WP RSS Aggregator Review: Opret brugerdefinerede RSS-feeds til autoblogging

WP RSS Aggregator Review: Opret brugerdefinerede RSS-feeds til autoblogging

Hvis du leder efter et væld af oplysninger om et emne, er det ikke kedeligt at besøge hundredvis af websteder for at finde det? Ville det ikke være meget lettere, hvis du får adgang til det hele ét sted? Det er præcis, hvad RSS-nyhedsaggregeringswebsteder gør – de samler og viser artikler (titler + uddrag) relateret til ethvert emne på et sted til læsernes bekvemmelighed. De gør dette ved at abonnere på feeds fra forskellige blogs, importere indholdet af disse blogs og derefter vise dem på en attraktiv og bekvem måde på deres eget aggregatorwebsted. Selvfølgelig er indlægene knyttet tilbage til den originale kilde, hvor læsere kan få adgang til det fulde indhold. I dette indlæg får vi mere at vide om et plugin, der hjælper dig med at opbygge et sådant websted uden problemer – WP RSS-aggregator.


WordPress-arkivet har et antal plugins til import og gemning af feeds til dit websted. Og WP RSS Aggregator er blandt de bedste i partiet.

WP RSS Aggregator Plugin

Til at begynde med giver det dig mulighed for at opbygge enhver form for liste, du ønsker – fra fast ejendomslister og aktiekurser, til sportsbegivenheder og Instagram-indlæg. Det giver dig mulighed for at importere feeds fra flere kilder og vise dem på dit websted. Du kan granse dit websted med kvalitetsindhold importeret fra forskellige kilder og gøre dem sorterbare. Og når du først har defineret indstillingerne, sker resten næsten på auto-pilot. Hvad mere er, du kan tilpasse display ved hjælp af kortkoder og gøre det attraktivt med miniaturebilleder og uddrag.

Det gratis WP RSS Aggregator-plugin hjælper dig med at tilføje feeds på dit websted på ingen tid overhovedet. For eksempel var jeg i stand til hurtigt at tilføje WPExplorer’s RSS-feed (hej, det er os!) På mit websted overhovedet.

Feed Display Frontend

På samme måde kan jeg tilføje flere feeds af forskellige WordPress-blogs og gøre min hjemmeside til stedet for alt WordPress (ligesom WPNewsDesk). Okay, det kan være en forenkling af tingene, men du får driften?

Core plugin er gratis at downloade og leveres med en flok af fem premium add-ons og to bundter, der forbedrer ydeevne og display.

Nu hvor vi ved lidt om plugin-funktionerne, lad os gå videre til en tutorial, der dækker dets anvendelse og derefter se, hvordan premium-tilføjelsesprogrammer kan hjælpe os med at forbedre feeds.

Opsætning og konfiguration af WP RSS Aggregator

Installation og aktivering af core plugin og alle dets tilføjelser var en glat affære.

Efter aktivering skal du navigere til plugins og kig efter den nye mulighed “WP RSS Aggregator”, til venstre på dit WordPress-dashboard. Her er et skærmbillede af menupunkterne, der vises åbne, når du klikker på dette …

Menupunkter

…. og en hurtig opskrivning om, hvad disse menupunkter betyder:

 • Feedkilder: En liste over alle de feedkilder, du tilføjer, vises her
 • Tilføj ny: Det er herfra, at du kan tilføje nye feeds
 • Feedartikler: Alle de foderelementer, du importerer via dine feeds, vises her
 • Blacklist: Du kan springe over at importere en hvilken som helst feed-post ved at angive den her
 • Import Eksport: Denne funktion hjælper dig med at importere flere feeds på én gang samt eksportere feeds
 • Indstillinger: Her kan du konfigurere et antal indstillinger for plugin
 • Fejlfinding: Dette hjælper med at opdatere eller slette feedselementer
 • Flere funktioner: Der findes et antal premium-tilføjelser, og du kan finde ud af om dem her, samt købe og installere dem
 • Hjælp og support: Giver dig adgang til dokumentation, ofte stillede spørgsmål samt premium support

Nu hvor du har en oversigt, lad os fortsætte med at konfigurere plugin.

1. Generelle indstillinger for WP RSS Aggregator

Arbejder du fra siden Generelle indstillinger, vil du være i stand til at kontrollere indstillingerne for at optimere import og visning af dine feeds i overensstemmelse med dine webstedspræferencer. Du vil være i stand til at specificere den maksimale alder for de feed-poster, der importeres, samt det maksimale antal varer pr. Feed.

Generelle plugin-indstillinger

Du kan også kontrollere mange ting her – importhyppigheden (hvor som helst mellem hvert 15. minut til en gang hver dag), rækkefølgen af ​​import af foderelementer eller indstille en brugerdefineret feed-URL (som du kan lære mere om her) samt titel.

2. Føj feeds til WordPress

Ved at klikke RSS-aggreger> Tilføj nyt, du ankommer til skærmen nedenfor. Her skal du tilføje webadresserne til de blogs, hvis indhold du vil importere til din WordPress. I dette indlæg bruger jeg WPExplorer’s feed som kilde.

I de fleste tilfælde fungerer webstedets webadresse, men for de bedste resultater anbefaler plugin-forfatterne, at du bruger URL’en til RSS-feedet. Hvis du ikke er sikker på, om du finder en feedkilde, skal du se til denne dokumentation.

Tilføjelse af nyt feed

Her er, hvad indstillingerne på denne skærm hjælper dig med at gøre:

 • Du kan kontrollere, om feed-URL’en fungerer fint ved at klikke på ‘Valider foder‘ mulighed
 • Yderligere kan du begrænse antallet af varer fra det importerede feed, der skal gemmes, og de ældre elementer vil automatisk blive slettet. Hvis du markerer “Link til indhegning‘Mulighed, du kan få adgang til links til billeder, lyd, video, vedhæftede filer og flashindhold
 • Det ‘Kun unikke titler‘Mulighed er nyttigt for at undgå duplikation, når der er flere permalinks til den samme artikel, eller når permalinks ændres
 • Du kan også aktivere at linke feedkilden til RSS-feeds kildeside
 • Når du når dette punkt, skal du skifte opmærksomhed mod panelerne til højre. I feedbehandlingsboksen kan du sætte et feed på pause, slette gamle feedelementer og indstille opdateringsinterval

For at teste om foderet fungerer fint skal du trykke på Offentliggøre knap. Foderet preview-boksen viser dig de nyeste poster med artikeltitlen, URL, publikationsdato og kilde. På mindre end et minut blev mine foderelementer trukket, og de vises automatisk i Eksempelboks såvel som i Feed items menu som vist nedenfor.

Feedartikler

Og når du klikker på Feedkilder side, ser du en liste over alle de feeds, du har tilføjet til dit websted.

Feedkilder

3. Import og eksport

For at tilføje variation til dit indhold skal du helt sikkert importere indlæg ved hjælp af flere feeds. Ellers tilbyder du ikke rigtig nogen værdi.

Importfunktionen i WP RSS Aggregator er nyttig til sourcing af indhold fra mange forskellige kilder. For eksempel, hvis du er et nyhedswebsted, kan du måske vise en kurateret liste fra f.eks. 50+ nyhedskilder. Denne funktion hjælper dig med at importere dem alle på én gang.

Import af bulkfoder

Du skal indtaste navnet og webadresserne på dine feeds og adskille dem med et komma på hver linje. For eksempel, Feed navn, http://www.myfeed.com

Desuden kan du ved hjælp af standard WordPress Import og eksport funktionalitet importere og eksportere feedkilder. Besøg for at eksportere dine feedkilder Værktøjer> Eksport, tjek radioknappen imod Feedkilder og klik derefter på Download eksportfil knap. WordPress opretter derefter en XML-fil, der indeholder alle feedkilder. Besøg også for at importere feedkilder Værktøjer> Import.

Du kan også eksportere alle Indstillinger brugt af WP RSS Aggregator. På det andet WordPress-sted kan du importere filen og trykke på knappen Importindstillinger, og WordPress vil gøre resten for dig.

Importer og eksporter indstillinger

4. Sortliste

Det kan ske, at du vil springe over nogle elementer, mens du importerer feeds. I sådanne tilfælde skal du bare indtaste titlen på artiklen, og den vil blive udeladt, mens du henter artikler. Enhver feed-post, du viser her, ses bort fra, mens du importerer nye varer fra dine feed-kilder.

5. Visning af feeds på en side, post eller widget

Det er ikke nok at tilføje feedkilder og konfigurere import af feed-poster til dit websted. Du skal også konfigurere, hvordan de vises på din WordPress. Valgmulighederne under Generelle skærmindstillinger kontrollere, hvordan foderelementerne vises på dit sted.

Generelle skærmindstillinger

Her kan du indstille den maksimale titellængde og linke den til det originale indlæg, vise forfatternavnet for hvert feed-element og angive, at links åbnes i en ny fane. Der er en mulighed for at linke til videoelementer eller integrere videoen på din side, begrænse antallet af elementer, der skal vises og vælge “Ældre indlæg ”/“ Nyere indlæg”Pagination.

Det Kildedisplay indstillinger giver dig mulighed for at vise feedkildenavnet for hvert feedelement samt linke kildekildenavnet til det originale sted.

Indstillinger for kildevisning

Når det gælder visning af datoer, er standarddatoen udgivelsesdato for indlægget i GMT. Du kan også vælge datoformat og tid siden da feedproduktet blev offentliggjort.

Hvad sker der, hvis du ikke kan lide standardvisningstil? Plugin giver dig mulighed for at bruge din egen tilpassede CSS til at style displayet. For at kunne gøre dette skal du markere afkrydsningsfeltet for at deaktivere alle typografier, der bruges i dette plugin.

styles

For at vise feedelementer i et indlæg leverer WP RSS Aggregator kortkoder. Du kan få adgang til denne shortcode ved at klikke på RSS-ikonet i Visual Visual Editor for posten.

Tilføj kortkode

Føj den genererede kortkode til dit indlæg, og det vil automatisk vise alle feedindholdene i et indlæg. Hvis du bruger kortkoden wp-rss-aggregator uden at tilføje noget til det, vises alle feedelementer. Sådan vises WPExplorer’s feed i et indlæg på mit websted.

Feed Display Frontend

Alle dine feed-poster vises i indlægget på en organiseret måde og er knyttet til kilden. Du kan også vise et specifikt feed ved hjælp af kildeattributten i kortkoden. Antallet af genstande kan også begrænses.

6. Debugging

Denne funktion giver dig mulighed for at opdatere alle feeds med et enkelt klik. Den kontrollerer alle feedkilder for eventuelle nye feed-poster og ændrer ikke eksisterende feed-poster.

Denne side hjælper dig også med at løse eventuelle problemer, du støder på med plugin. Du skal dog huske, at opdatering er en ressourceintensiv aktivitet, især hvis du importerer via flere feeds.

Fejlfinding

Du kan også slette alle importerede feedprodukter og importere dem igen ved at klikke på en knap.

Tilføjelser til WP RSS Aggregator

Som jeg sagde tidligere, skønt organiseret godt, vises visningen af ​​feed-poster i dit indlæg ganske grundlæggende. Tilføjelser hjælper dig med at gøre mange flere ting med plugin som f.eks

 • Vis importerede varer som indlæg
 • Tving det fulde feed til at importere direkte til dit eget sted
 • Filtrer feedelementer ved hjælp af nøgleord
 • Tilføj kategorier til feedkilder
 • Forbedre feedvisning ved at tilføje miniaturebilleder og uddrag

Fem tilgængelige premium-tilføjelser. Og hvis du ikke er sikker på, hvilke tilføjelser du har brug for, kan du bruge dette værktøj at finde ud af.

Se WP RSS Aggregator-tilføjelser

Her er et snapshot af premium-tilføjelserne:

WP RSS Premium-tilføjelser

Lad os se hurtigt på, hvordan hver af de fem tilføjelser kan forbedre plugin-funktionerne.

1. Feed to Post

Hvis du er en ivrig auto-blogger, eller du gerne vil tilføje mere værdi til dit websted med relateret indhold, er tilføjelsen Feed to Post bestemt for dig. Det giver dig mulighed for at importere RSS-feedelementer som WordPress-indlæg eller enhver anden tilpasset posttype, herunder medier, navigationsmenuelement, oEmbed Response og TablePress-tabeller. Det opretter blogindlæg automatisk fra feedelementer.

Add-on Feed til posten generel indstilling

Der er mange indstillinger, der hjælper med at kontrollere indholdet, der vises i de importerede poster.

 • Indlægsstatus: udkast, offentliggjort, planlagt, papirkurven, privat eller verserende (eller enhver anden status, der bruges på dit websted)
 • Kategorier og forfattere
 • Postformat til tildeling af det importerede feed: standard, chat, link, citat, billeder, video, lyd (eller andre brugerdefinerede formater, der bruges)
 • Postdato: original postdato eller importeret dato
 • Link tilbage til det originale indlæg i begyndelsen af ​​indholdets indhold
 • En premium service til konvertering af dit RSS-feed til RSS-feed i fuld tekst

Desuden giver denne tilføjelse dig mulighed for at konfigurere, hvordan du håndterer billeder, der findes i feeds, forkorter URL’er og aktiverer kommentarer. Du kan også indstille forfatteren til de importerede poster til at være en hvilken som helst eksisterende forfatter, eller endda automatisk oprette forfattere i dit system baseret på relevante data i feedet – hvis angivet.

2. RSS-feeds i fuld tekst

Tilføjelsen til fuldtekst RSS-feeds forbedrer autoblogging-kapaciteten i den foregående tilføjelse. Ved at oprette forbindelse til en premium fuldteksttjeneste kan du importere det fulde postindhold for et ubegrænset antal feed-poster pr. Feedkilde, selv når selve feedet ikke leverer det. Hvis du ønsker det, kan du også vælge at bruge dit eget fulde-tekst RSS-importsystem.

Når du har valgt Premium Full Text Service fra en rullemenu på indstillingssiden, skal du navigere til Feed kilde, find RSS-feedkilden, og klik på Redigere. Rul derefter ned og markér afkrydsningsfeltet Tving fuldt indhold. Afslut med at opdatere feedet. Dine eksisterende feedelementer påvirkes ikke – du bliver nødt til at slette disse indlæg fra den bestemte feedkilde og derefter klikke på Hent indlæg (Vær bare forsigtig, fordi gamle indlæg, der ikke længere er i RSS-feed, ikke kan importeres igen). Din webside vil nu vise det komplette originale indhold sammen med et link tilbage til det originale indlæg.

Add-on fuldtekst RSS-indstilling

Plugins standard gratis service er begrænset til 5 feed-poster pr. Feedkilde. Dette betyder, at når du bruger indstillingen “Tving fuldt indhold” med indstillingen “Gratis service” valgt i Generelle indstillinger, vil du kun være i stand til at importere de seneste 5 indlæg fra hver feedkilde, uanset hvor mange feedelementer der findes i selve feedet. Ikke kun det, resultaterne cachelagres også i 20 minutter.

Hvis du har brug for ubegrænset feed-elementer og ingen cache, skal du købe tilføjelsen Full Text RSS Feeds sammen med Feed to Post.

3. Nøgleordsfiltrering

Hvis du specificerer de nøgleord, sætninger eller tags, som en artikel skal indeholde, sikrer søgeordsfiltrering, at kun relevant indhold importeres via feeds.

Filtrering af tilføjelsessøgeord

I mangel af nøgleord og / eller tags importeres en artikel ikke. På denne måde kan du springe over artikler, der ikke er vigtige for dit websted.

4. Uddrag & miniaturebilleder

Miniaturer på enhver liste giver altid et mere attraktivt display. Denne tilføjelse tager et billede inde fra feedelementet og viser det sammen med et uddrag mod foderelementerne. Titlen, datoen og kilden for hvert feed-element vises også, når du bruger WP RSS Aggregator-kortkoden (i modsætning til indstillingerne Feed to Post eller Full Text, som tager stylingen af ​​dit tema).

Miniatyrindstillinger for tilføjelse

Hvad sker der, hvis der ikke er noget billede i den importerede vare? Du kan godt vælge et hvilket som helst billede, der skal vises som et standard miniaturebillede.

5. Kategorier

Kategoriserer dine feedkilder og giver dig mulighed for at vise feedelementer fra en bestemt kategori på dit websted ved hjælp af kortkodeparametrene.

Tillægskategorier

Denne tilføjelse hjælper dig med at tildele feedkilder til kategorier og kan være virkelig nyttig, hvis du har et antal feeds på dit websted.

Priser for tilføjelser til WP RSS-aggregator

Alle betalinger er årlige for fortsat at modtage opdateringer og support. Mens du kan købe tilføjelsespunkterne individuelt, sparer du nogle penge ved at købe dem som bundter. Som nævnt tidligere er to bundter tilgængelige:

1. Simple feeds bundle der inkluderer tre tilføjelser: Uddrag & miniaturebilleder, kategorier og søgeordsfiltrering. Disse tilføjelser tjener til at filtrere dit feed, opdele det i kategorier og vise feedelementer sammen med uddrag og miniaturer ved hjælp af kortkoden.

Det giver mening at købe de tre tilføjelser i et bundt, da det resulterer i betydelige besparelser. Individuelt afsætter du $ 30 (enkelt websted), $ 60 (op til fem websteder) og $ 180 (op til tyve websteder) for hver tilføjelse. Men som et bundt betaler du kun $ 70 for et enkelt websted, $ 140 for op til fem websteder og $ 280 for op til tyve websteder.

Som du kan se, er der en besparelse på $ 20, $ 40 og $ 260, der skal foretages.

2. Den avancerede feeds bundle inkluderer tre tilføjelser: Feed til post, RSS-feeds i fuld tekst og filtrering af nøgleord. Disse tre tilføjelser er det, du har brug for, hvis dit websted er afhængig af autoblogging for indhold, med søgeordsfiltrering giver dig mulighed for at filtrere det indhold, der importeres.

Igen kan det at købe dem som et bundt være en bedre mulighed. Individuelt bærer de to autoblogging-tilføjelser en prisskilt på $ 80 (enkelt websted), $ 160 (op til fem websteder) og $ 300 (op til tyve websteder) hver. Søgeordsfiltrering er ved $ 30 for et enkelt websted, $ 60 for op til fem websteder og $ 180 for op til tyve websteder. På samme tid kan du købe bundtet til $ 150 for et enkelt websted, $ 300 for op til fem websteder og $ 600 for op til tyve websteder.

Også her sparer du penge – henholdsvis $ 40, $ 80 og $ 180.

Se WP RSS Aggregator Bundles

WP RSS Aggregator Fordele og ulemper

Fordele – Du finder ud af, at der er mange ting, der går med plugin:

 • Let at installere og konfigurere, fungerer derefter på autopilot
 • Gør styring af RSS-feeds nemt på WordPress-websteder
 • Du vil være i stand til at sætte importen på pause og genstarte dem via feedkilder
 • Det er muligt at planlægge foderimporten for individuelle kilder
 • Det fungerer perfekt med Lightbox, og kan endda håndtere videoer fra YouTube, DailyMotion og Vimeo
 • En tilføjelse – Feed to Post – giver en indstilling af Canonical Link. Dette giver dig mulighed for nemt at specificere det kanoniske link for importerede poster, som vil pege tilbage til den originale ressource. Dette hjælper med at informere søgemaskinerne om, hvad den originale kilde til indholdet er, og derved overvinde problemet med “duplikatindhold”
 • Plugin opdateres konstant med kontroller for opdateringer hver 12. time helt ned til et par minutter – det er op til dig!

Ulemper – Jeg ville ikke ringe til disse ‘ulemper’, mere som serverproblemer, der skal løses:

 • Importering af tusinder af varer fra hundreder af foderkilder er ressourcekrævende og kan påvirke webstedets ydeevne. Du kan løse dette problem i et vist omfang ved at bruge plugin-indstillingerne til at planlægge import af feeds eller sætte dem på pause og genstarte dem.
 • Det kan være nødvendigt at justere WordPress-hukommelsesressourcen for at håndtere den samtidige import via flere feedkilder.

Afslutter

Dette nære møde med WP RSS Aggregator har muligvis overbevist dig om, at det er en alt-i-en-løsning til indholdssamling og autoblogging-websteder.

Core plugin gør et stort stykke arbejde med at importere via flere feeds og vise feed-elementer på en grundlæggende måde, næsten fuldstændigt på autopilot. Nogle brugere kan tage lidt tid på at blive fortrolige med kortkoder. Men når du først har forstået dem, er de temmelig nemme at arbejde med.

For et komplet indholdssamlingssite er det imidlertid tilføjelserne, der giver dig mulighed for at opleve det fulde omfang af fordelene ved autoblogging. Fra konvertering af et feed-element til et indlæg, kategorisering og filtrering af feeds, tilføjelse af uddrag og miniaturer til feed-display – tilføjelserne transformerer indholdssamling og visning til en jævn proces. Selv i modsat fald giver add-ons dig mulighed for at tilbyde bedre værdi for læserne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector