Hallitse tapahtumia paremmin nykyaikaisen tapahtumakalenterin avulla

Hallitse tapahtumia paremmin nykyaikaisen tapahtumakalenterin avulla

Luulen, että hyväksyt, kun sanon: tapahtumasivuston ylläpitäminen on haastava saavutus. Sinun on luotava tapahtumia, julkaistava se verkkosivustollasi ja rekisteröitävä osallistujat sekoittamatta asioita. Kun työskentelet muuttujien, kuten eri aikojen, hintojen ja erilaisten tapahtumapaikkojen kanssa, tehtävä tulee kymmenenkertaiseksi.


Osoittautuu; voit helposti luoda tapahtumien hallintajärjestelmän sivustollesi Modern Events Calendar -laajennuksella. Ja tämänpäiväisessä katsauksessa / miten-artikkelissa osoitamme sinulle tarkalleen, miksi Modern Events Calendar on yksi parhaista WordPress-tapahtuman laajennuksista verkon armosta..

Lue lisää ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, jotka tekevät Nykytapahtumakalenteri plugin erottuu joukosta. Älä unohda tarkistaa hienoja videoita olemme lisänneet artikkelin loppua kohti. Ole hyvä ja jaa ajatuksesi kommentteihin. Siirrytään liiketoiminnan ulkopuolelle.

Mikä on nykytapahtumakalenteri?

nykytapahtumakalenterin plugin-arvostelu

Modern Events Calendar on loistava laajennus, jonka avulla voit luoda, julkaista ja hallita tapahtumia WordPress-verkkosivustollasi. Se on Webnus -joukkue, arvostettu WordPress-teema ja laajennuskehittäjä. Laajennus on pakattu reunaan kaikilla ominaisuuksilla, joita tarvitset WordPress-sivustosi tapahtumien hallintaan ammattilaisena.

Ja kuten nimestä voi päätellä, Modern Events Calendar tarjoaa uusimmat suunnittelumenetelmät ja käytännöllisen tavan hallita tapahtumia hikoilematta. Sellaisena plugin on mobiilivalmis, täysin reagoiva, käännösvalmis ja pelaa hyvin suosikkityökalujen, kuten WooCommerce, kanssa.

Lisäksi laajennus on poikkeuksellisen käyttäjäystävällinen ja hyvin suunniteltu säästääksesi paljon aikaa. Sen sijaan, että kulutat aikaa asetusten määrittämiseen, voit asettaa kokonaisuuden muutamalla napsautuksella ja osua maahan juoksemiseen. Tapahtumien luominen ja hallinta MEC: n avulla on yhtä helppoa kuin A, B, C, et tarvitse ketään pitämään kättäsi.

Jos etsit fantastista tapahtumien hallinnan laajennusta WordPress-verkkosivustoosi, Modern Events Calendar on todellinen juttu. Ja erinomaisen oikea-aikaisen asiakastuen ansiosta laajennus auttaa sinua säästämään aikaa, rahaa ja tarjoamaan loistavan käyttökokemuksen verkkosivustollasi.

Nyt kun tiedät mitä työskentelemme, aloitamme Modern Events -kalenterin ilmaisversiosta. Myöhemmin katsauksessa käsittelemme PRO versio ja lisäosat jotka tarjoavat sinulle enemmän toiminnallisuutta rikkomatta pankkia. Tuhlaamatta vielä sekuntia, katsotaanpa mitä plugin tarjoaa ominaisuuksien suhteen.

Nykyaikaisten tapahtumien kalenterin ominaisuudet

nykyaikaisten tapahtumakalenterien ominaisuudet

Modern Events Calendar -laajennus on melko lävistetty ominaisuusosastolla. Jopa ilmainen versio saa sinut hymyilemään vaikuttavalla tuotevalikoimalla, joka ylittää sen, mitä monet kilpailevat laajennukset tarjoavat. Sinulla on hauskaa ilmaisen version kanssa, mutta jos valitset päivityksen, voit odottaa vain tehokkaampia ominaisuuksia.

Tämän asian ominaisuuksia on melko pitkä, mutta teen parhaani tiivistääkseni mitä voit odottaa WordPress-tapahtumien laajennuksesta kuin mikään muu. Lisäksi et todennäköisesti koskaan tarvitse kaikkia ominaisuuksia, mutta jos koskaan tarvitset, Modern Events Calendar ei petä.

Moderni tapahtumakalenteri toimitetaan monilla ominaisuuksilla, kuten alla olemme luokiteltuja.

Tapahtumien ominaisuudet

nykyaikaisessa tapahtumakalenterissa on jopa ominaisuuksia

Lisäosassa on hyvä valikoima ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda erilaisia ​​tapahtumatyyppejä helposti. Ensinnäkin voit luoda yhden päivän tapahtumia, koko päivän tapahtumia ja tapahtumia, joissa on enemmän kuin päivä.

Tämän lisäksi voit mukauttaa tapahtumiasi laajasti. Voit esimerkiksi lisätä tapahtumia Google-kalenteriin, iCaliin tai Outlookiin hallitaksesi tapahtumia suosikkityökalulla. Lisäksi voit helposti lisätä tapahtumiisi kuvia, järjestäjiä, kaiuttimia, tunnisteita, luokkia, mukautettuja varauslomakkeita, tunnin aikatauluja, lippuvaihtoehtoja ja sijaintikarttoja tapahtumiin..

Lisäksi voit määrittää tapahtumien toistumisen mukautetuina päivinä, esim. jokaisen kuukauden jokaisena ensimmäisenä maanantaina ja niin edelleen. Ei siinä kaikki; voit luoda tapahtumia, jotka tapahtuvat päivittäin, viikoittain, kuukausittain tai vuosittain. Voit myös luoda loputtomia tapahtumia, näyttää esillä olevia tapahtumia, asettaa tapahtumien lähtölaskelmia, piilottaa tapahtumien ajan, lisätä dynaamisia tapahtumarroja ja tehdä niin paljon muuta.

Ei hätää; saat nähdä suurimman osan näistä ominaisuuksista toiminnassa, kun testaamme lisäosaa myöhemmin artikkelissa. Katsotaan toistaiseksi lisää ominaisuuksia.

Näyttöominaisuudet

nykyaikaisten tapahtumakalenterien näyttöominaisuudet

Tapahtumien näyttämisen suhteen verkkosivustollasi Modern Events Calendar -laajennus ei ole kaukana houkuttelevista asetteluista, jotka eivät estä käyttökokemusta. Tapahtumasi näyttävät teräviltä ja puhtailta, ja niitä voi tarkastella ja varata. Tämä on todella hieno uutinen, koska monet muut tapahtumalaajennukset vaativat paljon räätälöintejä kunnollisen ilmeen saavuttamiseksi.

Mutta nykytapahtumakalenterissa ei ole mitään sellaista. Jotta voit näyttää tapahtumiasi parhaassa mahdollisessa valossa, liitännässä on useita värivaihtoehtoja, mahdollisuus valita mukautettuja värejä, Mahtavia fontti-kuvakkeita, 5 luettelonäkymätyyliä, 7 ruudukkonäkystyyliä, koko kalenterinäkymä, esityslistanäkymä, muurausnäkymä, tapahtumia Google Mapsissa, tehokasta tapahtumahakua ja niin edelleen.

Joten haluat näyttää tapahtumiasi ruudukossa, luettelossa, karusellissa tai modaalissa, Modern Events Calendar -laajennuksella on selkäsi. Jos sinulla on täysi RTL-tuki, suodattimet ja paljon muuta, tapahtumasi näyttävät hyvältä useissa laitteissa. Kaikkien saamiesi mukautusvaihtoehtojen ansiosta voit yhdenmukaistaa tapahtumasi tuotemerkin kanssa muutamassa minuutissa.

Varausominaisuudet

nykyaikaisten tapahtumien kalenterimerkinnät

Tapahtumien luominen, näyttäminen ja hallinta WordPress-verkkosivustollasi on hyvä ja kaikki, mutta osallistujien varaaminen tapahtumaan on turhaa. Miksi asiakas näkeisi tapahtuman yksityiskohdat verkkosivustollasi ja odottaisi maksavansa saapuessaan tapahtumaan?

Etkö usko, että on parempi veloittaa tapahtumasta kauan ennen kuin osallistujat poistuvat verkkosivustoltasi? Tällä tavoin osallistujan on esitettävä lippu vain tapahtumassa. Säästät aikaa, ansaitset enemmän rahaa ja vangitset näkymiä, jotka saattavat olla muuten ohittanut tapahtuman.

Moderni tapahtumakalenteri tarjoaa sinulle loistavan valikoiman varausominaisuuksia, mutta vain pro-versiona. Saat viisi maksuyhdyskäytävää, erilaisia ​​lipputyyppejä, kuponkeja, mukautettuja kenttiä, veroja, ilmoituksia, valuuttavaihtoehtoja ja luettelo jatkuu.

Tapahtumien varaamisen kannalta Modern Events Calendar tarjoaa sinulle kaikki ominaisuudet, joita tarvitset automatisoidaksesi varauksen kokonaan verkkosivustollasi.

Integrointiominaisuudet

nykyaikaisten tapahtumakalenterien integraatiot

Moderni tapahtumakalenteri on melko integraatioystävällinen. Käytätkö toista WordPress-tapahtumalaajennusta tai -sovellusta, Modern Events Calendar ei ole syrjintää. Voit integroida laajennuksen saumattomasti useisiin tapahtumakalenterin laajennuksiin.

Mitä tämä tarkoittaa, voit tuoda tapahtumia helposti muista WordPress-tapahtumien laajennuksista ja palveluista. Paitsi, että voit viedä tapahtumasi kolmannen osapuolen alustoille ehdottoman helposti. Lisäksi Modern Tapahtumakalenteri toimii WooCommerce-palvelun ja monien erilaisten sivujen rakentajien kanssa.

Laajennus on erittäin joustava, joten voit käyttää täysin automatisoitua tapahtumien ja varausten hallintajärjestelmää sivustollasi. Tapahtumien luomisesta näyttelyyn ja varaamiseen Modern Events Calendar virtaviivaistaa työnkulkuasi, jotta voit keskittyä kasvattamaan yritystäsi.

Moderni tapahtumakalenteri on yhteensopiva muun muassa SEO-laajennusten, WordPress-monisivustojen, EventOnin, tapahtumakalenterin, kalenterisoinnin, välimuistin laajennusten, Google-kalenterin ja tapahtumaaikataulun WP-laajennuksen kanssa.

Kehittäjäystävälliset ominaisuudet

Moderni tapahtumakalenteri on täydellinen työkalu WordPressin energiankäyttäjille kehittäjäystävällisten ominaisuuksien ansiosta. Ensinnäkin, voit ohittaa teemasi sivut, arkistot ja värinahat. Lisäksi voit käynnistää mukautettuja WordPress-toimintoja, suodattaa laajennusasetuksia, mukauttaa lyhyitä koodeja ja tehdä niin paljon enemmän koukkujen avulla.

Kuinka asentaa nykytapahtumakalenteri Lite

Toistaiseksi niin hyviä, että olemme testanneet vesiä, jos vain varpaisillamme. On aika ottaa askel. Emme voi oppia mitään pitämällä kiinni reunoista, joten sukellaan sisään ja saamme käytännön kokemuksen tämän pedon kanssa. Ilmainen versio on saatavana virallisessa WordPress-laajennuksen repossa, joten tiedät tämän olevan helppoa.

Navigoida johonkin Laajennukset> Lisää uusi, kuten alla.

Kirjoita seuraavaksi hakukenttään ”Nykytapahtumakalenteri” ja paina sitten Asenna nyt nappi.

nykyaikaisen tapahtumakalenterin asentaminen

Sitten paina Aktivoida -painike viimeistele asennus.

nykyaikaisen tapahtumakalenterin laajennuksen aktivoiminen

Näin pääset Moderneiden tapahtumien kalenterin tervetulosivulle, jonka näet alla olevassa ruudukossa.

moderni kalenterin tervetulosivu

Huomaa uusi kuva yllä olevasta kuvasta M.E. kalenteri Kohta WordPress-hallintavalikossa. Tässä vaiheessa voit aloittaa tapahtumien luomisen.

Tapahtumien luominen

Uuden tapahtuman luominen nykyaikaisten tapahtumien kalenterin avulla on helppoa. Navigoida johonkin M.E. kalenteri ja napsauta Lisää tapahtuma, kuten alla olevassa kuvassa.

lisäämällä uuden tapahtuman nykyaikaisen tapahtumakalenterin

Näin pääset tutun näköisen toimittajan luo, kuten alla yksityiskohtaisesti kuvataan.

lisää uusi tapahtumaeditori

Lisää tapahtuman otsikko, kuvaus ja vieritä alaspäin lisätäksesi lisätietoja tapahtumasta, kuten alla korostamme.

nykyaikaisten tapahtumien kalenterieditori

Yllä olevalla näytöllä voit lisätä kaikki tiedot tapahtumastasi. Voit lisätä sijainnin, paikan, järjestäjät, hinnan, tunnin aikataulun, tapahtuman toistamisen, esillä olevan kuvan ja niin edelleen. Tapahtumien luominen on vaivatonta Modern Events Calendar -laajennuksella.

Kun olet lisännyt kaikki tarvitsemasi tiedot, napsauta Julkaista -painike lähettääksesi tapahtuman verkkosivustollesi. Täältä näet, miten näytetapahtuma näyttää testisivustollamme.

ota modernit tapahtumat kalenteritapahtuma

Näyttää hyvältä, jos kysyt minulta

Käyttäjät eivät kuitenkaan voi vielä varata tapahtumia, koska emme ole aktivoineet varausmoduulia, joka – jos muistat – on käytettävissä vain Nykytapahtumakalenteri PRO.

Aktivoi varausmoduuli pro-versiossa siirtymällä kohtaan M. Kalenteri> Asetukset> Varaus, rasti Ota varausmoduuli käyttöön -valintaruutu ja napsauta Tallenna muutokset -painike alla olevan kuvan mukaisesti.

aktivoi varausominaisuudet

Näin tekeminen lisää Maksuyhdyskäytävät MEC-varausasetuksiin ja a varaukset kohta WordPress-järjestelmänvalikkoon.

Nyt kun voit luoda tapahtuman ja näyttää sen verkkosivustollasi, katkaamme meidän Modern Events Calendar Pro ja sen lisäosat.

Moderni tapahtumakalenteri Premium-lisäosat

nykyaikaisten tapahtumakalenterien hinnoittelu

Jos tarvitset lisää ominaisuuksia, voit aina keksiä Nykytapahtumakalenteri Pro. Webnus tarjoaa kolme pakettia: 1 lisenssi 75 dollarin taalalla, viisi lisenssi 255 dollarilla ja 10 lisenssi 455 dollarilla..

Valitse sinulle sopiva suunnitelma, osta ja lataa laajennus. Seuraavaksi kirjaudu sisään WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin ja siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi.

lisäämällä uusi laajennus WordPressiin

Päällä Lisää laajennuksia napsauta Lataa laajennus, Valitse Nykytapahtumakalenteri .zip-tiedosto ja siirry Asenna nyt.

Aktivoi seuraavaksi laajennus.

aktivoimalla moderni tapahtumakalenteripalkkio

Napsauta sen jälkeen M.E. kalenteri, vieritä alas, kirjoita ostotunnus ja napsauta Lähetä -painike alla olevan kuvan mukaisesti.

nykyaikaisen tapahtumakalenterin ostotunnuksen aktivoiminen

Nyt kun premium-versionne Modern Events Calendar on valmis, tutkia muutama premium-lisäosa. Voit tarkastella ja asentaa lisäosia siirtymällä kohtaan M.E. kalenteri> Lisäosat kuten alla.

nykyaikaisten tapahtumakalenterien lisäykset

Voit myös ladata lisäosat MEC-tililtäsi ja asentaa ne sivustollesi tyypillisen laajennuksen tapaan. Opetusohjelmaa varten asensimme kaikki lisäosat, koska missä hauskaa pidättäytyminen on? ��

Siirrytään premium-moderni tapahtumakalenterin lisäosien yli.

WooCommerce-lisäosa

Modernin tapahtumakalenterin WooCommerce-lisäosan avulla voit myydä tapahtumalippuja WooCommercein kautta. Lippujen ostamisen lisäksi käyttäjät voivat ostaa myös muita WooCommerce-tuotteita. Voit käyttää WooCommerce Integration -lisäosa, tarvitset Modern Events Calendar Pro ja WooCommerce.

Opi myymään tapahtumalippuja WooCommerce-lisäosan kautta seuraavasta videosta:

Kaikki valmis �� Nyt tiedät kuinka myydä tapahtumalippuja verkkosivustollasi WooCommerce-lisäosan kautta. Nyt olet valmis asentamaan seuraavan Modern Events Calendar -lisäosan: Elementor Form Builder.

Elementor Form Builder -lisäosa

Elementor Form Builder -lisäosa auttaa sinua luomaan lippuja varten yksilölliset lomakkeet Elementor-sivunmuodostajassa. Lisäosassa on runsaasti vaihtoehtoja lomakkeiden luomiseen ja muotoiluun haluamallasi tavalla.

Lisäosan käyttämiseen tarvitset Modern Events Calendar Pron ja Elementor-sivunmuodostajan. Katso lisätietoja alla olevasta lyhyestä videosta.

Seuraavaksi meillä on Elementor Single Builder Addon.

Elementor Single Builder -lisäosa

Elementor Single Builder -lisäosa tarjoaa sinulle tarkalleen sen, mitä tarvitset räätälöityjen mallien luomiseen Elementorin tapahtumia varten. Lisäosa tarjoaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja luoda tyylikkäitä tapahtumasivuja, jotka ovat super-duper-helppoja muokata Elementorissa.

Katso alla olevasta videosta lisätietoja lisäosan asentamisesta WordPress-verkkosivustoosi.

Elementor Single Builder Addon poissa tieltä, siirrymme seuraavaan.

Elementor Shortcode Builder Addon

Elementor Shortcode Builder Lisäosalla voit luoda ja mukauttaa rajattomia MEC-lyhytkoodeja Elementorissa. Lyhytkoodien avulla voit näyttää tapahtumiasi missä tahansa verkkosivustollasi. Voit mukauttaa tyylejä helposti ja näyttää / piilottaa elementtejä eri lyhyissä koodeissa helposti.

Katso lisätietoja alla olevasta lyhyestä videosta.

Sitten meillä on Event API Addon.

Tapahtumarajapinnan lisäosa

Jos haluat kopioida tapahtumia yhdestä verkkosivustosta toiseen, rakastat ehdottomasti Tapahtumarajapinnan lisäosa. Lisäosan avulla voit katsella WordPress-verkkosivustosi tapahtumia millä tahansa verkkosovelluksella tai alustalla. Se on täydellinen työkalu tapahtumien siirtämiseen sovellusten välillä tietämättä.

Katso lisätietoja alla olevasta lyhyestä videosta.

Seuraavaksi Multisite Event Sync Addon.

Usean sivuston tapahtumien synkronoinnin lisäosa

Onko sinulla useita sivustoja käsittelevää verkkosivustoa? Kiitos Usean sivuston tapahtumien synkronoinnin lisäosa, voit helposti synkronoida alisivustojesi tapahtumat pääsivuston kanssa. Kun olet valinnut synkronoitavat alisivustot järjestelmänvalvojan paneelissa, alaisivut perivät kaikki pääsivuston muutokset.

Katso lisätietoja alla olevasta videosta.

Käyttäjän hallintapaneelin lisäys

Jos haluat luoda tietyn sivun jokaiselle käyttäjälle, tarvitset Käyttäjän hallintapaneelin lisäys. Muokattu käyttäjän sivu sisältää tietoja, kuten ostetut liput, varatut tapahtumat ja niin edelleen. Lisäosan avulla käyttäjät voivat kirjautua sisään käyttöliittymään ostaakseen lippuja.

Katso lisätietoja alla olevasta videosta.

Ja siinä se on. Muita premium-lisäyksiä, kuten laskutus, on tulossa pian, mikä tarkoittaa, että sinulla on vielä enemmän ominaisuuksia, joita voit odottaa.

Lisäosien hinnoittelu

Jos haluat ostaa mitä tahansa premium-lisäosaa, ne ovat kaikki saatavilla Webnusissa. Hinnat vaihtelevat:

 • WooCommerce Integration, jonka avulla voit yhdistää laajennuksen WooCommerce-palveluun saumattomasti, jotta voit kerätä maksuja verkkosivustollesi. Lisäosa maksaa 35 dollaria
 • Elementor Shortcode Builder, joka asettaa sinulle takaisin 35 dollaria
 • Elementor Form Builder hintaan 35 dollaria
 • Elementor Single Builder hintaan 35 dollaria
 • Elementorin lisäosapaketti, joka sisältää kaikki 3 Elementorin lisäystä hintaan 79 dollaria
 • Woo Plus Elementor -paketti (koostuu kaikista 4 Elementor- ja WooCommerce-lisäosasta) 99 dollarilla
 • Event API 45 dollarin taalalla – Tämän avulla voit näyttää tapahtumia muilla laitteilla tai verkkosivustoilla
 • Multisite Event Sync hintaan 35 dollaria
 • Käyttäjän hallintapaneeli, jolla voit luoda mukautettuja käyttäjän sivuja hintaan 35 dollaria

Moderni tapahtumakalenteri on loistava vaihtoehto jokaiselle, joka haluaa luoda ammattitapahtumia rikkomatta hikeä tai pankkia. Plugin on helppo määrittää ja käyttää, vaikka sen mukana olisi miljoona ja yksi ominaisuus. Ja jos tarvitset lisää mehua, sinulla on sekä pro-versio että premium-lisäosat.

Mikä on suosikki WordPress-tapahtumasi plugin? Vai onko sinulla kysymyksiä nykytapahtumakalenterista, joita ei ole käsitelty oppaassa? Kerro meille kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map