Fanciest-kirjailijalaatikko: paras kirjoittajalaatikko-ratkaisu WordPressiin?

Useiden kirjoittajien WordPress-sivuston hallinta on kuin erilainen maailma verrattuna yhden miehen (tai yhden) näytöksen järjestämiseen henkilö Näytä poliittisen korrektiuden vuoksi ;-)).


Sinulla on joukko uusia näkökohtia seurataksesi: käyttäjärooleja ja -ominaisuuksia, toimituksellisia tehtäviä ja niin edelleen. Mutta yläpuolet ovat valtavat – sisällön luomisen ollessa niin aikaa vievää, blogiisi työskentelevien useiden kirjoittajien käyttäminen voi olla erittäin hyödyllistä. Ei vain, mutta tiimin luominen voi luoda lukijoille käsityksen siitä, että blogisi on paljon suurempi (ja arvokkaampi) operaatio kuin se oli ennen.

Tätä silmällä pitäen sinun on pyrittävä hyödyntämään parhaiten blogisi usean kirjoittajan tilaa esittämällä jokainen kirjoittaja. Tätä ei ole helppo tehdä WordPressin kanssa laatikosta, mutta tässä viestissä haluan esitellä sinulle mahtavaa liitännäisen, joka tekee kirjailijoiden mainostamisen helpoksi.

Kirjailijalaatikot

Jos olet WPExplorer-blogin säännöllinen lukija, olet todennäköisesti huomannut kirjoittajan biokentän jokaisen viestin alareunassa. Tässä on minun:

Fanciest-kirjailijalaatikko

Aika siistiä, eikö niin? Kuten voitte nähdä, se sisältää otsikuvani ja nimeni sekä lyhyt bio. Lisäksi on välilehtiä sosiaalisen median profiileilleni ja yksi viimeisimmistä viesteistä, jotka olen kirjoittanut täällä WPExplorerissa.

Useiden kirjoittajien sivustoille nämä “kirjailijalaatikot” ovat täydellisiä – ne esittelevät kirjoittajiasi, mikä puolestaan ​​esittelee blogisi laajuutta ja laatua. Vaihtoehto on sisällyttää muutama rivi postin loppuun, jolla tuskin on samanlaista vaikutusta. Minun mielestäni yllä olevan esimerkin kaltaiset tekijälaatikot ovat vain tapa esitellä kirjoittajia WordPress-blogissa.

Mikä vie minut Fanciest Author Boxiin. Lyhyesti sanottuna laajennuksen avulla voit lisätä tekijän biolaatikoita useisiin paikkoihin WordPress-verkkosivustollasi. Se on sen perustoiminnot.

Fanciest-kirjailijalaatikko

Fanciest-kirjailijan oletusnäyttö.

Usko tai älä, käytämme tällä sivustolla Fanciest Author Boxia. Vaikka kirjoittajalaatikot näyttävät hyvin erilaisilta kuin yllä oleva esimerkki, se osoittaa osittain sen joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Katsotaanpa tarkemmin!

Perusteet

Kun olet asentanut Fanciest-kirjailijaruudun, jokaiseen WordPressin profiiliin lisätään uusia uusia kenttiä:

Jotkut profiilinäytön asetukset.

Jotkut profiilinäytön asetukset.

Jotta pääset vauhtiin, lisää vain tarvittavat tiedot yllä oleviin kenttiin ja paina Tallenna. Se siitä! Sinulla on nyt täysivaltainen kirjailijalaatikko ja se toimii sivustollasi.

Jos olet kiinnostunut vain aloittamisesta ja käytöstä sivustosi kirjailijaruutujen kanssa, sinun on huolehdittava vain näiden tietojen täyttämisestä. Fanciest Author Box hoitaa loput puolestasi.

Totisesti, voit varmasti tehdä kaiken hyödyntääksesi tämän laajennuksen toiminnallisuutta.

Kirjailijaruutu yksityiskohtaisesti

Katsotaanpa live-esimerkkiä – useiden kirjoittajien blogia, jonka parissa työskentelen: Ilmaiset online-treffin neuvonta.

Minulla ei ole aikaa luoda kaikkea sisältöä itse, joten olen ulkoistanut suuren osan kirjoituksesta pienelle joukkueelle. Se on voitto / voitto – saan sivustolle tuotetun laadukkaan sisällön ja (osittain Fanciest Author Boxin avulla) blogini mittakaava näyttää siltä, ​​että se tosiasia.

Tässä on yksi kirjailijaprofiileista kyseisessä blogissa:

Fanciest-kirjailijalaatikko

Kuten huomaat, Gina on sisällyttänyt Twitter-kahvan ja Facebook-käyttäjänimen, joten nämä välilehdet on lisätty automaattisesti. Napsauttamalla sosiaalisen median välilehtiä, sinulla on mahdollisuus seurata tai pitää hänestä.

Kuten näet omasta kirjailulaatikostani täällä WPExplorerissa, potentiaalisia välilehtiä on useita:

 • Viserrys
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • Uusimmat viestit

Voit myös lisätä mukautetun välilehden, joka voi sisältää juuri mitä haluat.

Profiilikuva vedetään automaattisesti profiilin sähköpostiosoitteesta ” Gravatar, mutta jos sinulla ei ole sellaista, voit linkittää profiilin valokuvan URL-osoitteeseen.

Fanciest-kirjoittajalaatikon monet käyttötavat

Fanciest Author Box -sovelluksen oletuskäyttö on melko ilmeinen – se näkyy jokaisen viestin alareunassa (voit myös asettaa sen näkymään sivuilla). Mutta se ei ole siellä, missä sen lukematon käyttö loppuu; Voit itse asettaa sen näkymään missä tahansa widgetien, lyhytkoodien tai PHP-koodin kautta.

Olen hyödyntänyt tätä toimintoa esitelläksesi kaikki treffisivustoni Tietoja-sivun tekijät. Tässä ovat tavalliset kirjailijani:

Säännölliset kirjoittajat

Ja jotkut avustajistani:

Osallistujat

Sen sijaan, että tarvitsisin kopioida heidän otsikuviaan ja bio-tietoja Tietoja-sivulta, voin käyttää vain [[Ts_fab]] lyhytkoodi kirjailijaruutujen näyttämiseksi.

Tätä lyhytkoodia voidaan mukauttaa useilla tavoilla – edellä olevassa esimerkissä olen vetänyt yksittäisiä profiileja ja poistanut välilehdet (vain bio), seuraavaa koodia käyttämällä: [[ts_fab authorid = "xx" tabs = "bio"]].

Kuten huomaat, Fanciest Author Box -sovelluksella on erittäin helppo esitellä kirjoittajia melkein missä vain haluaisit.

Kirjailija-ruudun mukauttaminen

Mainitsin aiemmin, että tekijälaatikoiden muotoilu on muokattavissa (kuten kirjailijalaatikoidemme osoittavat täällä WPExplorerilla). Perusmuotoilun muuttaminen on erittäin helppoa Asetukset-sivulla:

Väriasetukset

Kuten näette, voit muuttaa jokaisen elementin värejä salamassa sisäänrakennetun WordPress-värinvalitsimen avulla. Ja jos pahoittelet joitain villejä värivaihtoehtoja, voit aina palauttaa oletusasetuksen.

Jos etsit jotain muuta räätälöityä, voit mukauttaa CSS: ää – huomaat, että kaikki tekijä-ruudun muodostavat elementit on selvästi merkitty ja helppo muokata haluamallasi tavalla. Juuri mitä teimme täällä WPExplorerissa tuottaaksesi kirjailijalaatikon, joka sulautuu saumattomasti blogin muotoiluun.

Ilmainen vaihtoehto

Vaikka Fanciest Kirjailija On premium-laajennus, se asettaa sinulle takaisin vain 10 dollaria. Se on arvokas hinta, joka maksetaan sellaisesta hyvin suunnitellusta ja dokumentoidusta lisäosasta (puhumattakaan mahtavasta tuesta ja siitä, että kaverit Teemakeitto ovat mahtavia ja ansaitsevat rahaa!).

Hanki Fanciest-kirjailijalaatikko

Kuitenkin, jos haluat koeajoa ennen kuin aloitat, anna vain Fancier kirjailija mennä. Se on ilmainen laajennuksen versio, joka on ladattavissa WordPress.org-sivustosta. Lähes täydellisen tähdenluokituksen pitäisi mennä pitkälle vakuuttamalla, että tämä on paras kirjailijaratkaisu siellä!

Täydellinen laajennus?

Aina tarkistaessani liitännäistä yritän korjata puutteita, vaikka luulen, että se on kaiken kaikkiaan loistava ratkaisu. Fanciest-kirjailijalaatikon kanssa voin kuitenkin ajatella mitään muuta kuin pienintäkään rypistymistä.

Olisi esimerkiksi hienoa saada profiilivalokuvien latausvaihtoehto sen sijaan, että kuvaa laitettaisiin erikseen ja sitten liitetään URL-osoite asianmukaiseen kenttään. Olisi myös hienoa, että asianmukaiset syötteet olisivat Twitter-, Facebook-, Google+- ja LinkedIn-välilehdissä pelkän tilaamisvaihtoehdon sijaan..

Mutta asia on rehellinen – en voi ajatella mitään muuta tapaa parantaa tätä laajennusta. Olen varma, että Themato-keiton kaverit ajattelevat hienoja uusia ominaisuuksia, mutta heidän mielikuvituksensa ja luovuutensa ylittävät minun!

Lyhyesti sanottuna, jos haluat luoda korkealaatuisen monen kirjoittajan blogin ja antaa kirjoittajille ansaitsemansa paljastumisen, Fanciest Author Box on  ratkaisu. Se on vertaansa vailla ja tarjoaa lähes virheetöntä ominaisuusjoukkoa. Käytän sitä itse ja voit nähdä sen täällä WPExplorerissa – mikä parempaa kannatusta siitä on?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map