Youzer Review: Feature-Rich BuddyPress Add-on til WordPress

Youzer Review: Feature-Rich BuddyPress Add-on til WordPress

Hvis dit WordPress-websted har et community-aspekt eller har flere brugere, introducerer denne Youzer-anmeldelse dig et nyttigt plugin, der kan hjælpe med at forbedre dit websted.


Bygget til at forbedre BuddyPress- og bbPress-plugins såvel som den centrale WordPress-funktionalitet, Youzer er et kraftfuldt sæt værktøjer, der tilføjer skabeloner og andre funktioner til dit websted. Denne anmeldelse dækker de bedste funktioner i Youzer i flere detaljer. Højdepunkter fra dette plugin inkluderer masser af kommunikations- og netværksværktøjer, medlemskab og katalogfunktionalitet og masser af skabeloner og tilpasningsmuligheder.

Få Youzer til WordPress Vis alle demoer og funktioner

Så hvis du gerne vil vide mere om, hvorfor vi synes, at Youzer er et af de bedste tilgængelige BuddyPress-plugins, og hvad dette plugin kan gøre for dit sociale websted, så læs videre til vores fulde Youzer-anmeldelse.

Hvad er Youzer?

Brugerprofilside

Youzer er et kommercielt WordPress-plugin, der er bygget til at forbedre BuddyPress-plugin. Derfor, hvis du opretter et socialt websted ved hjælp af BuddyPress, eller du allerede kører et, er Youzer rettet i din retning.

Når BuddyPress er aktiv på dit websted, kan du derefter installere Youzer og begynde at tilføje udvalget af skabeloner til dit websted. Disse skabeloner dækker brugerindlognings- og registreringssider, brugerprofilsiderne og de sociale vægge og globale nyhedsfeedsområder for blot at nævne nogle få. Som denne Youzer-gennemgang vil demonstrere, kan alle disse skabeloner og de andre funktioner i dette plugin stærkt tilpasses gennem det visuelle interface på kontrolpanelet.

Dette afsnit af Youzer-gennemgangen vil nu udforske de bedste og mest nyttige funktioner i dette plugin for at hjælpe dig med at beslutte, om dette er det rigtige værktøj til opgradering af dit BuddyPress WordPress community-websted.

Youzer Integrationsindstillinger

Youzer arbejder med WordPress og opdaterer brugerprofilfunktionerne på denne udgivelsesplatform, Youzer integrerer også med nogle andre plugins og tjenester. Primært er Youzer blevet bygget til at forbedre og opgradere funktionaliteten af ​​BuddyPress og bbPress plugins. Integrationsindstillingerne stopper dog ikke der. For eksempel kan du bruge Youzer-pluginet til at integrere dit websted med MailChimp-e-mail-marketingtjenesten og udvide din liste på samme tid som at give et funktionsrige interaktive miljø for dit publikum.

Youzer sociale funktioner

Et andet af højdepunkterne i Youzer er dets sociale funktioner. Ved at integrere Youzer-pluginet med BuddyPress, kan du bruge dette plugin til at tilføje nogle virkelig nyttige funktioner til dit samfund eller dit sociale netværkswebsted. Nogle eksempler inkluderer den meget funktionelle sociale væg og funktionen til at lette venskaber og forbindelser mellem brugerne på dit WordPress-websted. Mens BuddyPress leverer noget af denne funktionalitet ude af boksen, gør Youzer dette aspekt af dit websted endnu bedre.

Youzer gennemgå funktionen Social Wall

Du kan også aktivere andre centrale sociale og samfundsmæssige funktioner med Youzer, herunder grupper, beskeder, omtaler og underretninger. Alt dette hjælper med at forbedre dit WordPress-websted og gøre det til et mere socialt sted – noget, der er vigtigt, hvis du vil have, at dit samfund skal blomstre.

Youzer-medlemsfunktioner

Youzer har også masser af skabeloner til de sider, som dine besøgende muligvis kan se, hvis du kører et medlemssted eller lignende type projekt. Ud over det professionelle udseende af disse skabeloner finder du også, at de indeholder nogle nyttige funktioner, såsom captcha-felter og muligheden for at begrænse loginforsøg for at hjælpe med at holde dit websted sikkert og sikkert.

Når du opretter disse login- og registreringsskabeloner til dit WordPress-websted, giver Youzer dig masser af muligheder. For eksempel kan du nemt vælge at aktivere sociale logins. Derfor kan dine besøgende tilmelde sig ved hjælp af Facebook, Twitter eller en konto fra andre understøttede netværk.

Du har også muligheden for at bruge popups og konfigurere Ajax-indlæsningseffekter til at tilpasse, hvordan dine besøgende kan få adgang til login- og registreringsformerne på dit websted. Youzer gør det også nemt at vælge, hvilke felter der er inkluderet i alle former, du bruger, hvilket hjælper dig med at indsamle alle de oplysninger, du har brug for fra dine brugere.

Youzer-katalogfunktioner

BuddyPress medlemsregistreringsskabelon

Uanset om du vil tilføje et medlemsmappe til dit WordPress-websted, eller du vil forbedre katalogområderne på dit BuddyPress- eller bbPress-drevne websted, har Youzer nogle nyttige funktioner på dette område. I plugin-pakken finder du ikke kun skabeloner til visning af medlemmerne, men også en gruppekatalog og en global nyhedsfeed.

Youzer-profilfunktioner

Brugerprofilsideindhold

Uanset om du bruger BuddyPress, bbPress eller WordPress på egen hånd, kan Youzer virkelig hjælpe dig med at forbedre brugerprofilerne på dit websted. Blandt funktionerne til forbedring af dette aspekt af dit websted finder du et udvalg af forskellige skabeloner, flere widgets til visning af brugerprofiler og muligheden for at føje tilpassede faner til dine profiler.

Nem tilpasningsmuligheder

Da folk bruger BuddyPress på mange forskellige måder, er det vigtigt, at du kan tilpasse alle tilføjelser, du installerer. Heldigvis skuffer Youzer ikke i denne henseende. Efter at have aktiveret Youzer på dit BuddyPress-aktiverede WordPress-websted kan du få adgang til plugin-kontrolpanelet for at tilpasse, hvordan det hele fungerer.

Youzer Admin Panel

Kontrolpanelet

Tilpasningsmuligheder, der er dækket af kontrolpanelet, inkluderer de farver, der bruges af plugin, layoutindstillingerne og andre muligheder for visningsejendom. Du kan også vælge layoutformater for de skabeloner, der leveres af plugin, inklusive udseendet på forfatterbokse.

Kontrolpanel

Brugerprofilfunktioner

Ud over de generelle indstillinger giver Youzer dig også en god mængde kontrol over brugerprofilfunktionerne i plugin. På grund af dette kan du nemt definere, hvordan brugerprofilerne skal aktiveres og vises på dit WordPress-websted. Nogle eksempler på indstillinger og indstillinger inkluderer muligheden for at gøre brugerprofiler private, så brugerne kan slette deres egne konti og indstille standardprofil og dække fotos.

Layoutindstillinger

Layouts og widgets

Da Youzer er et meget tilpasseligt WordPress-plugin og BuddyPress-tilføjelse, er det let at vælge fra udvalget af layoutindstillinger for at kontrollere, hvordan dine profiler og andre elementer på dit websted skal se ud. Hvis du planlægger at bruge nogen af ​​Youzer-widgets på dit websted, kan de også tilpasses via plugin-kontrolpanelet. Heldigvis kan alle de forskellige widgets tilpasses uafhængigt af hinanden for at sikre, at dit websted fungerer og ser ud som du ønsker det.

Indstillinger for social login

Medlemskabsindstillinger

Hvis du vil give dine besøgende mulighed for at tilmelde dig dit websted selv, giver medlemsindstillingerne dig mulighed for at konfigurere, hvordan dette aspekt af dit websted fungerer. Nogle af disse funktioner, som du kan bruge til, inkluderer det valgfrie sociale login, muligheden for at aktivere felterne til anti-spam captcha-formularer og loginforsøgets begrænsende værktøjer, der kan hjælpe med at holde dit websted sikkert.

Aktivering af tilføjelser

Endelig, når du konfigurerer Youzer i dit WordPress Dashboard, har du muligheden for at aktivere et lille udvalg af premium-tilføjelser. Disse valgfri værktøjer kan tilføje endnu flere funktioner til dit websted, herunder sociale delingsværktøjer, muligheden for at oprette ubegrænsede brugerdefinerede medlemmetyper og tilbyde flere BuddyPress-aktivitetsreaktioner til dine brugere. Du kan også finde hurtige links til plugin-dokumentationen på Youzer-kontrolpanelet.

Detaljer om prisfastsættelse af Youzer

Som nævnt er Youzer et premium WordPress-plugin, der kan købes fra CodeCanyon-markedet. Den aktuelle pris på Youzer er $ 49. Dette inkluderer adgang til levetid til plugin-opdateringer og seks måneders support fra plugin-skabere. Du kan udvide denne supportperiode til 12 måneder til en pris af $ 16,50.

I betragtning af den store mængde nyttige funktioner i Youzer-plugin er dette en rimelig pris at betale.

Youzer anmeldelse Konklusion

Youzer-profil widgets

Selvom der er mange gode tilføjelser til BuddyPress og bbPress, er der ikke mange, hvis nogen, der er mere magtfulde og fyldt med funktioner end Youzer.

Hvis du hurtigt vil tilføje et stort udvalg af skabeloner af høj kvalitet til dit BuddyPress-communitywebsted, er Youzer svært at slå. Upload blot plugin-filen til dit WordPress-websted og vælg derefter hvilke funktioner, der skal aktiveres, før du konfigurerer, hvordan de fungerer på dit websted.

Hvis du vil oprette et samfundsfokuseret websted med WordPress, er et plugin som Youzer vigtigt.

Få Youzer til WordPress Vis alle demoer og funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map