GoDaddy: n hallinnoima WordPress-hosting-arvostelu ja aloitusopas

GoDaddy julkaistiin Ylläpito WordPress-hosting joihinkin sekoitettuihin arvosteluihin. Mutta olemme täällä, jotta voimme antaa sinulle puolueettoman kuvan siitä, kuinka heidän hallinnoima WordPress-hosting-suunnitelma toimii ja joitain ominaisuuksia, jotka löydät, jos päätät kokeilla sitä.


Tarkastele WordPress-hosting-suunnitelmia

Mitä ylläpitämä WordPress-hosting tarkoittaa sinulle

Joten haluat perustaa oman blogin tai ehkä verkkosivustosi yrityksellesi tai splash-sivun bändillesi – syistäsi riippumatta, olet tehnyt loistavan valinnan valitsemallasi sivustosi WordPressissä. Se on yksi helpoimmista ja suosituimmista saatavissa olevista verkkosivustoista. Sinun ei tarvitse olla suunnittelija tai kehittäjä luodaksesi oman verkkosivustosi. Sinun on kuitenkin ylläpidettävä WordPressin suorittamista, ja itsesi helpottaminen Ylläpito hosting on tapa.

Olemme aiemmin kirjoittaneet siitä, mitä sinun on tiedettävä hallitusta WordPress-isännöinnistä ja kuinka valita sinulle oikea WordPress-isännöinti. Todellinen hyöty on, että voit levätä helposti tietäen, että isäntäsi huolehtii WordPress-asennuksesta puolestasi. He asentavat keskeiset WordPress-päivitykset, tarkistavat laajennusten yhteensopivuuden ja hallitsevat tietoturvaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse enää stressata siitä, että muistat päivittää WordPress-asennuksen, et enää riko verkkosivustoasi epärehellisen liitännäisen ansiosta, eikä enää pidä yöllä miettiä, onko verkkosivustosi avoimesti hakkeroitu. Kaiken kaikkiaan hallittu WordPress-isännöinti tarkoittaa vähemmän aikaa ja energiaa huolehtimalla asennuksen ylläpidosta, joten sinulla on enemmän aikaa työskennellä sisällön parissa.

GoDaddy: n hallinnoima WordPress-hosting

GoDaddy tekee kaiken mitä juuri mainitsimme ja enemmän. GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-hosting-suunnitelmat alkavat vain 6,29 dollaria kuukaudessa ja antavat sinulle luotettavan ja automaattiset WordPress-päivitykset, välimuistin lisäämisen nopeus, hyödyllinen lisäosien musta lista ja sFTP- ja phpMyAdmin-käyttöoikeudet (jos tiedät miten niitä käytetään, mutta aloittelijoille tämä viimeksi mainittu ominaisuus ei todennäköisesti ole sellainen, jota aiot käyttää tällä hetkellä).

Kun ostat GoDaddyltä vuosittain hallinnoidun WordPress-hosting-suunnitelman, saat myös ilmainen verkkotunnus. Tämä auttaa tekemään asennuksesta entistä helpompaa. Koska verkkotunnuksesi nimi on myös palveluntarjoajaltasi, sinun ei tarvitse osoittaa sitä palvelimellesi, jolloin säästät muutama aikaa vievä vaihe luotaessa uusia sivustoja. Toinen aika säästää on sisäänrakennettu välimuisti. Ei tarvita lisättyjä laajennuksia tai suunnitelmia – GoDaddyn sisäänrakennettu välimuisti ei vain auta nopeuttamaan sivustoasi, vaan se on vielä yksi ominaisuus, jota sinun ei tarvitse määrittää itse.

Toinen hieno ominaisuus on kojelaudan tuki. Kun olet määrittänyt WordPress-sivustosi, näet näytön oikealla puolella kätevän sinisen välilehden Palaute ja tuki. Napsauta vain välilehteä ja avautuu valopöytä, josta voit etsiä GoDaddy-tietokantaa, lukea päivityksiä ideoista ja lähettää omia tukilippuja ja palautetta. Tämä välilehti on läsnä kojetaulun kaikilla sivuilla, joten jos joudut ongelmaan tai ajattelet luovaa ratkaisua, voit lähettää GoDaddylle pikaviestin.

GoDaddy-välimuisti

Kun olet kirjautunut WordPress-sivustoosi, näet käyttäjän työkalurivin sivusi yläreunassa. Tähän kohtaan GoDaddy on lisännyt muutamia hyödyllisiä pikalinkkejä säästääksesi aikaa. Ensin Flush Cache -linkki tyhjentää välimuistin, jotta näet kaikki muutokset, jotka olet tehnyt live-tilassa.

Tämä työkalurivi sisältää myös linkin GoDaddy-asetuksiin. Napsauttamalla tätä linkkiä pääset omalle GoDaddy-yhdyskäytävällesi, jossa voit nähdä valokuvia kaikista hosting-tilistäsi. Tämä on hieno työkalu, jos aiot luoda paljon verkkosivustoja erilaisilla suunnitelmilla (esim. Jos olet web-suunnittelija tai hallitset useita verkkosivustoja), ja sen avulla on helppo löytää SFTP- ja tietokantatietosi tarvittaessa..

GoDaddy-asetukset

GoDaddy tarjoaa myös paljon muita hienoja ominaisuuksia hallittujen suunnitelmiensa kanssa öisin varmuuskopiot, Haittaohjelmien tarkistukset, 24/7 -tuki ja joitain hyödyllisiä ilmaisia ​​mainoshyvityksiä, joita voit käyttää mainostamaan aivan uutta verkkosivustoasi. Sivukäyntien rajoitukset ja tallennustila vaihtelevat suunnitelmatason mukaan, joten varmista vain, että ostaessasi suunnitelman valitset liikenne- ja tietotason tarpeitasi vastaavan.

Ainoa ominaisuus, josta GoDaddy puuttuu, on monisivusto. Kysymyksiä oli monisivuston lisäämisestä heidän Google+ -sivulleen ja muihin ilmoitusviesteihin, kun isäntä julkaistiin ensimmäisen kerran, mutta se ei näytä siltä, ​​että se olisi lisätty ominaisuuteen jo toistaiseksi. Mutta muuten, he ovat saaneet kaiken, mitä muilla hallinnoiduilla WordPress-isännillä on erittäin kohtuulliseen hintaan.

GoDaddy-tukitesti

Palveluna sinulle päätimme kokeilla GoDaddy-tukea itsellemme. Testinä tallensimme ensin testisivustomme pysyvät linkit varmistaaksemme, että ne asetettiin käyttämään postinimeä. Sitten menimme GoDaddy-asetuksiin ja napsautimme Asetukset-painiketta noutaaksesi SFTP: n ja muodostaaksesi yhteyden palvelimeemme. Sitten poistimme koko .htaccess-tiedoston ja korvasimme sen hymiöllä breaking rikkoen olennaisesti verkkosivustoa tarkoituksella nähdäkseen, voisiko tuki selvittää sen. Joten nyt kun päivitimme testisivustomme, se näytti seuraavalta:

GoDaddy-tukitesti

Kun lähetimme lippumme, siellä oli 0 minuutin odotusaika tukipalveluun ja keskimääräinen 5 tunnin odotusaika sähköpostiviestiin. Menimme sähköpostireitille.

GoDaddy-tukitestilippu

Lopulta odotimme vastausta, mutta 4 päivän kuluttua antoimme ja päätimme soittaa tukitiimilleen puhelun. Nopean minuutin odottamisen jälkeen erittäin hyödyllinen tekniikka ratkaisi ongelman heti ja saattoi demosivuston käyttöön! Joten jos päätät GoDaddystä isäntänäsi ja satut joutumaan pilaan, soita heille. Heidän puhelintuki on käytännössä välitöntä, erittäin ystävällistä ja erittäin tehokasta. Joten jos sinulla on tärkeä kysymys, muista soittaa, lähetä muuten tukilippu.

Päästä alkuun

GoDaddy tekee koko prosessin mahdollisimman helpoksi. Sinun ei tarvitse edes asentaa WordPressiä – koska olet valinnut hallitun WordPress-isännöintisuunnitelman, se on jo asennettu sinulle. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on määrittää verkkosivustosi.

Kirjaudu ensin GoDaddy-tiliisi. Näet Web-hosting-vaihdon Tuotteet-välilehdessä. Avaa se ja napsauta Käynnistä-painiketta uutta isännöintisuunnitelmaa varten.

GoDaddy: n hallinnoima WordPress-hosting: Käynnistä tili

Seuraavaksi sinun on luotava verkkosivustosi tai siirrettävä jo luomaasi sivusto. Tätä läpi käyntiä varten päätimme perustaa uuden sivuston näyttämään sinulle kaikki vaihtoehdot, joita GoDaddy tarjoaa.

GoDaddy: n hallinnoima WordPress-hosting: Luo sivusto

Kun päätät luoda uuden WordPress-sivuston, GoDaddy antaa sinulle nopean lomakkeen, jonka haluat täyttää. Sinun olisi jo pitänyt ostaa verkkotunnuksesi verkkosivustollesi, ja jos olet ostanut sen GoDaddyltä, valitse se vain pudotusvalikosta. Jos sinulla ei vielä ole verkkotunnusta, käytä väliaikaista verkkotunnusvaihtoehtoa (GoDaddy määrittää satunnaisen vaiheittaisen verkkotunnuksen käytettäväksi). Lisää sitten järjestelmänvalvojan tilitiedot ja napsauta Valmis.

GoDaddy: n hallinnoima WordPress-hosting: Tilin asennus

Heti kun napsautat tätä painiketta, GoDaddy aloittaa verkkosivustosi luomisen, ja vain muutama minuutti tai vähemmän näet upouuden hallintapaneelin..

GoDaddy: n hallinnoima WordPress-hosting: WordPress-hallintapaneeli

Tästä eteenpäin sinulla on kaksi vaihtoehtoa: joko napsauta isoa vihreää Aloita-painiketta GoDaddy-pika-asennusta varten tai lähetä ja asenna oma teema ja liitännäiset.

Pika-asetusvaihtoehto

GoDaddy on aloittelijan käyttäjän erittäin helppo saada WordPress-verkkosivuston asetukset. Sinun on kirjaimellisesti vain noudatettava ohjeita ja käytettävä sinulle annettuja vaihtoehtoja, ja verkkosivustosi tulee olemaan lainkaan. Ensimmäinen askel on napsauttaa sitä isoa vihreää painiketta, jonka mainitsimme aiemmin.

Seuraava näkemäsi näyttö on ensimmäinen askel uuteen verkkosivustoosi. Valitse luokka, joka kuvaa parhaiten luomasi verkkosivustoa. Onko se henkilökohtainen verkkosivusto, joka sisältää kaikki sinut ja kiinnostuksen kohteesi? Onko se yrityksesi ammattimaisempi verkkosivusto? Onko se valokuvauksesi galleria? Vai onko se tavallinen blogi? Napsauta vain yhtä vaihtoehdoista.

GoDaddy Pika-asennus: Valitse sivustotyyppi

Valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen näytetään erilaisia ​​teemoja, joista voit valita. GoDaddy sisältää nämä ilmaiset WordPress-teemat auttamaan sinua asennuksen ja toiminnan aloittamisessa. Jos rakastamaasi ei ole, voit valita vain yhden, jonka avulla asennat nyt ja siirryt myöhemmin premium-WordPress-teemaan.

GoDaddy Pika-asennus: Valitse teema

Kun olet valinnut teeman, voit alkaa lisätä sisältöä. GoDaddy antaa sinulle perussisältövaihtoehdot valitsemasi teeman ja sen mukaan, minkä teeman valinnat ovat käytettävissä (kuten yhteystietosivun tai galleriasivun) perusteella. Täytä blogi-osa ensimmäisellä blogiviestilläsi. Lisää tietoja sinusta tai yrityksestäsi Tietoja-osiossa, jota käytetään noin -sivulla. Jos haluat kontaktisivun, napsauta vain kontaktin alla olevaa Lisää-painiketta ja täytä lomake tiedoillasi. Jos haluat aloittaa gallerian, voit myös lisätä 3 ensimmäistä kuvaa aloittamisen helpottamiseksi. Ja viimeiseksi, voit lisätä ylimääräisiä mukautettuja sivuja mille tahansa muulle, jonka haluat ehkä sisällyttää (kuten henkilöstösivulle, tehtävänkuvaukselle tai jokaiselle muulle). Kun olet valmis, napsauta Julkaise verkkosivusto -painiketta.

GoDaddy Pika-asennus: Lisää sivuja ja sisältöä

Seuraavan näkemäsi näytön tulisi olla jotain tällaista:

GoDaddy Pika-asennus: Valmis

Ja olet valmis! Sinulla on virallisesti WordPress-verkkosivusto, jonka ylläpitäjä on GoDaddy. Napsauta sinistä painiketta nähdäksesi verkkosivustosi.

GoDaddy Pika-asennus: Verkkosivustosi

Haluat todennäköisesti muuttaa pysyvän linkin asetukset, vaihtaa widgetit ja tehdä muita hienosäätöjä verkkosivustollesi ennen kuin jaat sen muiden kanssa. Lisäksi lisäämällä lisää viestejä, luokkia, tunnisteita ja sivuja pääset sisältörikkaaseen verkkosivustoon, jota uudet lukijasi rakastavat.

GoDaddy Pika-asennus: verkkosivustosi Tweaksilla

Jos pika-asennus ei ole sinulle, jos olet ostanut premium-WordPress-teeman, jota haluat käyttää, jos haluat vain nähdä, kuinka pääset alkuun ilman ohjattua asennustoimintoa, luet jatkuvasti!

WordPress-vakioasetusvaihtoehto

GoDaddy Managed WordPress -hotellin avulla voit aina siirtyä perinteisemmälle asennusreitille. Kun olet luonut uuden WordPress-sivustosi, sinun ei tarvitse napsauttaa sitä suurta vihreää painiketta, koska se on houkutteleva. Sen sijaan voit lähettää omia WordPress-teemoja ja laajennuksia (ottaen huomioon, että haitallisiksi todetut laajennukset on lisätty mustalle listalle pitämään asennus turvassa ja hyvässä kunnossa etkä voi asentaa näitä laajennuksia).

Siirry ensin kohtaan Ulkoasu> Teemat. Yksi vaihtoehto on Etsi-välilehden avulla ilmainen teema WordPress.org-sivustosta. Toinen vaihtoehto on ostaa premium-WordPress-teema, joka on rakennettu tarvitsemiesi ominaisuuksien avulla.

GoDaddy-asennus: Asenna teema

Jos haluat lähettää teeman, napsauta Lataa-välilehteä ja etsi sitten teeman zip-tiedosto.

GoDaddy-asetukset: Lataa teema

Aktivoi teema, kun se on ladattu. Voit asentaa suositellut laajennukset valitsemastasi teemasta riippuen. Monet teemakirjailijat sisällyttävät ”Suositellut laajennukset” -ilmoituksen, jotta se olisi sinulle helpompaa. Asenna vain suositellut laajennukset napsauttamalla niitä.

GoDaddy-asennus: Asenna laajennukset

Jos haluat asentaa muita laajennuksia, siirry vain Plugins-sivullesi, napsauta Lisää uusi ja etsi tai lähetä sitten uusia laajennuksia (kuten teeman lisääminen).

Seuraava vaihe sisältää pysyvien linkkien asettaminen, sivujen luominen, valikoiden lisääminen, widgetien valitseminen, viestien luominen, logon lisääminen, mukautettujen värien valitseminen ja paljon muuta. Kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot riippuvat aktiivisesta teemasta ja laajennuksista. Joissakin teemoissa on paljon mukautusvaihtoehtoja, kuten Total Premium WordPress -teema, kun taas toiset ovat hyvin suoraviivaisia ​​ja yksinkertaisia, kuten WordPress Twenty Twelve -teema. Kun olet tehnyt kaikki muutokset, olet valmis. Mene eteenpäin ja tarkista verkkosivustosi – sen pitäisi näyttää aivan uudelta!

GoDaddy-asetukset: Uusi WordPress-teema

johtopäätös

Käytetäänkö pika-asetusvaihtoehtoa tai perinteistä asennusmenetelmää, GoDaddy Managed WordPress -majoitus tekee koko prosessin sinulle helpommaksi. Tämä tekee siitä erityisen hienon aloittelijoille, jotka ovat vasta aloittamassa WordPressin kanssa, samoin kuin veteraaneille, jotka saattavat luoda sivustoja asiakkaille. Sinun ei tarvitse itse asentaa WordPressiä, ja jos olet ostanut verkkotunnuksen Go Daddyltä, sinun ei tarvitse osoittaa sitä palvelimellesi. Lisäksi, kun olet määrittänyt verkkosivustosi, GoDaddy hallitsee kaikki ydinpäivitykset ja WordPress-asennusturvallisuus puolestasi (vaikka sinun pitäisi tutustua WordPress-tietoturvavinkkeihimme varmistaaksesi todella, että WordPress-sivustosi on suojattu).

GoDaddy: n hallinnoiman WordPress-isännöinnin positiiviset puolet ylittävät muutama rajoitus – rakastimme kuinka helppoa oli testisivustomme perustaminen, kuinka nopea verkkosivusto oli, mahtava puhelintuki ja edullinen hinta on mahtava (suunnitelmat alkavat vain 6,29 dollaria kuukaudessa yksi verkkosivusto). Ainoat negatiivisuudet, jotka löysimme, olivat hidas sähköpostituki ja se, että sinulla ei voi olla usean sivuston asennusta. Ja nämä eivät todellakaan ole kaikki niin tärkeitä, koska suurin osa käyttäjistä ei vaadi usean sivuston ominaisuuksia, ja puhelintuki oli niin suuri, että heidän ei käytännössä tarvitse edes tarjota sähköpostitukea. Joten varmista, että olet tutustunut heidän isännöintimahdollisuuksiin – GoDaddylla saattaa juuri olla täydellinen hallinnoitu WordPress-isännöintisuunnitelma sinulle.

Kokemuksesi

Jos olet käyttänyt GoDaddyn hallinnoimaa WordPress-hosting-palvelua, kerro meille mielipiteesi alla olevissa kommenteissa. Haluaisimme kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map