Amelia-laajennuksen katsaus: WordPressin helppo tapaamisten varaaminen

Amelia-laajennuksen katsaus: WordPressin helppo tapaamisten varaaminen

Kaikki WordPress-varauslaajennukset eivät ole kaikkia, jotka ne on tehty. Jotkut heistä puuttuvat ominaisuuksista, joita tarvitaan tehokkaan tapaamisoperaation suorittamiseen, kun taas toiset näyttävät vanhoilta ja vanhentuneilta. Et halua kumpaakaan näistä, mutta näyttää siltä, ​​että Amelia-varauslaajennus haluaa varmistaa, että kaikki käyttäjät ovat tyytyväisiä sekä toiminnallisuuteen että tyyliin.


Tässä Amelia-varauslaajennusten katsauksessa puhumme sen parhaista ominaisuuksista, miksi se on mielestämme yksi parhaista käytettävissä olevista WordPress-tapaamisten varausmäärityksistä ja kuinka se on hyvin muokattavissa oleva varausmoottori monentyyppisille yrityksille.

Opi enemmän AMELIASTA

Mikä tekee Amelia-varausmoottorista erilaisen?

Ameliaa pidetään yritystason varauslaajennuksena. Siksi koko ryhmäsi voi kirjautua sisään moottoriin ja hallita tulevia tapaamisia. Se on melko kevyt järjestelmä, mutta saat silti täyden työkalusarjan palveluiden, paikkojen, asiakkaiden ja maksujen hallintaan..

Kaikki tämä tapahtuu WordPress-kojelaudan kautta, jossa kaikki Amelia-asetukset ja -työkalut yhdistetään yhdeksi tyylikäkseksi käyttöliittymäksi.

Joten jos väittelin niistä kahdesta asiasta, jotka tekevät Amelia-varauskoneesta erotettavan, sanoisin, että tausta- ja käyttöliittymät. Olemme jo puhuneet hiukan taustasta, mutta on tärkeää ymmärtää kuinka varaukset sujuvat laajennuksen läpi.

Ensinnäkin, Amelia-varauslaajennus voidaan räätälöidä monentyyppisille aloille. Esimerkiksi lakikonsultilla ei olisi ongelmaa tehdä tehokas moduuli uusien asiakkaiden tuomiseksi.

Tässä on joitain muita yrityksiä, joiden tiedetään saavan Amelia-laajennuksen:

 • Kylpylät ja salongit
 • Kuntosalit ja henkilökohtaiset valmentajat
 • Korjauskeskukset
 • Yksityiset klinikat
 • Kauneushoitolat
 • psykologit
 • Matkailuala
 • Minkä tahansa tyyppinen lääkäri
 • Monta lisää

Amelia Booking Plugin Review: Demot

Ja se on hienoa Ameliassa. Aloitat tarttumalla malliin ja lisäämällä varauskoneellesi tarvittavat kentät. Sitten voit säätää brändäyksen nykyisen teeman mukaan, kaikki sinun ei tarvitse koodittaa moduulia itse. Tämä on vaiheittainen varausvelho, joka opastaa asiakkaita tapaamisprosessissa mahdollisimman vähän sekaannusta varten.

Amelian parhaat ominaisuudet

Amelia-varauslaajennuksen avulla voit mukauttaa varausmoottorin omaan yritykseesi ja integroida maksujärjestelmä asiakkaillesi lähettämään sinulle rahaa heti. Lisäksi taustalla on paljon tietoa, jotta näet kuinka monta tapaamista on käyty läpi ja mitä tarvitset hallitaksesi.

Mitä muuta voit odottaa Amelialta?

Useita työntekijöitä, aukioloaikoja ja toimipaikkoja

Amelia-moottori on melko joustava tuntisi ja työntekijöidesi kanssa. Se mahdollistaa esimerkiksi varaukset useiden työntekijöiden kanssa. Laajennuksella on vaihtoehtoja myydä useita palveluita tai jakaa ne luokkiin.

Nautin myös yrityksen sijaintiominaisuuksista, mikä tarkoittaa, että kuntosali voisi kerätä tapaamisia asiakkaalle lähimmän sijainnin perusteella.

Helppo hallita kalenteria

Kalenteri on näkyvissä edessä ja taustalla. Käytä asetuksia, katso ja näytä suodattimet henkilöstön, sijaintien ja palvelujen perusteella. Lisäksi Amelia sisältää yhteisen kalenterinäkymän, jossa on vaihtoehtoja eri näkymien, kuten kuukausittaisten tai päivittäisten näkymien paljastamiseksi.

Amelia -kalenteri

Varausrajapinta hakutyökaluilla

Amelia tarjoaa hakupalkin, josta on tullut normi monille varaussivustoille. Tällä tavalla käyttäjä voi kirjoittaa muutaman avainsanan, joka vastaa heidän hakuasetuksiaan. Tämän jälkeen varausmoottori päättää, mitkä tulokset ovat asiakkaan kannalta merkityksellisimmät.

Amelia Booking Plugin Review: Varausrajapinta hakutyökaluilla

Upea esimerkki tästä olisi kuntosalilla työskentelevä henkilökohtainen valmentaja. Tuossa kuntosalissa voi olla kymmeniä kouluttajia henkilökunnassa, mutta pidän henkilökohtaisesti vain kahta heistä koulutusrykmenttini suhteen. Siksi kertoisin varauskoneelle, että haluan Johnin kouluttajani tiettynä päivänä.

Amelia-varauslaajennus toimittaisi sitten kaikki käytettävissä olevat ajat Johnille kyseisenä päivänä.

Palvelu- ja luokkaluettelo

Palvelut jaotellaan usein erityisryhmiin. Esimerkiksi jooga kuntosalilla on kaikenlaisia ​​luokkia, joista osa ei sovellu kaikille asiakkaille. Joten, sinulla voi olla kaunis ruudukkoon perustuva galleria esittelemään kaikkia näitä palveluita. Tämä toimii lyhytkoodilla, joten galleria voidaan lisätä mihin tahansa verkkosivustollesi.

Amelia Booking Plugin Review: Palvelu- ja luokkaluettelo

Yhdistä tämä vaiheittaisen varaamisen ohjatun toiminnon ja hakupalkin avulla, ja Amelia tekee upeasta käyttöliittymästä.

Paljonko se maksaa?

TMS-plugins myy Amelia-varauslaajennusta. Yksittäisen sivuston käyttöoikeus (toukokuusta 2019 alkaen) on 59 dollaria vuodessa yhdestä sivustosta, mikä on uskomaton hinta niin tehokkaalta tapaamislaajennukselta. Tämä lisenssi on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä sivustossa – riippumatta siitä, onko se oma sivusto tai asiakkaasi. Tämä tarjoaa pääsyn kaikkiin laajennuksen mahtaviin ja tehokkaisiin ominaisuuksiin loppukäyttäjien varaamiseksi ja veloittamiseksi (ainoa poikkeus on verkkosivustosi rajoitetut alueet, esim. Kun käyttäjien on ensin maksettava ennen pääsy varauslomakkeeseen).

Joten, kuten huomaat, hinnoittelu on melko kohtuullista. Tähän sisältyy jopa koko asiakastukivuosi, jolloin hinta on mielestämme sen arvoinen.

Kuten kaikissa CodeCanyon-laajennuksissa, tukea ei tarvitse laajentaa. 59 dollarin maksu on kertaluonteinen maksu, joka tarjoaa laajennukselle päivityksiä koko elämän ajan.

Asiakastuki Amelia-kehittäjiltä

Amelia Booking Plugin Review: Tuki

Asiakastukea Amelialle tarjoaa TMS-Plugins, jotka tunnetaan vastauksellisista ja hyödyllisistä vastauksista. Tämä on välttämätöntä, kun yrityksesi luottaa varausmoottoriin pitääksesi asiakkaat tulevat ovien kautta.

Kuten hinnoitteluosiossa mainittiin, Amelia-käyttäjät saavat tukea kuuden kuukauden ajan tavallisella lisenssillä. Voit jatkaa tukea 12 kuukauteen ja jatkaa maksamista, jos haluat vielä enemmän.

TMS-Plugins -sovelluksella on lippujärjestelmä omalla verkkosivustollaan, jotta voit olla vuorovaikutuksessa tukiryhmän kanssa. Kokemukseni mukaan tukitiimi on erittäin reagoiva ja tunteva kyseiseen laajennukseen.

On myös hienoa nähdä, että kommentit ovat täynnä kehittäjien vastauksia. Tämä sopii erinomaisesti kaikkiin ennakkomyyntikysymyksiisi. Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​että sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia ottaa yhteyttä asiakastukeen, jos maksat Ameliasta.

Kenen tulisi harkita Amelia-varaus- / nimityslaajennusta?

Väittäisin, että jos tarvitset varaus- tai tapaamismoottoria yritykseesi, pidä Ameliaa yhtenä vaihtoehtosi numero yksi. On vaarallista asentaa ilmainen laajennus ja yrittää ajaa koko yritystäsi sen ympärillä. Laadukasta tukea ei voida taata. Kuka tietää, onko laajennuksella noin kaksi vuotta?

Amelian kanssa saat erinomaisen tukitiimin, varausmoottorin, jolla on paljon ominaisuuksia ja mukautusvaihtoehdot, jotka tarvitset sovittaaksesi varaustyökalun nykyiselle verkkosivustollesi.

Lisäksi laajennus toimii monien yritysten ja teollisuudenalojen, kuten lääkäreiden, kuntosalien ja salonkien kanssa. Joten kokeile Ameliaa katsoa demoja ennen ostamista.

Lisätietoja Ameliasta

Jos sinulla on kysyttävää tästä Amelia-varauslaajennuksen tarkistuksesta, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa. Tai jos olet käyttänyt laajennusta ja haluat jakaa sen, me mielellämme tiedämme, mitä mieltä olet tästä tehokkaasta varauslaajennuksesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector