettely sisällön lähettämiseen Blog2Socialin avulla on erittäin yksinkertainen. Prosessin havainnollistamiseksi jaetaan perusblogin viesti Facebookille. Jotta tämä toimisi, viesti on jo julkaistava tai suunniteltu julkaistavaksi.

Avaa viesti, joka täyttää yhden näistä kriteereistä, ja huomaat uuden ruudun editointiliittymän yläosan lähellä (nimeltään Auto-Post on Social Media):

Blog2Social: Automaattinen viesti sosiaalisen median sivustoissa

Täällä voit napsauttaa Mukauta ja ajoittaa sosiaalisen median viestejä määrittääksesi viestin ennen sen jakamista. Tämä avaa uuden sivun, jolla voit muokata viestin ulkoasua määritetyssä verkossa:

Blog2Social: Automaattinen postitusaikataulu

Tässä tapauksessa verkko on Facebook. Joten viestiin liitetään kuva artikkelista, samoin kuin sen otsikko ja metakuvaus. Nämä vaihtoehdot vaihtelevat valitsemastasi verkosta riippuen sekä siitä, käytätkö ilmaista tai premium-laajennusta (lisätietoja tästä hetkessä).

Voit nyt napsauttaa Jaa-painiketta julkaistaksesi viestin Facebook-profiiliin. Sitten voit tarkistaa profiilisi nähdäksesi viestin:

Blog2Social: Julkaistu sisältö

Tämän jälkeen olet onnistuneesti käyttänyt Blog2Socialia WordPress-viestin jakamiseen!

Tietenkin, tämä on vain naarmuttamalla pintaa, jonka voit tehdä laajennuksella. Kuten aiemmin mainitsimme, voit myös ajoittaa viestejä Blog2Social-sovelluksella tai jakaa sisällön automaattisesti profiileihisi. Voit käyttää näitä edistyneitä ominaisuuksia päivittämällä johonkin laajennuksesta palkkio-suunnitelmat, jotka alkavat 69 dollaria vuodessa.

johtopäätös

Monet käyttäjät luottavat sisällön löytämiseen sosiaaliseen mediaan, joten sinun on voitava jakaa WordPress-viestit helposti ja vaivattomasti. Yksi tapa yksinkertaistaa tätä prosessia on Blog2Social kytkeä. Tämän työkalun avulla voit mukauttaa tapaa, jolla jaat viestejä, ja jopa automatisoida prosessin.

Tässä artikkelissa olemme osoittaneet sinulle, kuinka voit aloittaa Blog2Socialin käytön ja kuinka sitä käytetään. Yhteydenotto, viestin jakamiseen tarvitaan vain seuraavat kaksi vaihetta:

  1. Yhdistä sosiaalisen median profiilisi.
  2. Jaa sisältösi sosiaalisen median sivustoilla.

Onko sinulla kysyttävää sisällön jakamisesta sosiaalisessa mediassa tai miten Blog2Social voi auttaa? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map