WP Pro Advertising Review: Annonceopbygning, salg og integration

WP Pro Advertising Review: Annonceopbygning, salg og integration i en pakke

Håndtering af reklamer på din blog er ofte ret trættende. Du skal tilmelde dig annoncenetværk, håbe, at dit WordPress-tema tilbyder områder med annonceplacering og potentielt arbejde med en vis kode for at sikre, at annoncerne vises på de rigtige steder. Desuden skal du arbejde på annoncestørrelser og se, at indholdet, der kommer frem i disse annoncer, faktisk er relevant for dit websted.


Der er mange få plugins til annonthåndtering til rådighed for at fremskynde processen. En af dem kaldes WP Pro Advertising, og den lover støtte til alle større annoncenetværk, e-handelsintegrationer og kraftfulde tilpasningsværktøjer. I denne WP Pro Advertising-gennemgang tjekker vi, om plugin har det, der skal til for at gøre din annonceringsplan effektiv..

WP Pro Advertising System-pluginet sælges via CodeCanyon-markedet. Det er i øjeblikket pris til $ 29, og det giver dig seks måneders kundesupport. Du kan også betale $ 9,38 for at udvide denne support til hele 12 måneder.

Info & DownloadSe demoen

Annonceplugin er udviklet af et team kaldet Tunafish, der giver et fremragende hjemmeside for at du kan lære om virksomhedens produkter og se dokumentation til din egen personlige brug. Webstedet har også flere eksempler på WP Pro Advertising-plugin, der er i brug, så du er i stand til at få en fornemmelse af, hvordan andre drager fordel af funktionerne.

Generelt set er webstedet en god start. Plugin-udviklere har slet ikke altid fulde supportmoduler eller websteder. Lad os dykke ned i funktionerne for at se, hvad der vil være nyttigt for de fleste bloggere og virksomhedsejere.

WP Pro Advertising Review: De bedste funktioner

Viser flere annoncer med forskellige effekter

Fleksibilitet med dine annoncer er temmelig vigtigt, så det er dejligt at se, at WP Pro Advertising inkluderer flere indbyggede muligheder for at vise dine annoncer i forskellige formater.

For eksempel inkluderer plugin et annoncenetværk til at have flere annoncebannere i din sidebar på én gang. En af mine favoritter er muligheden for at vise en fem sekunders annonce og derefter falme ud til en ny. Det ligner, hvordan digitale reklametavler udnytter den lille plads, men stadig viser flere annoncer.

Et andet interessant annonceformat involverer at dække hele din websidebakgrund med en annonce. Jeg har set dette gjort på webstedet Rotten Tomatoes, hvor en stor filmplakat dækker meget af hovedbaggrunden og sidebjælkerne.

Endelig hjælper WP Pro Advertising-plugin med at integrere dine annoncer i indlæg og sider. Så hvis du gerne vil dele dit indhold lidt op og placere dine annoncer i et område, der får flere øjne, er det fuldstændigt muligt.

En Visual Banner Ad Creator

Som websteejer skal du sommetider lave dine annoncer i din bannerannonce. Andre gange modtager du designs fra de virksomheder, der foretager betalingerne. Andre gange opretter du blot forbindelse til et annoncenetværk, hvor alt annonceindhold leveres til dig.

Hvis du er i en situation, hvor du bliver nødt til at designe annoncen, er det bedst at have en træk-og-slip-bygherre som den, der er inkluderet her.

Registrering af annonceblokering

Annonceblokkere er alt det vrede lige nu, men dette sætter onlinehandlere og bloggere i en klæbrig situation. Du ønsker tydeligvis ikke at gøre dine annoncer så modbydelige, at dine besøgende er irriterede, men på samme tid skal du tjene penge.

Heldigvis dækker WP Pro Advertising dig på begge fronter. Først og fremmest hjælper plugin med at designe ikke-påtrængende, rene reklamer. Derefter registrerer det, når brugere bruger et annonceblokeringsværktøj. På denne måde kan du enten blokere indhold, når nogen har en annonceblokerer eller endda kontakte dem for at anmode om, at de slukker for det.

En integration med MailChimp

Når du bruger et e-mail-nyhedsbrev, er det svært at finde ud af måder at tjene penge på det. Som standard har e-mail-marketingværktøjer som MailChimp ikke enkle måder at inkludere reklamer på.

Dog tilbyder WP Pro Advertising funktioner til hurtigt at indsætte dine webstedsannoncer i dine e-mails. Det fungerer, fordi hver annoncezone, du opretter, har sit eget RSS-feed. Når du importerer feedet til MailChimp, vises de samme annoncer i dine nyhedsbreve.

Et rent betjeningspanel til sporing af statistikker og styring af dine annoncer

Da administration af flere annoncer har en tendens til at blive kompliceret, prøver WP Pro Advertising-pluginet at rydde op i denne rod og give et rent layout til at forstå din annoncestatistik, og hvilke af dine kampagner, der kører lige nu.

På det primære plugin-dashboard får du et hurtigt blik på din statistik med klik, visninger og CTR. Du kan også se dine seneste bannere, der kører på webstedet, sammen med bannerkøb.

Alle indstillinger og funktioner er samlet i et område på WordPress-dashboard. Fanen Annoncering vises for at afsløre indstillinger som Bannere, Annoncører, Kampagner, Banner Creator, Statistik og køb.

Support til alle større annoncenetværk

I dag er det ikke så almindeligt at gå ud og sælge din annonceplads individuelt. Årsagen til dette er de største annoncenetværk som Google AdSense, Adsterra og Infolinks.

Annoncenetværkene fungerer ved at vise dynamiske annoncer, så der er ingen grund til, at du jager annoncører op. Det meste af tiden sporer disse netværk brugeraktivitet med cookies, og de tager højde for, hvilken type indhold du har på dit eget websted.

På denne måde er de viste annoncer faktisk relevante for dit websted og brugeren.

Så alt, hvad du skal gøre for din ende, er at tilmelde dig et af annoncenetværkene og tilslutte det til WP Pro Advertising plugin. Det kræves, at du vælger, hvor annoncerne skal vises. Derefter udføres alt arbejde for dig af annoncenetværket.

Annoncesalg afsluttet via dit websted

Dette er en af ​​de funktioner, der virkelig er spændende for mig. Selvom annoncenetværk er så populære, har du muligvis nogle specifikke annoncører, der kan lide at gå direkte til dig. Mange steder reserverer også annonceområder med højere værdi til direkte salg, da de normalt kan få flere penge på denne måde.

Gennem WP Pro Advertising kan du specificere, hvor mange annoncepladser der skal sælges, og derefter samle betalingen via dit websted. Det vil vise besøgende, at annoncen er til salg og lede dem gennem processen med at betale for tilføjelsen.

Som jeg nævnte, er det ikke nøjagtigt en funktion, som alle vil bruge, men nogle vil finde det uerstatteligt.

Hvem skal overveje WP Pro Advertising Plugin?

Jeg kan godt lide WP Pro Advertising plugin til bloggere og virksomheder, der planlægger at køre flere annoncer på et websted. Kun at vise en eller to bannerannoncer på dit websted berettiger ikke et så stærkt styringsværktøj, men plugin tjener dig godt, hvis du har snesevis af annoncer.

Derudover skiller WP Pro Advertising-plugin sig ud i tilpasningsafdelingen. Du kan tilføje effekter, så en annonce falmer ud med en anden, der falder ind.

Du har også fordelen ved at sælge annoncer via plugin, mens du også inkluderer annoncerne på dine nyhedsbreve. Hvis en af ​​disse funktioner lyder interessant for dig, betaler $ 29 omkostningerne hurtigt for sig selv. Derudover får du fordelen ved solid kundesupport.

Hent WP Pro Advertising System

Hvis du har spørgsmål om WP Pro Advertising, eller hvis du vil skrive din egen anmeldelse af plugin, skal du give os en note i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map