Kinsan ylläpitämä WordPress-hosting-arvostelu (2019)

Kinsta on yksi maineikkaimmista hallinnoiduista WordPress-palveluntarjoajista, jota ylläpitää Google Cloud Platform. Tässä artikkelissa tarkastellaan Kinsan hallinnoimaa WordPress-isännöintipalvelua ja vertaillaan sen suorituskykyä.


Kinsta WordPress-hosting

Mitä peitämme

Kuten useimmat hallitut WordPress-isännöintipalveluntarjoajat, Kinsta tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja tähtitukea. Se, joka erottaa sen kilpailusta, ovat sen erilaiset lisäarvoa tarjoavat palvelut täydentää sen ydin hallitsema WordPress-isännöintitarjonta.

Meidän on korostettava, että emme ole vertailleet Kinsan suorituskykyä muihin hallinnoituihin WordPress-palveluntarjoajiin nähden. Tavoitteemme tähän 2019 Kinstaan ​​tarkistaa se korostaakseen lisäominaisuuksia – hallitun WordPress-isännöinnin lisäksi -, jotka erottavat Kinsan kilpailusta.

Me tietysti jaamme suorituskykytestitulokset, jotka suoritetaan Kinsta-sivustolla omillamme Koko teema. Jos etsit erityisesti vertailuarvoja, voit löytää ne helposti Googlesta yksinkertaisella “Kinsta vs. ” Hae.

Kuten kaikissa arvosteluissamme, tarkoituksenamme ei ole vakuuttaa sinua ostamaan Kinsta, jotta voimme saada tytäryrityspalkkion. Ainoa tarkoituksenamme on antaa sinulle katsaus palvelusta loppukäyttäjän. Brins, joka johtaa sisältöä Kinstassa, oli ystävällinen jakamaan 30 päivän demo-tilin, johon olemme tottuneet. (Kiitos, Bri!)

Tässä on lyhyt kuvaus siitä, mitä kataamme:

 • Yleiskatsaus Kinsan tekniseen pinoon
 • Kinsta-kojelauta perusteellisesti (lupaan parasta)
 • WordPress-varmuuskopiot Kinstassa
 • Suorituskyvyn optimointityökalut
 • WordPress-tietoturva Kinsan kanssa
 • Kinsta-analytiikka – mukaan lukien liikenteen ja suorituskyvyn seuranta
 • Suorituskyvyn vertailuarvot
 • Hinnasuunnitelmat, yhteiset tarjoukset ja lisäosat
 • Tuki ja johtopäätökset

Aloitetaan!

Katsaus Kinsan ylläpitämään WordPress-hosting-tekniikan pinoon

Kinsta on rakennettu kokonaan Google Cloud Platformin “premium-verkon tasolle”. Tämä antaa Kinstalle pääsyn huippuluokan palvelimiin, joiden latenssi on alhaisin yli 20 Google Cloud -keskuksessa. Voit (ja sinun pitäisi) valita tietokeskus, joka sijaitsee lähinnä sivustosi vallitsevaa lähtöliikennettä. Esimerkiksi, koska suurin osa mahdollisista vierailijoistani on Intiasta, olin valinnut Mumbai-tietokeskuksen testitilille.

Jokaisessa Google Cloudissa ylläpidetyssä Kinsta-koneessa on 96 prosessoria ja satoja gigatavuja RAM-muistia. Jokainen Kinstassa ylläpidetty WordPress-sivusto on sijoitettu omaan erilliseen ohjelmistosäiliöön (Google Cloudissa). Tämä tarkoittaa, että jos Kinsta-suunnitelmassasi on kolme WordPress-sivustoa, sinulla on kolme erillistä säilöä. Tämä ohjelmistoeristys tarjoaa kaksi erillistä etua:

 1. Sivustosi voivat skaalata tilauksen mukaan ilman seisokkeja. Tämä on erityisen hyödyllistä navigoida ”Shark Tank -tehosteessa” – esimerkiksi kun sivustosi osuu Redditin etusivulle tai on esitelty HackerNewsissä tai jopa Shark Tankissa!
 2. Sivustosi pysyy ennallaan, vaikka jonkun toisen sivusto olisi vaarantunut samassa julkisessa pilvessä. Konttiratkaisu on suunnitellulla tavalla suojattu.

Palvelinohjelmistojen osalta Kinsta käyttää optimoitua pinoa Nginx (web-palvelin) ja MariaDB ja tarjoaa useita versioita PHP-moottoreista 7.1: stä viimeisimpään versioon 7.3 (joulukuusta 2018). On olemassa monia muita turvallisuus- ja suorituskykyominaisuuksia, joista keskustellaan tämän oppaan aikana. Tutkitaan nyt loistavaa kojetaulua.

MyKinsta-hallintapaneelin tutkiminen

kuvakaappaus MyKinsta Dashboardista

MyKinsta-kojelauta

Kinsan oma sivustonhallintaportaali nimeltään MyKinsta, on fantastinen, intuitiivinen kojetaulu kaikkien WordPress-sivustojesi hallintaan. Kinsta-kojetaulu noudattaa muotoilufilosofiaa, joka on symbolinen WordPress-kojetaulusta, jota me kaikki tiedämme ja rakastamme.

Aivan kuten WordPress-järjestelmänvalvojan kojetaulussa saat pääasetukset vasemmalla olevalla sinisellä sivupalkilla. Jokaisella moduulilla on omat ala-asetuksensa, jotka noudattavat samanlaista suunnitteluasettelua.

MyKinsta-hallintapaneeli kattaa kaiken sivuston hallinnasta, WordPress-varmuuskopioista, sivuston analysoinnista, laskutuksesta, tuesta ja käyttäjän hallinnasta. Seuraavissa osioissa kerrotaan tärkeimmistä moduuleista.

Kinsta-sivustonhallintamoduuli

kuvakaappaus MyKinta Site Management Module -sovelluksesta

MyKinta-sivustonhallintamoduuli

Sivun hallinta MyKinsta-kojelaudan moduuli antaa sinulle sivustosi ulkoisen pääsyn tiedot, mukaan lukien sFTP, SSH ja tietokantaoikeudet, mukaan lukien phpMyAdmin. Voit muuttaa SFTP- ja phpMyAdmin-salasanasi helposti yhdellä napin painalluksella.

Ensimmäinen asia, jonka huomaat, on vihreä ELÄÄ -kuvake, joka näkyy näkyvästi MyKinsta-kojelaudan kussakin alamoduulissa. Voit vaihtaa STAGING ympäristö napsauttamalla Muuta ympäristöä oikeassa yläkulmassa.

Verkkotunnuksen hallinta MyKinstassa

kuvakaappaus verkkotunnuksen hallinnan kojelaudasta kinassa

Verkkotunnuksen hallinta Kinstassa

verkkotunnukset -välilehdessä voit hallita verkkotunnuksia, jotka liittyvät WordPress-asennukseen. Täällä voit lisätä / poistaa verkkotunnuksia ja määrittää ensisijaisen ja toissijaisen verkkotunnuksen sivustollesi. Voit myös hyödyntää Kinsan väliaikaista URL-osoitetta (sitename.kinsta.cloud), jos haluat testata sivustosi, ennen kuin siirrät sen yli.

WordPress-varmuuskopiot Kinsan kanssa

kuvakaappaus WordPress-varmuuskopioiden hallinnasta Kinstassa

WordPress-varmuuskopioiden hallinta Kinstassa

Olemme aina korostaneet ottaen säännöllisiä varmuuskopioita WordPress-sivustostasi. Suoraan sanottuna, meille oli vaikuttunut Kinsan vakavuusaste WordPress-varmuuskopioista.

 • Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot: Ensinnäkin, Kinsta luo automaattisesti varmuuskopion WordPress-sivustostasi joka päivä. Voit palauttaa sen yhdellä napsautuksella. Varmuuskopioita säilytetään kaksi viikkoa.
 • Manuaaliset varmuuskopiot: Voit luoda jopa 5 manuaalista varmuuskopiota, joita säilytetään myös kahden viikon ajan.
 • Ladattavat varmuuskopiot: Voit myös luoda viikoittain yhden ladattavan varmuuskopion, joka on voimassa 24 tuntia varmuuskopion luomisesta. Tästä on hyötyä, jos haluat säilyttää erillisen varmuuskopion sivustostasi Kinsan ulkopuolella.
 • Järjestelmän luomat varmuuskopiot: Päivittäisten varmuuskopioiden lisäksi Kinsta luo automaattisesti varmuuskopioita sivustostasi, kun suoritat jotain seuraavista tapahtumista: (i) käytä MyKinsta-kojelaudan hakukorvaa-työkalua, (ii) työntää STAGING-ympäristö LIVE -toimintoa ja (iii) palauttaa varmuuskopio LIVE-ympäristöön. Järjestelmän luomia varmuuskopioita säilytetään myös 14 päivän ajan.
 • Tunnituntaiset varmuuskopiot: Suurelle liikenteelle ja kriittisille verkkosivustoille Kinsta tarjoaa useampia varmuuskopiointivaihtoehtoja. Voit varmuuskopioida sivuston joka kuudes tunti ylimääräisellä 50 dollarilla / sivusto / kuukausi, ja tuntivarmuuskopiot maksavat 100 dollaria / sivusto / kuukausi.

Käyttäjäystävällisten varmuuskopioiden lisäksi Kinsta tallentaa myös pysyviä levykuvia jokaisesta infrastruktuurissa olevasta koneesta joka 4. tunti 24 tunnin ajan ja sitten joka 24. tunti kahden viikon ajan. Yksittäiskuvat (sisältävät varmuuskopion) tallennetaan eri tietokeskuksiin siitä paikasta, josta ne alun perin luotiin. Tämä tarkoittaa sitä, että ne ovat tarpeettomia, jos katastrofi iskee.

MyKinsta WordPress -hallintatyökalut

kuvakaappaus MyKinsta WordPress -hallintatyökaluista

MyKinsta WordPress -hallintatyökalut

Tämä on ylivoimaisesti yksi suosituimpia asioita Kinstassa. Näiden työkalujen avulla voit tehdä tylsiä tehtäviä muutamalla napsautuksella. Tutkitaan kutakin niistä:

 1. Tyhjennä sivuston välimuisti: Saatavana myös WordPress-hallintapaneelissa, voit käyttää tätä vaihtoehtoa tyhjentääksesi WordPress-sivustosi välimuistin suoraan MyKinsta-hallintapaneelista.
 2. SSL-varmenne: Tämä luo uuden SSL-varmenteen WordPress-sivustollesi Let’s Encrypt -sovelluksen avulla. Kun olet luonut, voit päivittää / poistaa SSL-varmenteen tai lisätä mukautetun.
 3. Pakota HTTPS: Tämän vaihtoehdon avulla voit ottaa HTTPS: n käyttöön kaikkialla sivustossasi – mukaan lukien kuvat ja muut resurssit, kuten CSS- ja JavaScript-tiedostot. Tämä on erittäin hyödyllistä, kun haluat varmistaa, että koko sivustosi toimii kokonaan salatulla yhteydellä.
 4. PHP-moottori: Kinsta tarjoaa sinulle PHP-versiot 7.1 uusimmalle, ts. PHP 7.3. Voit valita minkä tahansa version tällä työkalulla. Huomaa, että PHP 7 on uskomattoman nopeampi kuin edeltäjänsä.
 5. Käynnistä PHP uudelleen: Kun muutat PHP-versiota tai kohdat plugin- tai teemaristiriitaa, usein yksinkertainen PHP-uudelleenkäynnistys voi auttaa. Tämän vaihtoehdon avulla voit käynnistää PHP: n uudelleen joutumatta kirjautumaan sivustoosi SSH: n kautta suoraan MyKinsta-hallintapaneelista.
 6. Uusi jäännösvalvonta: New Relic on sovelluksenvalvontapalvelu, joka on tarkoitettu edistyneille käyttäjille, jotka haluavat seurata WordPress-sivuston suorituskykyä erittäin rakeisella tasolla. Kinsta tarjoaa suoran integroinnin New Reliciin, joka voidaan ottaa käyttöön yksinkertaisella API-avaimella. Heidän tukitiiminsä voi myös ottaa New Relic -sovelluksen käyttöön heidän tilalleen väliaikaisesti, jos vianetsit suorituskykyongelman kyselyn tai laajennuksen kanssa.
 7. Etsi ja korvaa: Tämän työkalun avulla voit löytää ja korvata minkä tahansa arvon WordPress-tietokannasta. Tämä on erittäin tehokas toiminto, jota on käytettävä erittäin varovaisesti. Sinun tulisi ensin vaihtaa vaiheittaiseen ympäristöön, ottaa manuaalinen varmuuskopio sivustostasi ja käyttää tätä työkalua.

Näiden työkalujen lisäksi Kinsta tarjoaa suorituskyvyn parannustyökaluja, kuten CDN, palvelintason uudelleenohjaussäännöt ja raakatiedot. Katsotaanpa heitä.

Kinsta CDN

kuvakaappaus kinsta cdn: stä

Kinsta CDN

KeyCDN on tehnyt yhteistyötä Kinsan kanssa tarjotakseen ilmaisen CDN-kaistanleveyden kaikissa heidän hallinnoiduissa WordPress-isännöintisuunnitelmissa. Voit ottaa CDN: n käyttöön tai poistaa sen käytöstä tai tyhjentää sen välimuistin – kaikki yhdellä napsautuksella.

Kinsta CDN palvelee koko sivustosi staattista sisältöä, kuten kuvia, CSS- ja JavaScript-tiedostoja. Rajoituksina enimmäiskoko on rajoitettu 100 Mt: iin ja vain wp-sisällön ja wp-include-tiedoston sisäiset tiedostot voidaan sisällyttää CDN-tiedostoon.

Kinsta tarjoaa ilmaisen CDN-kaistanleveyden isännöintisuunnitelmissaan, jotka alkavat aloitussuunnitelman 50 Gt: stä, aina 1 Tt: iin yrityssuunnitelmissa. CDN-ylitykset veloitetaan 0,1 dollarilla / GB.

Kinsta DNS

kuvakaappaus Kinsta DNS: stä

Kinsta DNS -hallintatyökalu

Verkkotunnuspalvelin (DNS) on ensimmäinen kosketuspiste sivustosi kävijän välillä. DNS: n perustoiminto on osoittaa verkkosivustosi URL-osoite (esimerkiksi google.com) isäntäpalvelimen IP-osoitteeseen (172.217.163.110). Anna eteenpäin, kirjoita IP-osoite selaimeesi ja Google avautuu! DNS määritetään yleensä verkkotunnuksen ohjauspaneelissa tai web-hosting-paneelissa (cPanel, WHM jne.).

Kinsta DNS on ensiluokkainen DNS-isännöintipalvelu, jota Kinsta tarjoaa ilmaiseksi kaikille asiakkaille. Toisin kuin Google Cloud, Kinsta DNS on rakennettu Amazon Web Service -palveluun Route53 premium-DNS. AWS, ts. Kinsta DNS tarjoaa korkean saatavuuden ja alhaisen latenssin DNS-resoluution kaikille verkkosivustoillesi. DNS-hallintakonsoli on käyttäjäystävällinen ja tukee G Suite -sovelluksen MX-tietueiden lisäämistä yhdellä napsautuksella.

Kärki: Suuren liikenteen sivustoille, jotka ylläpitävät DNS: ää verkkotunnuksen rekisteröijänsä kanssa, suosittelemme siirtymistä Kinsta DNS: ään – nähdäksesi välittömän suorituskyvyn parannuksen DNS-tarkkuusajassa.

WordPress-uudelleenohjaussäännöt MyKinsta-sovelluksen kanssa

kuvakaappaus Kinsta URL-osoitteiden uudelleenohjauksen hallinnan kojelaudasta

Kinsta URL-osoitteen uudelleenohjauksen hallintapaneeli

Kun käytät WordPressin sisäänrakennettua uudelleenohjaushallintaa, wp_redirect () funktiota kutsutaan. Tämä lisää palvelimen CPU: ta (lisää sivun latausaikaa) ja paisuttaa WordPress-tietokannan.

Kinsta antaa sinun toteuttaa WordPress-sivustosi URL-osoitteiden uudelleenohjaussäännöt palvelintason tasolla. Koodin suorittaminen on huomattavasti nopeampaa, eikä se luota WordPressiin ohjaamaan lopullista URL-osoitetta. Se tukee myös sisäänrakennettuja säännöllisiä lausekkeita (RegEx) hallinnan parantamiseksi. Voit lisätä yksittäisiä sääntöjä tai tuoda niitä joukkoon, jos siirrät isäntältä.

Virheenkorjaus Kinsan RAW-käyttölokeilla

kuvakaappaus Raw-palvelimen käyttölokeista Kinstassa

Raakapalvelimen käyttölokit Kinstassa

Kinsta tarjoaa myös suoran pääsyn raakalokeihinsa seurantaa ja virheenkorjausta varten. Tämä sisältää pääsyn virhelokiin, käsittelemättömään käyttölokiin ja Kinsta-välimuistin suorituslokiin.

Kinsta WordPress -turvaominaisuudet

Turvallisuuden kannalta on olemassa runsaasti konepellin alla olevia mekanismeja, jotka varmistavat sivustosi turvallisuuden useilta haittaohjelmilta ja DDoS-hyökkäyksiltä. Varmistaaksesi, että WordPress-sivustosi on aina ajan tasalla, Kinsta käyttää automaattisesti pieniä (ei ydin) suojauskorjauksia heti, kun ne ovat saatavilla. Jos sivustosi hakkeroidaan, Kinsta korjaa sen sinulle ilmaiseksi.

kuvakaappaus Kinsta IP Deny -ominaisuudesta

Kinsta IP Deny -ominaisuus

Ulkoisen käyttöoikeuden suhteen pääset sivustoon vain salatulla sFTP: llä, SSH: lla tai WP-CLI: llä (ei FTP: tä). IP Deny -työkalun avulla voit estää tiettyjen IP-osoitteiden yhteyden muodostamisen sivustoosi. Lisäksi Kinsta kieltää IP-osoitteet automaattisesti yli kuudessa epäonnistuneessa kirjautumisyrityksessä alle minuutin aikana.

Muutamia muita suojausominaisuuksia ovat:

 • GeoIP-esto sisältyy kaikkiin suunnitelmiin.
 • Kinsta poisti käyttämäsi PHP-version automaattisesti sivustosi HTTP-otsikoista.
 • Heidän open_basedir-rajoitukset eivät myöskään salli PHP: n suorittamista yleisissä hakemistoissa, jotka ovat alttiita haitallisille skripteille.
 • XML-RPC-pyynnöt on estetty oletusarvoisesti, jotta sinut ei turvatta raa’ilta voimilta.

Kaksifaktorinen todennus Kinsta-tilillesi

Kinsta tarjoaa kaksifaktorisen todennuksen (2FA) ylimääräisenä suojakerroksena, joka estää luvattoman pääsyn Kinsta-tiliisi, vaikka salasanasi olisi vaarannettu. Tämä on yksi niistä “kakun kuorrutuksen” ominaisuuksista, joita MyKinsta tarjoaa.

kuvakaappaus kaksifaktorisesta todennuksesta kirjautuessasi MyKinstaan

Kaksifaktorinen todennus kirjautuessasi MyKinstaan

Voit ottaa käyttöön kaksikerroisen todennuksen linkittämällä matkapuhelinnumerosi ja saada kertaluonteiset kirjautumiskoodit tekstiviestitse. Voit vaihtoehtoisesti käyttää todennussovellusta, kuten Google Authenticator tai Authy, saadaksesi koodeja, kun puhelimesi on offline-tilassa.

Kun olet ottanut käyttöön kaksikerroisen todennuksen, saat joka kerta sisään kirjautuessasi kertaluonteisen koodin tekstiviestinä tai sovelluksessasi kokoonpanosta riippuen.

Huomaa, että 2FA: n ottaminen käyttöön Kinsta-tilillä ei salli 2FA: n käyttöä WordPress-sivustoillasi. Meillä on erillinen opas kaksikerroisen todennuksen määrittämiseksi WordPress-sivustossasi.

Kinsta-käyttäjän hallinta

kuvakaappaus MyKinsta User Management -sovelluksesta

MyKinsta User Management -hallintapaneeli

Tämä ominaisuus on tarkoitettu yrityksille, joilla on useita sidosryhmiä ja jotka ylläpitävät yhtä tai useampaa sivustoa Kinstassa. Voit kutsua käyttäjiä käyttämään Kinsta-tiliäsi määrittämällä roolipohjaisia ​​ja sivustokohtaisia ​​käyttöoikeuksia, kuten:

 • admin, jolla on pääsy kaikkiin sivustoihin.
 • Kehittäjä, joilla on pääsy sivustoille, mutta ei laskutusta.
 • Laskutus, jossa ihmiset voivat nähdä vain laskutuksen ja yrityksen tiedot.

Aktiviteettiloki

kuvakaappaus MyKinsta User Activity lokista

MyKinsta-käyttäjän toimintaloki

Toimintaloki näyttää kaikki tärkeät toiminnot Kinsta-tililläsi ja isännöimissäsi sivustoissa – kaikkien käyttäjien suorittamat. Esimerkkejä ovat sivuston luominen, DNS-tietueiden muutokset, tukiviestit ja paljon muuta.

Seuraa laajennuksen tilaa MyKinsta-hallintapaneelissa

kuvakaappaus WordPress-laajennuksen tilan seurannasta MyKinstassa

WordPress-laajennuksen tilan seuranta MyKinstassa

MyKinsta-hallintapaneeli tarjoaa myös plugin-tilatyökalun, jonka avulla voit tarkastella asennettuja WordPress-laajennuksia, niiden versioita ja sitä, onko niillä päivitys käytettävissä. Ja kuten me kaikki tiedämme, teeman ja laajennusten pitäminen jatkuvasti ajan tasalla on yksi parhaista käytännöistä pitämällä WordPress-sivustosi suojattuna.

Kinsta Analytics

Kinsta Analytics tarjoaa kojelaudaltasi yksityiskohtaiset palvelintason suorituskyky- ja liikennetiedot. Koska Kinsta hinnoitellaan käyntien lukumäärän perusteella kuukaudessa, on tärkeää, että sinulla on yksityiskohtainen pääsy vierailulokiin.

Kuinka Kinsta laskee vierailut?

Ensimmäinen ymmärrettävä asia on, että Kinsan liikenneraportti eroaa Google Analytics -raportista. Tämä johtuu siitä, että GA käyttää JavaScriptiä, mikä tarkoittaa, että se näyttää vain ihmisille vierailijoita, ei mitään muuta (kuten robotteja ja indeksointirobotteja), jotka pääsevät sivustoosi. Useimmissa skenaarioissa GA ei myöskään voi laskea vierailijoita, jotka käyttävät mainosten estäjiä.

Kinsta kuitenkin tietää tämän ja hänellä on muutamia ominaisuuksia ja suosituksia, jotka auttavat sinua:

 • Kinsta ei lasketa tunnettujen bot-käyttäjäagenttien käyntejä eikä suodata tietoja analytiikasta niin paljon kuin mahdollista.
 • Voit helposti estää IP-osoitteita tarvittaessa niiden IP-kielto-työkalulla.
 • Verkkosovelluspalomuuria (WAF), kuten Cloudflare tai Sucuri, voidaan käyttää yhdessä Kinsan kanssa. Näillä palveluilla on laajat tietokannat siitä, mitä olisi pidettävä “huonoina” liikenteinä, ja näiden “huonojen” IP-osoitteiden liikenne on estetty koskaan pääsemästä Kinsta-sivustoosi. Tämä voi auttaa pitämään hosting-kustannuksesi alhaisina.

Kinsta antaa sinulle lintuperspektiivin sivustosi käynneistä, kaistanleveyden käytöstä, CDN-käytöstä (jos se on käytössä) ja työpöydän ja liikenteen välillä. Lisätietoja siitä, kuinka Kinsta laskee vierailuja, tarkista heidän perusteellinen artikkeli.

PS: Olemme kattaneet liikenteen ja CDN: n ylimääräiset kulut artikkelin suunnittelu- ja hinnoitteluosiossa.

Palvelintason suorituskykyanalyysi

Vierailijatilastojen lisäksi Kinsta Analytics tarjoaa myös yksityiskohtaiset palvelintason analyysit suorituskyvystä, HTTP-vastauskoodeista, välimuistipyynnöistä sekä geo- ja IP-pyynnöistä.

Tässä on kunkin moduulin tärkeimmät muuttujat:

PHP ja tietokannan suorituskyky: Keskimääräinen PHP + MySQL-vastausaika, PHP-suorituskyky, työntekijäraja, AJAX-pyynnöt ja luettelo PHP-skripteistä, joilla on korkein PHP + MySQL-vastausaika. Opetusohjelman demonsivustolle nämä olivat teema- ja laajennuspäivitysskriptit.

HTTP-vastauskoodit: Tämä antaa sinulle yleiskuvan sivustosi reagointitilasta kaikille tuleville HTTP-kyselyille – robotti- ja ihmisliikenteelle.

 • 200 vastauskoodit ovat täysin hienoja.
 • 300 tarkoittaa uudelleenohjausta. Liian monta uudelleenohjausta ei ole hyvä asia.
 • 400–500 vastauskoodit ilmaisevat virheen ja ne tulisi minimoida, koska ne haittaavat suorituskykyäsi ja SEO-pisteitä.

Välimuistin suorituskyky: Tämä raportti kertoo, kuinka hyvin WordPress-sivustosi välimuisti toimii. Ihannetapauksessa välimuistin osumien pitäisi olla suuri määrä, välimuistin alhaisemmat puutteet ja välimuistin vähäiset voimassaoloajat. Tämä tarkoittaa, että kaikki toimii optimaalisesti, ja suurin osa vierailijapyynnöistä palvellaan WordPress-välimuistista – varmistaa paras mahdollinen suorituskyky.

Maantieteellinen sijainti ja IP: Tämä antaa sinulle liikenteen lähtökohdan suosituimmista maista, kaupungeista ja IP-osoitteista.

Kinsta Performance Benchmarks

Mikään hosting-arvostelu ei ole valmis ilman joitain vertailuarvoja. Katsotaanpa joitain Kinsan hallinnoiman WordPress-isännöinnin suorituskyvyn vertailuarvoja.

Loimme WordPress-demoasennuksen Kinstaan ​​ja isännöimme sitä Intian datakeskuksessa Google Cloudissa ja käytimme seuraavia asetuksia:

 1. Teema: Oma kokonaisteema, ja käytimme portfolion asettelua, jossa on paljon kuvia etusivulla. Huomaa, että kuvia ei optimoitu, koska se on esiteema. Voit ja sinun pitäisi optimoida kaikki kuvat WordPressissä.
 2. CDN oli käytössä
 3. Tietokeskus: Mumbai, Intia

Kinsta GTmetrix Performance Benchmarks

kuvakaappaus Kinsta-suorituskyvyn vertailuarvoista - Gtmetrix

Kinsta-suorituskyvyn vertailuarvot – GTmetrix

GTmetrix antoi Kinstalle PageSpeed-pisteet 93% (aste A) ja YSlow-pisteet 89% (aste B). YSlow-pistemäärään vaikutettiin optimoimattomien kuvien takia. Testi suoritettiin myös Kanadan palvelimilta, kun taas datakeskus on Intiassa.

Sivukoko oli 774 kt, joka koostui 28 HTTP-pyynnöstä, ja se ladattiin kokonaan 1,8 sekunnissa.

Kinsta WebPageTest Performance -vertailuindeksit

kuvakaappaus Kinsta-suorituskyvyn vertailuarvoista WebPageTest

Kinsta-suorituskyvyn vertailuarvot – WebPageTest

Suoritimme kymmenen jatkuvaa testiä Intian tietokeskuksesta. Koko sivun latausaika oli 1,4 sekuntia, kun sivukoko oli 760 kt ja 28 pyyntöä. Kaikki arvosanat olivat A.

Kinsta LoadImpact Performance -vertailuindeksit

kuvakaappaus Kinsta-suorituskyvyn vertailuarvoista LoadImpact

Kinsta-suorituskyvyn vertailuarvot – LoadImpact

Suoritimme LoadImpact-testin Kinstassa Singaporen datakeskuksesta 50 samanaikaisen käyttäjän kanssa 12 minuutiksi. Tulokset olivat varsin vaikuttavia – keskimääräinen vasteaika oli 74 millisekuntia, 75 pyyntöä sekunnissa.

Kinsta hinnasuunnitelmat selitetty

Kinsta hinnasuunnitelmat

Ensimmäinen asia, josta huomaat Kinsta, kuten useimmat muut hallinnoidut isännöintipalveluntarjoajat, on se, että se ei ole halpaa. Itse asiassa Kinsnan varsinainen tehtävä alkoi heikkojen standardien takia, mikä oli silloin hyväksyttävää halvalle isännöinnille.

Vuonna 2013 he aikoivat luoda parhaan mahdollisen hallinnoidun WordPress-isännöinnin ja veloittivat siitä vastaavan. Nopeasti eteenpäin vuonna 2019, heillä on joitain parhaimmista Kinstaa käyttävistä tuotemerkeistä – General Electricista, TripAdvisorista, Intuitista, FreshBooksista, Ubisoftista puskuriin ja Driftiin asti.

Kinsta n Käynnistin Suunnittele kustannukset $ 30 / kuukausi ja sisältää yhden WordPress-sivuston, 20 000 käyntiä, yksi vapaa siirto ja 50 Gt CDN-kaistanleveyttä. Kinsta tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun ja vaihtelevat tuettujen sivustojen kiintiöt, ilmaisen siirron ja CDN-kaistanleveyden kaikissa suunnitelmissaan.

Kinsan suunnitelmat on jaettu kolmeen luokkaan:

 1. Startti- ja pro-suunnitelmat: 30–60 dollaria / kuukausi, tukee 20–40 000 käyntiä / kuukausi.
 2. Liiketoimintasuunnitelmat 1-4: 100–400 dollaria / kuukausi, joka tukee 100–600 000 käyntiä / kuukausi
 3. Yrityssuunnitelmat 1-4: 600–1 500 dollaria / kuukausi, tukee 1–3 miljoonaa käyntiä / kuukausi
 4. Kaikki korkeampi vaatii räätälöityjä yrityssuunnitelmia.

Seuraavassa on oletusominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä kaikissa Kinsta-isännöintisuunnitelmissa:

 • Ilmainen CDN muuttuvalla kaistaleveydellä
 • Ilmainen SSL Let’s Encrypt -sovelluksella ja mahdollisuus tuoda mukautettuja SSL-varmenteita
 • Yksi ilmainen sivustojen siirto. Muita ilmaisia ​​muuttoja korkeammille suunnitelmille
 • Päivittäiset automaattiset varmuuskopiot, manuaaliset varmuuskopiot ja 14 päivän varmuuskopiointi (yritys- ja yrityssuunnitelmissa on 20 ja 30 päivän varmuuskopio)
 • GCP-palomuuri lisää tietoturvaa
 • Vaiheympäristö, SSH- ja sFTP-käyttö kaikille palvelimille
 • Automaattiset MySQL-tietokannan optimoinnit
 • Usean käyttäjän pääsy MyKinsta-kojelautaan
 • 24/7 tuki ja 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • 2 kuukautta ilmaiseksi vuositilauksessa

Lisämerkinnät:

 • Vierailun ylimääräiset maksavat 1 dollaria / 1000 käyntiä. CDN-liikenteen ylijäämät maksavat 0,1 dollaria / GB
 • Sivuston kloonaamista ja WordPress-monisivustoa tuetaan Pro-suunnitelmassa (60 dollaria kuukaudessa). Sivuston kloonaus eroaa sivuston vaiheista
 • WooCommerce- ja jäsensivustoja suositellaan Business 1 -suunnitelmassa (100 dollaria kuukaudessa). Voit silti käyttää sitä aloitussuunnitelmassa

Kaikkien suunnitelmien lisäosat:

 • Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis: 100 dollaria kuukaudessa / sivusto jokaisesta lisäosasta
 • Nginx käänteinen välityspalvelin: 50 dollaria kuukaudessa / sivusto
 • Lisävarmuuskopiot: 100 dollaria kuukaudessa / tunti varmuuskopioille ja 50 dollaria kuukaudessa / paikka 6 tunnin varmuuskopioille

Kinsta-tuki

kuvakaappaus sisäpuhelimessa toimivasta kinsta-tuesta

Kinsta-tuki käynnissä Intercomilla

Kintan koko tukijärjestelmä toimii Intercomilla, mikä tarkoittaa 24 × 7 chat-tukea. WordPress-yhteisö suhtautuu yleensä hyvin arvokkaasti Kinsan tukeen ja korostaa heidän teknistä asiantuntemustaan ​​palvelinten hallinnasta, tietoturvasta ja WordPress-suorituskyvystä..

Tarkistuksen aikana olen ottanut yhteyttä tukeen kahdesti – kerran, kun Kinsta-sivustosolmuni perustamiseen kului aikaa (tukitiimi selitti, että uuden sivuston perustaminen vie jopa 20 minuuttia), ja toinen kerta kun yritin lisätäksesi pitkän TXT-tietueen Kinsta DNS: ään. Tukitiimi lisäsi sen nopeasti minulle.

kuvakaappaus kinsta-tietokannasta

Kinsan tietokanta

Toinen minuun vaikuttunut asia on Kinsnan jatkuva pyrkimys luoda korkealaatuisia tietopohjaisia ​​ja WordPressiin liittyviä artikkeleita. Heillä on upeita WordPress-oppaita ja -oppaita, resursseja erilaisista verkkomarkkinointiin liittyvistä aiheista ja henkilökohtaisesta suosikistani – yksityiskohtaiset oppitunnit heidän yrittäjyysmatkastaan.

Kinsan sisältömarkkinointistrategia rakensi paljon aikaa ja resursseja, mikä lopulta loi heidän tuotekuvansa “asiantuntevina hosting-ihmisinä” WordPress-yhteisössä. Puhumattakaan myös kasvavasta hakukoneiden liikenteestä!

Käärimistä

Verkkoyrityksen kasvattaminen ei ole helppoa. Jokaisella uudella prosessilla, ominaisuudella tai parannuksella on omat haasteensa.

Sivustosi liikenteen kasvaessa on tärkeää päivittää luotettavaksi palveluntarjoajaksi. Kyllä, hallitut palveluntarjoajat veloittavat palkkion, mutta vastineeksi saat mielenrauhan.

Kinsta tarjoaa erinomaista asiakastukea, suorituskyvyn optimointia ja ennakoivia turvallisuustoimenpiteitä varmistaaksesi, että sivustosi toimii huippukunnossa.

SAA KINSTAN HOSTING

Toivomme, että nautit tästä 3 600+ sanatarkastelusta. Jos sinulla on jotain mitä haluat sisällyttää meihin, ota meihin yhteyttä. Kuten aina, odotamme kommentteja!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map