Diakansi 2 WordPress Slider -laajennuskatsaus

Slide Deck 2 WordPress -laajennus antaa sinun luoda rajattomasti kauniita sisällön liukusäätimiä verkkosivustollesi. Se on yksi helpoimmista plugineista, ja mukana tulee kaikenlaisia ​​mahtavia ominaisuuksia.


Käy Slide Deckin virallisella sivustolla

Diakannen 2 ominaisuudet

Slide-kannella on paljon hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erittäin mukautettavan ja käyttäjäystävällisen. Alla olen korostanut joitain Slide Deck -laajennuksen tärkeimmistä ominaisuuksista, kuten heidän sivustollaan mainitaan – tutustun niihin hiukan yksityiskohtaisemmin videokatsauksessa, mutta vain niin, että saat yleiskuvan siitä, mikä laajennuksesta tekee niin erityinen.

Useita sisältötyyppejä

Yksi parhaimmista asioista Slide Deck 2: ssä ja siitä, mikä todella erottaa sen muista liukusäätimen plugineista, on, että se tukee erityyppisiä dioja… kuvia, tekstiä, html: tä ja videoita. Ja et ole kiinnittynyt mihinkään tiettyyn diotyyppiin, sinulla voi olla kaikki kuvaesit, kaikki videot tai voit yhdistää erilaisia ​​diotyyppejä yhdellä liukusäätimellä!

Diakannen sisältötyypit

Kun olet luomassa diaa, valitse se vain pudotusvalikosta, ja kaikki diotyypin asetukset tulevat näkyviin, jotta voit mukauttaa kyseisen diatyylin helposti tarpeitasi vastaavasti.

Sinulla voi olla dioja…

 • kuvat
 • Teksti
 • HTML
 • Videot

Helppo WYSIWYG-editori

Kaikki valinnat ja asetukset dioja luotaessa Slide Deckillä tehdään intuitiivisen mukautetun käyttöliittymän kautta, jota on erittäin helppo käyttää. Voit lisätä kuvatekstejä tai tekstiä mihin tahansa dioihin, valita diojen useista asetteluista, ladata ja / tai poistaa kuvia helposti, valita ennalta määritettyjä tyylejä tai luoda omia, vetää ja pudottaa diojasi jne..

Liukukansi WYSIWYG

Live-esikatselu

Paras asia Slide Deckissä mielestäni on live-esikatselu. Kun työskentelet diojen luomisessa, laajennus näyttää liukusäätimen reaaliaikaisen esikatselun suoraan siellä kojetaulussa, jotta näet tarkalleen miltä se näyttää etupaneelista. Jos muokkaat diaa, vedä dioja ympäri, vaihdat objektiiviasi (liukusäätimen tyyli)… jne., Näet kaikki muutokset live-liukusäätimessä, jonka voit testata. Tämä varmistaa, että kun siirryt lähettämään sen käyttöliittymään, se näyttää täydelliseltä!

Diakannen esikatselu

herkkä

Slide Deck päivitti äskettäin laajennuksensa täysin reagoivaksi. Tämä tarkoittaa, että jos käytät reagoivaa WordPress-teemaa, sinulla ei ole ongelmia myös tämän laajennuksen käyttämisessä. Testasin heidän demossaan reagointia ja se ei ole huono. Tietysti minkä tahansa sisällön liukusäätimen kanssa se ei tule olemaan 100% täydellistä reagoivasti – mutta olkoon totta, mobiililaitteen kaikki verkkosivustot eivät näytä yhtä hyvältä kuin oletus täysikokoinen sivusto.

Liukukansi reagoiva

Jos siirryt SlideDeckiin, heillä on mahtava 25%: n alennuskampanja tämän uuden päivityksen takia

Diakannen videokatsaus

Mahtavat ihmiset, jotka loivat Slide Deckin (Digitaalinen telepatia) ovat toimittaneet minulle laajennuksen premium-version, jotta voisin testata sen ja näyttää teille kuinka kaikki toimii. Aluksi olin hiukan huolestunut kaikista vaihtoehdoista ja asetuksista, mutta järjestelmän tuntemiseen kesti vain 10 minuuttia, koska se on niin intuitiivinen. Alla olevassa videossa halusin näyttää sinulle, kuinka yksi liukusäädin luodaan Slide Deck -sovelluksella ja vain nopeasti selaamalla vaihtoehtoja ja joitain tärkeimpiä ominaisuuksia. Rakastin todella sekoittamista laajennuksella, henkilökohtaisesti minulla ei ole siitä hyötyä, mutta ehkä sinä!

En halunnut mennä valtaviin yksityiskohtiin jokaisesta diakannella olevasta pienestä asetuksesta ja yksittäisistä diatyyleistä, koska laajennus on todella massiivinen ja se olisi kaikkien aikojen pisin video. Toivon, että katsoessasi videota saat hyvän käsityksen siitä, kuinka helppoa pluginia käytetään ja kuinka ominaisuuspakattu se on. Pidän henkilökohtaisesti todella reaaliaikaisesta esikatselusta muokatessasi liukukansiasi, joten halusin todella näyttää sen videossa – pelkästään laajennuksen kuvaaminen ei oikein tee sitä, sinun täytyy nähdä se toiminnassa arvostaaksesi sitä!

Ajatukseni

Ainoa asia, jonka olisin halunnut nähdä, oli jos käyttöliittymä olisi hieman viritetty oletus WordPress-käyttöliittymään, jotkut värit / painikkeet näyttävät vain paikoiltaan. Olen valtava fani käyttämään mahdollisimman monta sisäänrakennettua tyylia ja pitämään asiat mahdollisimman lähellä WP-käyttöliittymää. Toisin sanoen, tämä ei ole oikeastaan ​​kysymys (ja kyllä, se näyttää kauniilta), ja toisaalta jotkut ihmiset saattavat todella pitää pistokerin modernista / tyylikästä ilmeestä..

Mielestäni laajennus on todella hyvä. En törmännyt minkäänlaisiin virheisiin tai ongelmiin, kun testain laajennusta ja tutustuin sen toimintaan erittäin nopeasti – minun ei tarvinnut lukea mitään dokumentaatiota, koska kaikki oli vain järkevää. Pidän siitä, että pluginissa on esiasetettuja tyylejä kuvatekstien lisäämiseen ja sellaisiin kuvaesityksiisi, vain teksti-dioja, joista en ole valtava fani, videodiat ovat todella hienoja ja hyödyllisiä, ja tietenkin pidän HTML-diasta, koska se on täydellinen kokeneille käyttäjille, jotka haluavat hiukan enemmän liukusäätimestä.

Hanki liukukansio

Napsauta alla olevaa painiketta siirtyäksesi viralliselle sivustolle saadaksesi lisätietoja saadaksesi tämän upean liitännäisen ja alkaa tehdä upeita liukusäätimiä sivustollesi! Henkilökohtainen versio alkaa 49 dollarista, mikä on paljon.

Kokeile itse: Jos napsautat alla ja siirryt sivustoon, voit napsauttaa painiketta, joka sanoo “Kokeile ilmaista esittelyä”Joten voit testata laajennuksen itse ja nähdä ensin kuinka hieno se on.

Hanki liukukansio

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map