Hiiren virtauskartan analyysi WordPress Review -sovellukselle

Hiiren virtauskartan analyysi WordPress Review -sovellukselle

Lämpökarttojen analysointi on tieteellinen lähestymistapa verkkokaupan tai verkkosivustosi muuntokurssin optimointiin. Se on tietojen tukema tapa mitata aloitussivujen, yhteyslomakkeiden ja ostosuppiloiden tehokkuutta. Mouseflow on freemium-lämpökartan analyysi, istunnon uusinta- ja nauhoitustyökalu. Tässä artikkelissa tarkastellaan Hiirivirta integroimalla se suosikki CMS-työkaluimme – WordPressiin.


Mikä on lämpökartta?

Niille teistä, jotka ovat uusia lämpökartta-analyysien aiheita, tässä on yksinkertainen hylätty.

Lämpökartat ovat visuaalinen esitys verkkosivustosi aktiivisimmista alueista. Alue, jota napsautetaan eniten (esimerkiksi Aloita tästä blogin valikkokohta), näkyy punaisena lämpökartassa.

Lämpökartat hakukoneissa

hakukoneiden lämpökartat

Lämpökarttojen kehitys 10 vuodessa, lähde: Kaksi lokakuuta

Otetaan esimerkiksi lämpökartta hakukoneessa.

Googlessa (tai missä tahansa hakukoneessa) kolme ensimmäistä hakutulosta ovat eniten napsautetut linkit. Seurauksena on, että alue on esitetty punaisella lämpökartassa, koska se on ”aktiivisin” tai ”kuuma” alue lämpökartassa. Seuraavilla (ts. Viidennellä, kuudennella jne.) Linkkeillä on vähentynyt napsautusten lukumäärä ja niissä on ”viileämpiä” värejä (oranssi keltainen vihreä sininen) lämpökartassa.

Yllä oleva kuvakaappaus edustaa lämpökarttojen kehitystä kymmenen vuoden aikana. Vuonna 2005 he kutsuivat sitä nimellä ”pyhä kolmio”, mikä tarkoitti, että kahden ensimmäisen linkin ensimmäiset kirjaimet kommentoivat suurimpaa osaa tutkijan huomiosta..

Kymmenen vuotta myöhemmin, olemme kouluttaneet silmämme skannaamaan 5-6 parhaan linkin ensimmäiset sanat. Tämä antaa meille suorakaiteen kaltaisen lämpökartan, jonka näemme kuvakaappauksen oikealla puolella.

Mikä on istunnon tallennus ja toisto?

Lämpökartat antavat meille hyvän katsauksen verkkosivuston aktiivisimpiin tai eniten napsautettuihin alueisiin. Eikö olisi jäähtyä todella nähdä kuinka vierailija oli vuorovaikutuksessa verkkosivustosi kanssa?

Hiiren liike on voimakas osoitin siitä missä vierailijan huomio on verkkosivustolla.

Istunnon nauhoitus on täydellinen ratkaisu. istunto on käytännössä koko toiminta, jonka vierailija suorittaa yhdessä vierailussa. Tämä sisältää ajan, josta verkkosivusto ladattiin, kunnes välilehti (tai ikkuna) suljettiin. Mouseflow asiakirjat verkkosivustosi kävijöiden yksittäiset istunnot ja voit pelata niitä milloin tahansa selaimellasi.

Tallennetun istunnon toistamista kutsutaan Istunnon uusinta. Se on itse asiassa video vierailijan koko vuorovaikutuksesta verkkosivuston kanssa. Tämä sisältää kirjoitetut tiedot (salasanat ovat aina piilossa), muodolliset vuorovaikutukset, napsautukset ja kaikki muut toiminnot.

Istunnon nauhoituksen ja toiston edut

Istunnon nauhoittaminen ja toisto on välttämätön työkalu käyttäjän vuorovaikutustestauksessa, A / B-testauksessa ja käytettävyystestauksessa – kaikki elävien käyttäjien kanssa.

Otetaan esimerkki e-kirjan lataussivulta. Se on klassinen käyttötapa lyijyn luomisessa, jossa annat käyttäjälle jotain (tässä tapauksessa e-kirjan) vastineeksi käyttäjän sähköpostiosoitteesta ja luvasta lähettää heille sähköpostia. Istunnon nauhoitus näyttäisi Miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa lomakkeen kanssa, kuinka moni ihminen lopulta täyttää lomakkeen, kuinka monta kenttää käyttäjä täyttää, ennen kuin poistuu jne..

On monia muita käyttötapauksia, joissa istunnon tallennusta, toistoa ja lämpökarttoja käytetään muuntoprosentin optimointiin. Tässä katsauksessa käsittelemme viittä tärkeintä ominaisuutta, joita Mouseflow tarjoaa:

 1. Heatmaps
 2. Istunnon nauhoitus
 3. Istunnon uusinta
 4. Muotoistunnon nauhoitus
 5. Palautteen kerääminen

Käsittelemme kutakin aihetta yksityiskohtaisesti seuraavissa osioissa.

Hiirivirheen hallintapaneeli

hiirivirran lämpökarttojen analytiikan kojetaulu

Lintuperspektiivi Hiirivirta-hallintapaneelista

Hiirivirran kojelauta antaa sinulle lintuperspektiivin viimeisistä istuntokatsauksistasi ja suosituista lämpökartoistasi. Kaavio edustaa tallennettujen istuntojen lukumäärää ja on verrannollinen verkkosivustosi liikenteeseen.

Heatmaps

Hiirivirran lämpökarttojen analytiikka tukee viittä erillistä ulottuvuutta, mukaan lukien napsautuslämpökartta, liikkeen lämpökartta, vierityslämpökartta ja maantieteellinen lämpökartta. Arvioimme yhden sivun, joka sisältää yhteyslomakkeen, ja testaamme sitä kaikissa viidessä lämpökartan tyypissä.

Napsauta Heatmaps

Napsautuksen lämpökartta edustaa alueita, jotka saavat eniten napsautuksia. Jokaisella sivulla on oma ainutlaatuinen lämpökarttaesitys. Esimerkiksi sivulla, joka sisältää yhteyslomakkeen, Lähetä -painike rekisteröi eniten napsautuksia.

napsauta lämpökarttaa hiirivirtauksessa WordPressä varten

Kuvakaappaus napsautuslämpökartasta WordPressissä, luotu käyttämällä Mouseflow-ohjelmaa

Tämä on kuvakaappaus esittelyverkkosivun napsautuksen lämpökartasta, jonka rakensin tätä opetusohjelmaa varten. Koska olen lähettänyt yhteyslomakkeen vain kolme kertaa, se rekisteröi kolme napsautusta. Kolme on erittäin pieni luku, joka on otettava huomioon lämpökartassa, minkä vuoksi se on korostettu sinisellä.

Liikkeen lämpökartta

liikkeen lämpökartta hiirivirrassa WordPressille

Kuvakaappaus WordPressin liikkumisen lämpökartasta, joka on luotu käyttämällä Mouseflow-ohjelmaa

Liikkeen lämpökartta edustaa verkkosivuston alueita, joilla on suurin liike. Kuvakaappauksessa huomaat siniset laastarit, jotka edustavat heikkoa aktiivisuutta.

Huomion lämpökartta

Huomion lämpökartta on mielenkiintoinen mitta. Se edustaa alueita, joilla käyttäjät viettävät enimmäisaika.

Otetaan tämä kuvakaappaus selittämään.

huomion lämpökartta hiirivirtauksessa WordPressille

Näyttökuva WordPressin huomionlämpökartasta, joka on luotu käyttämällä Mouseflow-ohjelmaa

Vihreän alueen keskimääräinen aika on 10,2 sekuntia, kun taas punaisen alueen keskimääräinen aika on 21 sekuntia. Tämä viittaa siihen, että sivuston kävijät viettävät merkittävän osan ajastaan ​​sivustolla punaisella alueella. Tapauksessamme se on yhteyslomake.

Kuinka käyttää huomiota käyttäviä lämpökarttoja myyntinsivun kopion parantamiseksi?

Huomionlämpökartta voi olla erinomainen väline mittaamiseen missä vierailijat viettävät suurimman osan ajastaan. Jos kirjoitat pitkää myyntisivua, haluat, että lukijasi todella lukevat sivun ylhäältä (viettävät suurimman osan ajastaan ​​siellä), seuraavat suosittelut ja napsauttavat Osta nyt nappi.

Siksi myyntisivusi ylimmän osan tulisi olla ihannetapauksessa punainen, huomion lämpökartassa.

Jos vierailijat ovat ei kun luet myyntisivun muutaman ensimmäisen rivin, se on selvä osoitus siitä, että sävelkorkeutesi ja kopiosi tarvitsevat työtä.

Vieritä lämpökarttaa

Vierityslämpökartta edustaa verkkosivustosi vieritettyimpiä alueita. Verkkosivustosi vierailijat pyrkivät yleensä vierittämään nopeasti otsikosta alas ja pääsemään vähän kohtaan, missä se on.

Vierityslämpökartta täydentää huomion lämpökarttaa. Kun huomio on korkea, vieritys on alhainen. Tiedät, että joku on käynyt läpi kopiosi, kun näet punaisen alueen vierityslämpökartassa. Keltaisesta vihreään alueet vierityslämpökartassa osoittavat kopiosi bitit, jotka kävijöiden mielestä ovat mielenkiintoisia tai hyödyllisiä. Oikein käytettynä vierityslämpökartta voi olla erinomainen työkalu aloitussivun kopion parantamiseksi.

vieritä lämpökarttaa hiirivirtauksessa WordPressä varten

Kuvakaappaus WordPressin Scroll Heatmap -sovelluksesta, joka on luotu käyttämällä Mouseflow-ohjelmaa

Olen kuitenkin vierittänyt opetusohjelmassamme koko paikan, minkä vuoksi se on kaikki merkitty punaisella. Huomaat, että alatunnistealue on sinisellä, mikä osoittaa minimaalista vieritysaktiivisuutta.

Kuinka monta istuntoa minun pitäisi nauhoittaa?

Hiirivirta antaa sinulle mahdollisuuden valita kuinka monta istuntoa tallennetaan liikenteestä poissa. Jos esimerkiksi syötteesi on ⅓, yksi joka kolmannesta vierailijaistunnosta tallennetaan. Toisin sanoen 30% liikenteesi istunnosta tallennetaan.

Tämä on tärkeää käytön suunnittelussa. Jokainen tallennettu istunto on hyvitys. Ostettavasta suunnitelmasta riippuen joudut säätämään tallennetun liikenteen prosenttiosuutta kokonaisliikenteestäsi.

Yksinkertainen tapa arvioida tämä määrä on etsiä Google Analytics -liikenneraportti. Jos esimerkiksi saat 1000 yksilöivää käyntiä kuukaudessa ja haluat tallentaa esimerkiksi 500 istuntoa, määrittäisit hiiren virran tallentamaan yhden kahdesta vierailijasta, ts. 50% liikenteestä.

Maantieteellinen lämpökartta

geo-lämpökartta hiirivirtaan WordPressille

Näyttökuva WordPressin geo-lämpökartasta, joka on luotu käyttämällä Mouseflow-ohjelmaa

Maantieteellinen lämpökartta korostaa maita, joista suurin osa vierailijoistasi tulee. Nämä tiedot ovat saatavilla useimmissa analytiikkaohjelmissa, kuten Google Analytics tai Kissmetrics. Yllä oleva kuvakaappaus on esittelysivustolta, minkä vuoksi vain Intia on korostettu.

suppilot

e-kirjan latauskanava hiirivirrassa WordPressille

Esimerkki e-kirjan lataussuppilosta WordPressissä, luonut Mouseflow

Suppilo on sarja vaiheita, jotka vierailija suorittaa suorittaakseen toiminta verkkosivustollasi.

Oletetaan, että haluat kävijöiden lataavan kopion uusimmasta e-kirjastaan ​​vastineeksi heidän sähköpostiosoitteelleen. Se on klassinen lead-sukupolven kampanja, jota avustaa e-kirjan lataus.

toiminta haluat vierailijoidesi suorittavan ladata e-kirja. Tällä toiminnolla on yksi tai useampi askeleet mukana.

Jotta asiat olisivat yksinkertaisia, harkitaan tässä vaiheessa kahta vaihetta (tai sivua).

 1. Ensimmäisellä sivulla kävijä lukee tarjouksesta ja kirjoittaa sähköpostiosoitteen.
 2. Toinen sivu on vahvistussivu, jossa kävijä näkee PDF-tiedoston lataus / painikkeet.

Siksi e-kirjan latauskanava sisältää kaksi vaihetta, kuten alla olevassa kuvakaappauksessa esitetään.

e-kirjan latauskanava hiirivirrassa WordPress - asennusta varten

Uuden kanavan luominen e-kirjan lataamiseksi WordPressissä käyttämällä Mouseflow-ohjelmaa

Hiirenvirta mittaa putoamisnopeutta suppilon jokaisessa vaiheessa. Esimerkissämme emme ole ladanneet e-kirjaa, ja olemme poistuneet verkkosivulta katsellessaan ensimmäistä (aloitussivua).

e-kirjan latauskanava hiirivirtauksessa WordPressille - muuntokurssi

E-kirjan latauskanavan muuntoprosentti Hiiren prosessissa

Tämä kuvakaappaus kertoo, että aloitussivulle on tullut 5 kävijää, joista kukaan ei ole päässyt vahvistussivulle.

Kuinka optimoida tulosprosentti hiirivirran suppiloilla?

Suppiloiden avulla voit seurata, kuinka kävijät käyttäytyvät sivustossasi. Ne ovat uskomattoman hyödyllisiä löydettäessä konversiosuppilosi vuotavat alueet. Kun olet tunnistanut vuotavan sivun, tiedät ongelmasi alueen. Tämän jälkeen voit optimoida sivun kopion (tai joissain tapauksissa poistaa sivun kokonaan) nähdäksesi vähenevätkö pudotusprosentit.

Lomakkeet

kuinka seurata lomaketta WordPressissä hiiren avulla

Lomakkeiden seuranta WordPressissä käyttämällä Mouseflowa

Hiirivirran avulla voit seurata, kuinka kävijät käyttävät lomakkeitasi WordPressissä. Tämä on erityisen hyödyllistä B2B-lyijyn luomisessa ja sisältömarkkinoinnissa, joissa lyijykustannukset ovat huomattavasti korkeammat kuin B2C: n verkkosivustolla / tuotteella.

Tarkastellaan seuraavaa: WPExplorer-testilomake että olen rakentanut tätä opetusohjelmaa varten.

muoto segmentointi hiiren virta WordPress

Peltojen segmentointi jäljitetyssä muodossa Hiirivirralla

Tämä kuvakaappaus kertoo, että lomakkeen sivulla oli kaksi kävijää ja enimmäisaika vietiin sähköpostiosoitekentässä. Huomaa myös, että tulosprosentti on 0%, koska en itse lähettänyt lomaketta täyttämisen jälkeen.

Kuinka parantaa lomakkeen täyttöastetta käyttämällä Mouseflow-ohjelmaa?

Hiirivirtauksen avulla pystyt selvittämään lomakkeessa olevat tietointensiiviset kentät ja mittaamaan tyypillisen lomakkeen täyttämiseen kuluvan ajan. Jos lomakkeesi kenttien lukumäärä on liian suuri tai mikä pahempaa, epäolennainen, saatat huomata, että vierailijasi putoavat kyseisissä kentissä lomakkeen sisällä. Mouseflow -sovelluksella voit tunnistaa nämä kentät ja optimoida niiden ympärillä, jotta lopulta voit lisätä lomakkeen täyttöastetta.

Kuinka seurata lomaketta WordPressissä käyttämällä Mouseflow-ohjelmaa?

Lomakkeen seuranta WordPressissä käyttämällä Mouseflowa sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Asenna ensin lomake WordPressiin ja kopioi URL
 2. Siirry Mouseflow-kojelaudan Lomakkeet-sivulle ja napsauta Uusi muoto.
 3. Liitä vaiheessa 1 kopioimasi URL-osoite.
 4. Hiirenvirta tunnistaa automaattisesti sivun muodon ja sen kaikki kentät.
 5. Voit antaa jokaiselle lomakkeen kentälle nimen siten, että sen seuranta on helpompaa.
 6. Napsauta lopuksi Luo muoto aloittaaksesi lomakevuorovaikutusten seuraamisen.

palaute

Hiirivirran avulla voit luoda kauniita, häiritsemättömiä palautekampanjoita verkkosivustosi kävijöille. Loppujen lopuksi lukijoidesi / asiakkaidesi kuunteleminen on ylimääräinen tapa parantaa sivustoasi.

Tyypillinen palautekampanja näyttää tältä:

palautekampanja hiiren virta WordPressissä

Palautekampanja WordPressissä, joka on luotu käyttämällä Mouseflow-ohjelmaa

Kun olet suorittanut kyselyn, tämä on vahvistussivu.

palautekampanja hiiren virta WordPressissä

Vahvistus / Kiitos sivu palautekampanjasta

Kuinka luoda palautekampanja WordPressiin käyttämällä Mouseflow-ohjelmaa?

Katsotaan nyt, kuinka voidaan luoda palautekampanja Mouseflowssa.

Kirjaudu sisään sinulle Mouseflow-kojelautaan ja napsauta palaute vasemmasta valikosta ja napsauta Lisää uusi kampanja.

Uuden palautekampanjan luominen Mouseflow-sovelluksessa

Voit lisätä niin monta kysymystä kuin tarvitset, vähintään yhdellä kysymyksellä. Vastausvaihtoehtoihin sisältyy monivalinta, tekstin kappale (pieni / iso) tai Net Promoter Score.

Näet esikatselun kysymyksistä ja vastausvaihtoehdoista oikealla.

Lopuksi määrität onnistumissivun sisällön ja napsautat Seuraava.

Laukaisijat palautekampanjassa

Liipaisimet määritä milloin ja missä jokainen palautekampanja näytetään. Hiirivirta tarjoaa joukon vaihtoehtoja, joilla voit määrittää liipaisimet. Esimerkiksi yllä olevassa kuvakaappauksessa:

 1. Palautekampanja latautuu heti, kun sivu latautuu.
 2. Se latautuu kaikille vierailijoille riippumatta siitä ovatko he rekisteröityjä vai muita segmentoituja käyttäjiä.
 3. Kampanja latautuu kaikilla sivuilla (vaikka on hyvä idea olla jättämättä sitä kirjautumissivulle!)
 4. Tärkeä vaihtoehto – kampanjamuoto näytetään vain kerran käyttäjää kohti.

Kun olet määrittänyt liipaisimet, napsauta Seuraava edetä.

Tapa palautuskampanja hiirivirralla

Viimeiseksi voit valita aktivoivan kampanjan heti luomisen jälkeen.

On kuitenkin hyvä idea ensin testata kampanja live-sivustolla rajoittamalla se indeksoimattomaan tai vähiten suosittuun sivulle ja tarkistaa, onko tiedot kerätty oikein. Kun olet varmistanut, että kampanja toimii, voit ottaa sen käyttöön koko sivustossa.

Mitä pidän Mouseflowista

Hiirivirran intuitiivinen käyttöliittymä ja useita seurantavaihtoehtoja tekevät siitä loistavan lähtökohdan lämpökartan analysoinnille.

Freemium-malli

hiirivirran hinnoittelu

Hiirivirran hinnoittelumalli

Mouseflow toimii freemium-mallissa, joka tarjoaa sinulle 200 ilmaista krediittiä kuukaudessa.

Jokainen opintopiste vastaa yhtä tallennettua istuntoa. Luottojen enimmäismäärä on 200 kuukaudessa, mikä tarkoittaa, että jos et käytä sitä, menetät sen.

Samanlainen kuin MailChimp (suosikki sähköpostipalveluntarjoajani), Mouseflow antaa minulle joustavuuden kokeilla palvelua ennen sitoutumista siihen. Lisäksi verrattuna muihin lämpökartan analysointipalveluihin, Mouseflowlla on melko kilpailukykyinen hinnoittelustrategia.

Sisäänrakennettu WordPress -yhteensopivuus

hiiren virta WordPress-laajennus

Hiirivirran laajennuksen kojetaulu WordPressissä

Hiirivirta tukee integrointeja useiden työkalujen kanssa (lisää tästä myöhemmin), mukaan lukien WordPress. Lataa WordPress-sivustosi seurataksesi Mouseflow-sovellusta yksinkertaisesti Hiirivirta WordPressille plugin ja aktivoi se.

Uuden hiirivirran nimikkeen pitäisi näkyä WordPress-kojelaudan vasemmassa palkissa.

verkkosivuston seurantakoodin lisääminen WordPress-hiirivirraan

Lisätään Hiirivirtauksen seurantakoodi WordPressiin

Klikkaa Seurantakoodi lisätä seurantakoodi WordPress-sivustoosi. Löydät sivuston seurantakooditiedot Mouseflow-tililtäsi kohdasta asetukset.

Web-sivuston asetukset hiirivirtaan WordPressille

Sivustiedot Hiiren prosessissa

Kun se on valmis, Mouseflow alkaa tallentaa istuntojasi WordPress-sivustossasi.

Muut hienot jutut

Hiirivirran uuden käyttäjän käynnistämisprosessi

Pidän Mouseflow’n uudesta käyttäjän sisäänkäynnistämisprosessista, joka tutustui minua kaikkiin kojelaudan vaihtoehtoihin. Olin ylös ja juoksin alle 10 minuutissa, viittamatta tietokantaan. Heillä on myös hienoja koulutusvideoita, jotka on järjestetty siististi kuuteen luokkaan.

Kolmannen osapuolen integrointi 

Hiirivirta integroitu yli kolmenkymmeneen kolmannen osapuolen ohjelmistoon

Hiirivirta tukee useita kolmansien osapuolien integrointeja, aina CMS: stä markkinointiohjelmistoihin edistyneisiin taginhallintaohjelmistoihin. Kirjoittamishetkellä Mouseflow tukee 30 alkuperäistä integraatiota, jotka on ryhmitelty kuuteen pääluokkaan:

 1. Sisällönhallintajärjestelmät: Paitsi WordPress, Mouseflow integroituu Joomlan, Drupalin, Bloggerin ja hyvien ol5 HTML5 -sivustojen kanssa. Se integroituu myös suosittuihin sivustonrakentajiin, kuten Squarespace ja Weebly. Wix on vielä saamassa omaa integrointia.
 2. E-Commerce: Hiirivirta integroituu johtaviin avoimen lähdekoodin verkkokauppaohjelmistoihin, kuten Prestashop, Magento, 3dcart ja suosittuihin maksettuihin ratkaisuihin, kuten Shopify.
 3. Analytics: Voit integroida Mouseflow-tiedot suosittuihin analysointiohjelmistoihin, kuten Google Analytics, Adobe Analytics, ja erikoistuneisiin, kuten Kissmetrics ja Coremetrics..
 4. Markkinointi: Mouseflow tukee johtavia markkinointiohjelmistoja, kuten Hubspot, Instapage, Unbounce, Optimizely ja muut.
 5. Asiakaspalvelu: Reaaliaikainen, hyödyllinen asiakastuki on menestyvän liiketoiminnan ja sen pitkän aikavälin vakauden kulmakivi. Hiirivirta integroituu myös johtaviin asiakastuki- ja helpdesk-ohjelmistoihin, kuten Zendesk, Olark, Freshdesk ja Zopim.
 6. Tagien hallinta: Attribuutio on avain markkinointitoimien ja sijoitetun pääoman tuottoprosentin mittaamiseen. Tarjolla on edistyneitä taginhallintaohjelmistoja, kuten Segment.io ja Google Tag Manager. Hiirenvirta integroituu natiivisti näihin, samoin kuin Ensense ja Tealium.

Tämän lisäksi Mouseflowlla on myös voimakas REST API, joiden avulla voit käyttää tietoja mistä tahansa mukautetusta portaalista.

Hiirivirran asiakaskunta

Hiirivirralla on potku-asiakaskunta

Hiirenkulkua käyttävät jotkut alan suurimmista nimistä, mukaan lukien Hubspot, Optimizely ja Intuit. Kirjoittamishetkellä heidän asiakaskunta on yli 100 000.

Käärimistä

Verkkosivun analysointi on kukoistava ala nykypäivän huomiovajetilassa. Miljoonia dollareita käytetään uuden tutkimuksen ja ratkaisujen rahoittamiseen analytiikkaa ja määritystä varten. Hiirivirta on täydellinen alku kaikille markkinoijille tutustua lämpökartta-analytiikan perusteisiin.

Tehdään nopea yhteenveto siitä, mitä olemme käsittäneet tähän mennessä:

 1. Mitkä ovat lämpökartat??
 2. Kuinka istunnon tallennus ja toisto auttaa käyttäjän käyttäytymisen analysoinnissa
 3. Hiirivirran ominaisuudet, mukaan lukien lämpökartat (napsautus, liike, huomio, vieritys ja geo), suppilot, lomakkeet ja palautekampanjat.
 4. Kuinka asentaa WordPress ja Mouseflow
 5. Jäähdyttää asioita Mouseflowssa, mukaan lukien sen yli 30-vuotias integrointi ja ikuisesti suunnitelma.

Kuten aina, jätän teille kysymyksen. Käytätkö lämpökartan analysointia sivustossasi? Jos on, mitä ohjelmistoa käytät? Onko on toiminnallisesti parempi kuin Mouseflow? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map