Booknetic: WordPress-tapaamiset ja varaus laatikossa

Booknetic: WordPress-tapaamiset ja varaus laatikossa

Vakaan varausjärjestelmän lisääminen WordPress-sivustoosi on vaivalloista aloittelijoille ja ammattilaisille. Jos koodaisi varausjärjestelmä tyhjästä, se vie todennäköisesti kuukausia, ellei vuosia. Ja se olisi harkinta turhaa, varsinkin kun pyörä on jo keksitty, ja olemassa on uskomattomia plugineja, kuten Booknetic.


Booknetic on fantastinen tapaamis- ja varauslaajennus WordPress-sivustoille. Se on täydellinen ratkaisu yrityksille, kuten hotelleille, kuntosaleille, salonkeille, kylpylöille, lakiasiaintoimistoille, korjaamoille ja muille palveluihin perustuville yrityksille. Laajennus mahdollistaa mahdollisuuksien varata tapaamiset ja maksaa helposti.

Kulissien takana, Booknetic mukana tulee intuitiivinen kojetaulu, joka tekee varausten hallinnan uskomattoman helpoksi. Voit helposti luoda palveluita, lisätä henkilöstöä, valita useita sijainteja, lisätä maksuyhdyskäytäviä ja tehdä niin paljon muuta. Toisin sanoen, se on ihanteellinen WordPress-varauslaajennus aloittelijalle, joka ei koodita.

Ja tämänpäiväisessä arvosteluviestissä tarkastellaan lähemmin mitä Booknetic merkitsee. Kosketamme käytettävissä olevia ominaisuuksia ja kokeilemme laajennusta, joten tiedät mitä odottaa. Jos se kuulostaa hyvältä, sukeltakaamme heti sisään.

Mikä on Booknetic?

booknetic wordpress -laajennus

Joten mitä Booknetic on ja mistä se tuli? Yksinkertaisesti sanottuna Booknetic on tyylikäs mutta tehokas varauslaajennus WordPress-verkkosivustoille. Se on veteraanikehittäjien aivoriihi FS-koodi (yhdessä heidän suositun FS-juliste automaattinen lähettämislaajennus).

Plugin julkaistiin 2. lokakuuta 2019, mikä tarkoittaa, että se on suhteellisen uusi kirjoittamishetkellä. Tämä tarkoittaa, että tulevaisuudessa on paljon parantamisen varaa ja parempia ominaisuuksia. Booknetic on silti yksi helpoimmista ajoituslaajennuksista, jota olet koskaan käyttänyt varaussivustollasi.

Ottaen huomioon, että olemme aiemmin tarkistaneet monia muita WordPress-varauslaajennuksia, Booknetic ei sisällä ominaisuuksia paisuttamaan, toisin kuin jotkut sen kilpailijat. Tämä tarkoittaa, että saat helppokäyttöisen varauslaajennuksen, joka on myös erittäin nopea.

Booknetic on premium-laajennus, joten et voi ladata sitä WordPress.org-sivustosta tällä hetkellä. Jos he julkaisevat ilmaisen version tulevaisuudessa, päivitän viestin vastaavasti. Jos haluat testata vedet, ne tarjoavat sinulle fantastisen Bookneettinen demo virallisella verkkosivustolla.

Nyt kun tiedämme, mitä työskentelemme, anna meidän selvittää, mitä Booknetic tarjoaa ominaisuuksien suhteen.

Booknetiset ominaisuudet

buneettiset ominaisuudet

Booknetic WordPress -laajennuksella on riittävä luettelo työkaluista, jotta mukava varausjärjestelmä saadaan nopeasti käyttöön. Kun asennat Bookneticin, sinut hoidetaan fantastisella ominaisuuspaketilla, joka sisältää muun muassa:

 • Mobiilivalmis ja reagoiva suunnittelu, joka tarkoittaa, että varaussivustosi näyttää hyvältä useilla laitteilla
 • Aloittelijaystävällinen – Booknetic on uskomattoman helppo asentaa ja mukauttaa mihin tahansa liiketoimintaan
 • Vedä ja pudota -muodonmuodostaja, jonka avulla voit lisätä ylimääräisiä kenttiä oletusvarauslomakkeeseen
 • Yksityiskohtaiset raportit toiminnallisella tiedolla, joka auttaa sinua pysymään liiketoiminnan kärjessä
 • Muokattavat sähköposti- ja tekstiviesti-ilmoitukset asiakkaillesi ja henkilöstöllesi
 • Tuki PayPal-, Stripe- ja WooCommerce-maksuille
 • Yksityiskohtainen dokumentaatio ja suuri henkilökohtainen tuki
 • Virtaviivainen varaussivu, joka vähentää poistumisprosentteja
 • Täysin automatisoitu – Aseta kerran ja säästä tunteja
 • Lisää rajoittamaton henkilöstö
 • Useita valuuttavaihtoehtoja
 • Lisää rajoittamaton palvelu
 • Rajoittamaton luokka
 • Suuri käyttöliittymä monipuolisesti
 • Jne

Demon testaaminen on ainoa tapa saada hyvä tunne siitä, mitä odottaa. Mutta sinä tunnet minut; Asensin täysversion, jotta voin testata kaikki yksityiskohdat viimeiseen pikseliin saakka. En voi auttaa sitä ��

Tässä on mitä löysin.

Kuinka asentaa Booknetic WordPress -laajennus

kirjauksellinen WordPress-tapaamisen aikataulutuslaajennus

Muista, että Booknetic on premium-laajennus. Täysi versio on saatavana Envatolla yhdellä kertaa hintaan 79 dollaria. Tuo on säännöllinen lisenssi, joka kattaa yhden WordPress-sivuston. Kehittäjät tarjoavat laajennettu lisenssi 349 dollarilla viidelle WordPress-sivustolle. Etsi suunnitelma, joka toimii yrityksesi kannalta.

Booknetic on tällä hetkellä suuntaus Envatossa ja esiteltiin CodeCanyonissa. Jokainen suunnitelma kattaa kuuden kuukauden erityisen tuen ja elinikäiset päivitykset. Kun olet ostanut Bookneticin, voit ladata ZIP-kansion Envatosta asianmukaisilla tiedostoilla ja lisenssillä. Pura kansio tietokoneellesi ja etsi Booknetic ZIP-tiedosto.

Kirjaudu sitten WordPress-hallinta-alueellesi ja siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi, kuten alla.

kuinka asentaa uusi WordPress-laajennus

Napsauta seuraavaksi Lataa laajennus -painiketta, valitse tietokoneesi Booknetic ZIP-tiedosto ja napsauta Asenna nyt, kuten korostamme seuraavassa kuvakaappauksessa.

lataan kirjakirja

Aktivoi laajennus:

miten aktivoidaan kirjasuuniteline

Napsauta aktivoinnin jälkeen Booknetic Kohta WordPress-hallintavalikossa:

booknetic booking plugin wordpress -valikkokohta

Kirjoita seuraavassa näytössä ostokoodisi, valitse miten kuulit Bookneticista (Vihje: WPExplorer Blogista), kirjoita sähköpostiosoitteesi ja napsauta Asentaa -painiketta, kuten alla yksityiskohtaisesti kuvataan.

kirjanpito-ostokoodi

Heti kun lisenssi vahvistaa, sinut ohjataan mukavaan Booknetic-kojelautaan, joka näytetään alla.

kirjaiminen kojelauta

Mutta kuten huomaat, meillä ei ole vielä mitään meneillään. Otetaan lisää palveluita, henkilökuntaa, sijainteja ja testataan yleensä, mitä Booknetic voi tehdä.

Bookneticin määrittäminen

Jos olet jo mennyt niin pitkälle, sinulla ei ole aikaa tuhlata. Aloitetaan lisäämällä yrityksesi sijainti, henkilökunnan jäsenet ja jotkut palvelut.

Yrityksen sijaintien lisääminen

Navigoida johonkin Toimipaikat, kuten seuraavassa kuvassa esitetään.

Napsauta sen jälkeen Lisää sijainti painike:

Kirjoita näyttöön avautuvaan ponnahdusikkunaan sijaintisi tiedot ja napsauta Lisää sijainti -painike, kuten alla.

Lisäsin esimerkkiin kuntosaliyritykseemme kaksi sijaintia: New York ja Atlanta ��

sijainnit kirjakirjassa

Nyt kun meillä on toimipaikkamme järjestelmässä, lisäämme henkilöstöä.

Henkilöstön jäsenten lisääminen

Klikkaa henkilöstö välilehti, kuten alla.

henkilöstön jäsenten lisääminen kirjasuuntaan

Seuraavaksi paina Lisää henkilökunta painike:

Anna henkilötietosi ja paina Lisää henkilökunta nappi.

Älä unohda asettaa aikatauluja henkilöstöllesi yllä olevassa ponnahdusikkunassa. Menin eteenpäin ja lisäsin kaksi kuntosalimme kouluttajia.

Toistaiseksi niin hyvä, kaikki näyttää hyvältä. Minulla on sijaintini ja henkilöstöni täydellisinä aikatauluineen, erityispäivinä ja lomilla. Nyt lisätään joitain palveluita.

Palvelujen lisääminen

Klikkaa Palvelut välilehti, kuten alla.

lisäämällä kirjastopalveluja

Booknetic antaa sinun luoda luokkia palveluillesi. Jokaiseen luokkaan voit lisätä alaluokkia ja palveluita tarpeitasi vastaavasti. Kuten sanotaan, paina plus (+) -kuvaketta vieressä Luokat välilehti, kuten korostamme alla.

kirjanpitopalvelujen kojelauta

Kirjoita seuraavaksi kategorian nimi ja napsauta rasti-kuvaketta:

Napsauta sen jälkeen plusluodun (+) -kuvaketta hiljattain luodun luokan alla:

palvelun lisääminen kirjaimellisiin varauslaajennuksiin

Näin avaat pienen ruudun, jonka avulla voit lisätä luokan tai palvelun, kuten alla.

Koska en tarvitse toista luokkaa, menin eteenpäin ja osuin palvelu -painike, joka avaa ruudun, jotta voit lisätä lisätietoja:

Kaikki on suoraviivaista. Voit lisätä palvelun nimen, hinnan, talletuksen, henkilökunnan, aikataulun ja lisäominaisuudet helposti.

Esimerkiksi luonut luokan nimeltä Kuntosalipalvelut, ja lisäsin kategorian alle kaksi palvelua, ts., Yksi vastaan ​​-harjoittelu ja Ryhmäkoulutus. Nyt palveluni-näyttö näyttää tältä:

Näyttää hyvältä. oikea?

Ennen kaikkea on tärkeää perustaa maksuväylä, jotta voit veloittaa asiakkaasi. Booknetic tukee PayPal-, Stripe- ja Local (paikan päällä) -maksuja. Toisin sanoen sinulla on kaikki työkalut, joita tarvitset maksujen keräämiseen.

Maksuyhdyskäytävien määrittäminen

Bookneticin määrittäminen maksujen vastaanottamiseen on helppoa. Siirry kohtaan asetukset välilehti, kuten alla.

Napsauta seuraavaksi Maksuasetukset välilehti:

Seuraavassa näytössä voit määrittää maksuasetukset helposti.

Jos käytät PayPalia, sinun on tehtävä se luoda sovellus ensimmäinen. Sama pätee, jos käytät Raita. Joko niin, on uskomattoman helppoa luoda maksusovellus PayPal- tai Stripe -sovelluksella – et koodaa mitään; Syötä vain yritystietosi, ja maksun käsittelijät tekevät kaiken puolestasi.

Muodon ulkoasun muuttaminen

Bookneettinen ulkonäkö

Booknetic sisältää myös lomakkeillesi sisäänrakennetut värivaihtoehdot. Valitse seitsemästä sisäänrakennetusta värimallista vaihtoehtosi, jotta lomakkeesi näyttävät nopeasti.

Booknetinen mukautettu ulkoasu

Tai valitse mukautettu vaihtoehto valitaksesi värit, jotka vastaavat tuotemerkkiäsi.

Nyt meillä on palveluita, henkilökuntaa, sijainteja, maksuportteja ja. Jos kävijät kuitenkin tulevat verkkosivustollesi, he eivät näe varauslomaketta. Sitä varten meidän on lisättävä Booknetic sivulle lyhytkoodilla.

Näyttää kirjaimelliset varaukset

Nyt kun voimme hyväksyä maksut (varmasti toivon, että huomasit, että sovellusten luominen PayPalissa ja Stripessa on helppoa), anna meidän näyttää varauslomakkeen, jotta voimme aloittaa tapaamisten ja maksujen hyväksymisen. Navigoida johonkin Sivut> Lisää uusi, kuten alla.

uuden WordPress-sivun lisääminen

Minulla on jo Gutenberg – uuden aikakauden WordPress-editori. Muuten, käytän myös Kaksikymmentäkuusi teema testisivustollani. Seuraavaksi nimeä sivusi vastaavasti. Käytän Varaa kuntosalipalvelut esimerkkini. Mene eteenpäin ja napsauta plus (+) -kuvaketta Gutenbergissä lisätäksesi Booknetic-lyhytkoodin, kuten alla yksityiskohtaisesti.

lisäämällä kirjakirjallinen lyhytkoodi

Määritä sen jälkeen sivumääritteet (paras leveys on paras) ja Julkaista sivusi.

Jos katson sivua käyttöliittymässä, näen tämän:

Ei paha. Minulla on kaksi sijainti-välilehteä. Jos napsautin jotakin sijaintia, sanon, että olen New Yorkissa, aloitan varausprosessin. Booknetic aloittaa työssään ja opastaa minut läpi muun prosessin. Aion valita sijaintini, pidän työntekijästäni (ehkä Jane Doe ��), aikataulun ja suorittaa maksun.

Tässä on lyhyt video, joka kuvaa Booknetic-varausprosessia:

Muut ominaisuudet

Täällä nyt käsittelemme muita Bookneticin ominaisuuksia. Yllä olevien ohjeiden avulla voit luoda täysimittaisen varausjärjestelmän. Seuraavassa osassa käsittelemme muita ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pysymään asioiden päällä.

Kalenteri

Kalenterinäytössä voit nähdä päivittäiset tapaamiset. Näytä kalenteri siirtymällä kohtaan Booknetic> Kalenteri:

maksut

Maksut-näytössä voit nähdä ja muokata käyttäjien maksuja. Katso maksusi siirtymällä osoitteeseen Booknetic> Maksut, kuten alla.

booknetic wordpress -laajennus

Asiakkaat

Näet luettelon kaikista asiakkaidestasi siirtymällä osoitteeseen Booknetic> Asiakkaat, kuten alla.

Mitä seuraavaksi? kuponkeja!

Kupongien lisääminen

Sano, että haluat tarjota alennuksia uusille asiakkaillesi, koska kuka ei rakasta paljon? Jos se on suunnitelmasi, Booknetic tarjoaa sinulle vain vaihtoehdon. Mene Booknetic> Kupongit, kuten alla.

Toivon, että opit jotain täällä tänään.

Siirtyminen eteenpäin …

Annas kun katson. Onko muuta? Kyllä, oikein. SMS- ja sähköposti-ilmoitukset. Molempien asetusten määrittäminen on helppoa, annan sinun yrittää kertoa meille, mitä huomaat. Sinun on kuitenkin saatava kokoonpanoasetukset tekstiviesti- ja sähköpostipalveluntarjoajalta.

Tärkeä: Sinun on saatava tekstiviestit ja sähköpostiasetukset omalta palveluntarjoajalta. Jos et tiedä miten, voimme mielellämme auttaa. Ilmaiseksi ��

Asenna ilmoitukset siirtymällä jompaan kumpaan SMS-ilmoitukset tai sähköposti-ilmoitukset. Voit luoda mukautettuja tekstiviesti- ja sähköposti-ilmoituksia, mikä on mahtavaa:

Mukautetut lomakkeet

Booknetiset mukautetut lomakkeet

Haluatko rakentaa oman muodosi? Sinä pystyt! Mukautetut lomakkeet -kohdan avulla voit käyttää käytettävissä olevia kenttiä suunnitellaksesi oman yleisen tai palvelukohtaisen lomakkeen.

Booknetiset mukautetut lomakekentät

Valitse tarrojen, tulojen, painikkeiden jne. Kentistä. Jokaisessa on myös vaihtoehtoja vaadituille kenttiä, paikkamerkkitekstiä, useita vaihtoehtoja (valintaruuduille ja valintanapeille) ja enemmän.

Nyt sinä…

Jos etsit WordPress-varauslaajennusta, kannatan täysin Bookneticia. Heillä on ominaisuuksia, tuki ja hinta on myös suuri.

Mitä mieltä olet? Kerro meille kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map