DreamPress WordPress-hosting-yleiskatsaus

Rakastamme jakaa viimeisimmät ja parhaat WordPress-verkkopalvelumahdollisuudet, minkä vuoksi meidän täytyy esitellä sinulle DreamPress. DreamPress on DreamHostin tarjoama WordPress-hallintaohjelma, joka sisältää hienoja ominaisuuksia, jotka sopivat täydellisesti bloggaajille tai pienyrityksille. Napsauta painiketta tai jatka lukemista saadaksesi lisätietoja DreamHostista. Voi, ja nyt voit saada DreamHost Shared Hosting -palvelun vain 5,95 dollaria kuukaudessa (eli 33%: n alennus!) Koodilla WPEXPLORER33.


DreamHost-web-hosting

Miksi valita DreamHost

Tiedämme, että valittavana on tonni hosting-yrityksiä, ja sinulle voi olla todella vaikea löytää oikeaa. No, DreamHost saattaa olla aivan oikein. DreamHost, joka aloitti yliopiston asuntolan huoneessa vuonna 1997, isännöi nyt yli 1,5 miljoonaa verkkosivustoa. Palveluvuosinaan he ovat keskittyneet palveluun, turvallisuuteen, hauskuuteen ja joustavuuteen – ja selvästi se toimii heidän hyväkseen.

Web-hosting-asetukset

Yksi avainkysymyksistä oikean isäntävalinnalle on tarpeitasi vastaavan suunnitelman löytäminen. Haluat suunnitelman, joka tarjoaa käyttämiäsi ominaisuuksia. Jos et tiedä mitään palvelimista, sinun pitäisi todennäköisesti saada jaettu tai hallittu isäntä. Mutta jos tiedät tiensä palvelimen ympärillä ja haluat todella saada käsiinsä, saatat ehkä mennä VPS: n tai erillisen palvelimen kanssa. DreamHost tarjoaa runsaasti suunnitelmia sopimaan moniin hosting-tarpeisiin:

Jaettu hosting: Erinomainen blogeille, salkkuille, pienyrityksille ja muille uusille sivustoille
Ylläpito WordPress-hosting: Erityisesti WordPress-sivustoilla
Ylläpito VPS-hosting: Tarpeeksi tehokas yrityksille, kaupoille, kehittäjille ja muille
Dedikoidut palvelimet: Täysin hallittu ja valmis suuren liikenteen verkkosivustoille

Jokainen näistä isännöintivaihtoehdoista sisältää tietysti erilaisia ​​palvelutasoja, joten voit skaalautua isännöintitarpeidesi kasvaessa.

Web-hosting-ominaisuudet

Dreamhost-ominaisuudet

Lisäksi DreamHost tarjoaa upeita ominaisuuksia kaikille asiakkailleen. Valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta joitain hosting-ominaisuuksista, joista varmasti nautit DreamHostista, ovat:

 • Ohjauspaneeli: DreamHost-ohjauspaneeli on komentokeskuksesi isännöintiä varten. Voit hallita tiliäsi, katsella verkkotunnuksiasi, lisätä tai poistaa käyttäjiä ja käyttää jopa yhden napsautuksen asennuksia. Lisäksi on olemassa paljon muita hyödyllisiä pikalinkkejä postille, VPS: lle, erillisille palvelimille, laskutukselle, tuelle ja muulle.
 • Yhden napsautuksen asentaja: Vakiona useimmissa verkkohameissa tämä tekee WordPressin (tai muun alustan) asennuksen helpoksi. Ei kirjautumista FTP: n kautta. Ei zip-tiedostojen lataamista. Napsauta vain painiketta, odota muutama minuutti ja voit mennä.
 • Mahtavia tukitekniikoita: Kuka ei halua hyödyllistä tukea? Kun työskentelet verkkosivustollasi ja törmäät ongelmaan, on hienoa tietää, että on olemassa asiantuntevia ihmisiä, joihin voit saada apua.
 • Mobiilisivustojen generaattori: DudaMobile-sivuston tukema ominaisuus antaa sinun mahdollisuuden luoda verkkosivustosi mobiiliversion (toisin kuin pelkästään reagoivan verkkosivumallin käyttämisen).
 • Kahvilakaupan integrointi: Verkkokaupan rakentaminen on loistava tapa tuottaa vähän ylimääräistä rahaa, ja vaikka voit aina käyttää laajennusta, kuten WooCommerce tai Easy Digital Downloads, DreamHost tukee myös täysin Cafe Commercea – joten sinulla on runsaasti myymälärakennuksen vaihtoehtoja.
 • Automatisoidut haittaohjelmat: Haittaohjelma ei ole bueno, ja DreamHost suorittaa omat automatisoidut skannauksensa pitääkseen haittaohjelmat loitolla.
 • CloudFlare-integrointi: Hyvän CDN: n avulla voit vähentää sivusi latausaikaa kävijöille ympäri maailmaa, ja Cloudflare on yksi parhaimmista siellä.
 • 100% Uptime-takuu: Täydellisessä maailmassa verkkosivustosi ei koskaan pudota, ja DreamHost haluaa tehdä hosting-kokemuksestasi mahdollisimman täydellisen. Heillä on 100% käyttöaikatakuu (mutta tietysti on aikaa, että palvelimesi saattaa mennä muutaman minuutin ajan ylläpitoa, ohjelmistopäivityksiä jne. Varten, mutta useimmat isännät ilmoittavat siitä etukäteen).

DreamPress-hallinta WordPress-hosting

WordPress-muistikirja

Rakastamme WordPressiä, jos et tiennyt sitä jo aiemmin. Siksi emme voineet odottaa oppia lisätietoja DreamPressista – DreamHostin täysin hallinnassa olevasta WordPress-isännöintisuunnitelmasta (joka on tällä hetkellä 20% alennus, mikä tekee siitä vain 19,95 dollaria kuukaudessa). DreamHost tuli WordPress-kumppaniksi vuonna 2005, ja siitä lähtien yli 750,00 WordPress -sivustoa on ylläpidetty. Tässä on huippu siitä, mikä sisältyy heidän tehokkaaseen DreamPress-isännöintiin:

 • Automaattinen WordPress-asennus: Unohda yhden napsautuksen asennus – DreamPressin avulla WordPress on jo asennettu sinulle.
 • Automaattiset WordPress-päivitykset: DreamPressin tarkoituksena on tehdä verkkosivustosi ylläpitämisestä helppoa, joten he hoitavat WordPressin tärkeimmät päivitykset puolestasi. Joten älä murehdi, jos menet lomalle tai sinulla on toimeksiantoja, DreamPress pitää WordPress-version ajan tasalla.
 • Optimoitu isäntäkokoonpano: Palvelimet ovat hankalia, ja jos et tiedä mitä olet tekemässä, sinun pitäisi yrittää muuttaa asetuksia itse. Jätä se ammattilaisille, jotka ovat asentaneet jokaisen DreamPress-palvelimen erityisesti WordPressiä varten.
 • WP-CLI asennettu: Edistyneemmille käyttäjille, joilla on WP-CLI jo asennettuna on helppoa käyttää dev-ystävällisiä komentorivikuvauksia heti laatikosta.
 • Ylläpito VPS- ja MySQL-palvelimet: Yup – hallittu hosting. Kuten aiemmin sanoimme, sinun ei tarvitse murehtia palvelimiasi ollenkaan. DreamHost tekee kaiken puolestasi!
 • Verkkopohjainen ohjauspaneeli: Tämä on sama yllä mainittu ohjauspaneeli, jossa voit hallita kaikkea tekemistäsi DreamPress-isännöintisuunnitelmasi kanssa.
 • Expert WordPress -tuki: Kysyttäessä on tärkeää kysyä oikealta henkilöltä, ja DreamHostin WordPress-asiantuntijoiden kanssa voit kysyä mitä tahansa mahdollisia kysymyksiä ja tietää, että saat hyvän vastauksen.
 • Yhteensopiva minkä tahansa teeman / laajennuksen kanssa: Luit oikean, minkä tahansa teeman, minkä tahansa laajennuksen. On kirjaimellisesti rajattomia yhdistelmiä. Joten jos sinulla on mahtava teema tai laajennus, jota olet innokas käyttämään, sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia asentamalla sitä DreamPressiin..
 • Lakan välimuisti: CloudFlare on hieno, mutta lakkavälimuisti lisää entistä enemmän suorituskykyä lisäämällä välimuistin lisäämistä sivustollesi. Tämä HTTP-kiihdytin auttaa DreamPress-palvelimia toimittamaan sivustosi kaksinkertaisena!
 • Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot: Varmuuskopiot ovat olennainen osa mitä tahansa WordPress-tietoturvaohjelmaa, ja koska tämä on niin tärkeä tekijä, DreamHost sisällytti nämä ominaisuudet DreamPress-suunnitelmiinsa.
 • Valinnainen varmuuskopiointi DreamObjects Cloud: iin: Tämä on premium-ominaisuus, johon voit lisätä lisämaksun – turvallinen ja varma pilviympäristö, johon päivittäiset varmuuskopiot tallennetaan.
 • Rajoittamaton tallennustila / kaistanleveys: Olet nähnyt tämän aiemmin (olen varma), ja kuten monet muut isännät ja isännöintisuunnitelma, DreamPress vakuuttaa, että voit käyttää niin paljon tallennustilaa ja kaistanleveyttä kuin tarvitset. Tietysti (jos sinulla on paljon liikennettä käsittelevä sivusto, joudut kuitenkin suurentamaan suunnitelmaa).
 • Rajoittamaton sähköpostiosoite: Jotkut hallitut isännöintisuunnitelmat eivät sisällä tätä, mutta olemme iloisia, että DreamPress teki. Jos aiot ylläpitää yrityksesi verkkosivustoa DreamPressissä, on välttämätöntä, että luot henkilökohtaisia ​​sähköpostitilejä jokaiselle työntekijällesi.

Aika mukava luettelo ominaisuuksista, eikö? Rakennettu DreamHostin hallinnoimiin virtuaalisiin yksityispalvelimiin (VPS), DreamPress on valmis menemään suoraan laatikosta. DreamPress-palvelimet on valmiiksi määritetty käyttämään WordPressin parhaita vaihtoehtoja, joten sinun ei tarvitse huolehtia palvelimen asetuksista itse.

Tämän lisäksi he ovat lisänneet lakkavälimuistikerroksen (plus Lakka HTTP Purge -laajennus) sivustosi suorituskyvyn parantamiseksi. Ja älä huolestu – mikä tahansa teema tai laajennus toimii DreamPressin kanssa (mukaan lukien Tourin oma teema), joten sivustosi ulkoasu ja toiminta on täysin sinun vastuullasi. Nyt kun sinulla on käsitys mitä DreamPress on kyse!

Vain muutama ajatus

dreampress-ajatuksia

DreamPressillä on paljon tehtävää, mutta käytän säännöllisesti joitain ominaisuuksia, joita vain ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ensimmäinen on multisite tuki. Ei valtava kauppa useimmille ihmisille. Jos sinulla on yksi tai muutama blogi tai yritys, joka käyttää WordPressiä, sinun on vain ostettava erillinen hosting-suunnitelma jokaiselle sivustolle.

Toinen puuttuva ominaisuus on a näyttämöllepano alueella. Toivon todella, että tämä on jotain, mitä DreamHostilla on teoksissa. Henkilökohtaisesti olen huomannut, että lavastusalueet ovat hyödyllisiä moniin tarkoituksiin, joista yksi tärkeimmistä on päivitysten testaaminen (erityisesti WordPress- ja WordPress-teemoissa). Mutta useimmille käyttäjille (jotka eivät päivitä minun tapaan skeptikkoja) et todennäköisesti kaipaisi lavastusaluetta niin paljon.

Paitsi, että DreamPressillä on kaikki mitä WordPress-käyttäjä mahdollisesti tarvitsee – jopa sisäänrakennettu välimuisti. Voi, ja toisin kuin monissa muissa markkinoilla olevissa hallinnoiduissa WordPress-isännöintisuunnitelmissa, DreamPressillä ei ole mustassa listassa olevia WordPress-laajennuksia, joita he eivät anna sinun käyttää (ainakaan sitä, mitä en löytänyt). Joillakin verkkoisäntäkoneilla on luettelo kielletyistä plugineista päällekkäisten toimintojen estämiseksi. Mutta DreamPressin kanssa he ovat pitäneet asennuksen melko puhtaana, joten jos haluat käyttää BackWPupia tai YARPP sitten mennä siihen.

Käärimistä

Toivottavasti nautit DreamPressin sisäpiiristämme! Tämä vaikuttaa vankalta WordPress-isännöintivaihtoehdolta, ja DreamHost on lisännyt hienoja ominaisuuksia WordPress-sivuston asettamisen helpottamiseksi. Jos olet käyttänyt DreamHostia tai DreamPressiä, kerro meille ajatuksesi alla. Haluamme kuulla todellisilta käyttäjiltä, ​​kuinka heidän isännöintinsä toimii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map