DesktopServer Review: Suorita WordPressin paikalliset asennukset helposti

Jokaisella WordPress-kehittäjällä on omat työkalunsa, laajennuksensa ja prosessinsa, jotka helpottavat heidän elämäänsä ja säästävät aikaa sivustojen kehittämisessä tai hallinnassa. Yksi, jonka kuulet rajaavan kerta toisensa jälkeen, on DesktopServer. Lyhyesti sanottuna DesktopServer luo web-palvelinympäristön paikalliselle tietokoneellesi ja antaa sinun nopeasti ja helposti kehittää paikallisesti toimivia WordPress-sivustoja. Sen on luonut ServerPress, ja se on saatavana sekä Macille että PC: lle ilmaisena ja premium-versiona.


Hanki Desktop Server →

Ennen DesktopServer-palvelua sinun olisi asennettava MAMP, WAMP tai XAMPP ja määritettävä se itse jokaiselle uudelle sivustolle, jota haluat ajaa (muokata isäntätiedostoa, luoda tietokantaa jne.). Erityisesti muille kuin kehittäjille se ei ole kovin käyttäjäystävällinen prosessi, varsinkin jos haluat käyttää useita sivustoja. Jopa sellaisille kehittäjille, joilla ei ole ongelmia puuttua porttien, tietokantojen ja vastaavien kanssa, DesktopServer on suositeltavampi, koska se nopeuttaa prosessia. DS voi luoda uuden sivuston muutamalla hiiren napsautuksella ja muutamalla sekunnilla. Se asentaa kaikki tarvittavat WordPress-tiedostot ja luo tietokannan sinulle. Mutta juuri siellä mahtava alkaa.

Miksi suorittaa WordPress paikallisesti?

desktop-server-local-sivustoja

Kehittäjille, jotka eivät ole kehittäjiä, sivustosi paikallisen version omistaminen tarjoaa hiekkalaatikon – turvallisen alueen, jossa voit pelata sivustosi kanssa. Voit testata laajennuksia, vaihtaa teemoja jne. Häiritsemättä live-sivustoasi. Voit kokeilla uusinta WordPress-päivitystä ja ennaltaehkäisevästi nähdä, aiheuttaako se tuhoa sivustollesi. Sinun ei enää tarvitse pelätä päivityspainiketta, koska olet valmis siihen, mitä tapahtuu!

Kehittäjille paikallisen ympäristön avulla voit kirjoittaa ja testata mukautetun koodin ennen kuin työnnät sen vaiheittaiseen tai live-palvelimeen. Voit myös saada työtä suorittamatta tarvitsematta olla yhteydessä Internetiin.

Toissijaisena etuna on paikallinen varmuuskopio kaikista käyttämistänne sivustoista. Tämä on kätevää, kun asiakas palaa ongelman tai uuden tehtävän kanssa – sinulla on kehitys- ja testausympäristösi valmis lähtemään. Koska nämä sivustot eivät ole internetissä, sinun ei tarvitse huolehtia niiden ylläpidosta ja päivittämisestä turvallisuustarkoituksiin.

piirustuksia

desktop-server-suunnitelma

On todennäköistä, että sinulla on suosikkilaajennuksia tai kokoonpanoja, joita haluat käyttää melkein jokaisessa rakentamassa WordPress-sivustossa. DesktopServer-suunnitelmaominaisuuden avulla voit luoda tämän peruskonfiguraation siten, että kun luot uutta sivustoa, siinä on jo kaikki haluamasi laajennukset valmiina menemään, mikä säästää ylimääräistä aikaa.

Tuo olemassa oleva sivusto

Monta kertaa et rakenna sivustoa kokonaan tyhjästä – työskentelet sivuston kanssa, joka on jo Internetissä ja haluat tuoda sen paikalliseen ympäristöön pelataksesi sitä tai tehdäksesi joitain muutoksia ilman “cowboy-koodausta” ‘. On olemassa lukuisia laajennuksia, kuten Kopiokone, BackWPUp ja muut, joita voit käyttää live-sivustossasi luodaksesi koko sivustosi zip-tiedoston, mukaan lukien tietokanta. DesktopServerin tuontiominaisuus on yhteensopiva monien kanssa, jolloin voit helposti tuoda nykyisen sivustosi paikallisiin asetuksiin ja työskennellä sen kanssa heti..

desktop-server-quick käyttöön otettavaSuora käyttöönotto

Kun olet rakentanut uuden spiffy-paikallisen sivustosi, sinun on palautettava se takaisin palvelimelle. Voit tehdä niin lukuisilla tavoilla, mukaan lukien plug-inien ja / tai käsityön käyttö. DS: n premium-version mukana tulee Direct Deploy -ominaisuus, joka yksinkertaistaa prosessia. Tämä on erityisen hieno muille kuin kehittäjille.

Tukea mahtavia ihmisiä

DesktopServer-tiimi on suoraan mahtava. Stephen Carnamin, DesktopServerin takana olevan kehittäjän, on tiedetty soittavan henkilöille henkilökohtaisesti auttaakseen heitä ongelmien ratkaisemisessa (tiedän, koska kun olin uusi käyttäjä, hän kutsui minut auttamaan, viikonloppuna vähintäänkään) ja tarjoaa upean tuen. Nämä kaverit ovat aktiivisia WordPress-yhteisön jäseniä ja yksinkertaisesti rokkaavat. Joten et vain hankki loistavaa tuotetta, mutta tuet myös mahtavaa joukkuetta.

Ei siinä kaikki

En ole kaannut kaikkia ominaisuuksia tässä yksityiskohtaisesti, mutta antaakseni sinulle kuvan siitä, mitä muuta DesktopServer voi tehdä – voit myös: tehdä kopion kaikista nykyisistä paikallisista sivustoistasi yhdellä napin painalluksella, jakaa paikallisen sivuston integroi DesktopServer Dreamweaverin ja Coda2: n reaaliaikaisiin esikatseluominaisuuksiin LAN-verkon kautta testaamiseksi mobiililaitteilla.

Kokeile ilmaiseksi

DesktopServer sisältää sekä ilmaisia ​​että premium-makuja. Ilmaisessa versiossa ei ole kaikkia ominaisuuksia, mutta se riittää joillekin käyttäjille. Kehittäjät tai ihmiset, jotka hallinnoivat useita sivustoja, haluavat todennäköisesti saada Premium-version (jonka hinta on tällä hetkellä 99,95 dollaria)..

Lataa työpöytäpalvelin →

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map