Affiliate Coupons Review: Lisää tuloksia ja myyntiä

Affiliate Coupons Review: lisää tuloksia ja saat lisää myyntiä

Oletko tytäryhtiömarkkinoija, joka haluaa lisätä napsautussuhteita ja myyntiä verkkosivustollasi? Jos niin, rakastat ehdottomasti tätä Affiliate Coupons WordPress -laajennuksen tarkistusta.


Luulen, että hyväksyt, kun sanon: onnistuneen tytäryhtiö-verkkosivuston luominen on haastavaa. Kaikkea parhaiden tarjousten löytämisestä markkinointiin ja käyttäjien muuntamiseen asiakkaiksi ei ole vitsi.

Sinänsä tarvitset vain parhaita työkaluja edistyäksesi edullisesti, nopeasti ja ilman, että vedät hiuksiasi. Tervetuloa kiitos, jos olet yhden tällaisen työkalun markkinoilla Affiliate-kuponkeja.

Tässä viestissä löydät ominaisuudet, jotka tekevät Affiliate-kuponkeista yhden parhaimmista Internetissä saatavista tytäryrityslaajennuksista..

Asennamme ja testaamme myös laajennusta, jotta voit osua maahan käynnissä. Jos se kuulostaa jännittävältä, pudota nasta ja tanssi!

Mikä on Affiliate-kuponkeja?

affiliate kuponkeja WordPress plugin

Ensinnäkin ensin, mikä tarkalleen on Affiliate-kuponkeja ja mitä se tekee? Affiliate Coupons on kaunis WordPress-laajennus, joka auttaa mainostamaan kuponkeja ja tarjouksia helposti.

Kiinnostavan ominaisuuspaketin ansiosta voit käyttää laajennusta lisätäksesi tehokkaasti tuloksia tytäryhtiökupongisivustossasi.

Jos käytät, kuten monet muut tytäryhtiöt, kuponkeja ja tarjouksia menetelmä tuotteiden ja palveluiden mainostamiseen, rakastat erityisesti Affiliate Coupons WordPress -laajennusta.

Laajennus auttaa sinua luomaan kuponkeja helposti ja näyttämään ne sitten verkkosivustollasi kauniisti, mikä tarkoittaa sinulle parempia tuloksia.

Lisäksi säästät paljon aikaa, kun lisäät myyntiä, koska laajennusta on uskomattoman helppo käyttää.

Lisäosassa on intuitiivinen hallintapaneeli ja houkuttelevat tyylit, jotka tekevät tuotteidesi mainostamisesta helppoa.

Affiliate Coupons on kehittäjän erikoissuuntaisen flowdeen tuoma, Affiliate Coupons on hyvin koodattu, kevyt ja täydellinen ratkaisu kaikille vakaville markkinoijille.

Sillä on kaksi makua. ilmainen versio joka sopii kaikille tytäryhtiöille ja a premium-versio joka pakkaa entistä enemmän ominaisuuksia energiankäyttäjälle.

Nyt kun tiedät, mitä Affiliate-kuponkeja on, jatkakaamme ja löydämme ominaisuuksia, jotka tekevät tytäryhtiömarkkinoinnin unelmistasi totta.

Affiliate-kuponkien tärkeimmät ominaisuudet

Lisäosa on vain niin hyvä kuin sen tarjoamat ominaisuudet. Joten, kuinka Affiliate-kuponkeja voi kilpailla kilpailun suhteen ominaisuuksien suhteen? Lue lisätietoja.

Vastuullinen ja mobiiliystävällinen muotoilu

Tällä hetkellä ja iällä sinulla ei ole varaa ylläpitää jäykkää verkkosivustoa, jota on vaikea käyttää älypuhelimissa ja muissa mobiililaitteissa.

Jäykkä muotoilu on erityisen haitallinen tytäryhtiömarkkinoijalle, joka haluaa kasvattaa myyntiä, koska näkymät napsauttavat todennäköisemmin Takaisin-painiketta kauan ennen kuin he pääsevät kuponkeihisi..

Affiliate-kuponkien takana olevat WordPress-ammattilaiset tietävät tämän, minkä vuoksi he tekivät pluginista 100% reagoivan ja mobiiliystävällisen.

Nyt sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että laajennus sekoittaa suunnittelusi asiakkaan käyttämästä laitteesta riippumatta.

Laitteesta riippumatta kaikilla käyttäjillä on sujuva kokemus sivustoltasi, mikä tarkoittaa hienoja asioita tuloksellesi.

Tämän lisäksi Affiliate Coupons tukee nopeutettuja mobiilisivuja tai lyhytaikaisesti AMP: tä.

Yhteensopivuus kaikkien WordPress-teemojen kanssa

Oletko koskaan asentanut laajennusta, joka hämmentää WordPress-teemaasi? Ehkä jotkut tyylit olivat ristiriidassa ja asiat olivat kaikkialla.

Jos näin ei ollut, ehkä jokin plugin-tyyli ei vain sopinut hyvin muuhun teemasi, ja muutama reuna oli linjassa?

Oletko koskaan joutunut vaihtamaan teeman kokonaan työskennelläksesi tietyn laajennuksen kanssa? Tiedämme, kuinka plugin-teeman yhteensopimattomuus voi antaa sinulle huonon maun suussa.

Jotkut lisäosat ovat tunnetusti hämmentäneet teemaasi, mutta Affiliate-kupongit eivät ole yksi niistä. Hyvän koodauksen, sisäänrakennettujen mallien ja kourallisen lyhyiden koodien ansiosta voit käyttää laajennusta missä tahansa sivustosi sivustossa ilman yhteensopivuusongelmia.

Useita tyylejä ja mukautettu CSS

Jokaisella verkkosivustolla on erilaisia ​​tyylejä, joista jotkut ovat henkilökohtaisia ​​mieltymyksiä. Ja se on kaikki, koska käyttöliittymä on yhtä tärkeä kuin tausta.

Jos käytät kuponki- ja tarjouslaajennusta, joka ei salli mukauttamista, kuponkisi näyttävät paikkansa. Tai ruma.

Loppujen lopuksi et halua tytäryhtiökuponkien laajennusta, jonka avulla voit näyttää kuponkeja ja tarjouksia omilla yksilöllisillä tyyleilläsi?

Jos tämä on kuuluva kyllä, nautit siitä, että Affiliate-kuponkeja toimitetaan laajoilla mukautusvaihtoehdoilla. Päälle moninkertainen esivalmistetut tyylit ja mallit, voit muokata laajennusta CSS: n kautta, kunnes pudotat.

Se ei ole kaikki, voit mukauttaa valmiita malleja ja luoda omia. Saatavissa olevat mallit sisältävät Vakio, ruudukko, luettelo ja Vekotin.

Tämä tarkoittaa, että kuponkisi näyttävät täsmälleen siltä kuin näet ne mielessäsi, ja vastaavat muuta verkkosivustosi. Tyylikäs harmonia on aina loistavaa tulosten parantamiseksi, ja et voi kiistellä psykologia.

Lisäksi laajennuksessa on useita widgettejä, joiden avulla voit näyttää kuponkejasi sivupalkissa ja muilla widget-alueilla. Kaksi sisäänrakennettua väriteemoa, ts., Tumma ja valo, tehdä asioista vielä mielenkiintoisempia.

Affiliate-kuponkeja napsauttamalla paljasta

Lisäksi premium-version mukana tulee uusi ja loistava ominaisuus, joka tunnetaan nimellä Napsauta Paljasta. Ominaisuus on suosittu tytäryhtiöiden keskuudessa, koska se auttaa sinua piilottamaan alennuskoodeja, kunnes käyttäjä napsauttaa kuponkia. Tämä on hieno tapa lisätä toimintakehotus verkkosivustollesi ja voi jopa auttaa nostamaan muuntoprosentteja. Puhu loputtomista näyttö- ja muotoiluvaihtoehdoista!

Tehokkaat kuponkivaihtoehdot

Tyyli sivuun, plugin, joka toimitetaan tehokkaalla tausta-asetukset on aina tervetullut idea. Tarkoitan, miksi keskittyä käyttöliittymään, kun moottori Se ei ole mikään asia, josta kirjoittaa kotona?

Se olisi kuin kissan pukeutuminen leoparditulostukseen, ja minusta tulee todella huono analogioideni kanssa �� Mutta tiedät jo jo, kuinka tämä menee; et voi sanoa, että sinulla on leopardi.

Sama tapaus koskee laajennuksia, käyttöliittymän vaihtoehdot eivät ole mitään, jos taustapää imee. Affiliate-kuponkeja ei ime, hyvät naiset ja miehet.

Päinvastoin, sen mukana tulee tehokas järjestelmänvalvojapaneeli, joka sisältää kaikki vaihtoehdot, joita sinun täytyy luoda ja mainostaa kuponkeja kuten ammattilaisia.

Tässä on luettelo näyttääksesi mitä tarkoitan (näet enemmän, kun asennamme laajennuksen). Järjestelmänvalvoja-paneelissa voit:

 • Luo useita toimittajia ja määrittele etukäteen tytäryhtiölinkit
 • Lisää rajaton määrä kuponkeja ja tarjouksia
 • Määritä mukautettu kuponki ja tarjoussivut
 • Linkitä kuponkeja myyjiin yhdellä napsautuksella
 • Napsauta, kopioi ja tarkastele tilastoja
 • Aktivoi tapahtumaseuranta
 • Piilota päivämäärät ja vanhentuneet kupongit
 • Kuvaile kuponkejasi
 • Luokittele kuponkeja
 • Tyyli mukautetulla CSS: llä
 • Korosta ja esittele yksittäisiä kuponkeja
 • Saavuta kirjaimellisesti mahdoton ��

Ylivoimainen maailmanluokan tuki

Olen kokenut huonoa tukea aiemmin, enkä voi toivoa sitä pahimmalle viholliselleni. Se satuttaa paljon, kun et löydä apua tarvittaessa. Yleensä huono tuki johtaa kohtuuttomaan stressiin ja tulojen menetykseen.

Joten mitä tapahtuu, jos joudut ongelmiin Affiliate Coupons -laajennuksen aikana? Oletko jumittunut vai saatko ajoissa ja hyödyllistä tukea? Katsotaanpa kuinka voit saada tukea.

Ensinnäkin on olemassa tietokanta, joka vastaa moniin asiaan liittyviin kysymyksiin. Tässä osassa vastataan ennakkoon myyntiin, asennukseen, vianetsintään, laajennukseen, muotoiluun, lisensointiin ja muihin kysymyksiin.

Toiseksi saat usein kysytyt kysymykset (UKK) -kohdan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin yhdellä sivulla, mikä on kätevää sanoa.

Jos yllä olevat vaihtoehdot epäonnistuvat, voit aina nostaa tukilipun kommunikoidaksesi ammatillisen tukitiimin kanssa suoraan.

Sitä paitsi, asennetaanpa ja testataan nyt Affiliate-kuponkeja.

Affiliate-kuponkien asentaminen ja käyttö

Affiliate Coupons -laajennuksen asentaminen on helppoa. Olet sitten aloittelija tai ammattilainen, voit asettaa sen kaiken kymmenessä minuutissa. Asetusten määrittäminen ja kuponkien muotoilu on myös helppoa, mutta älä ota sanani sitä, lähdemme töihin.

Affiliate-kuponkien asentaminen

Asenna ilmainen versio, jotta pallo liikkuu. Muuten premium-versio ei toimi. Tämä johtuu siitä, että premium-versio on rakennettu ilmaisen laajennuksen päälle, mutta siihen sisältyy muutama hyödyllinen ominaisuus, joka säästää päivän.

Kirjaudu sisään WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin ja siirry seuraavaan ilmoitukseen Laajennukset> Lisää uusi. Seuraavalla näytöllä eli., Lisää laajennuksia, kirjoita ”Affiliate Coupons” avainsanan hakukenttään ja napsauta sitten Asenna nyt -painiketta, kun olet löytänyt laajennuksen.

tytäryhtiökupongit

Aktivoi sen jälkeen laajennus napsauttamalla Aktivoida -painike, joka korvaa Asenna nyt -painike samalla näytöllä.

Jos olet ostanut kopion pro-versiosta, sinun on ensin ladattava kopio osoitteesta Affcoups.com. Kirjaudu sitten takaisin WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin ja siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi. Mutta sen sijaan, että etsisit kuten teimme ilmaisen version kanssa, napsauta Lataa laajennus näytön yläosassa alla olevan kuvan mukaisesti.

tytäryhtiökupongit pro-versio

Seuraavaksi paina Valitse tiedosto -painike ja sitten Asenna nyt -painiketta, kuten yksityiskohtaisemmin alla olevassa kuvassa.

osakkuuskupongien pro-version asentaminen

Odota asennus loppuun ja sitten Aktivoida plugin. Tässä vaiheessa Affiliate-kuponkeja on käyttövalmis. Luokaamme nyt näytekuponki.

Kupongin luominen

Kupongien luominen Affiliate-kuponkeilla on helppoa. Mutta ennen kuponkin lisäämistä sinun on lisättävä myyjä. Navigoida johonkin Affiliate-kuponkeja valikkokohta ja napsauta myyjät kuten alla.

uuden toimittajan lisääminen tytäryhtiökuponeihin

Seuraavaksi paina Lisää myyjä -painike alla kuvatulla tavalla.

uuden toimittajan lisääminen

Täytä sen jälkeen myyjän tiedot ja paina Julkaista -painiketta, kun korostamme alla olevassa kuvassa.

Nyt kun meillä on myyjä, luokaamme ensimmäinen kuponki. Siirry uuteen Affiliate-kuponkeja valikkokohta ja napsauta Lisää kuponki kuten alla osoitamme.

uuden kuponin luominen tytäryhtiökuponkien laajennuksen avulla

Tämä johtaa kupongin luomisnäyttöön, joka näytetään alla. Täytä lomake kuponkisi yksityiskohdilla ja paina Julkaista -painiketta, kun korostamme. Näyttösi voi näyttää erilaiselta, koska kuten luultavasti voitte kertoa, testaan ​​Gutenbergin toimittajaa. Oletpa sitten Gutenbergin tai Classic Editor -leirillä, prosessi pysyy melko samana.

lisäämällä uusi kuponki

Kun olet luonut kuponki, siirry kohtaan Affiliate-kuponkeja> Kaikki kuponkeja nähdäksesi kuponkisi ja käytettävän lyhytkoodin. Katso lisätietoja alla olevasta kuvasta.

Menin eteenpäin, loin uuden sivun ja liitäin lyhytkoodin. Seuraava kuva näyttää sinulle näytekupongimme. Huomaa, että käytän Twenty Seventeen -teemaa.

Ei ollenkaan huono ottaen huomioon kaikki muut käytettävissä olevat näyttövaihtoehdot.

Siirry kaikkiin muihin asetuksiin Affiliate Kupongit> Asetukset WordPress-hallintavalikossa alla olevan kuvan mukaisesti.

Pikaopas

Ensimmäinen näyttö, jonka alla kohtaat asetukset on Pikaopas. Tällä näytöllä (näkyy alla) opit, kuinka asentaa laajennus ja kuinka kuponkeja voidaan näyttää usealla tavalla.

tytäryhtiökupongin asetukset

Kuten huomaat, on paljon tehokkaita lyhytkoodeja, joiden avulla voit lisätä kuponkeja. Käytä vain haluamiasi parametreja. Voit esimerkiksi koota pienen lyhytkoodin näyttääksesi viimeisimmät aktiiviset kupongit, jotka voit lisätä kotisivullesi:

[affcoups max = "4" orderby = "date" hide_expired = "true"]

Licensing

Toinen näytö, jonka näet sen jälkeen, on Licensing. Täällä voit lisätä lisenssiavaimesi saadaksesi säännöllisiä päivityksiä ja ammatillista tukea.

Kupongisivut

Seuraavaksi meillä on Kupongisivut nähtävissä alapuolella.

Yllä olevalla näytöllä voit valita:

 • Luo sivuja jokaiselle kuponkille (jota suosittelen, jos lisäät kuponkeihisi merkittävää sisältöä tai haluatko yksittäisten kuponkien näkyvän Google-hakutuloksissa)
 • Ohjaa linkit ja painikkeet kuponkisivuille ensin
 • Määritä mukautettu etiketti yksittäiselle kuponkille
 • Lisää kuponkeja paikan päällä oleviin hakutuloksiin

yleinen

Sen jälkeen meillä on yleinen paneeli korostettu alla.

 yleinen paneeli on pisin, koska siellä kaikki toimet ovat. Voit tehdä paljon yllä olevalla näytöllä, ja monet ovat tärkeitä asetuksia, joten suosittelen, että et ohita tätä sivua.

Täältä voit määritellä tärkeät kuponkien oletusasetukset, kuten tilaus- ja oletusasettelumallin. Voit myös määrittää kupongin otteen pituuden, muokata / mukauttaa painikkeen tekstiä ja lisätä mukautetun CSS: n.

Seuranta ja tilastot

Seuraava näyttö on Seuranta ja tilastot joka sisältää pari hyödyllistä vaihtoehtoa.

Yllä olevassa näytössä voit nähdä, että sisäänrakennettu seuranta voidaan poistaa käytöstä. Mutta en ymmärrä, miksi haluaisit tehdä niin, paitsi tietenkin, jos sinulla on ongelmia.

Vaikka toinen vaihtoehto onkin ottamisen arvoinen. Tällä tavoin voit seurata napsautuksia Google Analyticsilla, Google Tag Managerilla ja Matomolla (aikaisemmin nimellä Piwik). Tämä antaa sinulle kuvan siitä, mitkä kupongit muuntuvat.

Ohje ja tuki

Ja lopulta tulee Ohje ja tuki kuvaruutu.

Vaikka näyttö ei tarjoa yhteystietoja tai suoraa linkkiä lipputukeen, se tarjoaa tietoja, jotka saattavat olla hyödyllisiä, jos liitännässä esiintyy ongelmia. Näyttö näyttää virhelokit ja mikä tärkeintä, nopea tilannekuva WordPress- ja PHP-versioistasi. Jos joudut joskus kohtaamaan ongelmia laajennuksen käynnistämisessä, aloita tästä ennen kuin otat yhteyttä tukeen (he todennäköisesti tarvitsevat nämä tiedot auttaakseen sinua kuitenkin).

Affiliate Coupons -asiakkaiden arvostelut

Ihmiset kiinnostavat Affiliate Coupons WordPress -laajennusta, ja mitä siellä ei ole, että rakastaa. Laajennusta on helppo käyttää, vaikka se olisikin täynnä ääriään uskomattomilla ominaisuuksilla. Ilmaisessa versiossa on lähes täydelliset 5 tähteä (pään yli WordPress.org nähdäksesi itsesi) sekä ammattimaisten asiakkaiden raastavia arvosteluita.

Päivän lopussa on turvallista sanoa, että olet hyvissä käsissä Flowdeen ja Co: n kanssa, koska – sinun ja minun välilläni – tämä on yksi loistava laajennus.

Affiliate-kuponkien hinnoittelu

Tämän pahan pojan tarjoamista mukavuuksista mielestäni hinta on rehellisesti liian alhainen. Kehittäjät tarjoavat sinulle kolme hintapakettia yllä olevan kuvan mukaisten sivustojen lukumäärän perusteella.

Kirjoittamishetkellä 39 dollaria henkilökohtainen paketti tukee yhtä sivustoa, 99 dollaria plus paketti sisältää kolme sivustoa ja 199 dollaria Pro pakettia voidaan käyttää jopa kymmenessä sivustossa. Ja tietysti on ilmainen versio saatavana WordPress.org-sivustolta.

Viimeiset ajatukset tytäryhtiökupongimme -katsaukselle

Me kaikki tiedämme, että tytäryhtiömarkkinoijana sinulla on hyvin vähän tilaa tehdä virheitä mainospyrkimyksissäsi. Tarvitset kaikki parhaat työkalut, joita voit saada. Jos käytät kuponkeja ja tarjouksia sivustossasi, Affiliate-kuponkeja on todellinen juttu.

Affiliate Coupons on loistava laajennus tytäryhtiöliiketoimintaasi. Sitä on helppo käyttää, ja siinä on paljon jännittäviä ominaisuuksia (kuten ne, jotka sisältävät useita malleja). Lisäksi se todella nopeuttaa kuponkien lisäämistä ja hallintaa verkkosivustollasi. Et koskaan unohda poistaa vanhentunutta kuponkia uudelleen. Kaiken kaikkiaan suosittelen kokeilemaan laajennusta. Ilmaisten ja pro-versioiden välillä se voi toimia jokaisessa budjetissa.

Hanki kumppanikuponkeja     Kokeile livedemoa

Oletko yrittänyt käyttää Affiliate Coupons -laajennusta WordPressiin? Mitkä ovat ajatuksesi? Onko sinulla kysyttävää tai ehdotusta? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map