iThemes Exchange: Verkkokaupan laajennuksen katsaus

Tähän laajennukseen on tehty paljon muutoksia sen jälkeen, kun teimme tämän tarkistuksen, joten olemme koonneet kokonaan uuden! Katso kaikki uudet iThemes Exchange -katsauksemme, joka on nopein tapa aloittaa online-myynti WordPressin avulla!


Exchange on aivan uusi (ja täysin ilmainen) verkkokauppalaajennus, jonka iThemes on luonut digitaalisten tuotteiden myyntiin WordPress-verkkosivustosi kautta. Aiomme opastaa laajennuksen käytöstä ja ehkä vain vakuuttaa muutamat teistä kokeilemaan sitä. Katso videokatsaus tai lue halutessasi vain alla oleva teksti.

Asennus ja asennus

Asentaa

Exchange on laajennus – Tartu vain laajennusvarastoon ja asenna se suoraan kojelautaan. Tai voit ladata zip-tiedoston iThemes-verkkosivustolta ja ladata sen valitsemalla kojelaudassa Plugins (Lisää) uuden osoitteen, napsauttamalla upload ja valitsemalla zip. Helppo!

Lataa iThemes Exchange

On aika saada kauppasi asetukset. Napsauta kojelaudan yläreunassa olevaa ilmoituspalkkia ”Pika-asennus” -painiketta. Jos sinulla ei ole ilmoituspalkkia, siirry kohtaan Laajennukset> Asennetut laajennukset ja etsi ”iThemes Exchange”. Tarkista vielä kerran, että olet aktivoinut laajennuksen, ja napsauta ”Pika-asennus” -linkkiä avataksesi asennustoiminnon.

Yleistä tietoa

iThemes Exchange: Pika-asennus

Pörssi on tehnyt tämän helpoksi. Valitse vain maksutapa, jota myymäläsi käyttää. Valitse offline (sekit tai käteinen), PayPal tai Stripe. Varmista, että olet jo rekisteröitynyt PayPal- tai Stripe-palveluun, jos aiot käyttää yhtä näistä kahdesta vaihtoehdosta, ja jos haluat käyttää Stripeä, siinä on vaadittava lisäosa (mutta voit ostaa tämän vain 10 dollarin johdantohintaan – jonka enimmäismäärä on 97 dollaria, joten ehdotan sen hankkimista nyt, jos luulet tämän olevan käyttämäsi menetelmä). Jos päätät käyttää offline-maksuja, on osio, jonka voit täydentää lisämaksuohjeilla asiakkaille (kuten missä maksun lähetys tapahtuu). Päivitä sitten ilmoituksen sähköpostiosoitteesi, jos et halua käyttää järjestelmänvalvojan sähköpostia oletuksena, valitse valuutta ja tallenna muutokset.

asetukset

Voit lisätä hieman lisätietoja napsauttamalla tätä Exchange-valikon kohtaa.

Ensimmäinen välilehti kattaa yrityksesi perustiedot. Nimi, verotunnus, pääosoite ja osoite. Voit myös valita valuuttasymbolin, sen sijainnin ja valuutan erottimet (esim. Yhdysvalloissa käytämme desimaalin tarkkuutta dollarin ja muutoksen välillä, mutta monet Latinalaiset maat käyttävät pilkkua sen sijaan – Vaihda, lisäämme valuuttasi kuten sen pitäisi olla). Viimeiseksi tällä välilehdellä voit valita, kuinka haluat käyttäjien rekisteröityvän (kirjautumalla Exchange -ohjelmalla laajennuksen kautta tai käyttämällä WordPress-ydintoimintoa kirjautuaksesi itse verkkosivustosi kautta)..

Toisessa välilehdessä voit mukauttaa myynnin yhteydessä saamasi sähköpostit sekä sähköpostit, jotka asiakkaat saavat ostokuitina. IThemes Exchange -pikakoodeja käyttämällä voit lisätä sähköpostiin tietoja, kuten asiakkaan käyttäjänimi, ostopäivämäärä tai oston kokonaismäärä. Lisää tietoja, jotka mielestäsi ovat merkityksellisiä sinulle ja / tai asiakkaillesi.

iThemes Exchange: Sivut

Kolmas ja viimeinen välilehti antaa sinun organisoida verkkokauppasi haluamallasi tavalla. Eri myymälöihin liittyvillä sivuilla (kuten myymäläsivu, asiakkaan rekisteröinti, asiakkaan ostoskori, ostovahvistus jne.) Voit käyttää oletusvaihtoehtoa Exchange, käyttää lyhytkoodeja upottaaksesi liittyvät tiedot WordPress-sivulle tai poista sivu kokonaan käytöstä. Tähän voit myös lisätä mukautettuja sivunimikkeitä ja etanoita.

Lisäosat

Täältä voit kaksinkertaisesti tarkistaa, että olet aktivoinut kaikki haluamasi ominaisuudet, ja poistamaan käytöstä kaikki et. Jotkut mukana olevista vaihtoehdoista ovat hallintapaneelin raportointiwidget-tuoteryhmät tai -tagit ja vaihtoehto usean kohteen kärryille.

iThemes Exchange: Ensisijaiset lisäosat

Ostamisen jälkeen näet myös Stripe-lisäosan tai muut premium-lisäosat, joihin sinulla on käyttöoikeus.

Hanki Exchange-lisäosat

Tuotteiden lisääminen

Lisää tuotteita valitsemalla Exchange> Lisää tuote.

iThemes Exchange: Tuotteet

Anna tuotteelle nimi, hinta ja kuvaus. Voit lähettää niin monta tuotekuvaa kuin haluat ja ladata itse digitaalitiedostoja (tarkista, että Digitaalisten latausten lisäosa on käytössä siirtymällä kohtaan Exchange> Lisäosat). On myös lisäasetuksia, kuten laajennettu kuvaus, luokat, tunnisteet, tuotekohtainen ostoviesti, saatavuuspäivämäärät tai määrä ja rajoitus henkilöä kohden. Muista julkaista tuotteesi ja se lisätään heti myymälääsi.

Luo kuponkeja

iThemes Exchange: KupongitKuka ei rakasta paljon? Exchangen avulla voit luoda kaikenlaisia ​​kuponkeja asiakaskunnallesi. Siirry kohtaan Exchange> Lisäosat ja varmista, että Kupongien lisäosa on aktivoitu. Kun Kupongit-valikkokohta on aktiivinen, sen pitäisi näkyä WordPress-hallintapaneelin vaihto-valikossa. Siirry nyt kohtaan Exchange> Kupongit. Anna kuponkillesi nimi (kuten Grand Opening), lisää kuponkikoodi (kuten 10OFF tai satunnainen), aseta summa (kuten 10 dollaria tai 10 prosenttia) ja lisää käyttöaika. Kupongien avulla voit suorittaa erilaisia ​​loma- tai käyttäjäkohtaisia ​​myyntejä, sähköpostikampanjoita tai jopa pitää lahjoja.

maksut

Katso, mitä asiakkaasi ovat ostaneet. Siirry kohtaan Exchange> Maksut; voit nähdä jokaisen myymäläsi tapahtuman täällä. Jos haluat nähdä kuka osti, siirrä hiirellä tapahtumaan ja napsauta Maksutiedot-linkkiä.

iThemes Exchange: Maksut

Tarkastele asiakastietoja

Tapahtuman “Maksutiedot” -kohdassa näet linkin “Näytä asiakastiedot”. Tämä vie näytölle, joka näyttää tietyn asiakkaan ostohistorian, luettelon kaikista tapahtumista (hyödyllinen välilehti, jos joudut koskaan suorittamaan palautuksen tai lähettämään vahvistussähköpostin uudelleen) ja osioon, jossa voit tehdä muistiinpanoja asiakkaasta (ehkä laskutustiedot tai tietue kuponkeista, jotka olet antanut heille).

Hallintapaneelin raportti

Exchange sisältää myös hienon hallintapaneelin widgetin, joka antaa sinulle tilannekuvan verkkokaupan menestyksestä. Aktivoi lisäosa siirtymällä kohtaan Exchange> Lisäosat ja aktivoimalla Raportoinnin peruspaneeli -widget.

iThemes Exchange: Hallintapaneelin raportti

Tästä eteenpäin, kun kirjaudut verkkosivustoon, näet yhteenvedon tämän päivän, tämän kuukauden ajalta ja luettelon viimeaikaisista tapahtumista. Tämä on nopea ja helppo tapa nähdä, myydäänkö tuotteitasi ja ovatko päivittäiset myyntisi oikeilla.

Ohjeet ja dokumentaatio

Saat lisätietoja kaikista Exchange-ominaisuuksista napsauttamalla valikon Ohje-kohtaa tai katsokaa mahtavia ohjeita iThemes-verkkosivustolla. Se kattaa kaikki Exchange-ominaisuudet usein hyödyllisillä kuvilla, jotta ymmärrät paremmin, kuinka laajennus toimii. Siellä on myös joukko upeita video-oppaita, ellet omat antaneet sinulle tarpeeksi tietoa tietystä vaihto-aiheesta.

Kaiken kaikkiaan tämä on loistava laajennus, jota sinun pitäisi ehdottomasti katsoa tai edes ottaa se koeajoksi paikallisella palvelimellasi kuten mekin. Se on erittäin helppokäyttöinen, nopea asentaa ja siinä on kaikki tärkeimmät ominaisuudet, minkä verkkokaupan laajennuksen pitäisi olla. Mutta jos voit ajatella jotain, josta Exchange puuttuu, täytä vain Ominaisuuspyyntö lomake iThemesissä. He ovat avoimia ehdotuksille ja haluavat palautetta!

Kerro meille mitä mieltä olet Exchangesta tai mitä ehdotuksiasi laajennukselle ovat alla olevassa kommenttiosassa!

Lisätietoja iThemesistä

iThemes WordPress-teemat ja -laajennukset
Rakastamme iThemesia, emmekä voineet olla innostuneempia heidän viimeisimmästä ilmaisesta laajennuksensa julkaisusta. Kotisivu tunnetulle BackupBuddy-laajennukselle ja tehokkaalle Builder WordPress Theme Framework -sovellukselle, tiedät, että kaikki iThemesista tulevat varmasti korkealaatuiset koodit, joilla on mahtavia ominaisuuksia ja tukea. Jos haluat tutustua joihinkin iThemes-tuotteisiin, napsauta painiketta.

Käy iThemesissä

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map