Affiliate WP – Paras Affiliate Marketing -laajennus WordPressille

Affiliate WP on aivan uusi tytäryhtiömarkkinoinnin laajennus, joka auttaa sinua lisäämään liikennettä ja lisäämään myyntiä verkkosivustoltasi. Plugin on kehittänyt Pippin Williamson Pippins Pluginsista ja Andrew Munro kotoisin Sumobi. Pippin tunnetaan erittäin suositusta Easy Digital Downloads -laajennuksestaan, joka on myös Andrew: n kehittämä Add Ons..


Tässä artikkelissa haluaisin näyttää sinulle, kuinka Affiliate WP toimii ja mitä se voi tehdä sinulle ja verkkosivustollesi.

Affiliate WP: n käyttäminen

Affiliate WP on suunniteltu toimimaan suosittujen jäsenyys- ja eCommerce WordPress -laajennusten kanssa. Affiliate WP tukee tällä hetkellä seuraavia jäsenyys- ja verkkokaupan liitännäisiä:

Sinun on avattava integrointialue laajennuksen asetussivulla ja otettava käyttöön asianmukainen integroitava laajennus.

Affiliate WP -integraatiot

Asetusalueella on yhteensä seitsemän sivua: Yleiskatsaus, Kumppanit, Viittaukset, Vierailut, Raportit, Työkalut ja Asetukset.

Affiliate WP -valikko

Yleiskatsaussivulla näkyy yhteenveto maksetuista ja maksamattomista viittauksista ja tuloista. Se näyttää myös äskettäiset viittaukset, äskettäiset lähetyskäynnit ja viimeisimmät tytäryhtiöt, jotka ilmoittautuvat.

Affiliate WP Yleiskatsaus -näyttö

Uusien tytäryhtiöiden lisääminen on suoraviivaista. Voit tehdä sen manuaalisesti järjestelmänvalvojan kautta. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on määritellä käyttäjä, hänen palkkion määrä ja heidän maksun sähköpostiosoite. Käyttäjän on oltava jo olemassa tietokannassasi, jotta voit lisätä hänet tytäryhtiöksi tällä tavalla. Jos heillä ei vielä ole tiliä verkkosivustollasi, sinun on tehtävä tämä manuaalisesti WordPressin Käyttäjät-osiossa.

Uuden kumppanin lisääminen

Kun Affiliate WP on aktivoitu, se luo verkkosivustollesi uuden sivun, jonka otsikko on “Affiliate-alue”Ja täyttää sivun lyhyellä koodilla [affiliate_area]. Jos tytäryhtiöiden rekisteröinti on käytössä, tytäryhtiöalue näyttää uusien tytäryhtiöiden rekisteröintisivun. Kuten huomaat, se pyytää samoja tietoja kuin tavallinen WordPress-rekisteröintilomake pyytäisi.

Rekisteröi uusi kumppanitili

Tytäryhtiöiden rekisteröinnit voidaan ottaa käyttöön Affiliate WP: n muut asetukset -alueella. Laajennus antaa sinulle ilmoituksen kaikista uusista sovelluksista sähköpostitse ja pidä sovelluksia, kunnes olet hyväksynyt ne manuaalisesti. Tälle sivulle löytyvät myös viittauksiin liittyvät lisäasetukset.

Affiliate WP Sekalaiset asetukset

Tytäryhtiöalueella luetellaan kaikki maksetut ja maksamattomat viittaukset ja ansiot, käynnit ja tulokset. Myös tytäryrityksen muuntokurssi on lueteltu.

Affiliate-alue

Tytäryhtiöille voidaan ilmoittaa, kun he tekevät uuden lähetyksen. Affiliate WP antaa tytäryhtiöille mahdollisuuden ansaita palkkioita ohjaamalla kävijöitä mihin tahansa verkkosivustosi osaan. Heidän on tehtävä vain kirjoittaa URL-osoite ja napsauttaa sitten Luo URL-painiketta. Tämän pitäisi rohkaista tytäryhtiöitä linkittämään enemmän verkkosivustosi alueille.

Affiliate-alueen viittausvaihtoehdot

Järjestelmänvalvojan alueella voit nähdä luettelon kaikista tytäryhtiöistä. Siinä luetellaan heidän ansiot, palkkioprosenttinsa, lähetysten lukumäärä ja heidän tekemänsä vierailut. Tiedot voidaan lajitella millä tahansa sarakkeella, mikä tekee helpoksi nopeasti katsoa parhaiten suoriutuvia ja huonoimmin suoriutuvia tytäryhtiöitä.

Luettelo tytäryhtiöistä

Kaikki viittaukset näytetään luettelossa viitesivulla. Voit suodattaa tulokset, jotta näytetään maksetut, maksamatta olevat, odottavat ja hylätyt viittaukset. Tiedot voidaan suodattaa päivämäärän mukaan. Viittauksia voidaan valvoa toimintosarakkeen kautta. Voit hylätä viittaukset, merkitä ne maksettuiksi ja hyväksyä maksun.

Affiliate WP -viittaukset

Vierailusivu on käytännöllinen tapa nähdä, mistä liikenteesi tulee. Se näyttää sivun, johon kävijä saapui, ja viittaavan URL-osoitteen. Se osoittaa myös tytäryhtiön, joka ohjasi vierailijan. Aika ja päivämäärä, viitetunnus ja IP näytetään. Siellä on myös sarake, joka korostaa, aiheuttiko vierailulla viittauksen (ts. Myynti).

Affiliate WP -vierailut

Raporttisivu voi luoda raportteja viittauksista ja käynneistä. Tärkeät tiedot näkyvät raportin yläosassa, kaavio alla. Tiedot voidaan suodattaa monille aikatauluille, kuten tänään, eilen, tässä kuussa, viime kuussa ja tänä vuonna. Voit myös määrittää mukautetun aikajanan.

Affiliate WP -raportit

Kaikki viitetiedot voidaan viedä CSV-tiedostoon. Tiedot voidaan suodattaa tiettyjä tytäryhtiöitä ja tiettyjä päivämääriä varten. Voit myös rajoittaa tiedot viittauksiin, jotka maksetaan, maksetaan, odotetaan tai hylätään. Plugin-asetukset voidaan tuoda ja viedä myös tämän alueen kautta. Seuraavan välilehden avulla voit laskea tietyn tytäryhtiön tilastot, kun taas viimeisen välilehden avulla voit siirtää tietoja Kumppanit Pro WordPress-laajennus.

Affiliate WP -työkalut

Mainitsin integraatiot ja sekalaiset -välilehden aiemmin. Yksi asetusalue, josta en ole vielä keskusteltu, on Yleiset asetukset. Tällä sivulla voit määrittää lisenssinumerosi. Lisenssinumero ei ole välttämätön laajennuksen toiminnalle, vaikka on välttämätöntä vastaanottaa automaattiset laajennuksen päivitykset ja integroitu tuki.

Sivustot, joita käytetään tytäryhtiöalueellasi, ja ehdot voidaan määritellä myös Yleisissä asetuksissa. Voit myös määrittää muuttujan, jota käytetään viittaus-URL-osoitteisiin, ja oletuspalkkioprosentin. Valuutta-asetukset määritellään myös tällä alueella.

Affiliate WP: n yleiset asetukset

Lisää Ons

Kehittäjälisenssien haltijoilla on pääsy kaikkiin Affiliate WP Add Ons -yrityksiin. Lisää Ons PayPalin mukautuvat maksut ja Vierailijamaiden lokit ovat valmisteilla, mutta tällä hetkellä ainoa käytettävissä oleva lisäys on porrastetut kumppanihinnat.

Kuten nimestä voi päätellä, porrastetut tytäryhtiöhinnat antavat sinun lisätä automaattisesti tytäryhtiöiden saamia palkkioita, kun ne tuottavat enemmän myyntiä sinulle. Voit esimerkiksi nostaa palkkioita 20%: sta 25%: iin, kun ne ovat saaneet aikaan viittäkymmentä myyntiä, ja nostaa sen 30%: iin, kun he ovat saaneet aikaan 100 myyntiä..

Yritykset käyttävät usein tällaista järjestelmää parhaiten ansaitsevien tytäryhtiöiden palkitsemiseen.

Affiliate WP -tasoiset Affiliate-hinnat

hinnoittelu

Affiliate WP: llä on oikeudenmukainen hintarakenne, joka on erittäin kilpailukykyinen. Henkilökohtaisen lisenssin vähittäismyynti on 49 dollaria ja antaa sinun käyttää Affiliate WP: tä yhdellä verkkosivustolla. Yrityslisenssi maksaa 99 dollaria ja sallii laajennuksen käytön kolmella verkkosivustolla. Kehittäjälisenssi vähittäismyynnillä on 199 dollaria, ja sen avulla voit käyttää laajennusta rajattomassa määrässä verkkosivustoja. Tämä lisenssi myöntää sinulle myös kaikkien Affiliate WP Add Ons -sovellusten käytön.

Affiliate WP Hinnoittelu

Kaikissa lisensseissä on yhden vuoden päivitykset ja tuki. Lisenssit voidaan uusia 40 prosenttisella alennuksella alkuperäisestä hinnasta, ja niiden palautuskäytäntö antaa sinun vaatia täyden hyvityksen 30 päivän sisällä ostoksesta, jos et ole tyytyväinen siihen, mitä laajennus voi tehdä.

Yleiskatsaus

Affiliate WP on loistava tapa yhdistää tytäryhtiötoiminnot verkkosivustoosi, jos ansaitset rahaa verkkokaupan tai jäsensivuston kautta. Laajennus toimii natiivisti kaikkien WordPress-välimuistilaajennusten kanssa ja on käännösvalmis, joten en usko, että siihen olisi ristiriidassa laajennuksia tai teemoja. Se tukee myös rajoittamatonta määrää tytäryhtiöitä, ja laajennuksen käyttämiseen on saatavilla laaja dokumentaatio.

Kun laajennus on asennettu, voit aloittaa kumppaniohjelmasi mainostamisen ja rakentaa tytäryhtiöjoukon, joka mainostaa tuotteitasi ja palveluitasi sinulle.

Testasin pluginia noin tunnin ajan ja olin vaikuttunut siitä, mitä se voi tehdä. Pippinillä on todellinen intohimo WordPressille ja hän työskentelee ahkerasti kehittääkseen käytännöllisiä WordPress-ratkaisuja, kuten helppoja digitaalisia latauksia, parempia viimeisimpiä viestejä -widget Prota ja helppoja sisältötyyppejä. Omistautuminen, jonka hän on osoittanut muille laajennuksilleen, on hyvä osoitus siitä, että Pippin ja Andrew aikovat lisätä uusia ominaisuuksia Affiliate WP: hen seuraavan vuoden aikana.

Lisätietoja laajennuksesta on Affiliate WP: ssä.

Kiitos,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map