Aloittelijan opas NextGEN-galleriaan WordPressille

Aloittelijan opas valokuvien esittelyyn NextGEN-galleriassa

Valokuvaajat tai bloggaaja, jolla on kuvaa sisältävä sisältö, valokuvagalleriat voivat olla hyödyllinen lisä verkkosivustollesi. Kuitenkin gallerian luominen saattaa aluksi tuntua ylivoimaiselta, varsinkin jos pidät itseäsi aloittelijana kaikissa WordPress-asioissa.


Onneksi on olemassa WordPress-gallerialaajennus, jota on helppo käyttää, jopa aloittelijoille. Sitä kutsutaan NextGEN-galleria, ja sen avulla voit lähettää, jakaa ja sisällyttää valokuvia verkkosivustoosi tai blogiisi.

Tässä postituksessa esittelemme sinulle NextGEN-gallerian ja opastamme sinua luomaan ensimmäinen kuvagalleria vaihe vaiheelta. Sitten opit kolme mahtavaa tapaa, jolla tämä laajennus antaa sinun mukauttaa gallerioita. Aloitetaan!

Miksi haluat lisätä valokuvagalleria verkkosivustollesi

Kuvagalleria voi olla hyödyllinen riippumatta siitä, onko valokuvaus kauppaa vai ei, koska sen avulla voit lisätä korkealaatuisia kuvia näytölle verkkosivustollesi. Melkein mikä tahansa sivusto – mukaan lukien harrasteblogit, verkkokaupat ja yhteisösivustot – voi hyötyä lisätystä valokuvagalleriasta.

Voit esimerkiksi käyttää galleriaasi:

 • Myy alkuperäisiä valokuvia tai taideteoksia.
 • Esittele verkkokaupan tuotteita puhtaalla ja muokattavalla tavalla.
 • Jaa kuvia ystävien tai seuraajien kanssa.

Kuten huomaat, valokuva gallerian käyttämiseen sivustollasi on paljon syitä. Lisäksi gallerian luominen on nopea ja yksinkertainen prosessi oikealla liitännällä.

Kuinka aloittaa NextGEN-galleria

NextGEN Gallery -laajennus

NextGEN Gallery on Imagelyn kehittämä WordPress-gallerialaajennus, joka tarjoaa melkein kaiken, mitä tarvitset kuvien näyttämiseen yksinkertaisella, mutta houkuttelevalla tavalla. Hienoa NextGENissä on, että se toimii yhtä hyvin aloittelijoille ja ammattilaisille. Toisin sanoen laajennus on käyttäjäystävällinen ja helppo muokata, mutta tarjoaa myös edistyneitä vaihtoehtoja, joita valokuvaajat, taiteilijat ja muut ammattilaiset rakastavat.

NextGENin tarjoamat perusominaisuudet ovat ilmaisia, mukaan lukien kaksi gallerian näyttötyyppiä (diaesitys ja pikkukuva) ja kaksi albumityyliä (kompakti ja laajennettu). Voit kuitenkin päivittää milloin tahansa Plus- tai Pro-suunnitelmiin. Jokainen premium-versio tarjoaa laajennetun galleria- ja albumitoiminnot sekä täyden kehittäjätuen. Pro-versio lisää jopa verkkokaupan ominaisuuksia.

Ensin haluat varmistaa, että lataat ja asennat laajennuksen. Voit tehdä sen siirtymällä WordPress-hallintapaneeliin napsauttamalla Laajennukset> Lisää uusi ja etsimällä sitten laajennus yläosassa olevalla hakulomakkeella.

Kun olet asentanut ja aktivoinut NextGEN, voit luoda ensimmäisen valokuvagalleriasi muutamassa minuutissa. WordPress-takaosaasi näet nyt a galleria välilehti päävalikossa. Siirry uuteen kohtaan ja napsauta sitten Lisää galleria / kuvat:

Luo galleria -sivu NextGEN-galleriassa

Valitse täältä Luo uusi galleria alkaen galleria avattava vasemmassa yläkulmassa. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus ladata kuvia tietokoneeltasi, tuoda niitä WordPress-mediakirjastoon tai lisätä koko valokuvakansio. Kun kaikki haluamasi kuvat on liitetty, esiin tulee ponnahdusikkuna, jossa on linkki uuteen galleriaan:

NextGEN-galleria-ponnahdusikkuna, joka osoittaa kuvan lähettämisen, on valmis

Klikkaa Hallinnoi galleriaa, ja voit mukauttaa luomuksesi. Tähän sisältyy esikatselukuvan valitseminen, gallerian linkittäminen sivulle tai uuden sivun luominen galleriassa asumaan. Lisäksi voit luoda otsikoita ja tekstiä, lisätä tunnisteita kuviin, muokata pikkukuvia ja paljon muuta!

3 helppoa tapaa mukauttaa NextGEN-gallerioita

Kuten edellä mainitsimme, NextGENillä on paljon tarjottavaa räätälöinnissä. Vaikka emme voi esitellä kaikkea, mitä voit tehdä galleriasi mukauttamiseksi, esittelemme sinulle kolme hyödyllisintä ja joustavaa vaihtoehtoa..

1. Valitse gallerian näyttötyyppi

Gallerian näyttötyyppi määrittelee kuinka gallerian kuvat näkyvät sivustossasi. Erityisesti, jos olet valokuvaaja tai kuvataiteilija, tiedät, että valokuvien esittämistapa voi olla yhtä tärkeä kuin niiden koostumus. Sinänsä, jos sinulla on joukko näyttötyyppejä, joista valita, voi hyötyä sivustollesi suuresti.

NextGEN-galleria tarjoaa monenlaisia ​​vaihtoehtoja, mukaan lukien pikkukuvat, diaesitys, muuraus ja mosaiikki. On kaksi tapaa asettaa haluamasi gallerian näyttötyyppi. Ensimmäinen muuttaa vain yksittäistä galleriaa, kun taas toinen soveltaa yhtä yleistä näyttötyyppiä kaikkiin gallerioihin kerralla.

Jotta voit asettaa yksittäisen gallerian näyttötyypin, sinun on käydä sivulla tai julkaista se upotettuna sivun otsikon alapuolelle ja viereen Lisää media, näet vaihtoehdon nimeltään galleria. Napsauta sitä ja valitse galleria, jota haluat muokata (tai luoda uuden gallerian). Sen jälkeen voit valita näyttötyypin ja mukauttaa muita näyttöasetuksia (kuten kuvien lukumäärä sivua kohti):

Näyttötyypin valinta NextGEN-galleriassa

Jos haluat asettaa kaikkien gallerioiden näyttötyypin kerralla, siirry kohtaan Galleria> Galleria-asetukset. Voit valita haluamasi näyttötyypin, ja kaikki sivustosi galleriat päivitetään.

2. Lisää kuvan vesileimat

Yksinkertaisimmin sanottuna vesileimat ovat pieniä, haalistuneita jälkiä valokuvalle tai kuvateokselle, joka tunnistaa taiteilijan. Vaikka se on alun perin suunniteltu tulostettuun valokuvaukseen, se on myös hyödyllinen työkalu digitaalikuvillesi. Vesileimauksen avulla voit suojata kuvia varkauksilta, koska kukaan muu ei voi siirtää valokuvia omiksi.

Jotta voit käyttää NextGEN-vesileimoja, sinun on ensin luotava ne siirtymällä osoitteeseen Galleria> Muut valinnat> Vesileimat. Täällä voit määrittää vesileiman tyypin (kuva tai teksti) ja päättää mihin se tulisi sijoittaa galleriakuviin:

NextGEN-gallerian vesileima-asetukset

Jos haluat käyttää vesileimaa yksittäisiin kuviin (tai koko galleriaan), siirry kohtaan Galleria> Hallinnoi gallerioita. Valitse galleria, johon haluat lisätä vesileiman, ja valitse sitten Aseta vesileima avattavasta valikosta:

NextGEN-galleria asettaa vesileima-asetukset

Täällä voit käyttää vesileimaa kaikki valokuvia tai vain muutamia. Voit esimerkiksi myydä muutaman kuvan galleriastasi. Suosittelemme tässä tapauksessa kyseisten kuvien vesileimaamista, jotta voit suojautua menetyiltä voittoilta.

3. Muuta gallerian näkymistä sivulla

Toinen NextGEN-gallerian tarjoama hyödyllinen ominaisuus on kyky muuttaa tapaa, jolla galleria näkyy sivullasi. Tämän avulla voit sisällyttää galleriat saumattomasti verkkosivustoosi häiritsemättä yleistä virtausta.

Jos haluat nähdä käytettävissä olevat vaihtoehdot ja asettaa ne vastaavasti, siirry sivulle tai viestiin, mihin haluat lisätä gallerian. Klikkaa Lisää galleria sisältöruudun yläpuolella ja siirry Mukauta näyttöasetuksia avattava valikko Näytä galleriat välilehti:

Mukauta gallerian näyttöasetuksia NextGEN-galleriassa

Tässä olevien asetusten avulla voit asettaa kuvien lukumäärän sivua kohden, ottaa käyttöön sivutuksen, valita reunan värin, lisätä kuvatekstepeittokuvia ja vedotuksia ja paljon muuta.

Voit myös mukauttaa muutama yleisempi asetus, mukaan lukien enimmäismitat ja näyttölaitteet, kohdasta Galleria> Galleria-asetukset. Nämä asetukset otetaan käyttöön kaikissa uusissa gallerioissa (pois lukien ne, jotka on jo sisällytetty sivuille ja viesteihin), mutta ne voidaan ohittaa muuttamalla kunkin yksittäisen gallerian asetuksia.

johtopäätös

Monet sivuston omistajat tarvitsevat tavan, jolla he voivat helposti näyttää valokuvia ja kuviaan. Onneksi, Imagely on luonut WordPress-gallerialaajennuksen, joka voi auttaa sinua. Helppokäyttöisyyden ja monipuolisten mukautusvaihtoehtojen ansiosta NextGEN WordPress -gallerialaajennus antaa sinun ladata, järjestää ja näyttää valokuvia saumattomasti.

Lataa NextGEN   Päivitä NextGEN Plus -versioon

Tässä viestissä olemme osoittaneet sinulle kuinka perustaa ensimmäinen galleria NextGEN-sovelluksella. Lisäksi esittelimme sinulle kolme tapaa, jolla laajennus antaa sinun mukauttaa gallerioita. Voit nopeasti kertoa uudelleen seuraavasti:

 1. Valitse useista galleria-näyttötyypeistä.
 2. Lisää kuvan vesileimat.
 3. Muuta, kuinka galleriat näkyvät sivulla.

Onko sinulla kysyttävää siitä, kuinka voit käyttää NextGEN-galleriaa valokuvien näyttämiseen sivustollasi? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map