Beaver Builder WordPress -laajennuksen opas ja katsaus

Beaver Builder WordPress -laajennuksen opas ja katsaus

Sivunrakentajista on keskusteltu WordPress-yhteisössä jo jonkin aikaa. Nämä työkalut ovat olleet suosittuja jo pitkään, mutta uuden estoeditorin käyttöönoton myötä monet ovat miettineet, kuinka tarkoituksenmukaisia ​​ne ovat edelleen.


Vaikka Block Editor on kiehtova uusi ominaisuus, mikään ei kuitenkaan estä sivunmuodostajan laajennuksia mukautettujen sivujen ja viestien suunnittelussa. Beaver Builder WordPress -laajennus on täydellinen esimerkki tällaisen työkalun tarjoamista eduista – se on sekä helppokäyttöinen että yllättävän tehokas.

Tässä viestissä katsotaan tarkkaan Beaver Builderia. Keskustelemme sen tärkeimmistä ominaisuuksista ja hinnoittelusta, näytämme sitten, miten se toimii toiminnassa, joten voit päättää itse, onko tämä oikea verkkosivun rakennusratkaisu verkkosivustollesi.

Hyppäämme suoraan uuteen ja parannettuun, päivitettyyn oppaan Beaver Build WordPress -sivun rakennustyökaluun!

Miksi tarvitset WordPress Page Builder -sovellusta

Ellet ole täysin uusi käyttöympäristössä, olet todennäköisesti perehtynyt Classic WordPress -editoriin:

Klassinen WordPress-editori

Vaikka se oli toiminnallinen, tämä oli aina paljasta luuta -järjestelmä. Lähes kaikki sisältösi lisättiin yhdelle kentälle, mukaan lukien teksti, media ja niin edelleen. Ainutlaatuisten asettelujen luominen ja hienompien ominaisuuksien lisääminen oli mahdollista, mutta vaati usein koodaamista ja / tai joitain lisälaajennuksia.

Äskettäin WordPress-kehittäjät julkaisivat kuitenkin upouuden version editorista, jonka nykyään tarjoaa Gutenberg:

WordPress Gutenberg Editor

Tämä muutos oli kauan sitten tulossa, mutta se ei myöskään ole mitään erityisen uutta. Block Editor on virtaviivaistettu versio sivunmuodostajasta – ratkaisu, joka on ollut WordPress-käyttäjien suosikki jo jonkin aikaa.

Vaikka jokainen WordPress-sivun rakentaja on erilainen, perustasolla ne perustuvat melkein kaikki samaan peruskonseptiin. Ne tarjoavat sinulle valikoiman valmiiksi rakennettuja elementtejä ja antavat sinun rakentaa sisältöä näistä kappaleista. Tavoitteena on helpottaa ja intuitiivisempaa sisällön rakentaminen ainutlaatuisilla asetteluilla ja ominaisuuksilla, vaikka sinulla ei olisi suunnittelu- tai koodauskokemusta.

On kuitenkin syytä huomata, että estoeditori on erittäin rajallinen ominaisuus. Sen avulla voit suunnitella viestit ja sivut visuaalisemmalla tavalla, mutta tarjoaa pienen kirjaston lohkoja ja vähän tukea monimutkaisille asetteluille. Siksi on silti syytä tutkia muita sivujen rakennusvaihtoehtoja – kuten laajennus, josta keskustelemme koko tämän viestin ajan..

Beaver Builderin perusteet

Beaver Builder WordPressille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Beaver Builder on yksi suosituimmista sivunrakennuksen lisäosista siellä, ja syystä. Aloittelijoiden on helppo noutaa, mutta siinä on laaja valikoima leikkiä. Perustasolla se on vetämällä ja pudottamalla -järjestelmä viestien ja sivujen luomiseen – aivan kuten minkä tahansa muun sivunmuodostajan kanssa. Se tarjoaa kuitenkin myös paljon lisätoimintoja.

Joitakin tämän laajennuksen tärkeimmistä ominaisuuksista ovat:

 • Suuri kirjasto sisältömoduuleja, perusvaihtoehdoista (kuten teksti- ja kuvamoduuleista) edistyneempiin toimintoihin (toimintakehotus-, kartta- ja galleriamoduulit jne.).
 • Muokattu muokkausliittymä, jonka avulla voit luoda sivuja, viestejä ja mukautettuja viestityyppejä visuaalisesti ja nähdä muutokset välittömästi.
 • Mahdollisuus luoda monimutkaisia ​​monisarakkeellisia asetteluja ja säätää kokoja, etäisyyksiä ja paljon muuta.
 • Esivalmistetut osiot ja sivumallit, joiden avulla voit käynnistää suunnitteluprosessin, jota voit muokata tarpeen mukaan.
 • Mahdollisuus luoda ja tallentaa omia malleja myöhempää käyttöä varten.
 • Valinnat mukautetun HTML: n ja omien CSS-luokkien lisäämiseen edistyneemmille käyttäjille.

Tietysti kaikki nämä toiminnot tulevat kustannuksin. Vaikka on Beaver Builder Lite versio ilmaiseksi, se tarjoaa vain muutaman perusmoduulin, eikä sitä sisällä monia ydinominaisuuksia kuten malleja ja tuonti / vienti -vaihtoehtoja. Lite-versio on kuitenkin hyödyllinen annettaessa tämän sivun rakentajalle testiajo ja katsomalla, haluatko, miten se toimii.

Jos aiot käyttää Beaver Builderia tosissaan, sinun kannattaa hankkia premium-lisenssi saadaksesi pääsyn koko pakettiin. Nämä alkavat 99 dollarista käytettäväksi rajoittamattomissa verkkosivustoissa, ja vuoden tuki:

Beaver Builder hinnoittelu

Tämä työkalu tekee vaativat ennakkoinvestoinnin. Alkuperäiset kustannukset voivat kuitenkin maksaa säästää aikaa ja tehokkaampaa verkkosivustoa pitkällä aikavälillä, joten se ei ole huono kauppa, jos se on budjettisi rajoissa..

Kuinka aloittaa Beaver Builder -sovelluksen käyttö

Kun olet aidalla, poimitko verkkosivustollesi uuden laajennuksen vai ei, parasta on oppia siitä kaikki, mitä voit. Sivun rakentajilla on tämä, miltä he näyttävät, miten ne toimivat ja mitä vaihtoehtoja ne tarjoavat.

Katsotaanpa tätä silmällä pitäen läpi, millaista on poimia Beaver Builder, ja alkaa käyttää sitä viestien ja sivujen luomiseen. Tämä ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on luonnollisesti asentaa ja aktivoida laajennus.

Lisäksi haluat aktivoida lisenssiavaimen, jos olet ostanut premium-version (jota käytämme tässä opetusohjelmassa). Sitten voit saada oikeuden työskennellä.

Vaihe 1: Siirry Beaver Builder Editoriin

Kun asennat laajennuksen, kojelaudassa näkyy uusi Beaver Builder -välilehti. Tällöin mukautettu sisältösi tallennetaan – esimerkiksi jos luot omat yksilölliset mallisi.

Voit luoda sisältöä myös sivunmuodostajan avulla siirtymällä Beaver Builder> Lisää uusi. Vaihtoehtoisesti voit vain mennä Sivut> Lisää uusi (tai vastaava viesteille ja mukautetuille viestityypeille). Näet uuden vaihtoehdon:

Beaver Builderin käynnistäminen

Tämä tarkoittaa, että voit joko luoda sisällön oletus WordPress-editorissa tai sivunmuodostajassa. Katsotaanpa Käynnistä Beaver Builder painike:

Beaver Builder -sivun toimittaja

Kuten huomaat, sinut ohjataan täysin uuteen käyttöliittymään. Täällä voit luoda sisältöä ja nähdä tarkalleen miltä se näyttää sivulta.

Vaihe 2: Valitse aloitusmalli

On syytä huomata, että sinun ei tarvitse käyttää malleja, jos et halua. Voit rakentaa sivusi ja viestit kokonaan tyhjästä lisäämällä haluamasi moduulit. Helpoin tapa oppia on kuitenkin aloittamalla mallilla, mitä me tässä osoitamme.

Valitse editorin oikealla puolella olevasta valikosta Mallit -välilehden yläreunassa, ja näet paljon vaihtoehtoja. Napsauta vain mallia tai vetämällä se sivulle, niin näet koko version:

Beaver Builder -mallit

Tämä tarjoaa sinulle aloitusasettelun yhdessä paikkamerkkitekstin ja kuvien kanssa. Onneksi kaikki täällä olevat elementit voidaan korvata ja muokata omalla tahdolla, joten voit luoda jotain ainutlaatuista verkkosivustollesi.

Vaihe 3: Muokkaa yksittäisiä moduuleja

Jokainen Beaver Builder -editorin elementti on itsenäinen moduuli. Jos haluat nähdä mitä tarkoitamme, siirrä hiiren osoitin tekstin, kuvan tai ominaisuuden päälle aloitusmallissa. Näet moduulin sinisellä ja jos napsautat sitä, näet uuden valikon:

Beaver Builder -moduulin asetukset

Tämä on kyseisen moduulin asetusruutu. Se sisältää kaikki valitun sisällön mukautusvaihtoehdot. Siksi tarkalleen mitä se sisältää, riippuu työskentelemäsi sisällön tyypistä.

Esimerkiksi Kuva moduulin avulla voit muuttaa käytettävää tiedostoa ja lisätä kuvatekstin ja / tai linkin. Voit myös siirtyä kohtaan Tyyli välilehti, jotta voit muuttaa kuvan suuntausta, reunusta ja muuta:

Beaver Builder -tyyliasetus

Useimmissa moduuleissa on myös Pitkälle kehittynyt -välilehti, jossa voit säätää sen marginaaleja, tehdä siitä näkyvän vain tietyntyyppisissä laitteissa, lisätä mukautettua HTML-koodia ja niin edelleen:

Beaver Builder -asetukset

Kuten näette, Beaver Builder -moduulien mukauttaminen on yksinkertainen asia. Kukin kokemus tutustuu kunkin tyyppisten moduulien tarjoamiin vaihtoehtoihin, mutta kun olet tehnyt, löydät itsesi lisäämään omaa sisältöäsi nopeasti..

Vaihe 4: Muokkaa sisältösi organisaatiota ja asettelua

Yksittäisiin moduuleihin tehtävien muutosten lisäksi voit myös mukauttaa sivusi kokonaisuudeksi. Yksi tapa tehdä tämä on lisäämällä ja poistamalla moduuleja. Voit lisätä moduulin valitsemalla sen vain editorin päävalikosta ja vetämällä sen paikalleen sivulla:

Beaver Builder -yhteyslomakemoduuli

Toisaalta, voit poistaa moduuleja napsauttamalla X joka näkyy, kun viet hiiren niiden päälle. Voit myös vetää moduuleja ylös ja alas tai sivulta toiselle järjestääksesi niitä haluamallasi tavalla.

Lisäksi voit muuttaa sivusi yleistä asettelua. Jos haluat nähdä esimerkin tästä toiminnassa, vie hiiri moduulin päälle ja paina Muokkaa saraketta> Sarakeasetukset:

Beaver Builder -sarakkeet

Täältä löydät tietyn sarakkeen kaikkiin moduuleihin liittyvät vaihtoehdot. Voit muokata esimerkiksi sarakkeen taustaväriä ja välilyöntejä ja jopa lisätä reunuksen.

Vie hiiri nyt sivun taustan päälle ja valitse Riviasetukset oikeassa yläkulmassa:

Beaver Builder -rivit

Näet samanlaisen valikon, mutta tällä kertaa asetukset koskevat kyseistä moduuliriviä. Voit asettaa rivin kiinteäksi tai kokonaiseksi leveydeksi, mukauttaa värejä ja tehdä samoja muutoksia sarakkeilla.

Valitse lopuksi toimittajan päävalikko uudelleen ja siirry kohtaan riviä välilehti:

Beaver Builder -sarakkeen vaihtoehdot

Tässä voit lisätä uusia rivejä ja sarakkeita sivullesi, jotta voit muuttaa sen asettelua dramaattisesti. Lisäksi tämä on ensimmäinen paikka, johon kannattaa mennä, jos luot sivua tai viestiä tyhjästä. Voit ensin määrittää sisällön ulkoasun ja lisätä sitten moduuleja missä haluat.

Vaihe 5: Laajenna Page Builderin ominaisuusjoukko (valinnainen)

On syytä huomata, että niitä on paljon muita ominaisuuksia ja vaihtoehtoja Beaver Builderissä – olemme vain raaputtaneet pintaa täällä. Olemme kuitenkin käyneet läpi avaintoiminnot, jotka sinun on ymmärrettävä aloittamiseksi. Sen jälkeen käytännöllinen lähestymistapa on paras tapa oppia köydet.

Ennen käärimistä meidän on kuitenkin korostettava, että on olemassa muutamia tapoja, joilla voit saada enemmän hyötyä tästä tietystä sivunmuodostajasta. Ensinnäkin siellä on virkamies Beaver Builder -teema, jonka saat ilmaiseksi kahdella parhaalla lisensointitasolla:

Beaver Builder -teema

Voit käyttää Beaver Builder -sovellusta millä tahansa haluamallasi teemalla. Tämä on kuitenkin rakennettu alusta asti toimimaan sivunmuodostajan rinnalla. Se tarjoaa peruskehyksen, jonka voit muokata monen tyyppisiksi ja tyylisiksi verkkosivustoiksi.

Mukana on myös valinnainen lisäosa, Beaver Themer:

Beaver Themer Addon

Tämän ylimääräisen laajennuksen avulla voit käyttää Beaver Builder -sovelluksen vetämällä ja pudottamalla -sivunmuodostinta sivustosi otsikoihin ja alatunnisteisiin, arkistosivuille, 404 ja hakusivuille ja muihin. Tämän avulla voit suunnitella melkein koko verkkosivustosi samalla järjestelmällä.

147 dollarilla se ei välttämättä sovi mihinkään budjettiin, mutta se on hyödyllinen lisä verkkosivustolle, jonka aiot ansaita, tai kehittäjille ja suunnittelijoille, jotka työskentelevät useilla sivustoilla.


Sivustosi rakentamisen valitseminen verkkosivustollesi on suuri sitoutuminen. Sisällön luomis- ja suunnittelutavan muuttaminen tietä pitkin voi aiheuttaa yhteensopivuusongelmia, joten on parasta aloittaa työkalulla, jonka tiedät käyttävän mielelläsi pitkällä aikavälillä..

Onneksi, Beaver Builder on hyvä vaihtoehto sekä aloittelijoille että edistyneemmille käyttäjille. Lisäksi on helppo aloittaa, kuten olette nähneet yllä.

Oletko koskaan käyttänyt Beaver Builder -sovellusta, ja mikä oli kokemuksesi? Jaa kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map