Envato isännöi ylläpitämää WordPress-hosting-katsausta

Envato isännöi ylläpitämää WordPress-hosting-katsausta

Tänään aion tarkastella erityistä palvelua, jota jättiläinen tarjoaa WordPress-liiketoiminnassa. Puhun Envatosta. Palvelun nimi on Envato Hosted, ja se on suhteellisen uusi WordPress-hallintapalvelu, ja Envaton tapauksessa sitä hallitaan täysin sanan kaikessa merkityksessä.


Tämä isännöintipalvelu on lopetettu, ja nykyisiä käyttäjiä suositellaan vaihtamaan toiseen hallittuun isännöintipalveluun. Voit tarkistaa parhaan WordPress-isäntäviestimme nykyisistä suosituksistamme.

Mikä on Envato isännöi?

Envato Hosted on utelias palvelu monista syistä. Ensi silmäyksellä se tuntuu pahimmalta idealta, jonka voisit keksiä. Envato-palvelu näyttää erittäin hyvältä, sillä siellä on kaikenlaisia ​​hosting-palveluita yksinkertaistettu siihen pisteeseen, että kokeneille käyttäjille on melkein tuskaa, mutta älä anna sen huijata sinua. Tämän äärimmäisen yksinkertaisen naamion takana on erittäin tehokas palvelu yhdellä suurella bonuksella … todelliset ihmiset auttavat sinua koko ajan.

Mutta ennen kuin aloitamme Hosted -palvelun kanssa, tässä on lyhyt yhteenveto siitä, mitä on ja ei sisälly:

  • Mukana Envato Hosted: 16 dollaria kuukaudessa (asennusta kohti) sisältää ilmaisen 1 premium-WordPress-teeman (suosittelemme tietysti suosittua ja tehokasta Total WordPress -teemaa, mutta mallien joukosta on valittavana tonnia), ilmainen sivuston siirto, hallitut päivitykset ja tuki, 100 kt käyntiä, 5 Gt levytilaa, 100 Gt kaistanleveys, päivittäiset varmuuskopiot, turvallisuus ja hyvä asiakastuki
  • Mitä ei sisälly: Hosted-palvelussa ei ole sähköpostialustaa, ei usean sivuston tukea, ja sinun on ostettava verkkotunnuksesi / SSL erikseen

Ilmoittautuminen Hostediin

Hanki Envaton isäntä

Jos haluat nähdä koko rekisteröintiprosessin läpi, tutustu oppaaseen Envaton blogissa. Mutta se on melko suoraviivaista. Löydä vain teemametsästäsi rakastama teema ja katso, tuleeko se Hosted -sovelluksen mukana. Napsauta -painiketta rekisteröityäksesi.

Tässä viestissä oletamme, että pystyt käsittelemään kyseisen osan itse ja tutkimaan Envato Hosted -palvelun laatua.

Envato Hosted -aloitteen aloittaminen

Hallintapaneeli on niin yksinkertaistettu, että se on melkein ongelmallista, koska ensimmäinen asia, jonka huomaat, on peruskäyttöliittymä, tämä yhdistettynä siihen, että ne eivät anna sinun muokata mitään verkkotunnuksesi lisäksi, saattaa antaa sinulle vääriä ideoita palvelusta.

Envato isännöi antaa sinun käyttää omia verkkotunnuksiasi mutta lukuun ottamatta et voi ladata omaa tietokantaasi, sinulla ei ole minkäänlaista sähköpostipalvelua paitsi Google Appsin määrittämisessä, etkä pysty käsittelemään tiedostoja, koska tiedostomuotoja ei ole. Se on kuin Godaddy WordPress -palvelu, mutta tasainen enemmän perustiedot.

DNS-asetusten avulla voit käsitellä kaikkia siihen liittyviä tehtäviä, jos isännöit verkkotunnusta Envatossa. Kuten aiemmin totesin, yksi hyvä asia tässä palvelussa on, että ne antavat sinun käyttää omaa verkkotunnustasi ja auttavat sinua määrittämään sen oikein. Palvelulla on myös SFTP-käyttö- ja varmuuskopiointiasetukset.

Verkkotunnuksen rekisteröinti on melko yksinkertaista ja antaa sinun tehdä kaikki ensimmäiset vaiheet helposti. Envato Hosted -palvelu näyttää suunnattu ensisijaisesti uusille käyttäjille ja erityisesti niitä, jotka suunnittelevat teemojen ja laajennusten ostamista Envatolta, joten prosessi on optimoitu uuden verkkotunnuksen rekisteröimiseksi ja uusi WordPress-asennusasennus nopeasti.

Voit tarkistaa tilastot tällä helposti saatavilla olevalla tilastosivulla, joka antaa sinulle tarkat numerot, jotka suunnitelmasi sallii. Jopa levykiintiö on enintään 5 Gt / 16 dollaria suunnitelmaa. Tämä ei ole halpaa, joten ota huomioon, että palvelu on todellakin melko kallis.

Mutta haluan siirtää nykyisen verkkosivustoni

Tosiaan, jos sinulla on jo sivusto, Envato Hosted tekee elämästäsi helppoa muutto on täysin ilmaista tässä palvelussa sinun on vain pyydettävä siirtymistä nykyisen WordPress-kirjautumistietosi kanssa.

Kun olet syöttänyt kaikki tiedot, jotka sinut viedään tukisivulle, joudut odottamaan välillä 1–10 tuntia sivuston monimutkaisuudesta riippuen. Ota vain huomioon tämä palvelu ei ole automaattista ja vaatii ihmisiltä vuorovaikutusta joten tämä ei välttämättä ole paras vaihtoehto niille, jotka tietävät miten muuttaa ja haluavat tehdä sen itse, koska se ei vain ole mahdollista täällä.

Sama ongelma tulee sähköposteihin, jos käsittelet verkkotunnusta Envaton kanssa, postipalvelua ei ole missään nimessä. Niiden avulla voit määrittää MX-merkinnät Google Apps -palveluihin, mutta sen laajuus on erittäin rajallinen. Käyttäjillä, jotka luottavat verkkosivustoihin räätälöityihin sähköposteihin, on parempi menestys muualla.

Kun muutto on tehty …

Kun sivustosi on valmis rokkaamaan, voit osoittaa verkkotunnuksesi palveluun liittyvään CNAME-osoitteeseen. On tärkeää muistaa, että Envatolla ei ole asianmukaista tapaa näyttää väliaikainen verkkotunnus, jota sinun on käytettävä CNAME: lle, jos haluat käyttää mukautettua verkkotunnusta ja sinun on selvitettävä mikä se on yrittämällä kirjautua sisään WP-Adminille. Reititysaliverkkotunnus voidaan sitten osoittaa CNAME-muotoon alkuperäiseen aliverkkotunnukseen. He käyttävät aliverkkotunnuksia reititykseen tapaan tasapainottaa palveluaan dynaamisesti, joten ole tietoinen olla käyttämättä IP-osoitteita kun määrität verkkotunnuksesi.

Kun sivustosi on valmis siirtymään, sinua tervehtii Tervetuloviesti ja lyhyt kysely. Hieman häiritsevä makuuni suhteen, mutta helposti vältettävissä, jossa Envato kysyy millaista sivustoa, tyyppiä ja yritystyyppiä sinulla on. Kun tämä on tehty, sivustosi on valmis rypistymään.

Tekninen tuki: Palvelun sydän

Joudut asentamaan tai siirtämään sivustosi ja laittamaan sen verkkoon mitään toimia sinun puolestasi koska suurin osa tavaroista hoidetaan teknisen tuen avulla. Palvelua hallitaan täysin ja täysin, he huolehtivat suorituskyvystä, tietokannoista, tietoturvasta ja kaikesta WordPressistä, joten sinun ei tarvitse muokata yhtä tiedostoa eikä työskennellä tietokannassa tai määrittää käyttäjiä ja käyttöoikeuksia sille. Vaikka tämä on upeita uutisia ei-tekniselle väkijoukolle, minäkin kaltaiset ihmiset voivat olla turhautuneita tästä. Ota tämä huomioon menetät kykysi hoitaa ongelmat ja palvelinpuolen ominaisuudet itse. Tätä palvelua hoidetaan todella.

Tekninen tuki on tämän palvelun ydin. Koska käyttöliittymä on erittäin rajallinen eikä mitään voi tehdä suurimman osan ajasta, palvelun on oltava erittäin hyvä tekninen tuki jos se haluaa menestyä ja he näyttävät tekevän niin Minulla ei ole valitusta tästä vuorovaikutuksesta. He eivät vain vastanneet kaikkiin kysymyksiini, vaan ovat myös erittäin kiinnostuneita läpinäkyvä palvelurajoituksista, ja tämä ei ole jotain, mitä näet muissa palveluissa. He vastaavat myös luontoissuorituksin. Jos he näkevät sinun olevan teknikko, hän selittää yksityiskohtaisesti, miksi heillä on tällaiset rajoitukset paikoillaan.

Ei väliä kuinka käyttöliittymäpaneeli on hyvä tai kuinka uusi automaattinen asennus todella on. Jos teknisen tuen palvelu ei ole hyvä, palvelusta voi tulla melko hyödytön, etenkin kun sitä eniten tarvitset. Envato Hosted -yrityksen kohdalla tämä ei näytä olevan tilanne.

Esitys

Jos suorituskyky ei myöskään ole hyvä, tekninen tuki yksin ei pysty tasapainottamaan palvelua. Tämä on hyvä huomautus myös Envatosta, koska sen suorituskyky on melko hyvä.

Ensimmäinen tavu tavu on erinomainen ja sivusto latautuu melko nopeasti kaiken kaikkiaan.

Kuten voitte nähdä, verkkopalvelin kesti vain 70 ms vastaamaan FTTB: n kokonaismäärällä 216 ms, mikä on erittäin hyvä kokonaisuutena.

Sivuston lataaminen Ruotsista antaa sinulle myös erittäin hyvän tuloksen.

Sen lataaminen Australiasta ei toisaalta ole hyvä idea, ja palvelusta näyttää hyötyvän eniten käyttäjiä Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta.

Kun olen tutkinut otsikkoa, voit selvästi nähdä, että he käyttävät nginx: ää taustanaan Välimuistin rakenne se tekee dynaaminen reititys jos jokin epäonnistuu. Tämä on hyvä, koska sivustosi pysyy verkossa riippumatta siitä, mitä. Jos sinulla on reititysrakenne, joka allokoi sivustosi dynaamisesti eri verkkoon ilman, että sinun tarvitse huolehtia siitä, se on jotain, joka on otettava huomioon, kun hankit tällaista palvelua.

Mitä pidin

Envato Hosted service is täysin noviisi ystävällinen, plus saat ilmaisen teeman (kuten Total) kirjautumisen yhteydessä. Sinun ei tarvitse tehdä mitään sivustosi ylläpitämiseksi, koska melkein kaikki hoidetaan teknisen tuen lipun kautta. samoin, tekninen tuki on erittäin ystävällistä ja halukas auttamaan jokaisessa vaiheessa. Tunnen rakkauden, jota tekninen henkilökunta on palvellut, ja he tekevät kaikkensa auttaakseen sinua. Tämä tarkoittaa, että vaikka tarvitset jotain erityistä, he ovat valmiina auttamaan sinua. Jos olet yksi niistä kavereista / tytöistä, jotka rakastavat hyvää teknistä tukea ja et halua käsitellä mitään teknistä itse, Envato Hosted on täydellinen.

Mitä en pitänyt

Huono käyttöliittymän toteutus ja täydellinen vaihtoehtojen puute tekevät tästä palvelusta entistä pahemman kuin GoDaddy Managed WordPress edistyneille kehittäjille ja techie-ihmisille. Korkea hinta on toinen kysymys, koska kaikki reititys / dynaaminen rakenne ja ylimääräinen tekninen tuki eivät ole halpoja. Joudut maksamaan 16 dollaria niin pienestä säilytystilasta ei ole hyvä isoille verkkosivustoille joko koon kasvaminen maksaa sinulle paljon.

Käärimistä

Jos olet tekninen kaveri / tyttö tai edistyksellinen kehittäjä, et pidä Envato Hosted -palvelusta, koska se tekee asiantuntemuksestasi hyödyttömän, koska et pysty tekemään mitään itse, ja joudut odottamaan jokaista muutosta teknisenä tukena täytyy auttaa sinua jokaisessa vaiheessa. Envato Hosted on palvelu, joka on edelleen kehitteillä ja he ovat valmiita lisäämään uusia ominaisuuksia. He hyväksyvät kaiken kritiikin asioita, joita on parannettava, ja heillä on erittäin ystävällinen asenne asiakkaita kohtaan, joten tunnet olosi heidän kanssaan erityisenä majoituksena.

Hyvän teknisen tuen saaminen on melkein ensiarvoisen tärkeää heidän palvelunsa myymiseksi. Näen helposti, että uudella kehittäjällä on uusi verkkosivusto heidän kanssaan eikä halua käsitellä laajennuksia / teemoja koskevia asennuksia, Envato-palvelin on siinä tilanteessa ihanteellinen palvelu. Tunnet olosi kotoisaksi tietäen, että todelliset ihmiset varmistavat, että sivustosi toimii niin kuin sen pitäisi olla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map