Julkaise WordPress-viestit automaattisesti sosiaalisissa verkostoissasi SNAP: n avulla

On yleisesti hyväksyttyä se, että sosiaalinen media on välttämätöntä online-sisällön mainostamisessa. Voi kuitenkin olla tylsiä päivittää kaikki sosiaalisen median tilisi manuaalisesti joka kerta, kun luot uuden viestin. Tämä pätee erityisesti, jos WordPress-sivustosi tarjoaa useita artikkeleita päivittäin. Onneksi on olemassa laajennus prosessin automatisoimiseksi.


Sosiaalisten verkostojen automaattinen juliste (SNAP) on työkalu, joka vapauttaa sinut vaivalloisesta ja aikaa vievästä tehtävästä lähettää uusimmat linkit käyttämiisi sosiaalisen median kanaviin. Se on kirjaimellisesti yksi parhaista ystävistä jokaiselle bloggaajalle, joka väittää olevansa sosiaalisen median taitava. Tässä artikkelissa kerrotaan SNAP: n tärkeimmistä ominaisuuksista ja siitä, kuinka laajennus määritetään parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Taustalinkit ovat kauniita

Jos tunnet hakukoneoptimoinnin (SEO) perustekniikat, etsit aina käänteisiä linkkejä. Nämä ovat linkkejä takaisin sivustoosi muilta verkkosivustoilta. Ne ovat arvokkaita, koska yksinkertaisesti sanottuna, mitä enemmän Internetissä näkyy, sitä todennäköisemmin saat napsautuksia.

Vaikka sosiaalisen median verkkosivustoilla on linkkejä huolenaiheisiin ovat merkityksettömiä hakutuloksissa, ei ole epäilystäkään siitä, että ne ovat edelleen näkyvissä ihmisille. Joka tapauksessa se ei voi vahingoittaa, ja se auttaa melkein varmasti, että sinulla on useita linkkejä verkkosivustollesi lukuisista sosiaalisen median kanavista..

Vaikka sosiaalisen median sivustoilla ei ehkä ole paljon merkitystä sijoituksellesi, niin sanotut Web 2.0 -sivustot ovat tästä kirjoituksesta lähtien työkalu, jota SEO-ammattilaiset käyttävät usein hakujärjestyksen parantamiseksi. Niihin kuuluvat mm. Tumblr, WordPress, LiveJournal ja Blogger.

Tässä on hyviä uutisia: SNAP tukee sekä Web 2.0 -sivustoja että sosiaalisen median sivustoja. Siksi SNAP on niin voimakas ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita kukoistavan online-läsnäolon rakentamisesta. Se automatisoi käänteisten linkkien luomisen sinulle, mukaan lukien näiden linkkien lisäämisen erittäin suosittuihin sosiaalisen median kanaviin ja Web 2.0 -sivustoihin. Lyhyesti sanottuna, SNAP: n avulla voit tehdä sivustosi näkyvämmäksi hakukoneiden robotille ja ihmisille.

SNAP: n ominaisuudet

napsahtaa

NAPSAHTAA toimii niin, että heti kun olet julkaissut viestisi, se toimii kulissien takana pääsyn haluamallesi sosiaalisen median ja Web 2.0 -tileille ja suorittaaksesi päivitykset sinulle. Se lähettää juuri luomasi linkin sopivalla tekstillä, tyypillisesti otsikolla ja / tai otteella, joka on pohjimmiltaan artikkelin lede, tai niin monta sanaa siitä, kuin sivusto sallii. Tietysti niiden sivustojen kohdalla, joissa kuva on taattu (esim. Facebook), voit odottaa esitellyn kuvan näkyvän myös päivityksen mukana.

Tällä hetkellä tuettuja verkkoja on 27 erilaista, täydellinen luettelo on saatavana laajennuksen lataussivustolla. Et ole rajoittunut SNAP-tilien enimmäismäärään. Toisin sanoen, jos sinulla on sekä henkilökohtainen että ammatillinen Twitter-tili, voit määrittää SNAP: n julkaisemaan molemmille tileille.

SNAP: n määrittäminen

SNAP-määritykset näkyvät kansiosi alla asetukset -vaihtoehto hallintakonsolin vasemmanpuoleisessa navigointivalikossa. Kun olet asetussivulla, päätät, mitkä tilit haluat lisätä. Alla on luettelo tietystä SNAP-asennuksesta valituista tileistä.

snap2

Jokaiselle tilille lisäät tietyt tiedot, kuten tilin URL-osoitteen, käyttäjänimen ja käyttöoikeustiedot. On huomattava, että joidenkin näiden tilien määritys vaatii API-avaimen käytön. API-avaimen noutaminen vaatii jonkin verran vaivaa, mutta plugin-ohjeet sillä se on kristallinkirkas.

Jokaiselle tilille sinun on myös määritettävä, kuinka haluat viestin näkyvän päivityksessä. Teet tämän SNAP: n itsestään selittävien tunnisteiden avulla. Esimerkiksi Diigo alla olevassa tilissä, voit nähdä, että viestin otsikko vastaa WordPress-viestin otsikkoa (“% TITLE%”). Viestin teksti vastaa otetta WordPress-viestistä (“% EXCERPT%”). Tämä ote vastaa logiikkaa, jota WordPress-teema käyttää katkelmien näyttämiseen. Tässä on joitain muita tunnisteita, joita SNAP tukee:

 • % URL% – viestin URL-osoite.
 • % SURL% – viestin lyhennetty URL-osoite.
 • % IMG% – esillä olevan kuvan URL-osoite.
 • % RAWEXCERPT% – ote viestistä (kirjoitettuna).
 • %ILMOITTAA% – teksti asti tag tai viestin ensimmäiset N sanat.
 • %KOKO TEKSTI% – postin jalostettu teksti (teksti).
 • % RAWTEXT% – viestin runko (teksti) kirjoitettuna.
 • % ORID% – alkuperäinen tunnus. WordPressin postitunnus.
 • % Tunnisteet% – postikoodit.
 • % CATS% – viestiluokat.
 • % HTAGS% – postitagit hashtageina.
 • % HCATS% – viestiluokat hashtageina.
 • % AUTHORNAME% – kirjoittajan nimi.
 • % AUTHORTWNAME% – Twitter-käyttäjänimi käyttäjän (kirjoittaja) asetuksista.
 • %SIVUSTON NIMI% – blogin / sivuston nimi.
 • % CF-CustomFieldName% – mukautetun kentän sisältö määritellyllä nimellä.
 • % CT-CustomTaxonomyName% – luettelo viestiin liittyvistä mukautetuista taksonomioista.
 • % HCT-CustomTaxonomyName% – luettelo viestiin liittyvistä mukautetuista taksonomioista hashtagina.

Diigo

Muista valita oikea tunniste oikealle sivustolle. Et esimerkiksi todennäköisesti halua käyttää% FULLTEXT% twiittiä, koska twiitit ovat enintään 140 merkkiä.

SNAP tarjoaa sinulle myös joustavuutta siitä, kuinka viestejäsi lisätään erilaisille sosiaalisen median sivustoille. Yleensä määrität yleiset asetukset, joita pidetään oletusasetuksina. Sitten sinulla on mahdollisuus ohittaa nämä asetukset muokatessasi viestiä. Näet SNAP-hallintakonsolin lisättynä vain visuaalisen tekstieditorin alapuolelle ja voit tehdä siihen tarvittavat muutokset ohittaaksesi oletusasetukset, kuten alla.

snap1

Ei ole mitään, että sosiaalinen media rakastaa enemmän kuin lyhennettyjä URL-osoitteita, etenkin mikrotiedostoissa, kuten Twitter. Onneksi SNAP lyhentää (todennäköisesti) pitkää URL-osoitetta, joka on rakennettu viestisi otsikosta. Sinulla on mahdollisuus valita URL-lyhennyslaite osoitteesta bit.ly, goog.gl, YOURLS, tai jopa vähän tunnettu sisäänrakennettu WordPress URL -sovellus.

Premium SNAP: n ominaisuudet

Kuten monet muutkin WordPress-laajennukset, SNAP: tä tarjotaan sekä ilmaisena versiona että premium-versiona, nimeltään SNAP Pro. Ensiluokkainen versio tarjoaa rikkaamman ominaisuuden, jonka hinta on 49,95 dollaria yhdestä sivustosta ja 99,95 dollarista useasta sivustosta..

Ensinnäkin SNAP Pro tarjoaa tukea molemmille Google+ ja pinterest. Nämä ovat sosiaalisen median kanavia, jotka ovat digitaalisen markkinoinnin ensisijaisia ​​kiinteistöjä, joten bloggaajien, jotka suhtautuvat vakavasti online-ilmoituksen tekemiseen, tulisi harkita sijoittamista premium-versioon vain tästä syystä..

SNAP Pro antaa sinulle myös mahdollisuuden määrittää, milloin viestisi julkaistaan ​​eri sivustoilla, WordPress-asennuksen WP-Cron-ominaisuuden avulla. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on suuri joukko viestejä julkaistaan ​​kerralla, voit ajoittaa asianmukaiset päivitykset sosiaalisen median tileillesi, jotta et upota kavereitasi / seuraajiasi kerralla liikaa päivityksiä. SNAP antaa sinulle myös mahdollisuuden asettaa päivittäinen enimmäismäärä valittuihin sivustoihin räjäytettyjen viestien lukumäärälle.

snap3

Jos olet todella tietoinen postitusaikataulustasi, SNAP Pro antaa sinulle myös mahdollisuuden rajoittaa automaattinen lähettäminen tiettyihin viikonpäiviin ja tiettyihin aikoihin. Tämä on hyödyllistä, jos seuraat tiettyä analytiikkaa, joka neuvoo sinulle parhaita aikoja lähettää tietyille sosiaalisen median kanaville.

SNAP: n premium-versio tukee myös Reddit. Ole kuitenkin varovainen Redditin väärinkäytöksissä. Tämä sivusto on kuuluisa siitä, että roskapostittajiin kohdistuu ”varjostokielto” – kielto, joka ei näytä kieltävältä. Toisin sanoen, voit lähettää ja kommentoida normaalisti, vain kukaan muu ei näe lähettämääsi. SNAP Pro tarjoaa myös parempia LinkedIn tuki. Ilmaisella versiolla voit lähettää viestejä profiilisivullesi. Ensiluokkaisella versiolla voit kuitenkin lähettää viestejä yrityssivullesi.

Kääri se

SNAP on tehokas laajennus, jonka avulla voidaan paitsi parantaa hakukoneiden sijoitusta, myös tehdä sisältösi näkyvämmäksi ihmisille, jotka selailevat erilaisissa sosiaalisessa mediassa ja Web 2.0 -sivustoilla. Se on hieno työkalu ammattimaiselle bloggaajalle, joka viettää liian paljon aikaa manuaalisesti kopioimalla ja liittämällä linkkejä ja otteita muihin sivustoihin mainostarkoituksiin..

Kuinka haluat luoda käänteisiä linkkejä uusimmalle viestillesi? Käytätkö automatisoitua ratkaisua vai teetkö sen manuaalisesti? Voit vapaasti kertoa meille alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map