WP Produktanmeldelse WordPress Plugin

Leder du efter at tjene lidt på kontanter gennem Android-produktanmeldelser og tilknyttede links? Måske sprænger din urbane havebrug op, og det er tid til at vise de bedste produkter, du har brugt til at fremstille din egen afgrøde i byen. Uanset om du har planer om at tjene penge på dine anmeldelser eller ej, tilbyder WordPress en dejlig roundup af produktanmeldelses plugins, som du kan inkludere stjernebedømmelser, køb knapper, brugeranmeldelser og mere.


En af de øverste muligheder er WP Product Review-plugin, så jeg har sammensat en WP Product Review-plugin-gennemgang (det er en mundfuld) for at vise, hvordan du hurtigt kan vise dine anmeldelser på WordPress-plugins, bleer, baseball-flagermus, havearbejde-værktøjer, bøger eller hvad du helst synes om.

WP-produktanmeldelses plugin

Der er to versioner af plugin – gratis og betalt – så jeg vil skitsere fordelene ved hver mulighed og vise dig nøjagtigt, hvordan du implementerer visse funktioner til visning af dine produktanmeldelser.

WP Product Review Lite WP Product Review PRO

Lad os nu se på de gratis og premium-versioner af plugin, og hvilke funktioner du finder i hver!

WP Product Review Plugin – Gratis version

Start med at aktivere WP-produktanmeldelses plugin på dit WordPress-dashboard. Virksomheden har også yderligere oplysninger og et .zip-download-link til download. Når den er aktiveret, skal du navigere til fanen Produktanmeldelse i venstre side af dit WordPress-dashboard:

Produktanmeldelses fane

Siden med indstillinger for WP-produktgennemgang

Når du klikker på Produktanmeldelse knappen bringer dig til hovedmenuen Indstillinger side, hvor du kan ændre flere standardindstillinger. Det Generelle indstillinger er ret enkle, så du kan ændre, hvis du vil, at produktanmeldelsen skal vises efter eller før dit indhold. Du kan også placere din anmeldelse manuelt om nødvendigt.

Der er også et område til at aktivere kommentarer til dine anmeldelser og en ganske unik mulighed for at indregne dine brugeranmeldelser med den samlede bedømmelse af dit produkt. For eksempel, hvis nogen vurderer den computer, du lige har gennemgået, ændrer den den samlede bedømmelse af din anmeldelse.

Generelle indstillinger 1

Indholdsbredden er designet til at begrænse bredden på dit gennemgangsmodul. Hvis anmeldelsen er lidt anmassende på dit websted, kan du ændre dette.

Generelle indstillinger 2

Fanen Bedømmelsesfarver er simpelthen at specificere, hvilke farver nuancer du vil afsløre, når du har klassificeret et produkt. Standardfarverne er temmelig standard, så du behøver sandsynligvis ikke at ændre dette. Som du kan se nedenfor, får lavere karakterer røde og orange farver, mens højere klassificering har grønne og blå farver.

Bedømmelsesfarver

Tekstfarvekonfigurationer er også inkluderet i Indstillinger område, hvilket er en dejlig funktion, fordi du kan få teksten til at matche brandfarverne på dit websted.

Typografi 1

Plugin giver dig også mulighed for at ændre Cons and Pros-teksten for at differentiere dine anmeldelser lidt fra andre sider. Rediger bredden og farven på gennemgangsgrænsen, så den passer til dit websteds størrelse og branding.

Typografi 2

En anden indstilling giver muligheder for at ændre, hvordan Buy-knapperne ser ud. Dette giver dig mulighed for at teste, hvilke farver og tekster der fungerer for at skubbe mere tilknyttet salg gennem dit websted.

Køb knap 1

Når standardindstillingerne er ændret, kan du komme i gang med at skrive og oprette dine produktanmeldelser!

Indsættelse af en produktanmeldelse i et indlæg

WP Product Review-plugin gør det hurtigt og nemt at integrere dine anmeldelser i indlæg, da konfigurationsmodulet sidder lige under hvert indlæg, du opretter. Rul under posteditoren for at finde Ekstraindstillinger for produktanmeldelse areal. Angiv, at indlægget faktisk er et gennemgangspost. Dette afslører alle de muligheder, du har brug for for at konfigurere gennemgangen.

Er dette en anmeldelse

Start med dine produktoplysninger, udfyld navn, upload et billede og inkluder et tilknyttet link, hvis du har et. De inkluderer ikke en valutaindstilling, men du kan blot indtaste den ønskede valuta i feltet Produktpris.

Produktindstillingsindstillingsområdet er en smule ubeskrivelig, men det er dybest set det sted, hvor du skriver i hvilke områder du planlægger at bedømme produktet på, og hvilken placering du vil give dem.

Udfyld blot områderne, og vælg en rangering eller karakter for hver enkelt. Husk, at karaktererne ikke bestemmer rækkefølgen, men er afhængige af den rækkefølge, du stanser dem i. Du modtager kun fem rangeringskategorier med den gratis version.

Produktindstillinger Indstillinger

Dernæst åbnes fordele og ulemper for produktet for at vise folk, hvorfor de skal eller ikke skal klikke på knappen Køb. I den gratis version får du 5 fordele og ulemper hver, hvilket efter min mening er rimeligt.

Fordele og ulemper

Når du er færdig med din anmeldelse og medtager det indhold, du ønsker, i indlægget, kan du forhåndsvise eller offentliggøre WordPress-indlægget for at se din anmeldelse på frontend. Gennemgangsskærmen er ret slankt og viser pris og navn med store bogstaver. Det minimalistiske design er en forfriskende anmeldelse af anmeldelser, der vides at komme ud af kontrol.

Du vil bemærke, at når du tilføjer flere karakterer til systemet tilføjer det en hel del hvid plads under fordele og ulemper, hvilket ikke er så godt til præsentationen.

Produktanmeldelse Front End

Hvis du inkluderer et link til produktet, vises knappen Køb nu i bunden, og brugere kan endda klikke på produktbilledet for at navigere til købssiden.

Køb nu-knap

WP-produktanmeldelse – Pro-version

Du kan opgradere til Pro-versionen inde i plugin eller få WP Product Review PRO direkte fra ThemeIsle og installere på dit WordPress-sted. Priserne er ganske rimelige, og hvis du administrerer flere websteder, skal du kun betale op til $ 49,95 for en ubegrænset licens. Spørgsmålet er nu: Tilbyder Pro-versionen nok funktioner til investeringen?

Hvis du vil købe Pro-versionen, skal du finde knappen inde i dit WordPress-dashboard lige over indstillingsområdet i WP Product Review-pluginet.

Køb Pro-version

Det er dejligt, at de tilbyder tre licenstyper, en til det enkelte websted, et andet til 2-5 websteder og en endelig mulighed for ubegrænsede websteder. Naturligvis, hvis du kun har et websted, skal du gå med den første mulighed, men hvis du har nogen planer for at udvide, eller hvis du opretter websteder til klienter, er den ubegrænsede websideindstilling din bedste værdi.

Så hvad får du, når du betaler for Pro-versionen?

 • Op til 10 felter til fordele og ulemper
 • Op til 10 klassificeringsmuligheder
 • Automatisk brug af det viste billede, hvis du ikke uploader et produktbillede
 • Skift bedømmelsesikonet
 • Brug en kort kode til at placere anmeldelsen hvor du vil i et indlæg eller en side
 • Indlæse indstillinger for klassificering fra tidligere indlæg

Så er Pro-versionen det værd? Svaret er ja, hvis du kører et websted, der regelmæssigt afslutter anmeldelser, og du vil begynde at præsentere ren udseende og tjene penge på dem med tilknyttede links.

For at starte med er forlæsseren forbløffende, så hvis du konstant gennemgår computere, kan du altid indlæse de klassificeringsindstillinger, du brugte i fortiden. Dette opretholder konsistensen og reducerer arbejdstiden.

preloader

De ekstra felter med klassificering og fordele / ulemper fungerer fint for at give yderligere oplysninger til dine læsere, så du kan differentiere fra andre sider.

Op til 10 felter

Det automatiske fremhævede billedgreb sparer dig måske lidt tid, men det er ikke så godt. Funktionen til ændring af klassificeringsikonet er imidlertid ideel til at ændre, hvad ikoner vises for forskellige produkter. I stedet for standardstrålerne, der vises, kan du f.eks. Bruge dollartegn, hjerter, stjerner, videospilkontrollere og mere.

Bedømmelsesikon

Genvejskoderne giver dig også en smule mere fleksibilitet i, hvordan du ønsker, at produktanmeldelsen skal vises i stedet for bare at holde sig til standard.

Konklusion

WP-produktgennemgang gør næsten alt hvad du har brug for det at gøre, med tilpassede klassificeringsikoner, WordPress-postintegration og en minimalistisk præsentation for at hjælpe dine læsere med at forstå, om de skal købe et produkt eller ej. Jeg nyder især det faktum, at du kan teste den gratis version og derefter betale en rimelig pris for de ekstra funktioner.

WP Product Review Lite WP Product Review PRO

Lad os vide det i kommentarfeltet, hvis du har spørgsmål eller feedback angående WP-produktplugin. Har du prøvet dette plugin før?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map