InfiniteWP vs ManageWP: Mikä on parempi WordPress-hallintatyökalu?

Luulen, että hyväksyt, kun sanon: Muutaman WordPress-sivuston hallinta ei ole helppo tehtävä. Tarkoitan miljoonalla ja yhdellä tehtävällä, kuinka pidät verkkosivustosi terveellisinä ilman, että häiritset?


Osoittautuu, että voit helposti pitää välilehtiä verkkosivustoillasi WordPress-hallintatyökalulla, kuten InfiniteWP tai ManageWP. Tämänpäiväisessä viestissä löydät parhaan WordPress-hallintatyökalun yksilöllisiin tarpeisiisi. Hyödyntämme InfiniteWP: tä ManageWP: tä vastaan, joka on kaksi markkinoiden parhaista WordPress-hallintatyökaluista.

Contents

Miksi valita WordPress-hallintatyökalu?

Yhden WordPress-sivuston hallinta on suhteellisen helppoa, mutta kun lisäät uusia verkkosivustoja ohjelmistoon, tehtävät vain pinottuvat. Sinun on kuitenkin päivitettävä WordPress-ydin, teemat ja laajennukset säännöllisesti. Lisäksi sinun on tarkistettava sivustosi suorituskyky SEO ja nopeuden suhteen. Jos tämä ei riitä, joudut säilyttämään varmuuskopioita, säätelemään kommentteja ja niin edelleen.

Jos olet toimisto, WordPress-teemakehittäjä tai jokin muu WordPresser, jolla on pari verkkosivustoa, WordPress-hallintatyökalun hankkiminen on vaivatonta. Hallintatyökalu säästää paljon aikaa ja pitää sinut järkevänä.

Mitä tapahtuu, jos et hallitse sivustoasi?

Jos et päivitä WordPress-verkkosivustoasi säännöllisesti, teet siitä kaiken helpon hakkereille, ja tämän tiedän ensin. Entä roskapostia, joka vahingoittaa luotettavuutta ja täyttää sivustosi roskapostilla? Ja jos et pysty pitämään varmuuskopioita, sinulla on vaikea palauttaa sivustosi, jos tapahtuu pahin, mikä varastaa aikaasi ja tulojasi.

Tässä on sopimus, sinun on pidettävä huolta verkkosivustoistasi, mutta manuaalinen tekeminen ajaa sinut hulluksi. Siksi tarvitset juuri WordPress-hallintatyökalun.

Aloitetaan ensin ensin. Mikä kysymisen nimissä on WordPress-hallintatyökalu?

Mikä on WordPress-hallintatyökalu?

WordPress-hallintatyökalu / palvelu / yritys / mitä haluat kutsua, on mikä tahansa työkalu, joka on suunniteltu päivittämään päivittäistä työnkulkuasi. Pohjimmiltaan WordPress-hallintatyökalu antaa sinun hallita yhtä kuin yhtä, mutta niin monta WordPress-verkkosivustoa kuin haluat.

Voit päivittää WordPress-ytimen, teemat ja laajennukset useilla verkkosivustoilla napsautuksella. Tämän lisäksi voit moderoida kommentteja, pitää varmuuskopioita ja tehdä niin paljon enemmän useissa WordPress-sivustoissa rikkomatta hikeä.

Mikä tämän päivän parhaimmista kilpailijoista?

InfiniteWP vs ManageWP: Mikä on parempi WordPress-hallintatyökalu?

Ennen kuin pääsemme ominaisuuksiin, hinnoitteluun, tukeen ja sellaiseen asiaan, eikö olemme tarkistamassa kunkin WordPress-hallintatyökalun takana olevia yrityksiä?

Puhumme käyttäjäkunnasta, filosofiasta ja asioista, jotka tekevät jokaisesta rasti. Eikö ole hyvä asia oppia lisää joukkueesta, joka auttaa sinua hallitsemaan WordPress-sivustojasi kuin pomo? Ajattelin myös.

ManageWP

ManageWP

Perusti Vladimir Prelovac ja tuottaa iloinen 28 henkilöstön ryhmä, ManageWP on hämmästyttävä WordPress-hallintatyökalu, joka on niin kaunis kuin se on hyödyllinen.

Työkalu julkaistiin virallisesti jo vuonna 2012 ensimmäisenä WordPress-hallintatyökaluna. Siitä lähtien se on kasvanut harppauksin. Oikeasti kaverit, jonkun pitäisi keksiä aikakone jo, jotta voimme päästä eroon tällaisista tarpeettomista lausunnoista.

Nykyään ManageWP palvelee yli 9000 kanta-asiakasta, jotka hallinnoivat yhdessä yli 280 000 verkkosivustoa. Työkalu säästää noin 40 000 työtuntia päivittäin. ptruu.

Tämä tarkoittaa, että jokainen asiakas säästää noin 4 tuntia päivässä, mikä on tavallaan vaikuttavaa. Jotkut heidän asiakkaistaan ​​ovat WP-sivuston hoito, Carrie Dills, WP korkeus enkä ole vain nimeltään ropaaminen.

Mikä pitää nämä kaverit liikkumassa sananlaskun sadepäivänä?

Heidän tehtävänsä on yksinkertainen. ManageWP: n tavoitteena on automatisoida enemmän päivittäisiä työtehtäviäsi. Lisäksi ne auttavat sinua perustamaan parhaan WordPress-ylläpitoliiketoiminnan. Se on melko pieni työkalu, ja nämä kaverit tarkoittavat liiketoimintaa niin pitkälle kuin WordPress-hallinta menee.

Aloitti koodin kirjoittamisen vuonna 1984, ei koskaan katsonut taaksepäin. Haluaisin muuttaa maailmaa, minulla ei ole vielä lähdekoodia. Tällä hetkellä bloggaaminen tässä.  – Vladimir Prelovac

Heinäkuussa 2016 Vlad & Co. julkaisi ManageWP Orionin, tehokkaamman ManageWP-version. Myöhemmin vuoden aikana yritys liittyi GoDaddyyn. Lähitulevaisuudessa ManageWP Orion integroituu GoDaddy-suunnitelmiin, mutta toimii silti itsenäisenä palveluna muualla isännöiville käyttäjille..

ManageWP on isännöi WordPress-hallintatyökalu, joka tarkoittaa, että koko prosessi isännöidään ManageWP-palvelimilla. ManageWP toimii Serbiasta.

InfiniteWP

InfiniteWP

Kaksi kuukautta ManageWP: n julkaisun jälkeen InfiniteWP näki päivänvalon. Huomaa kuitenkin, että kaverit kastoivat InfiniteWP: n jo vuonna 2010, mutta WordPress-hallintatyökalu pysyi vain ideana kaksi vuotta.

Nykyään asiat ovat aivan erilaisia. InfiniteWP ei ole enää vain idea, vaan valittu WordPress-hallintatyökalu yli 470 000 verkkosivustolle. Jotkut heidän tyytyväisistä asiakkaistaan ​​(tietysti Twitterin kohteliaisuus) sisältävät Yoast, Media-temppeli ja honda muiden joukossa.

Sillä mitä voin kerätä, InfiniteWP saa voiman neljän kaverin eli Davidin, Amritin, Yuvarajin ja Kalyanin verestä, hikeestä ja kyyneleistä. Ja vaikka ManageWP näyttää kiinnittävän huomion heidän 28 miehen joukkueeseen, InfiniteWP näyttää kunnioittavan asiakkaita edistyksestään.

Kaikki kommentit, palaute, kritiikki, ominaisuuspyynnöt tekevät joka päivä entistäkin jännittävään. Koko joukkue on nyt keskittynyt tähän ja haluamme viedä tämän suuriin korkeuksiin.

Katsomme InfiniteWP: n olevan yhteisölähtöinen WordPress-hallintaalusta, jonka ulkopuoliset kehittäjät auttavat jatkuvasti kasvavassa määrin lisäosia, jotka vastaavat kaikkiin tarpeisiin, joita monilla WordPress-ympäristöillä voi koskaan esiintyä. – InfiniteWP-tiimi

Päivitykset, päivitykset ja muut päivitykset

Nämä kaverit ajavat jatkuvasti päivityksiä, ja vain toisena päivänä he käynnistivät itsenäisen varmuuskopiointipalvelun WP-aikakapseli. InfiniteWP on yksi WordPress-hallintatyökalu, joka sinun on testattava.

InfiniteWP WordPress -hallintatyökalu toimii omalla palvelimellasi. Tämä tarkoittaa sitä, että asennat laajennuksen alakansiossa (esim. Sinun verkkosivusto.com/iwp), tämä on melko yksinkertainen prosessi. InfiniteWP: llä on toimistoja Yhdysvalloissa ja Intiassa.

tuomio: Mikä mielestäsi on parempi WordPress-hallintatyökalu tiimin, käyttäjäkunnan ja toimintafilosofian suhteen? Henkilökohtaisesti nojaudun InfiniteWP: hen.

Ominaisuudet: InfiniteWP vs ManageWP

Nyt kun voit kertoa, mikä WordPress-hallintatyökalu on, tarkastellaanpa kunkin työkalun tarjoamia ominaisuuksia. Koska tässä osiossa on paljon hienoja ominaisuuksia, aloitamme heti.

ManageWP-ominaisuudet

ManageWP-ominaisuudet

Heti kun olet luonut ManageWP-tilisi ja linkittänyt WordPress-sivustosi, sinut hoidetaan vaikuttavaan ominaisuusluetteloon, mukaan lukien:

Helppo asennus

ManageWP: n määrittäminen on tilin rekisteröinti ja verkkosivustojen lisääminen. Asennat ManageWP Worker -laajennuksen automaattisesti jokaiselle lisäämällesi verkkosivustolle. Otamme tästä lisätietoja myöhemmin määrittäessäsi ManageWP: tä.

Keskeinen hallintapaneeli

Onko sinulla kaksi tai 100 WordPress-sivustoa, voit hallita kutakin suoraan (ja turvallisesti) ManageWP-hallintapaneelista. Älä ole huolissasi kirjautumistietojesi turvallisuudesta, ManageWP ei tallenna käyttäjänimeäsi tai salasanaasi.

Tehokkaat päivitykset

Kaikki päivitykset näkyvät intuitiivisessa näytössä, jonka avulla voit päivittää WordPress-ytimen, teemat ja laajennukset useilla verkkosivustoilla yhdellä napsautuksella. Voit päivittää jokaisen kohteen erikseen, jos haluat.

Pilvivarmuuskopiot

Kun hävisin verkkosivustoni pahamaineiselle hakkerelle. Kuten odotit, kysyin isäntältäni varmuuskopiota, mutta niitä ei ollut! ManageWP tarjoaa sinulle yhden kuukausittaisen pilvivarmuuskopion ilmaiseksi! Voit saada premium-varmuuskopion lisäosalla 2 dollarin lisämäärä / sivusto / kuukausi, joka tulee kloonitoiminnon mukana.

Hanki ilmainen turvatarkistus haittaohjelmien havaitsemiseksi varhaisessa vaiheessa

Haittaohjelmat eivät voi koskaan olla hyviä verkkosivustollesi. Ei. Ei. Ei. Voit tarkistaa verkkosivustosi haittaohjelmien varalta yhdellä napsautuksella. Kuinka suave?

Suorituskyvyn tarkistus

Sivun latausnopeus on suuri sijoitustekijä nykyään. Tässä on sopimus: Ihmiset vihaavat ehdottomasti hitaita verkkosivustoja. Google rankaisee myös hitaita verkkosivustoja. Suorituskyvyn tarkistaminen kerrallaan näyttää, mikä on rikki ja kuinka korjata se.

Ja pienellä, vain yhden dollarin / sivusto / kuukausi maksulla, voit seurata SEO-sijoitusta. Voit nähdä, kuinka SEO-avainsanasi toimivat, löytää kilpailijoita ja paljon helpommin.

Uptime Monitor

Jos olet WordPress-teeman kehittäjä, yrityksesi kiertää demonsivustoja. Kun demonsivustosi siirtyvät offline-tilaan, alat menettää rahaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla WordPress-teeman kehittäjä menettääksesi rahaa, kun sivusto siirtyy offline-tilaan.

ManageWP tarjoaa sinulle Uptime Monitor -sovelluksen, jotta tiedät milloin sivustosi on alhaalla. Voit saada ilmoituksia sähköpostitse, tekstiviestinä tai löysällä, joten yay! Tämä ominaisuus on premium-lisäosa, joka maksaa vain 1 dollaria / sivusto / kuukausi. Mukana on 25 dollaria kuukaudessa, joka kattaa jopa 100 verkkosivustoa, joten valitse yksi, joka toimii yrityksesi kanssa.

Asiakasraportit: Jos verkkosivustosi ylläpitoyritys sisältää raporttien lähettämisen asiakkaillesi, hyväksyt, että se voi olla helvetin tehtävä luoda raportteja, jotka pyyhkäisevät asiakkaat jaloistaan. ManageWP ymmärtää tämän aivan liian hyvin, minkä vuoksi he tarjoavat yhden napsautuksen raporttien luontityökalun, joka on melko hengenpelastaja.

White Label ManageWP

Asiakkaidesi ei tarvitse tietää, että käytät ManageWP Worker -laajennusta heidän sivustoillaan; voit nimetä laajennuksen kokonaan uudelleen tai piilottaa sen tosiasian, että käytät ManageWP: tä pitääksesi heidän sivustonsa hyvässä kunnossa. Tämä tarkoittaa, että voit merkitä kunnossapitoliiketoimintasi kokonaan rikkomatta hikeä.

yhteistyö

Onko joukkue tekemässä kaikki likaista työtä? Hienoa, voit helposti tehdä yhteistyötä muiden kanssa paljastamatta koskaan ManageWP-salasanaasi. Tämä tarkoittaa, että voit työskennellä yhteistyökumppaneiden kanssa ja jopa antaa asiakkaille mahdollisuuden muokata tiettyjä asioita ilman riskiä menettää kovasta työstäsi. Yhteistyökumppanien lisääminen on yhtä helppoa kuin piirakka.

Google Analytics -integraatio

Mikä on WordPress-hallintatyökalu, joka ei auta seuraamaan liikennettäsi? ManageWP tarjoaa sinulle Google Analytics -integraation, mikä tarkoittaa, että näet liikennetilastosi suoraan ManageWP-hallintapaneelissa. Voit lisätä niin monta Google Analytics -tiliä kuin haluat.

huoltotila

Haluan optimoida tietokannat tai suorittaa minkä tahansa määrän ylläpitotehtäviä WordPress-sivustoilla. ManageWP: n mukana tulee erillinen huoltotila, jossa on kaksi esivalmistettua mallia. Sinulla on kauniita ylläpito- ja Coming Soon -malleja, joita on helppo mukauttaa ja käynnistää.

Kommenttien hallinta

Kommenttien valvominen voi maksaa sinulle, jos hallitset muutamaa verkkosivustoa. Siitä huolimatta, roskapostit ovat kauhistuttavia, ja niiden on mentävä. ManageWP WordPress -hallintatyökalu auttaa sinua ottamaan härän sarvien taakse niin pitkälle kuin kommentti moderoidaan. Yhdellä napsautuksella voit puhdistaa roskapostin suuressa verkkosivustoverkossa, kuten yli-inhimillinen.

Koodinpätkät

Jos rakastat hakeutumista koodiin muuttaaksesi plugin-asetuksia, poistaaksesi kojetaulun widgetit ja olla yleensä mahtava, rakastat varmasti tätä ominaisuutta. Koodinpätkät-ominaisuuden avulla voit kirjoittaa oman PHP-koodisi ja suorittaa sen kerralla useissa verkoissa. Voit poistaa katkelmasi historian tai säilyttää sen.

Haavoittuvat laajennukset? Ei ongelmaa

Nyt WPScan-haavoittuvuustietokannan ansiosta voit havaita haavoittuvia laajennuksia verkkosivustoillesi heti tarjoamalla sinulle mahdollisuuden toimia ennen kuin väistämätön tapahtuu. Haavoittavat liitännäiset ovat huonoja, mutta ManageWP: llä on selkänsä.

InfiniteWP-ominaisuudet

InfiniteWP-ominaisuudet

Katsotaanpa nyt kuinka InfiniteWP pärjää ominaisuuksien suhteen ManageWP: hen. Tarjoavatko he mitä tarvitset tullaksesi paremmaksi WordPress-hallintatyökaluksi? Kaivataan sisään.

Helppo asennus

InfiniteWP WordPress -hallintatyökalun asentaminen ei ole yhtä suoraviivaista kuin ManageWP: n asentaminen, mutta siitä on helppo hakata. Asenna vain InfiniteWP-työkalu ja InfiniteWP Client Plugin sivustollesi, linkitä nämä kaksi ja Voila! – sinulla on hyvä mennä. Prosessi on erittäin helppo, emmekä usko, että törmäät ongelmiin.

Yksi Master Login

Mielestäni ManageWP Orion on kaunista, mutta se ei tarjoa sinulle lintuperspektiiviä sivustoistasi, kuten InfiniteWP tekee. Itse asiassa et ehkä koskaan tarvitse käyttää WordPress-kojetaulua enää koskaan. WordPress-sivustojen hallinta tällä WordPress-hallintatyökalulla on puhdasta autuutta.

Pikatoimet

Sivustojen varmuuskopiointi, WordPress-kojetaulun avaaminen, uusien viestien kirjoittaminen, sivustotietojen muokkaaminen ja muun muassa sivustokohtaisten linkkien / muistiinpanojen tallentaminen ovat vain hiukan päässä. Voit säästää paljon aikaa, koska sinun tarvitsee vain siirtää hiiri sivustosi päälle, osoittaa ja napsauttaa.

Sivuston yhteenveto

Mikään muu WordPress-hallintatyökalu, edes ManageWP, ei anna sinulle tarkkaa ja yksityiskohtaista kuvaa WordPress-sivustoistasi, kuten InfiniteWP. Jälleen, siirtämällä hiiren osoitinta sivustosi päälle, voit tarkastella kaikkia saatavilla olevia varmuuskopioita, päivityksiä, WordPress-versiota, palvelintietoja ja paljon muuta.

Yhden napsautuksen päivitys

Laajennusten, teemojen ja WordPress-ytimen päivittäminen InfiniteWP WordPress -hallintatyökalulla on todella ilo. Kun olet kirjautunut sisään itse isännöimään InfiniteWP-hallintapaneeliin, huomaat “Päivitä kaikki” -painikkeen sivustosi vieressä, joka tekee juuri sen. Poika, voit jopa piilottaa kaikki laajennukset tai teemat, joita et koskaan halua päivittää.

Parannettu turvallisuus

InfiniteWP elää omalla isäntäpalvelullaan omalla isäntäpalvelimellasi, mikä tarkoittaa, että sinulla on täysi määräysvalta WordPress-sivustoosi. Toisin kuin ManageWP, sinun ei tarvitse jakaa tietoja tai luottaa kirjautumistietoihisi kolmannen osapuolen kanssa. Integroi InfiniteWP vain WordPress-sivustoosi ja koe WordPress-hallintatyökalu kuin mikään muu.

Varmuuskopiointi ja palautus

ManageWP tarjoaa sinulle yhden kuukausittaisen varmuuskopion heidän ilmaisesta suunnitelmastaan. InfiniteWP tarjoaa sinulle rajoittamattoman varmuuskopion. Ja puhumme kaikista verkkosivustojen varmuuskopioista, jotka sisältävät tietokannat ja tiedostosi. Varmuuskopio-ominaisuudessa on hienoja vaihtoehtoja, mukaan lukien kyky optimoida taulukot, sulkea pois tiedostot ja kansiot ja niin paljon muuta. Varmuuskopion palauttaminen on kysymys osoittamalla, osoittamalla ja napsauttamalla.

Helppo laajennus ja teemahallinta

Tarkista, mitkä laajennukset tai teemat on asennettu kaikkiin WordPress-sivustoihisi, tai asenna uudet useille WordPress-verkkosivustoille yhdellä napsautuksella. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asentaa aloitusteemoja ja laajennuksia useille sivustoille erikseen, mikä säästää paljon aikaa.

Ilmaiseksi elämälle

Tämä on luultavasti paras ominaisuus molemmille WordPress-hallintatyökaluille. Molemmat voivat käyttää vapaasti rajattomassa määrässä sivustoja. Tarvitset kuitenkin pari premium-lisäosaa, jos tarvitset enemmän toimintoja. Verrattuna InfiniteWP premium -lisäosaan on kuitenkin paljon enemmän tarjottavaa kuin ManageWP: n, ja näemme tämän seuraavassa osiossamme..

Kirjoita viestejä

Voit kirjoittaa ja julkaista viestejä useille WordPress-verkkosivustoille suoraan InfiniteWP: stä, ominaisuudesta, jota ei ole ManageWP: ssä. Katso miksi sanoimme, että sinun ei tarvitse koskaan käyttää WordPress-hallintapaneelia enää koskaan?

Säännölliset päivitykset

Me kaikki rakastamme kasvua, me kaikki rakastamme kehitystä, etenkin jos olemme osa sitä. Ennen kuin voisin lopettaa tämän viestin kirjoittamisen, InfinteWP päivitti kojetaulunsa ja InfiniteWP Client -laajennuksen. Nämä kaverit tarkoittavat yritystä, minkä vuoksi he päivittävät tätä WordPress-hallintatyökalua uusilla ominaisuuksilla, virhekorjauksilla ja niin edelleen. Jos olet taipuvainen, voit osallistua beetatestausohjelmaan.

Asiakaslähtoinen

Jos katsot InfiniteWP-kojelautaan, saat nopeasti tunteen, jonka nämä kaverit kiinnittävät sinuun paljon. Ne tarjoavat sinulle helpon tavan ilmoittaa ongelmista sekä kattavan foorumin, jolla voit lähettää ideoitasi. Näistä ideoista InfiniteWP saa suurimman osan parhaista ominaisuuksista.

Verdiktio: Ominaisuuksien suhteen ManageWP tarjoaa ilmaiseksi enemmän ominaisuuksia verrattuna InfiniteWP: hen. Samoin useiden verkkosivustojen hallintaan tarvittavat ydintoiminnot ovat ilmaisia ​​molemmissa työkaluissa. Ominaisuuksien yleisen tarjonnan (ilmainen ja premium) suhteen InfiniteWP ylittää ManageWP: n.

Hinnoittelu: InfinteWP vs ManageWP

Kunkin WordPress-hallintatyökalun käyttämistä hinnoittelumalleista on käyty paljon keskustelua. Perussuunnitelma on ilmainen molemmille työkaluille, mutta todelliset kulut voivat koota nopeasti, kun esität premium-lisäosat.

ManageWP hinnoittelu

ManageWP tarjoaa asteittaisen hinnoittelumallin siinä mielessä, että mitä enemmän verkkosivustoja sinulla on, sitä enemmän maksat, vaikka premium-lisäosien hinnat vaihtelevat 1–2 dollaria. Hinnoittelun takana on ajatus, että et välttämättä tarvitse samoja lisäosia jokaisesta hallinnoimassasi verkkosivustosta, mikä antaa sinulle joustavuuden säätää sivuston mukaisia ​​maksuja käyttämäsi perusteella. Joten jos käytät freelancer-hinnasuunnitelmassa sallittuja enintään 25 verkkosivustoa ja ostat kaikki lisäosat sivustokohtaisesti, maksat enintään 200 dollaria taaksepäin kuukaudessa.

Manage WP tarjoaa kuitenkin pakettipaketteja virastoille, joilla on yli 25 verkkosivustoa. Jos hankkit viraston paketin, maksat 150–225 dollaria taaksepäin kuukaudessa kaikista palkkion lisäyksistä. Huomaa, että pakettipaketit kattavat jopa 100 verkkosivustoa.

InfiniteWP hinnoittelu

InfiniteWP tarjoaa standardoidumman hinnoittelujärjestelmän. Ilmainen suunnitelma kattaa rajoittamattomat sivustot, kuten ManageWP, ja toimitetaan yllä kuvattujen ominaisuuksien kanssa. Jos tarvitset premium-lisäosia, maksat välillä 147–647 dollaria taalaa vuodessa.

Sallikaa minun selittää. Starttipaketti, joka maksaa 147 dollaria dollaria vuodessa, tukee jopa 10 verkkosivustoa, 1-3 päivän sähköpostituki ja 22 lisäosaa, joiden arvo on 2576 dollaria. 647 dollaria vuodessa maksava yrityssuunnitelma tukee rajattomia verkkosivustoja, InfiniteWP joukkueille, 22 lisäystä ja ensisijainen sähköpostituki.

Vertailun vuoksi InfiniteWP tarjoaa enemmän premium-lisäyksiä kuin ManageWP. Puhumme lisäyksistä, kuten rikkoutuneiden linkkien tarkistajasta, iThemes Security, 2-tekijätodennus, WordFence Security, Sucuri Malware Scanner ja tiedostojen lataaja..

Jos sinulla on 25 verkkosivustoa, maksat 347 dollaria taalaa vuodessa. Tähän sisältyy 22 lisäystä ja 1 päivän sähköpostituki. Jos sinulla on yli 25 verkkosivustoa, sanot, että olet virasto, sinun on parempi käyttää agentuurisuunnitelmaa, joka maksaa 447 dollaria taalaa vuodessa. Tämä paketti sisältää kaikki lisäykset ja ensisijaisen tuen.

tuomio: Hinnoittelussa InfiniteWP voittaa ManageWP: n kymmenen nollaa. Noin 37 dollaria taalaa kuukaudessa, saat agentuurisuunnitelman, joka toimitetaan 22 lisäyksellä ja rajoittamattomilla verkkosivustoilla. ManageWP: n agentuurisuunnitelma maksaa 150–225 dollaria dollaria kuukaudessa, mukana tulee 7 lisäystä ja tukee jopa 100 verkkosivustoa.

Tuki: InfiniteWP vs ManageWP

Katsotaanpa nyt, kuinka kukin yritys käy messuilla tukiosastolla. Tiedätkö, voit kertoa niin paljon yrityksestä riippuen siitä, minkä arvon he omistavat asiakaskunnan tukemiselle.

ManageWP-tuki

ManageWP: llä on loistava tukiosasto. Ne tarjoavat yksityiskohtaisen käyttöohjeet joka kuvaa kaiken muun muassa asennuksesta ominaisuuksiin ja vianetsintään. On olemassa yleisiä ja myynti-usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka kattavat suurimman osan mahdollisista kysymyksistä. Jos tarvitset lisäapua, voit ottaa helposti yhteyttä tukitiimiin.

InfiniteWP-tuki

Ongelmiin joutuminen on väistämätöntä riippumatta siitä, oletko aloittelija tai ammattimainen WordPresser. InfiniteWP made on uskomattoman helppoa löytää apua jumissa. Siksi tarjous hallinnan kojetaulun Ohje-välilehdestä on helppo ilmoittaa ongelmista.

Lisäksi niiden avulla käyttäjien on helppo ottaa yhteyttä verkkosivustonsa kautta selaimeesi kiinni olevaan “Tuki” -välilehteen. Lisäksi heillä on täysivaltainen tukifoorumi jossa käyttäjät voivat lähettää kysymyksiä ja käydä keskustelua muiden käyttäjien kanssa. Sanomattakin on selvää, että foorumit ovat melko suosittuja lukuisissa aiheissa.

tuomio: Molemmat WordPress-hallintatyökalut tarjoavat riittävän tuen, mutta kokemuksesi riippuu ongelmasi vakavuudesta, joten vain sinä voit tässä päätellä tuomaria.

Kuinka WordPress-hallintatyökalu asennetaan

Tässä osassa käydään läpi InfiniteWP: n ja ManageWP: n asennusprosessit, joten voit asentaa valitsemasi WordPress-hallintatyökalun hikoilematta. Muista, että molemmat työkalut ovat ilmaisia ​​ja suhteellisen helppo asentaa, vaikka olet aloittelija. Aloitetaan ManageWP: llä.

Kuinka asentaa ManageWP

ManageWP: n asentaminen on sujuvaa purjehdusta kaikin tavoin. Siirry vain ManageWP.com ja kirjaudu sähköpostitse:

ManageWP - WordPress-hallintatyökalu

Rekisteröinnin jälkeen jäähdytät muutaman sekunnin ennen kuin sinut ohjataan seuraavaan ruutuun, jotta voit lisätä henkilökohtaiset tietosi:

ManageWP WordPress hallintatyökalu

Kun olet toimittanut tietosi, olet valmis seuraavaan vaiheeseen; ensimmäisen verkkosivustosi lisääminen ManageWP: hen. Täytä vain kenttä ja napsauta Lisää verkkosivusto -painiketta:

ManageWP WordPress -hallintatyökalu

Seuraava vaihe sisältää verkkosivustosi linkittämisen ManageWP: hen. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti ManageWP Worker -laajennuksen asentamista edellisessä vaiheessa lisäämällesi sivustolle. Täällä voit valita asentaaksesi laajennuksen manuaalisesti tai automaattisesti ManageWP: n kautta. Voit valita jälkimmäisen, koska se on nopeampi:

ManageWP WordPress -hallintatyökalu

Jos kaikki menee hyvin, sinun pitäisi nähdä lopullinen näyttö alla olevan kuvan mukaisesti. Täällä voit lisätä toisen verkkosivuston tai siirtyä ManageWP-hallintapaneeliin:

ManageWP WordPress -hallintatyökalu

Koska voit lisätä lisää verkkosivustoja hallintapaneelista, käynnistä kojetaulu napsauttamalla Siirry hallintapaneeliin -painiketta:

ManageWP WordPress -hallintatyökalu

Kuten huomaat, ManageWP-kojetaulu näyttää kauniilta. Minkä tahansa ominaisuuden aktivointi on yksinkertaista, osoita ja napsauta. Täällä voit aktivoida varmuuskopioita, tehdä suoritustarkistuksia, seurata liikennettäsi ja paljon muuta.

Kuinka asentaa InfiniteWP

InfiniteWP WordPress -hallintatyökalun asentaminen on myös helppoa, mutta prosessi vaatii enemmän vaiheita kuin ManageWP. Kaiken kaikkiaan se on niin helppoa, ettemme odota sinun joutuvan ongelmiin. Mene vain InfiniteWP.com-sivulle ja kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevan kuvan mukaisesti:

InfiniteWP WordPress -hallintatyökalu

Seuraavaksi sinut ohjataan sivulle, joka kuvaa koko asennusprosessin. Ensimmäinen vaihe sisältää InfiniteWP Admin Panel -asennusohjelmiston lataamisen:

InfiniteWP WordPress -hallintatyökalu

Seuraavaksi kirjaudu sisään WordPress-järjestelmänvalvojan kojelautaan ja asenna InfiniteWP-asennuslaajennus. Jos asennat laajennuksen ensimmäistä kertaa, siirry kohtaan Laajennukset -> Lisää uusi:

InfiniteWP WordPress -hallintatyökalu

Lataa seuraavaksi, asenna ja aktivoi laajennus. Asennuksen ja laajennuksen aktivoinnin jälkeen sinun pitäisi nähdä alla oleva ilmoitus. Napsauta “Asenna InfiniteWP-hallintapaneeli” -painiketta:

InfiniteWP WordPress -hallintatyökalu

Seuraavaksi valitse kansio asentaaksesi InfiniteWP-hallintapaneelin. Se voi olla mikä tahansa kansio, mutta jos käytät olemassa olevaa kansiota, sisältö korvataan. Valitse oletus IWP-kansio ja napsauta “Lataa ja asenna” -painiketta. Voit myös poistaa laajennuksen asennuksen jälkeen hallintapaneeli:

InfiniteWP WordPress -hallintatyökalu

Seuraavat vaiheet ovat melko yksinkertaisia. (1) Hyväksy lisenssisopimus, (2) vahvista tietokannan tiedot (sinun ei tarvitse muuttaa täällä mitään, ellet tiedä mitä teet), (3) luo kirjautumistietosi ja olet valmis:

InfiniteWP WordPress -hallintatyökalu

Napsauta seuraavaksi ”Avaa hallintapaneeli” -painiketta ja kirjaudu sisään luomillasi yksityiskohdilla päästäksesi vasta luodulle järjestelmänvalvojan paneelille:

InfiniteWP WordPress -hallintatyökalu

Kuten huomaat, kojelauta on puhdas ja helppo käyttää. Kaikki mitä tarvitset verkkosivustosi ponnahdusikkunoiden hallintaan, kun viet hiiren verkkosivustosi sivupalkin päälle.

Mikä hallintajärjestelmä on paras?

Joten mikä on paras? Äänestämme, että se on tie! Useiden WordPress-sivustojen hallinta ei enää tarvitse olla haaste joko InfiniteWP: llä tai ManageWP: llä. Molempia työkaluja voi käyttää vapaasti, mutta premium-lisäosien hinta voi nopeasti kasautua, jos et ole varovainen, joten muista seurata mitä tarvitset ja mitä et. Ja kuten minkä tahansa laajennuksen, teeman tai palvelun kanssa, muista valita työkalu, joka toimii sinulle ja yrityksellesi.

Minkä WordPress-hallintatyökalun avulla valintasi perustuu henkilökohtaiseen makuun ja yksityiskohtiin, joita me tässä viestissä hahmottelemme? Kuka varastaa päivän sinulle ManageWP: n ja InfiniteWP: n välillä? Kerro meille kommenteissa. Kiitos etukäteen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map