WP Optin Wheel Review: Sådan øges dine opt-in-priser øjeblikkeligt

WP Optin Wheel Review: Sådan øges dine opt-in-priser øjeblikkeligt

Da traditionelle popups og sådanne metoder ikke længere er effektive, er det tid til en frisk tilgang: hils til WP Optin Wheel, et strålende plugin, der sætter G i gamified opt-ins, der giver dig en ny måde at udvide din mailingliste.


Overalt på internettet siger bigwigs, at de rigtige penge er på din e-mail-liste, og vi er 100% enige. E-mail-marketing er en af ​​de bedste måder at drive trafik og øge salget.

Med en gennemsnitlig ROI på 122% er e-mail-marketing fire gange mere effektiv end andre former for markedsføring, herunder direkte mail, betalt søgning og sociale medier. Derudover er e-mail-marketing let og giver dig et tæt greb om dit mål.

Men længe før du overvejer at sende den e-mail-eksplosion, har du brug for folk til at tilmelde dig. Og til det har du brug for en formidabel opt-in-løsning. Mine damer og herrer, møde den smukke WP Optin Wheel plugin.

I stedet for at kaste popups i dit ansigt (jeg ved, at du hader dem også), indeholder plugin et formuehjul til at vinde sjove præmier. Besøgende skal selvfølgelig indtaste deres e-mail-adresse først for at spille ��

Jeg havde mulighed for at prøvekøre WP Optin Wheel Pro plugin, og her er mine uvildige fund. Hvis du er uenig i mine fund eller har et spørgsmål, skal du ikke tøve med at få din stemme hørt i kommentarerne.

Lad os veje ankeret og sejle med den præambel.

Hvad er WP Optin Wheel?

wp optin hjul gamified wordpress opt-in plugin

Det giver mening at starte med nogle baggrundsoplysninger. Hvad er dette dyr, vi kalder WP Optin Wheel, hvor kommer det fra, og hvad gør det nøjagtigt?

I den mest grundlæggende forstand af ting er WP Optin Wheel et gamified WordPress opt-in plugin, der gør det sjovt for besøgende at tilmelde dig dit nyhedsbrev.

Håndlavet af de seje fyre på Studio Wombat, kommer WP Optin Wheel med et smukt formuehjul. Og som med ethvert formuehjul har det præmier såsom en gratis e-bog, produkt, WooCommerce-kuponer, rabatter og så videre.

For at dreje hjulet skal besøgende blot give sin e-mail-adresse og alle andre grundlæggende oplysninger, du ønsker (som deres navn). Bedste praksis er dog at bede om mindst mulig information, og i de fleste tilfælde behøver du kun deres e-mail-adresse.

Takket være muligheden for at integrere plugin med forskellige e-mail-marketingløsninger, såsom MailChimp eller Facebook Messenger, kan du vokse din mailingliste uden at bryde en sved.

WP Optin Wheel kommer ikke i vejen for dit indhold som traditionelle popup-vinduer. Dine besøgende udløser tilmeldingsformularen ved at klikke på gaveæskeknappen som fremhævet nedenfor.

wp optin hjul gaveæsknap

Derudover kan du indstille formuehjulet til automatisk at glide ind efter en bestemt periode. Desuden kan du tilføje tilmeldingsformularen på en separat webside, for jo større jo bedre, ikke? Nedenfor er, hvordan helsides version ser ud.

wp optinhjuls fuldsidesdemo

Dertil kommer WP Optin Wheel med et væld af tilpasningsmuligheder – men jeg ville ikke drømme om at forkæle overraskelsen.

Lad os nu undersøge funktionsafdelingen og finde ud af, hvad WP Optin Wheel har at tilbyde som et opt-in plugin til WordPress og WooCommerce.

WP Optin Wheel funktioner

Jeg tror, ​​du vil være enig, når jeg siger: et WordPress-plugin er kun så godt som de funktioner, det tilbyder. Lad os hurtigt gå over de funktioner, du vil afsløre, når du aktiverer WP Optin Wheel.

Integration med flere værktøjer

wp optin-hjulintegrationer

Studio Wombat har overgået sig selv for så vidt som det integrerer WP Optin Wheel med dine yndlingsværktøjer. Du kan nemt fange e-mail-adresser, uanset om du bruger MailChimp, MailerLite, ConvertKit, GetResponse, Campaign Monitor, ActiveCampaign, Remarkety, Klaviyo eller Mailster.

Desuden kan du bruge styrken til øjeblikkelig markedsføring takket være problemfri integration med Facebook Messenger, ChatChamp og Chatfuel. Dette betyder, at du kan sende fokuserede og adfærdsbaserede marketingmeddelelser i realtid. Hvilket dejligt tidspunkt at være i live ret?

Det er ikke alt, du kan også integrere WP Optin Wheel med en kæmpe opgaveautomationstjeneste Zapier for automatisk at flytte information mellem dine webapps. Så har du den tilføjede integration med Zero BS CRM, et formidabelt WordPress-plugin, der hjælper dig med at administrere alle dine kundeemner direkte fra dit websted.

Du vil være glad for at lære, at integration af WP Optin Wheel med disse værktøjer er så simpelt som A, B, C. For de fleste af værktøjerne skal du bare kopiere-indsætte en API-nøgle, og du er færdig. Hvis du ikke bruger nogen af ​​disse værktøjer af en eller anden grund, giver plugin dig mulighed for at gemme kundeemner i din WordPress-database.

Åh, forresten, WP Optin Wheel integreres fuldt med WooCommerce og WPML.

Flere skærmindstillinger

wp optinhjul flere displayindstillinger

Visning af din WP Optin Wheel-form er tingene fra 4. klassinger, hvad med op til seks muligheder. Den mest indlysende mulighed er brugen af ​​widgets, der giver dig mulighed for at vise din popup som en boble- eller gaveæskeknap. Du kan vise widgetten til venstre, højre eller i bunden af ​​dit websted.

Hvis widgets ikke er din kop te, kan du vælge at vise dit hjul efter en bestemt periode. I dette tilfælde vises popup’en, når besøgende har været på dit websted i en foruddefineret periode, f.eks. 10 sekunder. Timeren giver dig mulighed for at vise hjulet til den mest engagerede besøgende.

For det tredje kan du optage kundeemner, da de besøgende er ved at forlade dit websted takket være funktionen exit-intention. Exit-intention-teknologi giver dig mulighed for at få nogle kundeemner, som du ellers ville have savnet, fordi godt, besøgende forsøgte at forlade. Desuden er popup-popup-popups mindre indgribende end tidsbaserede popups.

Du kan også vise dit formuehjul, når den besøgende har ramt rulle et antal gange. Og hvis du ikke kan lide popups, kan du bruge en kortkode til at få vist hjulet på en separat side-, post- eller sidefeltwidget. Som du kan se, er der masser af displayindstillinger.

Bemærk – du kan vise hjulet på hver side på dit websted eller på en bestemt side. Derudover kan du vælge, om den besøgende ser rattet ved efterfølgende besøg. Par dette sammen med onlinemeddelelser, og du har en formidabel marketingløsning, der fungerer på autopilot.

Masser af tilpasningsmuligheder

indstillinger for tilpasning af wp optin-hjul

Hvad er brugen af ​​opt-in-formularer, som du ikke kan tilpasse til at matche dit websted? Studio Wombat forstår dette godt, og det er grunden til, at WP Optin Wheel leveres med mere end 10 helt tilpassede temaer (inklusive sæsonbestemte temaer som Xmas og Halloween), 15 klar til brug baggrunde og ubegrænsede farver.

Du kan designe formuehjulet og opt-in form lige som du forestiller dig. At designe smukke hjul er et spørgsmål om peg og klik takket være den intuitive tematilpasning. Du kan indstille antallet af skiver, ændre teksten, tilføje HTML-kode, inkludere links, definere vinderchance og tilføje kuponer med et par klik.

Desuden leveres WP Optin Wheel med en kraftfuld formbygger, som det er en glæde at arbejde med. Du kan oprette opt-in-formularer, der beder så meget data, som du har brug for. Jeg mener, formularen er udstyret med flere formularfelter som e-mail, navn, telefon, adresse og URL bare for at nævne et par.

Andre seje funktioner

Vi ville være her hele dagen, hvis vi skulle gennemgå hver funktion, der er, så her er en hurtig oversigt over de andre seje funktioner, der gør WP Optin Wheel til et imponerende opt-in plugin for alle online marketingfolk.

 • WooCommerce-kuponer – WP Optin Wheel integrerer fuldt ud med WooCommerce, hvilket betyder, at du automatisk kan oprette kuponer som præmier.
 • Statistikker – WP Optin Wheel tilbyder dig statistik om, hvordan dit hjul fungerer. Det viser dig antallet af mennesker, der har set din popup, antallet af mennesker, der tilmelder dig din mailingliste samt din konverteringsfrekvens.
 • E-mail skabeloner – Nu kan du sende præmier direkte til vinderne via e-mail, som (hvis du spørger mig) giver dig en anden måde at bryde isen på og få samtalen igang. Du kan tilpasse e-mail-skabeloner i backend.
 • Anti-bedrager – WP Optin Wheel fanger spam, falske og ugyldige e-mail-adresser længe før de kommer til din mailingliste.
 • BNPR-klar
 • Evne til at log vinder eller tab på en separat logfil
 • Udvikler-venlige

Sådan installeres WP Optin Wheel

Nu hvor du ved, hvad du kan forvente, så lad os installere WP Optin Wheel og oprette et testhjul, så du kan slå jorden i gang. Del? Store.

Du kan enten installere den gratis version eller fjederen til WP Optin Wheel Pro direkte tilgængelig fra Studio Wombat. Til denne gennemgang bruger vi Pro (så vær opmærksom på, at ikke alle funktioner muligvis er tilgængelige i den gratis eller standardversion). Uanset hvad, er det nemt at installere WP Optin Wheel lige som at installere ethvert andet WordPress-plugin.

Prøv WP Optin Wheel Free    Hent WP Optin Wheel Pro

Uden yderligere, gå til Plugins> Tilføj nyt i din WordPress admin-menu som vist nedenfor.

tilføjelse af et wordpress-plugin

Som vi fremhæver på billedet herunder, kan du 1) uploade WP Optin Wheel Pro fra din computer, 2) søge i den gratis version fra WordPress-plugin-depotet, og 3) installere / aktivere plugin.

installation af wp optin hjul

Vi installerer WP Optin Wheel Pro fra vores computer, hvilket betyder, at du skal klikke på Upload plugin knappen på billedet ovenfor.

Upload derefter plugin og aktiver det, som vi specificerer i skærmbilledet nedenfor.

aktiver wp optin hjul

Når plugin er aktivt, skal du navigere til Indstillinger> WP Optin Wheel Pro i din WordPress admin-menu, som vi viser nedenfor.

wp optin hjul menupunkt i wordpress admin dashboard

Dernæst skal du aktivere den WP Optin Wheel licensnøgle, du har modtaget fra udvikleren. Bare kopi-indsæt nøglen i feltet og tryk på Aktivér licens knappen, som vi viser nedenfor.

wp optin hjul licens aktivering

Efter aktivering starter WP Optin Wheel admin-indstillingspanelet, hvor du kan se et par faner inklusive Generelle indstillinger, integration, tilføj hjul og Hjul.

wp optin hjul admin panel

På dette tidspunkt er dit WP Optin Wheel-plugin klar til brug. Nu skal vi bare skabe et formuehjul. På dette tidspunkt kan du også vælge at integrere plugin med dine yndlingsværktøjer, f.eks. MailChimp.

Sådan opretter du et hjul af formue

Klik på Tilføj hjul fane for at starte skærmen nedenfor.

Navngiv dit hjul på denne skærm for nem henvisning, og vælg derefter det værktøj, du gerne vil bruge til at fange opt-ins. Bemærk, at du først skal integrere dit valgte værktøj, men WordPress og Zapier er allerede integreret som standard. Når du er færdig, skal du ramme Næste knap.

Det Design panel hjælper dig med at tilpasse dit hjul og tilmeldingsform på måder, du ikke kan forestille dig. Her får du masser af muligheder, såsom baggrunde, temaer og farver. Se billedet herunder.

Vælg dit tema, baggrund og farver. Klik derefter på Næste knap.

Derefter har vi Form Builder, hvilket hjælper dig med at oprette en opt-in form. Det leveres med en række formfelter (afhængigt af det opt-in-værktøj, du vælger i det første trin) for at skabe den perfekte form.

Vi anbefaler at holde din opt-in form kort; et eller to felter er nok. Personligt vil jeg kun bede om e-mail-adressen. Byg din opt-in form og tryk på Næste knap.

Derefter har vi Chancer & skiver skærm, hvor du kan tilpasse dine hjulskiver i vid udstrækning. Du kan også definere chance for at tage fuld kontrol over sandsynligheden og beslutte, hvilken skive der vinder eller taber.

Rediger dine skiver til dit hjerte indhold, og klik på Næste knap.

Endelig har vi Indstillinger som vist nedenfor.

Her kan du definere mange muligheder for dit hjul. Du kan vælge din spin-knappetekst, tilføje ansvarsfraskrivelsestekst, indstille vindende / tabende tekst, vise / skjule hjulet på bestemte sider, indstille exit-intention, sikre dit lykkehjul, oprette e-mail-skabeloner og gøre din form GDPR-kompatibel blandt andre ting.

Når du er færdig, skal du ramme Gemme knap. Dit lykkehjul er nu klar, og du skal se det på dit websted, når du har opdateret det.

Hvad koster det?

WP Optin Wheel leveres i et par forskellige varianter. Der er den evigt gratis version tilgængelig på WordPress.org, der leveres med grundlæggende funktioner og er ideel til testformål.

WP Optin Wheel Pro, som vi har gennemgået, er kun tilgængelig på Studio Wombats websted. Der kan du finde en $ 39-pakke beregnet til et enkelt sted. Hvis du har tre websteder, kan du springe til $ 99-pakken. For ubegrænsede websteder tilbyder Studio Wombat en pakke, der koster $ 199 dollars. Alle premium-pakker leveres med 1 års gratis opdateringer og support.

Rigtige kundevurderinger

WP Optin Wheel er et utroligt plugin, men tag ikke vores ord for det. Her er, hvad glade brugere siger:

Så snart jeg så dette plugin, troede jeg, at det ville have et stort potentiale for det, jeg ledte efter og var af høj kvalitet, og jeg havde ret. Jeg havde brug for hjælp til at bruge det til det, jeg havde brug for, og kundesupporten var stor, der besvarede alle mine spørgsmål og hjalp mig med at finde ud af, hvordan jeg kunne bruge det til det, jeg havde brug for.

Vil bestemt anbefale dette plugin for kvalitet og service.

Tak – Garydock

Og…

WP Optin Wheel er ganske enkelt UTROLIG. Der er flere lignende plugins, men denne har det bedste sæt funktioner, en VIRKELIG let at bruge opsætning, en masse tilpasningsevner og måske mest værdifuld er næsten øjeblikkelig support fra udvikleren. Det tog os 20 min at starte at færdig med at installere og konfigurere 3 forskellige Optin Wheels, og vi havde mange spørgsmål, men udvikleren svarede bogstaveligt talt inden for få minutter, ledte os gennem indstillingerne og hjalp os med at gøre det 100% til det, vi ønskede. Funktionalitet: A +++, Funktionssæt: A +++, Responsiv support: A+++. Kunne ikke anmode om mere og super overkommelig (meget mere værd, end det koster). Højest mulig anbefaling. – Virafend

Og endnu en …

Super glad for at have fundet dette plugin! Min opt-in rate og salg er steget – ingen vil bare “indtaste en e-mail-adresse for en 10% rabatkupon” … de vil have chancen for at vinde noget! Dette plugin gør opt-in-processen til et spil, og det ser godt ud også.

Dertil kommer, at udvikleren er super responsiv og har endda implementeret et par af mine egne forslag og gjort det på få dage!

Første plugin jeg nogensinde har gennemgået – men jeg kan lide det så meget – akc123

Som du kan se, har folk masser af gode ting at sige om WP Optin Wheel.

Konklusion

WP Optin Wheel tilbyder dig en formidabel løsning for at øge dine opt-in satser. Desuden er det utroligt nemt at bruge. Du skal være i stand til på kort tid at oprette opt-in-formularer til dit eget sted! Fortunehjulet gør, at du abonnerer på dit nyhedsbrev så sjovt, at de fleste besøgende ved ikke engang, at de abonnerer, før de ser e-mailen til bekræftelse. Hvis du vil prøve WP Optin Wheel, skal du tage den gratis version eller opgradere for at få adgang til flere fantastiske funktioner.

Prøv WP Optin Wheel Free    Hent WP Optin Wheel Pro

Har du nogle forslag eller spørgsmål? Fortæl os venligst i kommentarfeltet nedenfor. Tak på forhånd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector