WPForms-gennemgang: Den bedste Premium Kontaktformular-plugin?

WPForms-gennemgang: Den bedste Premium Kontaktformular-plugin

Hvert websted skal tilbyde en måde, hvorpå besøgende kan komme i kontakt. En kontaktformular har en tendens til at være den bedste løsning – de er hurtige, intuitive at bruge, og du får til at holde besøgende på dit websted.


Som en sådan integreret del af succesrige websteder er det ikke overraskende at lære, at der er en overflod af kontaktformular-plugins af høj kvalitet til rådighed for WordPress-brugere. I marts 2016 tiltrådte en anden konkurrent arenaen: WPForms.

WPForms

Når det kommer til et plugins stamtavle, er det få, der kan konkurrere. WPForms blev grundlagt af det højtprofilerede samarbejde mellem Syed Balkhi og Jared Atchison – Syed er bedst kendt som mastermind bag WPBeginner, OptinMonster og MonsterInsights.

Med masser af konkurrence i kontaktformerne plads – optager både det gratis (Kontaktformular 7) og premium (Gravity Forms) ende af spektret – har vi virkelig brug for endnu et plugin til kontaktformularer?

Nå, WPForms lover at være alt, hvad en kontaktformular plugin skulle gerne være: magtfuld og sindssygtig brugbar. Men lever WPForms op til forventningerne, eller er dens udviklere løfter bredt af mærket? I dag gennemgik vi pro-versionen af ​​WPForms for at finde ud af.

Prisfastsættelse

Før vi begynder, lad os dog tale penge. WPForms tilbyder fire prisplaner:

 • Grundlæggende ($ 39 / år) – Bare det centrale plugin. Kan bruges på et enkelt websted.
 • Plus ($ 99 / år) – Core plugin plus en samling autoresponder-tilføjelser. Gælder på tre steder.
 • Pro ($ 199 / år) – Core plugin og det fulde udvalg af tilføjelser, herunder integration af betalingsgateways og betinget logik. Brug det på op til 20 websteder.
 • Elite ($ 299) – Ubegrænset levetidslicens til core plugin og det komplette sæt add-ons.

I denne gennemgang tester vi kernepluginets funktioner isoleret, så du kan se, hvad Grundlæggende licens er i stand til. Vi får også et separat kig på, hvad WPForms kan gøre med de installerede tilføjelser.

Brug af WPForms

Lad os starte denne gennemgang med at demonstrere, hvor let det er at opbygge en grundlæggende form ved hjælp af bare kerneplugin. Efter at have købt din licens, er det første trin at downloade core plugin fra WPForms websted – filen er navngivet wpforms.zip.

Installer plugin ved at navigere til plugins > Tilføj ny > Upload plugin og derefter gennemse og vælge wpforms.zip fil. Klik Installer nu > Aktivér plugin.

WPForms installation

For at bruge din skinnende nye plugin skal du gøre vej til WPForms > Tilføj ny. Dette åbner det skræddersyede WPForms-interface.

WPForms-interface

Hvis du kender din vej rundt i WordPress-betjeningspanelet, kan dette oprindeligt give dig en vis bekymring. Du behøver dog ikke bekymre dig, da WPForms UI er ren og super ligetil at bruge.

WPForms-skabeloner

Plugin leveres med en samling af seks skabeloner, som du kan arbejde med.

 • Enkel kontaktformular
 • Anmod om et tilbudsskema
 • Forslagsformular
 • Nyhedsbrev tilmeldingsformular – til Plus brugere og derover.
 • Fakturerings- / ordreformular – for Pro brugere og derover.
 • Donationsform – til Pro brugere og derover.

Disse skabeloner er en nyttig funktion, da de giver dig en forudbygget form at arbejde med, hvilket kan vise sig at være en reel tidsbesparende. Hvis du f.eks. Bare har brug for en grundlæggende kontaktformular, kan du klikke på Enkel kontaktform mulighed.

WPForms enkel kontaktformular

Dette leveres kun med de væsentlige felter: navn, e-mail og meddelelse. Hvis dette er alt, hvad du har brug for, er din formular klar til at integreres med det samme – dette tog i alt 15 sekunder.

Der er selvfølgelig også Blank form mulighed, som giver dig mulighed for at opbygge en form fra bunden. Med henblik på denne gennemgang tester vi pluginens fulde udvalg af funktioner, der starter med træk-og-slip-form-builder-funktionaliteten. Til dette har vi brug for et tomt lærred, så klik Blank form.

WPForms-felter

WPForms understøtter 22 felter med varierende kompleksitet og opdeles i tre kategorier: standardfelter, fancy felter og betalingsfelter – nogle af disse felter skal dog integreres med premium-tilføjelser.

WPForms Blank Form

For at give dig en idé om, hvad core plugin kan gøre, her er nogle af de vigtigste felter:

 • Enkeltlinjetekst – et grundlæggende tekstfelt til korte svar.
 • Afsnitstekst – giver ekstra plads til at skrive den fulde besked.
 • dropdown – vælg en mulighed fra en rulleliste.
 • afkrydsningsfelter – vælg flere indstillinger.
 • Flere valg – kontroller valg fra radiobokse.
 • Adgangskode – Vælg et kodeord.
 • Fil upload – indsend en fil via din kontaktformular.
 • Sideskift – forvandler en-sides kontaktform til en formular med flere sider.

Du kan tilføje så mange felter, som du vil bruge plugins træk-og-slip-funktion. Du kan også bruge dette til at ombestille felterne.

Hvert felt har et omfattende sæt indstillinger – disse indstillinger er specifikke for det felt, du redigerer. Klik bare på felttittlen for at få vist indstillingspanelet, der vises til venstre på skærmen.

WPForms-indstillinger

Indstillingspanelet er delt i to. Standardindstillingerne giver dig mulighed for at specificere etiketten for hvert felt (over teksten), en beskrivelse (der forklarer hvad feltet betyder og vises under teksten), og også om en besøgende skal udfylde feltet.

Længere nede i indstillingsafsnittet kan du klikke for at åbne Avancerede indstillinger. Disse giver dig mulighed for at konfigurere feltets størrelse og eventuelle standardværdier / pladsholder-tekst. Dette afsnit giver dig også mulighed for at arbejde nogle CSS-magier for at tilpasse designet til din form.

Formindstillinger

Inden din formular kan bruges, er der flere yderligere indstillinger, du kan konfigurere – dette gøres ved at navigere til Indstillinger panel.

WPForms-formindstillinger

Indstillingerne er opdelt i tre sektioner med faner, og alle er ekstremt intuitive at bruge.

 • Generel – angiv din formular et navn og beskrivelse, vælg din indsendelsestekst-tekst og aktiver anti-spam-honeypot for at reducere spam-indsendelser.
 • underretninger – angiv hvilken e-mail-adresse indsendelserne sendes til.
 • Bekræftelse – skriv en kort bekræftelsesmeddelelse, eller omdiriger besøgende til en dedikeret URL efter en vellykket indsendelse.

Når du er færdig, skal du ikke glemme at klikke på Gemme knappen øverst til højre på skærmen. Din form er nu god at gå!

Indlejring af formularen

WPForms gør det utroligt nemt at føje din form til enhver post, side eller tilpasset posttype. Der er tre muligheder.

WPForms Embed Form

Den første er at klikke på Indlejre -knappen øverst i WPForms-brugergrænsefladen. Dette bringer en lightbox op, der indeholder en WPForms-kortkode. Kopier dette, og indsæt det derefter i WordPress-visuelle editor på det relevante indlæg / side.

WPForms teksteditor

Hvis du glemmer at kopiere kortkoden, er det ikke et problem – den anden mulighed giver dig mulighed for at integrere din form direkte fra WordPress teksteditor. Alt hvad du skal gøre er at klikke på Tilføj formular knappen direkte ved siden af Tilføj medier.

Dette bringer også en lille lysboks op, hvorfra du kan vælge den relevante formular – du kan også vælge, om du vil vise formtitel og beskrivelse. Når du er glad, skal du klikke på Tilføj formular, og plugin tilføjer den relevante kortkode til dit indhold.

WPForms-widget

Den sidste mulighed er at bruge den dedikerede WPForms-widget – Udseende > Widgets. Træk blot en WPForms-widget ind i det relevante widget-område, så kan du vælge den formular, du vil vise, fra en rulleliste.

WPForms-tilføjelser

For at få adgang til WPForms ‘fulde funktioner, skal du opgradere din licens. Dette låser op tilføjelser, der udvider kerneplugins funktionalitet – de tilføjelser, der er låst, afhænger af din licenstype.

Dette konverterer WPForms fra et brugervenligt kontaktformular-plugin til et helt andet dyr – du kan oprette formularer til mange smarte og innovative formål.

Indtil videre kan WPForms prale af en samling af syv tilføjelser. Disse er opdelt i fire kategorier:

 • Tilføjelser til automatisk responder (AWeber, MailChimp og GetResponse) – voks din e-mail-liste ved at oprette stilfulde opt-in-formularer.
 • Tillæg til kassen (PayPal Standard og Stripe) – opbygge fuldt funktionsdygtige checkformularer.
 • Betinget tilføjelse til logik – vis / skjul felter baseret på brugerens tidligere svar.
 • Tilføjelse af brugerregistrering – opbyg brugerdefinerede registreringsformularer til dit WordPress-websted.

Du kan downloade zip-filer for hver tilføjelse fra downloadsafsnittet på din WPForms-konto. Det er imidlertid kedeligt at uploade dem én efter én; Heldigvis er der en lettere måde at installere dem på.

WPForms licensnøgle

Først skal vi aktivere vores licens, så WPForms ved, hvilke tilføjelser der er tilgængelige for os. For at gøre dette, gå til WPForms > Indstillinger, indsæt din licensnøgle i det tomme felt, og tryk derefter på Gemme.

WPForms installerer tilføjelser

Nu kan du navigere til WPForms > Addons. Du kan se de tilgængelige tilføjelser til dig, og du kan installere de ønskede ved at klikke på Installer Addon knapper. Et par sekunder senere kan du aktivere tilføjelserne, og så er du fri til at bruge dem.

Tilføjelser til automatisk responder

At udvikle en e-mail-liste har længe været betragtet som den hellige gral ved internetmarketing. Som sådan har de fleste succesrige webmastere installeret en plug-in-opt-in form – se nogle af de bedste her.

WPForms kan dog opbygge sine helt egne opt-in-formularer, hvilket sparer dig for omkostningerne ved et dedikeret plugin. Der er tre tilføjelser, der giver dig mulighed for at integrere tre af de mest populære e-mail-marketingtjenester – Aweber, MailChimp og GetResponse. Der er også en specialskabelon, der kan bruges til at udvide din e-mail-liste – for at maksimere konverteringer består den kun af væsentlige felter: navn og e-mail-adresse.

WPForms Autoresponder Integration

Du kan integrere din formular med dine autoresponder-tjenester ved at navigere til Marketing fane. Vælg den ønskede service, og klik derefter på Tilføj ny forbindelse mulighed. Du skal tilføje din services API / godkendelseskode, og så er du god til at gå.

WPForms widgetformular

Opt-in-formularerne ser relativt enkle ud, men konverteres godt i widgetområder.

Checkout tilføjelser

Dette er mine foretrukne tilføjelser, så du kan tjene penge på dit websted ved at omdanne dine formularer til e-handel checkouts. Der er to betalingsgateway-tilføjelser – Stripe og PayPal Standard.

WPForms-faktureringsformular

WPForms tilbyder en dedikeret ordreformularskabelon. Der er også fire avancerede betalingsfelter:

 • Enkelt produkt – knytte en monetær værdi til et felt, som besøgende kan vælge.
 • Flere genstande – tilføj en række forskellige elementer til et felt, og angiv derefter værdien for hvert.
 • Total – opsummerer værdien af ​​den besøgende’s valg.
 • Kreditkort – lader besøgende indtaste deres kortoplysninger for at foretage betaling.

WPForms Payment Gateways

Betalingsportalerne konfigureres ved at navigere til Betalinger fane. Du kan synkronisere din formular med din valgte betalingsgateway ved at indtaste din PayPal e-mail-adresse eller Stripe API-kode.

Betinget tilføjelse til logik

Den betingede logiske tilføjelse er en anden yderst nyttig udvidelse. Det giver dig mulighed for at skræddersy dine formularer baseret på den besøgende’s valg for at undgå overflødige felter.

For eksempel og efterfølgende fra checkout-tilføjelserne kan du muligvis tilbyde besøgende et udvalg af enten PayPal- eller kreditkortkasse. Hvis en besøgende vælger “PayPal”, er der åbenlyst ikke nødvendigt at bede om kreditkortoplysninger.

WPForms betingelseslogik

Med den betingede logiske tilføjelse installeret får hvert felt et ekstra panel i indstillingsafsnittet – betingede. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet for at aktivere betinget logik, vises feltet kun hvis visse betingelser er opfyldt. For eksempel kan du vælge at vise / skjule et felt, hvis en besøgende giver et bestemt svar på et af de foregående felter.

Dommen

Generelt er WPForms et fremragende plugin, der helt sikkert lever op til udviklerens løfter om et plugin, der er let at bruge med et kraftfuldt funktionssæt.

I den nederste ende af prisspektret er kernepluginet perfekt forædlet for dem, der ønsker at tilføje enkle formularer til deres websted. Den skræddersyede interface er meget intuitiv og er et trin op på mange af dens rivaler. Der er et antal skabeloner tilgængelige plus et godt udvalg af grundlæggende og avancerede felter, så du kan få en formular konfigureret og arbejde på få minutter.

Flere avancerede funktioner er tilgængelige med premium-licenser, og det er disse show-stealere for mig. Disse premium-tilføjelser integreres problemfrit i dine formularer og tilføjer kraftfulde og innovative funktioner, der giver dig mulighed for at oprette skræddersyede formularer til specialiserede krav – herunder registrerings-, opt-in- og check-formularer.

WPForms er uden tvivl en af ​​de bedste tilgængelige kontaktformular-plugins og kommer stærkt anbefalet. Download Lite-versionen gratis hvis du vil teste nogle af dens funktioner for dig selv, før du åbner din tegnebog!

Hvad synes du om WPForms? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map