iThemes Exchange -katsaus: Onko tämä nopein tapa myydä online WordPressin avulla?

iThemes Exchange laskutetaan yksinkertainen verkkokauppajärjestelmä WordPressille. Se on ratkaisu, joka on luotu jokaiselle, joka haluaa rakentaa ja hallita omaa verkkokauppaa, joutumatta kääntymään isännöidyn vaihtoehdon kanssa kuukausittain toistuvilla maksuilla.


Olitpa suunnittelemassa täysimittaisen verkkokaupan rakentamista vai haluatko vain mahdollisuuden myydä yhtä tuotetta WordPress-blogissasi, iThemes Exchange voisi olla juuri etsimäsi.

Vaikka WordPressille on monia verkkokaupan ratkaisuja, Exchange pyrkii erottamaan itsensä kilpailusta mahdollistamalla saat myymäläsi verkkoon muutamassa minuutissa. Ydinlaajennusta – jota voi käyttää vapaasti – voidaan laajentaa valikoimalla lisäosia. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa myymälän ominaisuuksia varastosi ja tulojesi mukaan.

Joten ottaen huomioon tämä, katsotaanpa miten voit perustaa oman verkkokaupan iThemes Exchange -sovelluksen avulla auttaa sinua päättämään, onko tämä paras vaihtoehto tarpeitasi varten.

Kuinka myydä fyysisiä ja digitaalisia tuotteita verkossa iThemes Exchange- ja WordPress-ohjelmien avulla

Ydin iThemes Exchange -laajennus on ilmainen käyttää ja on isännöi WordPress.org-laajennusten arkistossa. Tämä tarkoittaa, että voit asentaa laajennuksen suoraan WordPressin hallinta-alueelta ja rakentaa myymäläsi heti.

Lisää iThemes Exchange

IThemes Exchange -sovelluksen asettaminen

Laajennuksen asentamisen jälkeen ohjattu asennustoiminto tulee näkyviin auttamaan sinua tuotteiden myymisprosessissa verkossa. Tämä tarkoittaa koko prosessia aloittaminen on erittäin helppoa ja ensimmäinen vastattava kysymys on: mitä aiot myydä?

Mitä aiot myydä

Valittavissa olevat vaihtoehdot sisältävät digitaaliset lataukset, kuten e-kirjat, musiikin tai muut tiedostot; ja fyysiset tuotteet, kuten vaatteet tai välineet. On myös vaihtoehto, joka myy pääsy verkkosivustollesi ja sen sisältöön a-muodossa jäsensivusto.

Ota tämä vaihtoehto käyttöön asentamalla premium-jäsenlisäosa. Lisäosa on saatavana yksinään tai osana Pro Packia – valikoima muita hyödyllisiä lisäosia, samoin kuin sellaisia, jotka julkaistaan ​​tulevaisuudessa.

Jos kuitenkin suunnittelet vain fyysisten tai digitaalisten tuotteiden myynti WordPress-verkkosivustoltasi, voit valita sopivan vaihtoehdon siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen.

Maksujen kerääminen

Seuraava vastattava kysymys on: miten hyväksyt maksut? iThemes Exchange antaa sinulle mahdollisuuden hyväksyä offline-maksut, mutta aivan yhtä helppo on määrittää myymäläsi PayPalin kautta suoritettavia maksuja varten..

Määritä PayPal

Vaikka saat mahdollisuuden käyttää PayPal Securea, PayPal Standard -vaihtoehdon käyttäminen on nopein tapa edetä. Aloittaaksesi maksujen vastaanottamisen PayPalin kautta, sinun tarvitsee vain kirjoittaa PayPal-sähköpostiosoitteesi ja valita valuutta.

Siellä on myös ilmainen lisäosa maksujen keräämiseen Stripen kautta, jos haluat antaa asiakkaillesi myös tämän vaihtoehdon. kuitenkin, se on erittäin suositeltavaa että luet käytettävissä olevien vaihtoehtojen erot auttaaksesi sinua selvittämään, mikä vaihtoehto on verkkokaupallesi paras valinta.

Ensimmäisen tuotteen lisääminen

iThemes Exchange sisältää mallituotteen, jonka avulla voit tutustua nopeasti käyttöliittymään tuoteluetteloiden lisäämiseen verkkosivustollesi.

kuitenkin, tuoteluettelon luonti on erittäin helppoa päästä käsiksi Vaikka jokaisella, joka on aiemmin luonut sisältöä WordPressissä, on etulyöntiaseman verrattuna niihin, joita ei vielä ole, uusilla käyttäjillä ei pitäisi olla mitään ongelmia täyttämällä itsensä selittävät ruudut ensimmäisen tuoteluettelon luomiseen..

Tuotelistaussivu

Tuotteen nimen, kuvauksen ja hinnan lisäksi saat myös mahdollisuuden ladata valikoima kuvia ja kirjoittaa laajennettu tuotekuvaus. Kun määrität tuoteluettelosi, voit ota käyttöön varastoseuranta, aseta tuotteen saatavuusaika ja paljon muuta. Tämä kaikki takaa sen, että voit myydä tuotteitasi tarpeitasi parhaiten vastaavalla tavalla.

Lisäasetukset

Jos myyt verkkosivustollasi digitaalisia latauksia, toisin kuin fyysisiä tuotteita, tai niin kuin voit, voit lähettää mitä tahansa tuotteen tiedostoja. Koska tämä kaikki tapahtuu WordPress-mediakirjaston kautta, kyse on vain vetämällä ja pudottamalla tiedostot verkkosivustollesi ja antamalla niille nimi.

Lisää uusi lataus

Kun tuoteluettelosi on alkanut muotoutua, voit esikatsella sitä nähdäksesi miltä se näyttää potentiaalisille asiakkaillesi.

iThemes Exchange -tuoteluettelo

Kun olet tyytyväinen sen ulkonäköön, voit julkaista tuotelistauksen asettaaksesi sen verkkosivustollesi. Vain muutamalla hiiren napsautuksella ja minuutilla ajasta. sinulla on nyt tuote luettelossa verkossa. Tämä sisältyy kykyyn kerätä maksuja ja jakaa digitaaliset lataukset automaattisesti, tai lähettää fyysisiä tuotteita manuaalisesti.

Verkkokauppasivujen hallinta

Nyt sinulla on ainakin yksi tuote verkossa, on aika katsoa myymälän sivuja. Tämä sisältää tuotesivun, mukautetun tilin ja profiilin sivut sekä ostotietosivut. Onneksi iThemes Exchange luo nämä tärkeät sivut sinulle ja antaa sinulle tavan hallita niitä.

iThemes Exchange -sivut

Kaikkia näitä sivuja voidaan hallita laajennuksen asetuksista. Voit myös mukauttaa mitä tahansa niistä kuten tavallista WordPress-sivua. Se on hyvä idea lisää jotkut näistä sivuista sivustosi navigointialueille, kuten widget-alueet tai päävalikot.

Store-valikko

Nyt vierailijat voivat löytää tuotteitasi ja liikkua helposti kaupassasi.

Verkkokaupan mukauttaminen ja päivittäminen

iThemes Exchange ei kuitenkaan lopu tähän. Sinulla on myös asetussivu, joka sinun pitäisi ehdottomasti katsomaan. Asetusten avulla voit syöttää myymälätiedot ja verotunnuksesi sekä määritellä, miten käsittelet asiakkaiden rekisteröintejä, ja kaikki muut tärkeät näkökohdat onnistuneen verkkokaupan pitämisessä.

Jos haluat lisätä kauppaan lisää ominaisuuksia, on saatavana valikoima lisäosia. Pro Pack premium -päivitykset sisältävät ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden lähettää laskuja, lisätä tuotevaihtoehtoja, hyväksyä toistuvia maksuja ja paljon muuta.

Nyt kun olet lisännyt ensimmäisen tuotteesi ja määrittänyt myymälän, kaikki mitä on jäljellä tekemistä on valita sopiva WordPress-verkkokaupan teema.

johtopäätös

Kuten näette, iThemes Exchange tekee itse asiassa erittäin helpon tuotteiden lisäämisen WordPress-verkkosivustoosi, joita kävijät voivat sitten ostaa. Käyttämällä PayPalia maksujen keräämiseen, iThemes Exchange sisältää kaiken, mitä tarvitset luodaksesi verkkokaupan ilmaiseksi WordPressillä.

Tietysti on paljon enemmän verkkokaupan perustamiseen kuin lisäämällä kyky luetteloida ja myydä tuotteita verkkosivustoltasi.

Seikkailu alkaa valitsemalla sopiva teema ja laajennus sekä luomalla tuoteluettelot. Sen jälkeen sinun on aika keskittyä kävijöiden hankkimiseen myymälääsi, asiakkaiden odotusten hallintaan ja mikä tärkeintä, käsittelemään asiakastietojasi vastuullisella, turvallisella ja turvallisella tavalla. Tämä on lisäksi sen varmistaminen, että olet tuntee verosäännöt jokaiselle maantieteelliselle sijainnille, jolla tuotteesi ovat saatavilla, puhumattakaan siitä, että perehdyt teknisiin taitoihin, joita tarvitaan mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi.

WordPress ja iThemes Exchange tekevät tee myytävien kohteiden luettelosta ja maksujen keräämisestä erittäin helppo asiakkaidesi kautta maksuprosessorin, kuten PayPalin, välityksellä – varmista, että olet täysin valmis, ennen kuin siirryt jännittävään verkkokaupan maailmaan.

Lisätietoja iThemes Exchange -sovelluksesta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map