WP Engine Managed WordPress Hosting Review

WP Engine Hosting

God ferie fra WPExplorer og vores absolutte favorit hostingfirma WP Engine! Vi har brugt dem i de sidste 3 år, og de. Er. Fantastisk. Med superhurtige indlæsningstider, daglige sikkerhedskopier (med lette genoprettelsespunkter med 1 klik), venlig og hjælpsom support (som er to meget forskellige kvaliteter mine venner), proaktiv malware-scanning, iscenesættelseswebsted og mere alt sammen uden den besværlige opgave at styre dine egne server, da WP Engine gør det for dig (inklusive softwareopdateringer og vedligeholdelse af firewall). De tager den hårde del ud af WordPress, der selv er vært.


Betydningen af ​​god hosting og kvaliteter af en stor vært

Bestemt har du læst artikler om oprettelse af godt indhold, optimering af din SEO eller tilføjelse af et CDN til hurtigere belastningstider. Men ikke overse vigtigheden af ​​god, og især stor, vært. Her er nogle vigtige punkter til forskning, når du vælger en ny (eller din første) webhost.

Nem styring

WP-motor Dashboard

En af de vigtigste grunde til, at du overvejer administreret hosting, er sandsynligvis det faktum, at dine opgaver for at styre dit websted vil falde markant. Men det skal stadig være let for dig at tjekke dit websted for at se statistikker, foretage justeringer, oprette sikkerhedskopier og mere. WP Engine har et brugervenligt betjeningspanel med en dejlig brugergrænseflade, der gør det let at holde øje med dine websteder. Bare log ind, så finder du en liste over dine forskellige hostingplaner. Klik på pilen ved siden af ​​hver plan for at finde hurtige links til forskellige webstedsadministrationsværktøjer.

Trafik & skalerbarhed

Oversigt over WP Engine Dashboard

Du har brug for en plan og en vært, der kan håndtere dine individuelle trafikbehov. Budget-hostingplaner kan muligvis tilbyde “ubegrænsede” besøg eller sidevisninger, men i virkeligheden er de ressourcer, du har til rådighed, begrænset af antallet af andre mennesker, som du deler din server med. En måde at undgå uundgåelige afmatninger er at vælge en vært, der leverer realistiske ressourcer i henhold til din plan.

Personlige planer for WP Engine starter ved 25.000 besøg pr. Måned, hvilket er mere end nok til et standard personligt websted eller blog. Og når du vinder popularitet, kan du altid skalere op til en stor plan, der kommer med flere ressourcer. Fordi WP Engine sætter realistiske grænser, har de råd til at give dig top hardware og andre funktioner (som dem nedenfor), som deres konkurrenter muligvis ikke kan.

For at kontrollere din statistik skal du logge ind på dit hosting-dashboard og klikke på oversigten. Herfra kan du gennemgå dine besøgende, brug af båndbredde og lagringsniveau (og endda downloade en CSV til dine poster) samt tilføje / administrere SFTP-logins.

Let migration

WP Engine Site Migrations

Der er en 50/50 chance for, at du er på markedet for en ny WordPress-vært, og hvis du er sikker på, at WP Engine gør overførsler så let som muligt. De har endda deres egen gratis WP Engine Automated Migration-plugin bare til nye kunder. Mindre steder bevæger sig ret hurtigt, men større websteder (med mange indhold eller langsom gammel hosting) kan tage et stykke tid. For eksempel, da vi migrerede vores websted var det ikke øjeblikkeligt, men igen havde vi allerede tusinder af sider med indhold. Den gode nyhed er, at det var let, og vi løb ikke ind i nogen problemer (hør).

iscenesættelse

WP Engine Staging Sites

Nogle mennesker har muligvis ikke brug for et iscenesættelsesområde, men hvis du vil foretage større opdateringer eller ændringer til dit websted, er et iscenesættelsessted et enormt aktiv. Du kan bygge og oprette frit uden at bekymre dig om, at dit hovedwebsted går ned for vedligeholdelse (eller værre, at du går i stykker under din kreative proces). Desuden er det nemt at migrere til dine ændringer tilbage til dit live site med et par klik direkte fra dit WordPress-dashboard.

For at oprette et iscenesættelsessted skal du blot logge ind på din WordPress-installation, klikke på WP Engine-dashboard-menupunktet og derefter klikke på fanen Staging. Klik på den store blå knap for at kopiere dit live site til et iscenesættelsesområde, hvor du (sikkert) kan gøre hvad du vil til dit websted.

multisite

Nogle værter understøtter ikke Multisite, men WP Engine tilbyder planer, der gør det. Hvis du tror, ​​at du måske ønsker at oprette et netværk af mikrositer med lignende formål på et tidspunkt, så er WordPress multisite en funktion, du bestemt har brug for. Vi bruger multisitefunktionalitet til alle vores temademonstrationer (tjek vores samlede demoside, hvert demosite starter med den samme kerne-URL). Multisite gør det lettere at administrere lignende eller tilsluttede websteder, og WP Engine understøtter fuldt ud denne WordPress-funktion og tillader det på næsten alle deres planer (bemærk: det understøttes ikke af personlige planer, da flertallet af brugere på denne plan ikke kræver det).

SSL

WP Engine SSL

Google har lagt mere vægt på værdien af ​​SSL-certifikater i deres søgealgoritme, og hvis du har nogen form for websted, der behandler brugeroplysninger, skal du overveje at købe din egen. SSL krypterer dine læsers forbindelse til din server og beskytter deres private oplysninger. Heldigvis understøttes SSL allerede fuldt af WP Engine, og du kan købe din via dit My WP Engine-instrumentbræt (det er en opgradering, men det er bestemt værd at beskytte dig selv og kunder). Plus, hvis du rammer en snublestein, har de en masse nyttige SSL-tutorials i vidensbasen (det kunne virkelig ikke være lettere).

Backups

WP Engine Backups

Uanset hvor omhyggelig du er med din WordPress-installation, kan du ende i en situation, hvor du har brug for en fuld gendannelse. Men en god vært vil have sikkerhedskopier og restaureringspunkter klar, og kun et klik væk! WP Engine tager daglige sikkerhedskopier af din database til dig, men du har også muligheden for at oprette dit eget genoprettelsespunkt, når du vil lige fra dit WordPress-dashboard. Vi gør dette ofte inden noget tema for plugin-opdateringer, bare for at være sikker. Og selvom vi bruger VaultPress, det er dejligt at have det ekstra lag af sikkerhed.

Caching

WP Engine Dynamic Caching

WP Engine har Evercache-proprietær cache. Og det er indbygget. Hvad betyder det for dig? Skalerbarhed og hastighed uden installation eller plugins kræves. Dit websted cacheer alt fra det øjeblik, det blev hostet på WP Engine. Selvom der virkelig er store cache-plugins derude, kan de være en rigtig smerte for at konfigurere, så de fungerer effektivt med din server og forvirrende for den gennemsnitlige bruger. WP Engine gør det let.

WP-motorcachen

Du kan aktivere indstillinger for objektcache samt rydde din sidecache fra dit hostingsdashboard. Og hvis du nogensinde har brug for at rydde din cache undervejs (måske har du lige opdateret en gammel side eller post), skal du bare logge ind på din WordPress-installation, klikke på WP Engine-betjeningspanelets menupunkt og klikke på den store blå knap for at “Rens alle cacher .” Igen – det er så let.

CDN

WP Engine CDN

Du vil have et hurtigt websted, ikke? Nå, hvis du bruger en masse billeder, er en CDN en enorm hjælp til at fremskynde dit websted. Og WP Engine har en fantastisk CDN, der er inkluderet i deres Professional & Business-planer, som kan føjes til personlige planer for $ 19.99 pr. Måned og leveres gratis på deres endnu større Premium & Enterprise-planer (op til 1000 GB). Vi bruger deres CDN på vores site og (bortset fra at fremskynde vores site) vores foretrukne funktion var hvor let det var at opsætte og konfigurere CDN. Du bogstaveligt talt klikker på en knap. Det er det.

Support

WP Engine Support

På et tidspunkt vil du have brug for hjælp, vidensbasen vil ikke skære den ned, og du vil ønske at tale med en kyndig person. Vi kan fra førstehåndserfaring attestere, at WP Engine supportteam er en glæde at arbejde sammen med. De er nemme at få tak i, de har altid de rigtige svar, og de er nogle af de venligste mennesker, du nogensinde vil e-maile (indsende en billet 24/7) chat (fra kl. 6 til 20:00 CT, MF) eller tale på telefon med (tilgængelig 24/7). Derudover viste det sig, at de havde den bedste støtte ud af 10 top webhosts testet af VentureHarbour – temmelig imponerende!

Omdømme

Du vil have en vært, der er her, for at blive, og som har et godt omdømme hos sine brugere. Vi siger ikke, at der er noget galt med nye hostingfirmaer, men at vælge en etableret spiller betyder, at du kan drage fordel af konsistente, pålidelige funktioner, som andre kan attestere til. Vi har prøvet andre værter, og vi kan fortælle dig med 100% sikkerhed, at vi ikke kunne være lykkelige med vores beslutning om at flytte til WP Engine. De var vores glas hjemmesko til hosting – perfekt pasform.

Bonus: Funktioner til udviklere

Udviklere har flere behov end den gennemsnitlige bruger, og og WP Engine serverer nogle fantastiske funktioner, som udviklere især vil sætte pris på.

Overførbare installationer
Hvis du har klientarbejde, ønsker du ikke at tilmelde dig hosting på din klients vegne. WP Engine gør dette problem til et stykke punkt med deres overførbare installationer. Du kan opbygge et websted uden omkostninger for dig, og når du er klar til at overføre det til din klient, der derefter vil tage regningen (de har naturligvis mulighed for at vælge den plan, der er den rigtige for dem). Dette er enormt for freelancere og webdesignere!

wpengine-git-tryk

Git Push
Arbejder du med et team? WP Engine har Git Push-integration, så du nemt kan oprette SSH-nøgler for at tilføje flere udviklere til din konto. På denne måde er det nemt for alle på dit team at bidrage uanset hvor de er. Og så let som det er at tilføje en ny udvikler, kan du lige så let fjerne en (fantastisk, hvis du administrerer tilføjede tredjepartsentreprenører).

WP Engine, en 5-stjernet vært

Dette er alle nøglefunktioner i en stor WordPress-hostingudbyder, og WP Engine overgår forventningerne på alle fronter efter vores mening. Vi giver dem en fuld 5 stjerner. Det faktum, at vi stoler på dem til at være vært for alle vores websteder og WordPress-temademonstrationer viser, hvor meget vi mener det, når vi siger det! Hvis du vil udforske funktionerne i WP Engine lidt mere (som f.eks. Beskyttelse af webstedsadgangskode, automatiske Malware-scanninger, tilgængelige fejllogfiler, lette omdirigeringer, dedikerede IP’er og mere), skal du blot klikke nedenfor.

Mere om WP Engine

Og sørg for at drage fordel af vores eksklusive WP Engine-tilbud. Brug blot knappen for at spare 20% på din første betaling!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map