Katsaus WordPressin Genesis-kehykseen

Jos olet kokenut WordPress-käyttäjä, olet todennäköisesti kuullut Genesisistä, StudioPressin (Copyblogger Media) ihmisten uskomattomasta ja tehokkaasta teemakehyksestä. Tämä arvostelu selittää tarkalleen, mikä Genesis on, ja ominaisuudet, jotka tekevät siitä niin fantastisen teeman WordPressille. Jos et ole kuullut Genesiksestä, tämä arvostelu auttaa sinua saamaan nopeuden. Sukellaan sisään!


Genesis-kehys

Genesis on sen perustasolla a teemakehys WordPressille. Tämä tarkoittaa, että se on olemassa oleva teema, joka on suunniteltu rakennettavaksi, ja nopeuttaa siten minkä tahansa siihen perustuvan verkkosivuston kehitysprosessia. Mitä tahansa teemaa voitaisiin pitää kehyksenä, mutta mikä tekee Genesisistä todellisen kehyksen, on joustavuus, jonka se tarjoaa koukkujärjestelmänsä avulla (katso alla).

Genesis-joustavuus

Genesis-kehys-katsaus

Genesis on ylivoimaisesti yksi WordPressin joustavimmista teemoista, ja tämä on iso myyntikohta. Jos käytät WordPress-koukkujärjestelmää ja luot PHP-toimintoja (jopa perustoiminnot), näet kuinka joustava Genesis todella on. Useimmissa teemoissa käyttäjät rajoittuvat verkkosivustonsa mukauttamiseen teemavaihtoehtojen paneelien ja widget-alueiden kautta. Genesis tarjoaa kuitenkin täydellisen koukkujärjestelmän, jonka avulla voit lisätä haluamasi sisällön käytännössä mihin tahansa kohtaan verkkosivustollasi. Oletetaan esimerkiksi, että haluan lisätä Adsense-mainosten lohkon viestin ja kirjoittaja -ruudun jälkeen, mutta ennen alatunnistetta. Genesisissä on koukku nimeltä genesis_before_footer se antaa minun kiinnittää tarkkaan kohtaan ja lisätä koodini. Voin jopa saada mielikuvituksen ja käyttää joitain ehdollisia ehtoja, jos haluan, että mainokset näkyvät vain tietyllä sivustoni alueella (ts. Vain blogiviestit). Tämä on vain yksi esimerkki siitä, kuinka räätälöit Genesis-koodin sijaan vaihtoehdoilla. Joillakin yksinkertaisilla koodeilla verkkosivustosi hallinta kasvaa räjähdysmäisesti.

Genesis-hook-visuaalinen-opas

RESURSSI: Tässä viestissä on aivan liian monta koukkua keskusteltavaksi, mutta tässä on hienoa visuaalinen opas erilaisille Genesis-koukkuille. Sinun tulisi ehdottomasti tutkia tätä opasta, jos olet kiinnostunut Genesiksestä, koska se auttaa sinua ymmärtämään Genesiksen joustavuutta.

Genesis on laiha ja hyvin koodattu

Jos käytät teemaa, joka pakkaa täydellisen vaihtoehdon paneelin, teema tulee paisuneeksi. Teeman kehittäjä voi tehdä hyvää työtä vähentääksesi tätä paisumista, mutta siellä on aina paisutusta. Kun teema sisältää kymmeniä vaihtoehtoja säätää esimerkiksi värejä, fontteja jne., Teema ei sisällä vain lisää tiedostoja, mutta nämä asetukset tallennetaan tietokantaan. Tämä lisää WordPress-verkkosivuston yleistä paisumista. Genesis ei ole pelkästään puhtaasti koodattu, vaan siinä on hyvin vähän oletusteemavaihtoehtoja. Koska melkein kaikki mukautukset tehdään koodin avulla, ei todellakaan tarvita joukkoa teemavaihtoehtoja. Genesis sisältää valinnaisia ​​asioita, kuten automaattiset päivitykset, oletusasettelut, leivänrummut, kommentit ja palautukset sekä muutama. Se sisältää myös sisäänrakennetut SEO-asetukset, jotka poistetaan käytöstä automaattisesti, kun Yoastin WordPress SEO on asennettu (vain yksi tapa, jolla Genesis toimii vähentämään paisumista). Nämä vaihtoehdot ovat kuitenkin melko perus- ja yleismaailmallisia, joten ne sisällytetään oletuksena. Jälleen kaikki tosi mukautukset on tehtävä koodilla tai laajennuksella.

Hakukone on optimoitu

Suorituskyky ja optimointi ovat kaksi suurta etua Genesisin käyttämisessä. Se on puhdas koodipohja, joka parantaa verkkosivustosi suorituskykyä, mikä auttaa hakukoneiden sijoituksissa (parempi sivun latausnopeus = parempi hakutulos). Lisäksi Genesis koodataan käyttämällä nykyistä HTML5-merkintää ja Schema.org-mikrotietoja, jotka auttavat kertomaan hakukoneille, mistä sisältösi koskee. Tämä on loistava tapa parantaa verkkosivustosi hakujärjestystä, koska se antaa Googlen kaltaisille hakukoneille paremman mahdollisuuden määrittää, kuinka sisältösi liittyy tiettyyn hakuun. Genesis todella johtaa pakettia suorituskyvyn ja optimointistandardien suhteen.

Lasten teemat

Olisin voinut sisällyttää lasten teemoja joustavuusosaan, mutta Genesis-lasten teemat ansaitsevat oman maininnan. Ensinnäkin, jos et tiedä mikä WordPress-lapsiteema on, se on teema, joka perii vanhempansa toiminnallisuuden, mutta sallii mukautukset, joita ei korvata, kun vanhempaa päivitetään. Jos käytät kaupallista WordPress-teemaa, jota kehittäjä ylläpitää ja päivittää, sinun tulisi käyttää lasten teemaa.

Genesis on suunniteltu käytettäväksi lapsiteemojen kanssa. Kun ostat Genesis -sovelluksen, mukana tulee ydin / vanhempi Genesis-tiedostot ja esimerkki lapsiteemasta, jota sinun tulisi käyttää, jos et vielä aio käyttää toista mallia. Et koskaan halua hakkeroida (muokata) Genesis-ydintiedostoja! Käytä aina alateemoja kaikissa mukautuksissa, vaikka ainoat mukautukset olisivat otsikossa yksinkertainen HTML-rivi.

Genesis-lapsi-teemoja

Jos et vielä ole, sinun tulee selata saatavilla olevia alateemoja, jotka ovat saatavana StudioPressistä. Heillä on kymmeniä kauniisti suunniteltuja lapsiteemoja, jotka ovat valmiita menemään laatikosta. Voit ostaa yhden Genesis-ytimen kanssa tai muuna aikana. Jos ostat Genesis-ytimen ensin, saat palauttavan asiakkaan alennuksen 25% tulevista ostoksistasi (tämä alennus on hyvä myös all inclusive -paketissa). Genesikselle on saatavana myös paljon kolmansien osapuolten lapsiteemoja, joten muista tehdä joitain Google-hakuja!

Genesis-yhteisö ja tuki

Genesis on niin hämmästyttävä, että minun on tarvinnut lähettää vain yksi lippu ja StudioPress-tukitiimi oli siinä heti. Sain vastauksen tunnin sisällä, ja seuraavana päivänä julkaistiin päivitys, joka ratkaisi ongelmani. Tuskin koskaan tarvitse tukea ja saada se niin nopeasti, kun teen, on kirjan huippuluokkaa.

Genesis-tuki-yhteisö

Kun olet työskennellyt Genesisin kanssa muutaman kuukauden, yksi parhaimmista asioista on Genesiksen käyttäjien yhteisö. Koska Genesisillä on yli 100 000 verkkosivustoa, käyttäjiä on selvästi paljon ja asiantuntijoita paljon. Monet näistä asiantuntijoista ovat riittävän mahtavia jakamaan tietämyksensä yhteisölle opetusohjelmien ja koodinpätkien avulla. Monet heistä ovat myös erittäin saatavissa blogejensa ja sosiaalisen median tiliensä kautta, ja he ovat yleensä valmiita auttamaan, kun heitä pyydetään (kysy aina mukavasti apua eivätkä koskaan odota sitä). Kuten mainitsin Genesiksen käytön aiheeseen liittyvässä postituksessa, sisällytin Genesis-yhteisöön joitain seuraamisen arvoisia ihmisiä, koska he ovat erittäin osaavia ja avuliaita. Tässä on luettelo (ei varmasti kattava):

Viimeiseksi, jos käytät jo Genesistä tai olet kiinnostunut oppimaan lisää, voit liittyä Genesis-löysä ryhmään (ilmainen ja sitoutumaton StudioPressiin). Se on loistava resurssi, jolla on satoja jäseniä koko Genesis-yhteisössä. Voit vapaasti kysyä kysymyksiä ja jakaa ajatuksiasi.

Genesis-arvostelu – kääriminen

Toivottavasti tiedät nyt enemmän Genesis-kehyksestä ja kuinka mahtava se on. Kun aloitin sen kanssa, teen vain sellaista vain testatakseni sen ja voidakseni sanoa, että olen käyttänyt sitä. Voisin potkaista itseni siitä, että en yrittänyt sitä aikaisemmin! Olen erittäin onnellinen siitä, että aloitin sen käytön, ja se on nyt (ja tulee olemaan) ensisijainen kehitystyökaluni verkkosivustojen rakentamiseen WordPressin avulla. Jos olet aidalla, kehotan sinua ainakin kokeilemaan sitä. Alle 60 dollarilla (mukaan lukien elinikäinen tuki ja päivitykset) saat valtavan arvon pienellä taloudellisella riskillä. Testaa se, kokeile, oppia siitä ja nauti! Voit kysyä minulta kysymyksiä kommentteissa tai blogissani, EngageWP.com.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map