Acobot AI Chatbot Review & Guide for WordPress

Acobot AI Chatbot Review & Guide for WordPress

Monet asiakkaat eivät halua odottaa apua. Monet käyttäjät odottavat nopeaa apua riippumatta siitä, ovatko he jo ostaneet tuotteen, mahdollisen asiakkaan tai ensimmäisen kerran lukevan käyttäjän. Valitettavasti monilla yrityksillä ei ole varaa ympärivuorokautiseen tukitiimiin. Tässä Acobot AI Chatbot WordPress -laajennus tulee peliin.


Hyödyntämällä chatbotia paikan päällä käyville pikaviesteille, kävijät voivat saada apua milloin tahansa – riippumatta siitä, toimiiko henkilöstö todella toimistossa. Tänään tarkastelemme kovasti sitä, mikä tekee AI-chat-laajennuksista niin hyödyllisiä, ja miksi Acobot-chatbot on mielestämme upea lisäys.

Miksi tarvitset Chat-laajennuksen

Katsotaanpa ensin, miksi chat-laajennus on hyödyllinen. Niitä on luultavasti paljon enemmän, mutta tässä on kourallinen keskeisiä syitä, joiden vuoksi sinun kannattaa harkita sivustosi parhaiden live chat-WordPress-laajennusten käyttöä..

1. Luo liidit

Yksinkertaisesti sanottuna, chat-laajennuksen saaminen voi luoda viittauksia ja lisätä myyntiä. Voit integroida chattisi markkinointisuunnitelmasi käyttäjien kanavoimiseksi avainsivuille. Tämä voisi olla esiteltyjä tuotteita, sähköpostiuutiskirje, erikoistunut aloitussivu jne.

Voit myös käyttää chatia käyttäjien kysymiseen. Kysy heiltä “Oletko löytänyt etsimäsi?”Sitten… Tai pyydä heitä osallistumaan tutkimukseen, jonka kysymys on“Kuinka voimme parantaa ostoskokemustasi?”Sitten voit tarjota alennuksen palkkiona osallistumisesta.

2. Estä menetetty myynti

Chattilaajennukset rauhoittavat ostajia tärkeimmissä hetkissä. Usein myynti menetetään, koska kukaan ei vastaa myyjien kysymykseen. Keskustelulaajennukset lopettaa tämän tekemällä apua helposti saataville.

Bonus: Kun kävijät löytävät haluamansa verkkosivustolta, he pysyvät pidempään verkkosivuillasi. Tämä lisää aikaa sivuillasi ja vähentää poistumisprosenttia, mikä tehostaa SEO: ta.

3. Tarjoa nopea tuki

Asiakaspalvelu voidaan integroida chatbotteihin. Lisäämällä chatbot tukisivustollesi voit ohjata käyttäjiä nopeasti asiaankuuluviin ohjeasiakirjoihin tai UKK-kysymyksiin ennen lipun pyytämistä. Useimmiten asiakkaat ovat

Miksi valita Acobot?

Kuten aiemmin mainittiin, WordPressille on saatavana useita hienoja chat-laajennuksia. Mutta miksi sinun pitäisi valita Acobot nimenomaan? On monia hyviä syitä, mutta tässä on muutamia, jotka osoittavat teille, miksi olimme niin innostuneita kokeilemaan sitä.

Helppo

Aluksi chat-widget on helppo asentaa, ja se voidaan räätälöidä verkkosivustosi mukaan. Voit valita avatarin (tai ladata sen), valita chat-kentän tyylin ja asettaa värin. Tämän ansiosta chatin säätäminen melko helpoksi sopii sivustoosi.

Fiksu

Mutta Acobotin todellinen kauneus on AI-chatissa. Älykäs chatbot oppii verkkosivustostasi nopeasti skannaamalla ja ”muistamalla” sisältösi vain muutamassa minuutissa. Sen jälkeen se päivitetään, kun teet muutoksia sivustoosi, jotta sivustosi kävijöille annetaan aina hyödyllisiä ja tarkkoja vastauksia.

tehokas

Acobot AI Chatbot: Keskustelun aloittaja

Acobot chatbot AI on myös ensimmäinen, joka aloittaa keskustelun. Tarjoamme välitöntä apua reaaliajassa. Kysyikö se kuinka se voi auttaa, vai haluaako käyttäjä jättää viestin, Acobot murtaa jäätä ja pitää sinut yhteyttä johtoihin. Jos Acobot ei jostain syystä pysty auttamaan käyttäjää, chatbot pyytää heidän sähköpostiosoitettaan, jotta ihminen voi ottaa haltuunsa. Siellä on jopa vaihtoehto “Automaattinen seuranta” mukautettavalla viestillä, joka lähetetään varmistamaan, että joukkueen jäsen ottaa pian yhteyttä (tai mitä haluat, että sähköpostisi sanoisi).

Aikaa säästävä

Lisäetu on, että laajennus on suunniteltu toimimaan sujuvasti verkkosivustosi muiden osien, kuten CRM: n, asiakaspalvelun ja myyntipäällikön kanssa. Integrointi näihin muihin palveluihin säästää aikaa ja rahaa (koska sinun ei tarvitse syöttää asiakkaan tietoja uudelleen manuaalisesti). Lisäksi voit mukauttaa keskusteluja ajan myötä, joten Acobot ei lopulta edes kuulosta botilta uusille kävijöille.

Mutta Acobot auttaa muutakin kuin vain potentiaalisia asiakkaita – laajennus ylläpitää chattilogeja ja sähköpostiviestejä auttaaksesi tukitiimiäsi heidän ollessa toimistossa. Henkilökunta voi helposti tarkastella koko keskusteluistuntoa, seurata johtoja ja tarkastella muunnoksia.

Acobot AI Chatbot: Analytics

Lisäksi on helppo tulkita kuvaajia edustamaan Acobotin kautta tuotettuja chat-istuntoja, liidejä ja tuloksia. Joten johtajat näkevät yhdellä silmäyksellä, kuinka Acobot toimii.

Acobot-laajennuksen pääominaisuudet

Etkö vielä myynyt? Tässä on luettelo monista Acobot AI Chatbot -ominaisuuksista.

 • Saatavilla 24/7 sivustosi kävijöille
 • Välitön ohje, reaaliajassa
 • Sadat avatarit, joista valita
 • Rajoittamaton chatbox-värivaihtoehto
 • Skannaa / oppii verkkosivustosi muutamassa minuutissa
 • Oppii uudelleen päivityksen myötä
 • Kirjoittaminen on heti näkyvissä
 • Aseta säännöt piilottaaksesi tai näyttää chat-ikkunan
 • Valitse sähköpostin tai puhelimen seuranta
 • Lähetä automaattiset seurannasähköpostiviestit
 • Mukauta seurannan sähköposti
 • Luo kuitit istunnoista ja johtaa
 • Aseta korkeintaan 5 kuittivastaanottajaa (kuten tärkein tukisähköposti tai ylläpitäjä)
 • Keskusteluistunnon lokit
 • Raportit istunnoista, viittauksista ja tuloksista
 • Online-dokumentaatio
 • Elää Acobot-demo testata ominaisuuksia itsellesi!

Nyt kun tiedät, mikä Acobot AI Chatbot on, ja sinulla on käsitys siitä, mitä se voi tehdä, on aika pohtia, miten laajennusta todella käytetään.

Kuinka pääset alkuun Acobotista

Onnea sinulle, että aloittaminen Acobotilla on helppoa. Asenna vain laajennus, luo tili ja Tartu API-avaimeen. Se siitä! Joten aloitetaan.

Asenna Acobot AI Chatbot -laajennus

1. Asenna Acobot AI Chatbot -laajennus

Ensin sinun on asennettava Acobot AI Chatbot -laajennus. Tämä on ilmainen avaialbe WordPress.org-sivustossa tai suoraan WordPress-hallintapaneelista. Mene vain Laajennukset> Lisää uusi ja etsi ”Acobot”. Ensimmäisen tuloksen tulisi olla Acobot-johtavan sukupolven AI Chatbot, mitä juuri etsimme. Asenna vain napsauttamalla ja aktivoi sitten laajennus.

2. Acobot-asetussivu

Kun laajennus on asennettu, haluat nyt käydä asetussivulla. Tämä löytyy kohdasta Asetukset> Acobot. Sinun pitäisi nähdä yllä olevan kaltainen näyttö, ja tämä osoittaa, että tarvitset API-avaimen asennuksen asentamiseen. Voit tehdä tämän napsauttamalla sinistä “sign up” -linkkiä.

Luo Acobot-tili ja widget

3. Acobot-tilin rekisteröinti

Rekisteröintilinkin pitäisi viedä sinut suoraan lomakkeeseen rekisteröidy Acobot-tilille. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen aloittamiseen. Kun olet kirjoittanut tietosi, sinun pitäisi nähdä vahvistussivu.

4. Acobot-tili on luotu

Täällä voit liittyä suunnitelmaan tai jatkaa 15 päivän ilmaisella kokeilulla. Aloitamme hinnoittelusta hieman myöhemmin, mutta nyt ilmainen kokeilu on mitä oppaassa käytetään.

Seuraava vaihe on luoda widget (tämä on hauska osa).

5. Acobot Luo widget

Acobotin ohjattu asennustoiminto opastaa sinua widgetisi kolme päävaihtoehtoa läpi.

Valitse Acobot-Avatar

Vaihe 1 on valita avatar. Valittavana on satoja osakekuvakkeita, tai voit lähettää omat. PNG- ja GIF-muodot ovat tukea, joten mene vapaasti liikkumaan ja valitse avatar, joka parhaiten edustaa tuotemerkkiäsi.

Valitse Acobot-chat-tyylisi

Vaihe 2 on valita widget-tyyli. Reunussäteen vaihtoehtoja on pääosin kolme – moderni (kokonaiset pyöreät kulmat), kupliva (pyöristetyt kulmat) ja suorakulmio. Valitse tyyli, joka sopii verkkosivustosi ulkoasuun.

Valitse Acobot-chatin väri

Vaihe 3 on valita widgetillesi väri. Käytä vain värivaihtoehtoa löytääksesi täydellinen heksaarvoarvo.

5. Acobot-sovellusliittymän avain

Kun widget on valmis menemään, voit luoda API-avaimen. Aseta käyttämäsi alusta (tapauksessamme WordPress) ja kopioi sovellusliittymä sivun “Tarjoa avain” -kohtaan..

Tallenna Acobot-sovellusliittymän asetukset

Liitä nyt API-avain takaisin WordPress-hallintapaneeliin. Tallenna sitten muutokset. Voila! Chatbot on valmis antamaan apua.

Acobot AI Chatbot: Live Chat

Muutamassa minuutissa Acobot tarkistaa sivustosi ja pystyy auttamaan vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin!

Acobot-tilin asetukset

Chatbot-live-tilassa ja online-tilassa Acobot voi alkaa auttaa käyttäjiä sivustossasi. Mutta Acobotilla on enemmänkin online-tililläsi. Jos palaat takaisin Acobot.ai ja kirjaudu tiliisi täällä, mitä löydät.

Pääkortti

Acobot AI Chatbot: Main Dashboard

Tärkeimmän hallintapaneelin avulla pääset nopeasti näkemään, mitä Acobot on juuri tehnyt sinulle. Tämä on loistava resurssi nähdäksesi viimeisimmät istunnot, uudet liidit tai tulokset, tarkista, että Acobot on indeksoinut kaikki sivusi ja tarkistaaksesi, onko chatbot käynnissä ja käynnissä.

vuorovaikutus

Acobot AI Chatbot: Chat-istunnot

Siirryttäessä Vuorovaikutus-välilehteen löydät seuraavia raportteja ja lokit:

Sessions: Tarkastele kaikkia keskustelulokkeja, katso tämän viikon istuntovuorovaikutuskaavio ja lataa CSV kaikille chat-istunnoille. Lokitiedot-vaihtoehdon avulla voit myös lisätä enintään 5 sähköpostiosoitetta, joista ilmoitetaan uusista istunnoista.

johdolla: Tämän sivun avulla voit tarkastella sieppaamiasi sähköpostiosoitteita (tai puhelinnumeroita, jos otat tämän vaihtoehdon käyttöön). Täältä voit myös ottaa käyttöön ja mukauttaa sähköpostisi automaattisen seurannan ja määrittää uudelleen kuitin vastaanottajat.

muunnokset: Tarkastele päivittäisiä tuloksia.

Verkkosivusto

Seuraava on Verkkosivusto-välilehti, jossa on tärkeitä vaihtoehtoja:

Sivut ja aiheet: Katso mitä Acobot on oppinut. Tämä on tärkeää varmistaa, että Acobot indeksoi tarvittavat sivut tarjotaksesi parhaan mahdollisen tuen sivustosi kävijöille.

verkkotunnukset: Lisää kaikki aiheeseen liittyvät verkkotunnuksesi. Acobot indeksoi kotisivusi perusteella – joten varmista, että lisäät tärkeät linkit valikkoosi. Voit myös lisätä useita verkkotunnuksia. Joten jos sinulla on verkkosivustosi.com, tuote.sivustossivustosi.com ja help.yourwebsite.com, joihin haluat Acobotin pääsevän, lisää ne kaikki tilillesi..

Acobot AI Chatbot: Poissulkemiset

syrjäytymistä: Tämä on melkein miltä kuulostaa – lisää poissulkemisia estääksesi acobotia indeksoimasta tai suosittelemasta näitä sivuja.

Acobot AI Chatbot: Mukautettuja usein kysyttyjä kysymyksiä

FAQ2: Lisää mukautettuja usein kysyttyjä kysymyksiä Acobotista. Kirjoita yleinen kysymys ja kirjoita sitten tarkka vastaus, jonka haluat Acobotin antamaan.

Vekotin

Tästä hallintapaneelin välilehdestä voit säätää ja säätää Acobot-widgettiä. Tässä on suurin osa käytettävissä olevista vaihtoehdoista:

 • Muuta hahmo, Tyyli ja Väri valitsit alun perin
 • näkyvyys piilottaa widget tietyillä sivuilla
 • Vaihtaa kytkeä Acobot päälle / pois päältä tai luomaan aikataulun
 • Lisää takaisin alkuun nappi verkkosivuillasi (jos WordPress-teemasi ei vielä sisällä tätä)
 • Pääset API-avaimeesi osoitteesta Asennus

Pitkälle kehittynyt

Viimeisenä ovat Lisäasetukset. Täällä voit päivittää suunnitelmasi tai lisätä uusia jäseniä (muista vain, että uusien joukkueesi jäsenten on kirjauduttava ensin tilille, jotta voit lisätä heidät ryhmään).

Hinnoittelutiedot

Acobot Plan -hinnoittelu

Acobot alkaa hinnasta 29 dollaria kuukaudessa pienelle suunnitelmalle. Tämä sisältää chatbotin kyvyn oppia 50 sivua ja tarjota rajatonta vuorovaikutusta jopa 500 käyttäjän kanssa kuukaudessa. Tämä sopii erinomaisesti useimmille yrityksille, pienille verkkokaupoille tai yksinkertaisille asiakastukisivustoille. Sieltä voit päivittää keskisuureksi tai suureksi suunnitelmaksi tarpeen mukaan.

merkintä: On Acobot-ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit jättää tilisi 15 päivän kokeilujakson päätyttyä. Vapaa suunnitelma on aivan kuten pieni suunnitelma, mutta jos chatbotti pyytää käyttäjää jättämään sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, tiedot peitetään kojelautaan. Sinun on päivitettävä maksulliseen suunnitelmaan näiden erittäin tärkeiden ominaisuuksien avaamiseksi.

Vaikka ilmaisia ​​chat-laajennuksia on paljon, ne eivät tarjoa samaa ihmisen kaltaista kokemusta kuin Acobotilla. Ja jos rypyt numeroita, jopa suuri suunnitelma on paljon halvempaa kuin uuden henkilön lisääminen tukitiimiisi. Tämä tekee Acobotista asiakas- ja budjettiystävällisen vaihtoehdon.

Viimeiset ajatukset WordPressin Acobot Chatbotista

Acobot AI -pikaviestin kääntäminen tarjoaa ainutlaatuisen ja edullisen tavan tarjota 24/7 -apua sivustosi kävijöille. Mutta onko se sen arvoista? Tässä on henkilökohtaiset lopulliset ajatukseni siitä, mitä ajattelin laajennuksesta.

Hyvä: Acobot on nopea ja edullinen tukijärjestelmä. Sinulla voi olla hyödyllinen AI-ohjattu chatbot sivustollasi alle puolessa tunnissa. Näen, että siitä on erittäin paljon hyötyä kasvaville yrityksille, joilla ei ole budjettia täydelle tukihenkilöstöryhmälle, ja se on hieno lisä verkkosivustoille, jotka saavat paljon ohjausta tarvitsevia kävijöitä (kuten LMS-sivustot). Verkkoanalyysien ja raporttien avulla Acobotin suorituskyvyn seuraaminen on myös helppoa, joten näet, toimiiko chatbotisi oikein.

Paha: Tällä hetkellä Acobot on saatavana vain englanniksi. Joten kirjoittaessasi tätä arviota (2018), jos verkkosivustosi on jollain muulla kielellä, se ei ole yhteensopiva. Ainoa toinen valitus on, että ”vapaa suunnitelma” on niin rajallinen, että se ei todellakaan ole arvokasta. Se kerää sähköpostiosoitteita (hienoja), mutta et voi nähdä niitä (ei niin hienoja). Kun mahtava 15 päivän kokeilu päättyy, joudut melko paljon päättämään heti, oletko valmis investoimaan yritykseesi.

Mutta kun kyse on siitä, suosittelisin henkilökohtaisesti Acobotia? Kyllä (niin kauan kuin verkkosivustosi on englanniksi).

Onko sinulla muita kysymyksiä Acobot AI Chatbotista, joita ei ole käsitelty tässä artikkelissa? Vai oletko kokeillut laajennusta itse ja haluatko jakaa ajatuksesi? Jätä kommentti alle – haluaisin kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map