DE: Kommentit WordPress Comments Plugin Review

Kommenttijärjestelmät ovat ikuisten kiistojen aiheita WordPress-valtakunnassa. Suurimmaksi osaksi heitä vaivaa epäjohdonmukaisuudet, hyvät järjestelmät kamala UI: t, ne, joilla on loistavat UI: t, mutta kauheat kaupalliset vaihtoehdot ja tietysti ilmaiset vaihtoehdot mainoksilla, ellet päivitä. Tällainen on WordPress-järjestelmän kommentointijärjestelmien maailma. Tämän ei pitäisi olla ongelma, ellei tosiasia, että WordPressin vakiokommenttijärjestelmä jättää paljon toivomisen varaa. Kun ajattelin, että kaikki oli kadonnut, ja minun pitäisi olla kiitollinen siitä, että Disqus (täynnä mainontaa) oli paras vaihtoehto kommentointijärjestelmälle, minut otettiin käyttöön DE: ssä. Kommentit.


DE: Kommentit on uusi palkkio WordPressin kommenttilaajennusvaihtoehto. Hinta on suunnilleen oikea ja esitys näyttää olevan parempi kuin Disqus. Järjestelmä perustuu keskeiseen WordPress-kommenttijärjestelmään. Se tallentaa kaikki kommentit paikalliseen tietokantaan, toimien uudelleenmuodostimena, jossa on parempia ominaisuuksia kuin oletus WordPress, lupaaen paljon paremman suorituskyvyn ja kommenttien käsittelyn.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

DE: Kommentit Premium WordPress -laajennus

Plugin hinnoittelu on jaettu 3 eri suunnitelmaan. Yhden sivuston lisenssi, jonka käypä hinta on 50 dollaria vuodessa, ja 3 ja 10 sivuston lisenssi, jolla on paljon korkeampi hintalappu. Voit kokeilla DE: Kommentit live-esittelyssä, mutta jos jatkat lukemista, me todella tutkimme kuinka plugin toimii.

Tätä arviota varten tarkistamme yhden sivuston lisenssin. Plugin aktivointi on melko helppoa. Saat vain avaimen kojetaululta osoitteessa DE: Kommentit ja aktivoi sitten mainittu avain laajennuksessa, se on se! Ei piilotettuja linkkejä, ei ylimääräistä mainontaa – vain täydellisesti toimiva laajennus, joka muuttaa kommenttisi.

DE: Kommentoi WordPressin kommenttiominaisuuksia

Päätausta koostuu erilaisista vaihtoehdoista, jotka voidaan määrittää hyödyntämään DE: tä: Kommentit.

Voit muokata pääväriä, ottaa käyttöön ulkoisia URL-osoitteita, kommenttien määrän ja jopa kuvan lataamisen.

Laajennus tarvitsee WP Social -sovelluksen automaattiseen sosiaalisen verkon sisäänkirjautumiseen, samalla tavalla kuin mitä Disqus tekee. Ainoa ero on, että itse hallitset sisäänkirjautumista, joten sinun on määritettävä kaikki sosiaaliset verkot käsin. Tämä on laaja prosessi, mutta se on sen arvoista, jos haluat hallita käyttäjän kirjautumista kokonaan sen sijaan, että annat ulkoisen kommentointijärjestelmän hallita sitä puolestasi.

Oletustilaus- ja ilmoitusjärjestelmä voidaan tarkistaa, mutta laajennuksella ei ole vielä menetelmää, jolla SMTP määritetään manuaalisesti kyseisten sähköpostien lähettämistä varten. Tämä muuttuu ongelmaksi, koska useimmissa sähköposteissa näyttää olevan oletusteema, jossa näkyy DE: Kommentit-logo, ja näyttää siltä, ​​että se tulee roskapostikansioon joihinkin sähköpostipalveluihin ensisijaisesti siksi, että sähköpostiviestit lähetetään PHP-toiminto. Tällainen ominaisuus voitaisiin lisätä tulevaisuudessa, mutta meillä ei ole tarkkaa aikajanaa.

Jokaisen sosiaalisen verkon konfigurointi WP Social -palvelussa on välttämätön DE: n moitteettoman toiminnan kannalta: Kommentit-laajennus. DE: Kommentti tarjoaa myös tunnusjärjestelmän, joka on hieno edistämään edelleen vuorovaikutusta sivustosi kävijöiden kanssa ja niiden välillä.

On myös tärkeää huomata, että kehittäjä tukee ja päivittää heidän pluginiaan aktiivisesti. Olemme olleet yhteydessä muutama kerta tämän tarkastelun aikana, ja olemme valineet sisälle, että laajennuksen uusi ja hienostunut versio ilmestyy lähitulevaisuudessa..

DE: Kommentit Frontendin toiminta ja suunnittelu

Kulkeminen eteenpäin – kun kommentit on aktivoitu, tämä on oletusasettelu, jonka näet viesteissäsi ja sivuilla, joissa kommentit ovat käytössä.

On myös tärkeää pohtia, kuinka helppoa on muokata laajennuksen CSS-koodia paremman esityksen mahdollistamiseksi. Yksinkertaisesti merkitsemällä CSS-luokka ja lisäämällä se oletuksena olevaan CSS Customize -sovellukseen WordPressissä on enemmän kuin tarpeellista muuttaa sen ulkoasua nopeasti (huom. Kehittäjä parantaa myös seuraavan julkaisun mukauttamista lisäämällä vaihtoehtoja)..

Vastausvaihtoehdot näyttävät hyvältä, ja selkeät + ja – vaihtoehdot äänestävät kommentit ylös tai alas. Lisäksi se mahdollistaa kommenttien, hallinnan ja mukautettujen tunnusmerkkien jakamisen suoraan.

Näin se näyttää laajennetussa keskustelussa.

Ja näin se näyttää erittäin laajasta keskustelusta Youtube Embedsin kanssa.

DE: Kommentit WordPress Comments Performance

Järjestelmän suorituskyky on yksinkertaisesti uskomaton. DE: Kommentit eivät välitä siitä, kuinka paljon kommentteja sinulla on viestiin, koska näyttää siltä, ​​että se tekee koko työn oletus WordPress-kommenttijärjestelmän perusteella. Tietokannan resurssit ovat minimaaliset, koska DE: Kommentit tallentavat vain lisäarvoja äänestykselle ja tunnusmerkeille, ja loput ladataan oletuskommentteina WordPressistä, johon on rakennettu parempi tyyli.

DE: Kommentit ovat yhtä nopeita kuin tavalliset WordPress-kommentit ja näyttävät olevan jopa nopeampia kuin Disqus (se jopa lyö sen käyttöliittymäesityksessä).

DE: Kommentit WordPress Kommentit Spam

Koska tämä on laajennus, joka perustuu WordPressin ydinkommentteihin, se on tuonut kaikkia WordPressin tunnetuimpia roskapostitiedostoja. Tähän arvosteluun olen käyttänyt Akismettia, joka on sertifioitu toimimaan melkein oikein DE: n kanssa: Kommentit. Kehittäjä ilmaisi myös aikomuksensa tukea tulevaisuudessa lisää roskapostisuodattimen laajennuksia.

Viimeiset ajatukset DE: stä: Kommentit

DE: Kommentit on erinomainen vaihtoehto tavallisille WordPress-kommentteille kohtuulliseen hintaan. Laajennus toimii odotetusti ja lukuun ottamatta joitain pieniä haittoja kuin PHP-postitoiminto, se on muotoutumassa yhdeksi suosituimmista kommentointivaihtoehdoista. Laajennus näyttää mukavammalta kuin Disqus (mielestäni), sen kanssa on helppo työskennellä, ja se lisäsi myös vuorovaikutusta blogissa, jonka testin sitä tätä tarkistusta varten. DE: Kommentit ovat myös muotoilussa paljon vähemmän taipumattomia kuin Disqus, yksinkertaisemmilla luokilla ja helppo työskennellä.

DE: Kommenteilla ei ole ilmaista tasoa eikä sellaisenaan sisällä minkäänlaista järjestelmänvalvojan paneelimainontaa. Tämä on hyvä plus, koska kehittäjä keskittyy yksinomaan kehittämiseen sen sijaan, että joutuisi hallitsemaan erilaisia ​​vapaita valintoja. Tämä helpottaa myös asiakassivustojen valkoisen etiketin tekemistä, koska päivityksistä tai jatkuvista ilmoituksista ei ole jatkuvia ilmoituksia tai muuta versiota.

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Mitä mieltä olet DE: Kommentit? Onko sinulla kysyttävää tästä mahtavasta uudesta järjestelmästä? Kuullaan niitä alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map