GoDaddy WordPress -majoituskatsaus ja -opas

GoDaddy WordPress: n hallinnoima hosting-arvostelu

Viimeksi tein perusteellisen analyysin Cloudways-palvelussa, nyt vuorossa on GoDaddy WordPress Managed Hosting -palvelu ja miten se selviytyy kilpailusta. Tässä artikkelissa aion näyttää sinulle GoDaddy-palvelun yksityiskohdat, mukaan lukien hyvät ja huonot.


GoDaddy tarjoaa palvelun kaikille, olipa kyse sitten yhdestä blogin käyttäjästä, kehittäjätoimistosta, lehden tai sovelluksen luojasta. Näyttää siltä, ​​että heillä on kaikki katettu, mutta älä anna sen ajaa, että ajattelet, että kaikki on auringonpaistetta. Se ei ole. Tänään aion näyttää sinulle hyötyjä ja haittoja heidän tarjouksestaan ​​WordPress-markkinoille.

GoDaddy WordPress -majoitussuunnitelmat

WordPress-suunnitelmat on jaettu neljään tyyppiin, Basic, Deluxe, Ultimate ja Developer kehittäjäsuunnitelman ollessa ainoa, jolla on 5 verkkotunnuksen raja. Ensi silmäyksellä kaikki suunnitelmat vaikuttavat erittäin edullisilta ja todella ovat – varsinkin erikoisominaisuuksemme suhteen 1 dollarin WordPress-hosting promo. Muista ottaa huomioon, että tarjousalennus koskee vain 36 kuukauden sopimuksia. Mitä lyhyempi aikaväli valitset, sitä pienempi saat alennuksen.

Suunnitelmat vaikuttavat melko suoraviivaiselta, mutta aion syventää yksityiskohtia myöhemmin. Suunnitelma, jonka saan tarkistettavaksi, on Deluxe, jonka avulla voit tehdä a Yhden napsautuksen lavasivusto mukavana bonuksena ja sillä on riittävästi säilytystilaa maksamaan. Huomautan, että sähköpostitilejä ei sisälly (ollenkaan) WordPress-suunnitelmiin, mutta voit lisätä ammatilliset sähköpostitilit GoDaddyltä lisämaksusta (suunnitelmat alkavat 2,99 dollaria kuukaudessa).

Ensinnäkin – Aion yrittää tuoda vertailusivustossani, sen, jonka näit edellisessä Cloudways-hosting-arvosteluessani.

Käyttöliittymä on yhtä helppoa kuin piirakka. Se on niin helppoa, että on vaikea tehdä virhe.

Kun olet toimittanut sisäänkirjautumistiedot sivustolle, GoDaddy menee eteenpäin ja asentaa erityisen laajennuksen, joka huolehtii todellisesta siirrosta, prosessi sujuu niin helposti, että minulla on kiusausta suositella tätä palvelua jokaiselle, joka ei ymmärrä jotain hosting-palvelusta ja haluat vain muuttaa sivuston tarvitsematta maksaa yhden tunnin teknistä tukea.

Kun muutto on valmis, sinua tervehtii tämä kaunis rakennettu paneeli.

GoDaddy WordPress -paneeli on kaunis. Annan heille, että sitä ei voida kieltää, se on helppo lukea, helppo työskennellä ja erittäin käyttäjäystävällinen. Verkkosivuston pääsuorituskyky on hieno analyysi reaaliajassa sivustosi tilalle. Se virtaa ja on helppo ymmärtää, suunnitelman yksityiskohdat näkyvät helposti oikeassa yläkulmassa ja siellä on mukava yläikkuna, joka näyttää nykyisten päivitysten tilan.

Lisätty GoDaddy-isännöintiominaisuuksia

Jos olet juuri tuonut sivustosi, voit kloonata sen tai kopioida sen työskennelläksesi toisella kätevällä kloonitoiminnolla.

Voit myös suojata sivustosi lisätyllä GoDaddy SSL vaihtoehtoja.

GoDaddy ei näyttänyt kiinnittyvän nykyiseen aaltoon ilmaiset sertifikaatit joita tarjotaan Comodon ja Let’s Encryptin kautta useilla isännöintipalveluilla. Sen sijaan GoDaddy mainostaa omia premium-SSL-asetuksiaan, vaikka voit lisätä manuaalisesti ilmaisen SSL-sertifikaatin itse. Pieni tutkimuksen jälkeen löysin tämä foorumin viesti missä käyttäjät päättivät käyttää Let’s Encrypt -sovellusta GoDaddy Managed WordPress -hotellin kanssa, mutta vain suunnitelmissa, jotka sisältävät SSH-pääsyn (joten peruskäyttäjät eivät ole onnekkaita).

Tämä on huono asia, koska GoDaddy-ohjauspaneeli ei anna sinun hallita verkkotunnustasi, ostaa oman sertifikaatin tai tuoda omistamaasi. Sinun on käsiteltävä varmenteita heidän käyttöliittymänsä kautta, niiden hinnoilla, jotka, riittävät sanoa, ovat aivan liian korkeat, jotta ne olisivat hyvä valinta suurimmalle osalle uusia WordPress-käyttäjiä.

Joten palvelu on joutumatta ostamaan erittäin kallis sertifikaatti SSL: lle, palvelu on enimmäkseen hallittavissa, eikö niin? No, varten uudet WordPress-käyttäjät Joo. Mutta edistyneille käyttäjille olet väärässä, koska nykyistä verkkotunnusta ei voi muokata, kun tuodaan verkkosivustosi, ellet osta mukautettua verkkotunnusta GoDaddyltä!

Kuten ruutukuvista voi nähdä, siirryttyäsi sivustosi GoDaddy käyttää mukautettuja laajennuksia ylläpitääkseen sitä ja sivustolla on verkkotunnuksen muutos harmaantunut estää sinua hallitsemasta tätä WordPressistä.

Tämä voi aiheuttaa todellisen ongelman, kuten näette, koska palvelu on erittäin edullinen, mutta verkkosivustosi on sidottu GoDaddy-palveluihin kuten verkkotunnuksen ja SSL-varmenteet. Tässä vaiheessa halusin vain luoda uuden verkkosivun omalla verkkotunnuksellani ja lähettää sitten varmuuskopioni, koska tuontitoiminto estää verkkosivustostani jatkossa tapahtuvaa muutosta, ellei en maksa enemmän.

WordPress-verkkosivuston asentaminen Scratchista

Sivuston asentaminen tyhjästä on erittäin helppoa ja GoDaddy ilmoittaa, että sinun on päivitettävä DNS manuaalisesti. Tämä on hienoa lukuun ottamatta tosiasiaa, että ilmoitettu IP on väärä. Kun sivusto on asennettu, ilmoitettu IP on pääpaneelissa erilainen, seuraa sen sijaan.

Sinulle tarjotaan mahdollisuus asentaa verkkosivusto Pohjois-Amerikan datakeskukseen tai Eurooppaan.

Ennen verkkosivun luomista GoDaddy kysyy uusia käyttöoikeustietojasi.

Tämä oli todella lupaavaa. Koko prosessi oli erittäin helppo ja uskoin, että verkkosivuston asentaminen tyhjästä voi mitätöidä sen, mikä puuttuu tuontitoiminnosta, mutta valitettavasti… eksyin jälleen.

Kun sivusto on luotu, olemme palanneet alkuun. Pääpaneeli.

Ensimmäinen asia, jonka huomaat, on, että mikään ei viittaa siihen, että voit muuttaa äskettäin luodun WordPressin tiedostoja. Ei tuontitoimintoa, palautustoimintoa ja mikä tärkeintä ei tiedostohallintaa.

Vaikka tämä on täysin kunnossa uusille WordPress-käyttäjille tai blogeille, tämä voi olla huono uutinen kokeneille WordPress-käyttäjille, jotka haluavat mukauttaa WordPress-asennustaan. Yritin muodostaa yhteyden manuaalisesti FTP: n kautta, mutta mitään ei ole – GoDaddy WordPress-hosting tukee vain SFTP-toimintoja omien tiedostojesi lähettämiseen. Vaikka tämä saattaa kuulostaa aluksi hieman hankalalta, koska SFTP voi olla hitaampi kuin normaali FTP, se on turvallisempi (WPExplorerin mielestä parempi) valinta yhdistää WordPress-sivustoosi.

Tietokannan palauttaminen ei ollut vaikeaa, koska minulla oli pääsy phpmyadminiin ja tuontitoiminto toimi hyvin. Mutta heti kun yritin poistaa ja lähettää omia WordPress-tiedostojani, sain seuraavan virheen.

WP Coressa on joitain tiedostoja, jotka on lukittu poistamatta – mikä on loistava uusille WordPress-käyttäjille. Tämä on sisäänrakennettu ominaisuus varmistaa, että et sekoita WordPress-verkkosivustoasi vahingossa. Mutta haluaisin muistuttaa, että tämä on WordPress-tilimme ja olen käyttänyt SFTP-protokollaa paneelin sisällä jo annettujen käyttöoikeustietojen kautta. Se, että GoDaddy lukitsee käyttäjien tietyt WordPress-tiedostot, voi olla hankala vaikeille kehittäjille.

Tämä tarkoittaa, että et voi palauttaa WordPress-asennuksen henkilökohtaisia ​​varmuuskopioita (yhdessä omien verkkotunnusteidesi ja varmenteiden hallinnan kanssa), ja se on surullinen uutinen.

Koko GoDaddy -vertailuprosessin piti Tuo vertailusivustoni ja käytä vain GoDaddyn tarjoamaa lämpötila-http-osoitetta. Miksi? Koska omaa verkkosivustoasi ei voi tuoda omalla verkkotunnuksellasi, paitsi että tuoda sitä toiselta palvelimelta, ja luovuttaa verkkotunnuksen hallinta GoDaddylle.

GoDaddy-hosting-suorituskyky

Puhutaanpa suorituskyvystä. Koko 10 testikierros osoittaa, että suorituskyky on kohtuullinen Dallasista, menee niskaan ja niskaan sen kanssa, mitä olen saanut Cloudways-vertailussa Dallasista.

Australiasta esitys on myös erittäin hyvä.

Koko testi GTMetrixillä osoittaa, että suorituskyky voisi olla parempi, vaikka välimuistin etusijalla.

Yksi huomioitava asia on, että GoDaddy käyttää jo välimuistijärjestelmää, jonka tarjoavat omat plugins, jotka on asennettu osoitteeseen tuontiaika joten tulokset ovat jo välimuistissa. Riittää, kun sanotaan, että välimuisti ei ole niin hyvä, jos tämä on tulos.

Mitä pidin

Pidin ohjauspaneelista, pidin siitä, miten se virtaa ja kuinka käyttöliittymä on muotoiltu. Se on erittäin intuitiivinen ja helppo seurata, ja sen on taatusti olevan sopii täydellisesti WordPress-aloittelijalle. Suorituskyky-välilehti on hieno lisäys ja tuonti on niin yksinkertaista, että toivon muiden palvelujen tekevän saman. Varmuuskopiointi ja lavastusominaisuus on myös mukava bonus.

Mitä en pitänyt

GoDaddy ei salli sinun muokata WordPress-ydintiedostoja. Tämä ei tarkoita minkäänlaista mukautettua asennusta eikä sivustosi mukautettuja latauksia. Muokattua verkkotunnusta ei voi määrittää ja sitten lähettää varmuuskopioasi, se ei vain ole mahdollista. Mukana ei ole myöskään sähköpostitilejä, joten joudut käyttämään ylimääräistä rahaa lisätäksesi sen. Voit nähdä, että palvelu on edullinen, mutta kokonaiskustannukset, kun otat huomioon lisätyn sähköpostipalvelun, nousevat kokonaishinnan GoDaddyn kilpailijoiden hintaan..

En todellakaan kestä sitä, että et voi muokata omia tiedostojasi, kun ne on ladattu GoDaddy Import -prosessin kautta, etkä voi ladata omaa asennustasi. Tämä tekee GoDaddystä huono sopivuus kehittäjille tai kokeneille WordPress-käyttäjille.

Ainoa tapa tuoda sivustosi on tuontivaihtoehdon avulla, joka lukitsee verkkotunnuksen automaattisesti. Kun sivustosi on tuotu, sinun on pakko ostaa verkkotunnus GoDaddyn kautta.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, et voi käyttää SSL-ominaisuuksia helposti GoDaddyn ulkopuolella. Tämä tekee ilmaisten tai mukautettujen varmenteiden käytöstä vaikeaa, ellei mahdotonta. Jos käytät GoDaddyä, sinun on parasta vain purra luoti ja sijoittaa premium-SSL-sertifikaattiin suoraan GoDaddyltä tai olla käyttämättä SSL: tä kokonaan..

Nämä ovat vain liikaa rajoituksia menossa jotta GoDaddy varmistaa, että olet näiden lisäpalvelujen maksaminen, mikä on rehellisesti sanottuna melko surkea tänä päivänä. Menemällä GoDaddy-palveluun menetät liian paljon hallintaa projektiisi, eikä se vain ole hyväksyttävää.

Käärimistä

Kaiken kaikkiaan GoDaddy WordPress -palvelu oli yllättävää, ja annan sille vain 2 viidestä. Mielestäni helppo ja intuitiivinen paneeli ja mukava suorituskyky -välilehti eivät voi tasapainottaa sitä tosiasiaa, että se ei salli sinun tuoda omia varmuuskopioita (tai edes käyttää WordPress-ydintiedostoja), tosiasia, että olet pakko siirtää tai ostaa verkkotunnuksen goDaddyltä käyttääksesi sivustosi, puuttuva tiedostohallinta, puuttuvat sähköpostitoiminnot ja mahdollisuus ilmaisiin sertifikaateihin.

Koko palvelu tuntuu hiukan hankalalta, koska se näyttää edulliselta, mutta todellisuudessa joudut investoimaan enemmän rahaa saadaksesi kaikki tarvitsemasi ominaisuudet. Se oli ehdottomasti askel eteenpäin jaetusta perussuunnitelmasta, Suosittelen lähinnä GoDaddy WordPress -palvelua uusille WordPress-käyttäjille, jotka eivät ole kiinnostuneita verkkosivustonsa tech-puolelta ja ovat valmiita maksamaan ylimääräisiä lisäpalveluista.

Mutta mitä luulet? Oletko kokeillut GoDaddyn WordPress-isännöintia? Tai ehkä haluat tietää enemmän siitä, mitä ajattelimme tietystä ominaisuudesta? Jätä ajatuksesi, kommenttisi ja kysymyksesi alla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map