Kapellimestari: Erilainen WordPress Layout Builder

Kapellimestari on WordPress-laajennus Matt Medeiros of Slocum Studio, jonka tarkoituksena on antaa sinulle mahdollisuus rakenna sisältörikkaita asetteluja tekemättä mitään koodausta. Luomisprosessi tapahtuu suoraa, etusivun kautta tapahtuvan esikatselun avulla, joka antaa sinulle realistisen kuvan siitä, miltä lopputuotteesi näyttää, kun työskentelet sen parissa..


Kapellimestari antaa sinun valita käytettävissä olevista asetteluista ja täyttää sen sitten sisällöllä. Tämä sisältö voi olla viestien ja sivujen muodossa verkkosivustoltasi tai millä tahansa sivustollasi olevista widgetistä.

Yksi tämän laajennuksen käyttö on luoda mukautettuja sivuasetteluja, jotka vedä sisältöä tietyistä luokista tai postityypeistä. Jos haluat näyttää valikoiman viestejäsi tai tuotteitasi yhdellä sivulla tietyllä tavalla, niin Kapellimestari pyrkii poistamaan paljon kipua ja vaivaa, jotka muuten menisivät koodaamaan omaa räätälöityä arkistosivua tai kotisivun asettelua..

Tätä ei kaikki kapellimestari kykene tekemään, joten lue edelleen, niin saat tämän WordPressin jännittävän sisällönmuodostustyökalun täydellisen ala-arvon..

Mitä voit tehdä kapellimestarilla?

Kapellimestari voidaan kuvata nimellä sivunmuodostustyökalu WordPressille. Sen ominaisuudet tekevät siitä kuitenkin erityyppisen laajennuksen verrattuna moniin muihin markkinoilla jo oleviin sivurakennusvaihtoehtoihin.

Vaikka sitä ei tule aloitussivumallien ja valtavan vedä ja pudota -elementtikirjaston joukosta, jotka löytyvät joidenkin muiden sivunmuodostajan laajennuksista, Conductorilla on erilainen ominaisuus ja käyttö, jotka tekevät siitä yhtä arvokkaan.

Luo mukautetun sisällön näytöt

Suunnitelmien luomisessa Conductor ei keksitä pyörää uudelleen, vaan käyttää intuitiivista WordPress Customizer -sovellusta. Mukauttajan avulla voit nyt luoda mukautettuja asetteluja ja valita sitten mitä sisältöä näytetään näissä asetteluissa.

Johtimen mukauttajan lähtö pieni

Tämä voi olla luettelo viimeaikaisista viesteistä tietyn postityypin tai taksonomian sisältö, tai paljon muuta.

Tuki mukautettuihin kenttiin, postityyppeihin ja taksonomioihin

Voit jopa näytä sisältö mukautetuista kentistä asettelussa, mikä on jotain, josta voi olla todellista hyötyä jokaiselle, joka työskentelee omien mukautettujen kenttiensä kanssa, tai sellaisten, jotka ovat osa muita heidän verkkosivustossaan aktiivisesti toimivia laajennuksia.

Kapellimen näyttöasetukset

Saat myös paljon hyödyllisiä säätimiä, jotka määrittävät, kuinka paljon sisältösi näytetään asettelussa ja missä muodossa. Tähän sisältyy se, näytetäänkö viestin esitelty kuva – ja jos niin, minkä kokoinen – sekä koko viestin sisältö, vain ote vai vain otsikko sekä muutama muu vaihtoehto.

Lisäksi kaikki elementit, jotka valitset näytettäväksi, voivat olla vedettiin ja pudotettiin paikoilleen saadaksesi juuri oikean asettelun, jota tarvitset.

Reaaliaikainen reaaliaikainen esikatselu

Kun rakennat asettelua ja asut sen sisältöön, koko prosessi tapahtuu WordPress Customizer -sovelluksen avulla. Tämä tarkoittaa saat suoraa esikatselua sivusi etusivunäkymään. Tämä reaaliaikainen esikatselu onneksi poistaa tarpeen säästää, vaihtaa välilehtiä ja päivittää, mitä muille WordPress-rakennustyökaluille löytyy.

Haluatko rakenna oma mukautettu kotisivun asettelu joka esittelee heti parhaan sisällön uusille kävijöillesi tai sinun on rakennettava omat luokka- tai postityyppiset arkistosivusi, Kapellimestari antaa sinulle työkalut siihen, kaikki ilman, että mitään koodia on tarpeen muokata suoraan.

Näytä kaikki aktiiviset widgetit

Sen lisäksi, että voit lisätä Conductor-widgetit asetteluosi vetääksesi sisältöä useista eri lähteistä verkkosivustollesi, voit myös aseta kaikki widgetit jotka ovat aktiivisia sivustossasi.

Kapellimestarin widget

Tämä sisältää paitsi tavallisten WordPress-widgetien myös muiden käyttämäsi pluginien widgetit. Tämä antaa sinulle paljon vaihtoehtoja siitä, minkä tyyppistä sisältöä näytetään asetteluissa.

Saumaton integrointi

Kuten Kapellimestari sisältää integrointi suosittuun WooCommerce-myymälän rakennuslaajennukseen, voit käyttää sitä rakentaa mukautettuja sivun asetteluja näyttääksesi tuotteesi haluamallasi tavalla. Tähän sisältyy visuaalisia säätimiä, joiden avulla valitaan, mitkä tiedot näistä tuotteista, kuten hinta, paino tai muu, joka on mukautettujen kenttien hallussa.

Kapellimestarille on jo saatavana myös joukko lisäosia. Yksi niistä mahdollistaa sen integroimisen AgentPress-teeman kanssa Genesis-kehykseen. Tämä vetoaa kaikkiin, jotka rakentavat kiinteistöverkostoa WordPressin avulla.

Se on myös mainitsemisen arvoinen Kapellimestari toimii minkä tahansa WordPressin kanssa teema. Laajennus ottaa vain valitsemasi teeman muotoilun varmistaakseen, että mukautetut asettelut integroituvat saumattomasti muun verkkosivustosi kanssa..

Kuinka käytin kapellimestaria

Olin äskettäin aloittanut WordPress-verkkosivustolla työskentely mukautettujen viestityyppien kanssa ja luonut uuden viestityypin, joka näyttää tietyn tyyppisen julkaisemani sisällön.

Halusin sitten luo arkistosivu joka näyttää vierailijoilleni kaikki kyseisen viestityypin viimeisimmät viestit. Halusin kuitenkin, että tämä arkistosivu eroaa tavallisesta arkistosivusta, jota valitsemani teema käyttää.

Minulla oli kaksi päävaihtoehtoa: koodaa uusi sivu itse tai palkata kehittäjä. Koska en ole kovinkaan koodaaja, tämän olin tehnyt tehtäväksi takapolttimelle sateisena päivänä.

Kapellimestarin mukautettu arkistosivu

Saatuaani käsiäni Kapellimestariin pystyin kuitenkin helposti nopeasti Luo oma mukautettu arkistosivu näyttää tämän tyyppiset uusimmat viestit juuri haluamallani tavalla. Lisäksi voin toistaa tämän prosessin ja rakentaa räätälöityjä arkistosivuja kategorioille, tunnisteille ja muille sivustollani käytetyille räätälöityille taksonomioille ilman, että tarvitsen palkata ulkopuolista apua tai kaivaa syvälle teemauni koodia.

Se on vain yksi käyttö kapellimestarille, ja olen varma, että löydät monia muita, mutta minulle se oikeuttaisi yksin pääsyhinnan.

johtopäätös

Ensi silmäyksellä saattaa vaikuttaa siltä, ​​että Kapellimestarista puuttuu joitain muiden WordPress-rakennustyökalujen huomionotto-ominaisuuksista. On kuitenkin tärkeää muistaa se se on erityyppinen työkalu, ja ehkä yksi, joka houkuttelee enemmän niitä, jotka ovat käyttäneet WordPressiä jonkin aikaa ja käyttävät hyväkseen joitain sen edistyneemmistä ominaisuuksista, kuten mukautetut postityypit, mukautetut taksonomiat ja mukautetut kentät, ja jotka haluavat nopean ja helpon tavan näyttää tämäntyyppinen sisältö omissa mukautetuissa asetteluissaan.

Olitpa taitava kehittäjä, joka haluaa säästää aikaa, vai joku, jonka on luotava omat sisältörikkaat asettelut oppimatta koodaamaan, Kapellimestari on työkalu, jota sinun tulisi ehdottomasti tarkastella tarkemmin.

Lisätietoja kapellimestarista

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map