WP Compress Review: Nem og hurtig billedoptimering til WordPress

Billeder er en grundlæggende del af enhver blog, og med WordPress at tilføje så meget som 5 til 10 miniaturebilleder til hvert billede, vi uploader, administrerer og komprimerer disse billeder, er blevet noget virkelig vigtigt, især hvis vi ønsker at holde webstedets ydeevne op.


Komprimering af WordPress-billeder efter upload er blevet noget af en standardteknik, når man prøver at fremskynde WordPress. Indtil nu havde vi få valg til at gøre det. Enten ved at bruge specielle værktøjer i Linux eller ved at installere et plugin på WordPress og bruge vores server til at udføre jobbet. Dette var en intet brainer for systemadministratorer og personer med en god mængde CPU-ressourcer, men hvad med den “typiske” WordPress-bruger? Nogen der lige har købt en ny hostingplan og ikke har ubegrænsede CPU-ressourcer? Det er her WP Compress kommer ind.

Mød WP-komprimering

WP Compress er en kraftfuld billedeoptimeringsplugin til WordPress som enhver webstedsejer kan bruge til at skrumpe billedstørrelser og forbedre sidetidstider. WP Compress lindrer opgaven med at komprimere billeder undervejs ved hjælp af skyen, så du kan komprimere billeder uden at bruge ressourcer fra din egen hostingplan (holde dit websted hurtigt).

Men WP Compress reducerer ikke bare filstørrelser. Der er også nyttige muligheder for at ændre størrelse på dine billeder, mens du komprimerer for endnu større reduktioner, smarte komprimeringsindstillinger (forudindstillinger fra tabsfri til ultra), automatiserede Otto-baggrundskomprimeringer og ubegrænsede sikkerhedskopier til skyen (så du altid kan “fortryde” et billede, hvis nødvendigt) . Denne plus understøttelse af øverste hak gør WP Compress til en fantastisk mulighed for billedkomprimering til ethvert websted. Og siden deres version 4-opdatering tilbyder WP Compress også CDN, adaptive billeder, doven indlæsning, hvidmærket rapportering til agenturplaner og mere.

Hvad koster det?

WP Compress er gratis til dine første 100 billeder. Dette gør det til en fantastisk mulighed for bloggere, da det ikke bryder banken. Men for websteder med masser af billeder tilbyder WP Compress et antal månedlige premium-planer for at komprimere ethvert antal billeder.

WP komprimerer månedlige planer

Månedlige planer starter ved kun $ 5 for 500 billeder pr. Måned, op til $ 25 pr. Måned for 10.000 billeder pr. Måned. Disse plans tilbyder masser af optimeringer for de fleste websteder, fra blogs op til fotodelingssider eller større virksomheder.

Den bedre måde at komprimere billeder på

WP-komprimering af levetidsplaner

Den bedre (tør jeg sige bedst) måde at komprimere dine billeder på er at drage fordel af en WP Komprimerer livstidsmedlemskab. Når du griber til en speciel levetid, betaler du en lav pris for en bogstavelig levetid for billedkomprimeringskraft. Så i stedet for at betale måned for måned, kan du betale bare $ 149 for livet for at få 1k billedkomprimeringer (eller mere) hvert år, for evigt. Hvad er ikke at elske?

Hvordan fungerer WP-komprimering?

WP Compress er et plugin, der er bundet til en service. Plugin kan installeres på enhver WordPress-blog – du kan finde det via dit dashboard, hvis du går til Plugins> Tilføj nyt og søg efter WP-komprimering). Eller du kan gribe det lige fra WordPress.org-arkivet:

Hent WP-komprimering

Så skal du bare koble dit WordPress-sted til din WP Compress Cloud API-konto for at validere din plugin-installation, og du er klar til at gå!

Når du har klikket på knappen “Kom i gang”, bliver du bedt om at indtaste din e-mail-adresse for at oprette en konto (ikke rolig – du kan starte med de gratis 100 billeder først og opgradere senere). Når du tilmelder dig med WP Compress, genereres en unik API-nøgle og sendes til dig via e-mail. Efter at have modtaget din API-nøgle er dette hovedskærmen.

Flere indstillinger er som standard deaktiverede, og den gratis plan tillader dig at teste tjenesten, men husk, at den er begrænset til 1000 billeder uden powerups inkluderet. Når du har forbrugt alle dine kreditter, ser du en advarsel om opgradering. Tip om tip – dette er et fantastisk tidspunkt at tilmelde dig en livstidsplan, da det starter på kun $ 29 (eller henvis en ven).

WP komprimere premiumfunktioner

Til denne gennemgang vil jeg analysere, hvordan tjenesten opfører sig ved hjælp af guldmedlemskab. Dette abonnement har hurtigere end normal hastighed og alle powerups aktiveret, inklusive det hjælpsomme Otto funktionalitet (også kendt som Otto the Image Optimizing Owl). Dette er en pæn service, der gør det muligt for plugin at automatisk komprimere billeder på flere forskellige tidspunkter i løbet af dagen, så du får hurtigere uploadhastigheder for dine billeder og baggrundskomprimering uden at bruge dine egne serverressourcer.

Det optimeringsniveau kan indstilles fra Ultra til Intelligent helt ned til Lossless. Efter min erfaring går Ultra lidt for langt med komprimeringen, hvilket får dine billeder til at se noget sløret ud, især hvis de er med billeder. Det intelligent niveau er hvor de fleste mennesker vil føle sig godt tilpas med og Lossless fjerner kun ikke-vitale dele af billedet uden at udgive nogen tabt komprimering overhovedet. Aktivering bevare EXIF-data vil næsten ophæve den tabsfri komprimering, og det anbefales generelt ikke, da de fleste blogs alligevel ikke har brug for disse data.

Brug af WP Compress til at optimere vores mediebibliotek

Til denne test har jeg besluttet at installere plugin på min WordPress-blog, der ikke indeholder mindre end 2 millioner billeder og det er en meget aktiv blog, hvor mere end 8 år er online. Man kan sige, at dette er lidt ekstremt, men hvis systemet fungerer på en blog, vil størrelsen betyde gode nyheder for alle andre.

WP Compress har tilføjet en dejlig knap til mediebiblioteket, der giver dig mulighed for at gøre en manuel komprimering, hvilket er nyttigt, hvis du har det Otto deaktiveret, da der ikke sker nogen optimering i baggrunden. Med Otto aktiveret behøver du ikke manuelt at komprimere billeder, da de komprimeres flere gange i løbet af dagen, hvilket gør komprimeringen til en automatisk proces.

Komprimeringsprocessen kan være langsom, hvis du ligesom mig har en meget aktiv blog. Plugin’en skal oprette forbindelse til skyen og sende / modtage information om hvert billede. Hvis du ikke vil svede det efter komprimering, at dit originale billede tilbage – pluginet har en genoprette funktionalitet indbygget. Dette er meget nyttigt, når du ikke kan lide, hvordan et bestemt billede komprimeres og ønsker at gå tilbage.

Med WP-komprimering kan du også gøre det tag billeder at springe over komprimering – en nyttig tilføjelse til, når du vil bevare billeder af høj kvalitet / opløsning, men vil komprimere alt andet for at spare plads. Husk bare, at det at have masser af faktisk lagerplads på din hosting ikke betyder, at du får et hurtigt websted. Det er vigtigt at reducere billedstørrelsen, hvis du vil have et hurtigt websted. Uanset hvilken hastighed eller lagerplads du har, skal billeder rejse gennem nettet, og ikke alle har supersnelle forbindelser (derfor anbefaler vi også, at du bruger en gratis cdn).

WP Compress giver dig mulighed for at behandle op til 2 billeder på samme tid. Noget mere, og du bliver nødt til at vente, da der ikke oprettes yderligere forbindelser til skyen, indtil et af disse billeder er færdige. Dette er grunden til, at vi anbefaler, at Otto er aktiveret og bare mærke billeder for at springe over komprimering. Det er meget hurtigere (og lettere) end manuelt at komprimere hvert billede.

Intelligent

Standardindstillingen til komprimering er Intelligent. Jeg har prøvet flere billeder med Intelligent, og processen sparer en masse plads. I gennemsnit slemmes billeder omkring 38 til 44%, men komprimeringsartefakterne er synlige, især hvis du har et godt øje. Hvis du, som jeg, er en designer, vil du bemærke komprimeringsartefakterne fra tæt på, men din gennemsnitlige bloglæser vil sandsynligvis ikke se meget af forskellen.

Ved at undersøge det resulterende billede og sammenligne størrelser har jeg fundet ud af, at WP Compress reducerer JPEG-kvaliteten til ca. 77. Derfor er mindre artefakter muligvis synlige. Den generelt accepterede regel er, at 85 er mere end nok, intet mindre end det vil begynde at introducere synlige artefakter. Intet er selvfølgelig ikke til hinder for at WP Compress fra at tilføje flere muligheder i fremtiden for bedre at passe til flere komprimeringsniveauer.

Lossless

Det Lossless forudindstillet er det, hvor jeg er mest komfortabel med. Jeg har aldrig brugt noget komprimeringsniveau, der muligvis reducerer kvaliteten på billeder, og enhver designer, der elsker præsentation, vil gøre det samme. Den forudindstillede tab vil stribe alle EXIF-data og tillader generelt WP-komprimering at stribe ca. 15 til 34% af størrelsen.

Sammenligning af WP-komprimering med EWWW Image Optimizer Jeg har fundet ud af, at de giver identiske resultater, når du bruger Lossless-metoden, så begge er gode muligheder, hvis du bare vil slippe af med unødvendige data.

Ydeevne

For så vidt angår ydeevne introducerede WP Compress nogle forsinkelser på min blog. Bare husk, at dette er en meget stor blog med mere end 2 millioner billeder. Den første test tilføjede en meget stor forsinkelse, og jeg fandt ud af, at det tog mere end 9 sekunder at åbne blogindlæg og mediebiblioteket.

WP Compress-supportteamet var meget hjælpsomme med at diagnosticere dette problem, og det lykkedes dem at reducere denne latenstid fra 9 til 3 sekunder, hvilket vidner om det engagement, de har til deres produkt. Fra at have plugin deaktiveret til aktiveret, er forsinkelsen fra den nyeste version som følger:

 • Fra 1,5 til 3 for at åbne blogindlæg
 • Fra 1s til 2s uploade et billede
 • Cirka 6s for at komprimere et enkelt billede i manualen

Du vil selvfølgelig have en masse komprimering at gøre i starten, men en, du er fanget af, de fleste blogs uploader sandsynligvis mindre end 100 billeder pr. Dag (og det er generøst), og hvis du har aktiveret Otto auto-komprimeringer, skulle du ikke bemærker meget af en forsinkelse.

Selvfølgelig, hvis du kører en meget kraftig server (som min med 24 tråde og 48 GB RAM, kan det at køre under nginx og PHP 7.2 gennem Plesk Onyx med masser af ressourcer til din rådighed end et gratis plugin ved hjælp af dine egne ressourcer være hurtigere. eksempel, det lykkedes WP Compress at få gode tider, men var generelt 1-2 sekunder bag EWWW på min egen server.

Men for den gennemsnitlige blogger eller webmaster, der bruger en hostingplan fra Bluehost eller Flywheel eller ethvert andet hostingfirma med en bestemt mængde ressourcer, vender situationen sig på hovedet. WP-komprimering vil konsekvent give bedre komprimeringstider end indstillinger som EWWW-billedoptimering, og uden lokal ressourceforbrug.

Otto Frelseren

Lige efter at have læst den sidste linje kan du tænke, hvorfor bruge WP Compress overhovedet, hvis jeg kan installere EWWW image optimizer gratis? Det er ikke så enkelt. Der er en meget vigtig bivirkning ved at bruge EWWW hver dag.

Som standard komprimerer WordPress billeder undervejs, når du tilføjer et komprimeringsplugin som EWWW, og det tilføjer en ekstra forsinkelse til hvert billede, der uploades sammen med øget CPU-brug. Så for hvert billede, du uploader, bruger du ekstra ressourcer på din hosting til at komprimere disse billeder. Der er flere problemer, der kan opstå ved at gøre det. Nogle bivirkninger inkluderer: langsommere uploadtid, mulige HTTP-fejl under upload, timeouts, hvis du ikke har PHP korrekt konfigureret osv..

Dette er ikke tilfældet, når du bruger WP Compress som det gør ikke komprimere billeder på farten. Plugin tilbyder to tilstande til komprimering, hvad enten det er manuelt fra mediebiblioteket eller ved at aktivere Otto. Den senere mulighed komprimerer billeder flere minutter, efter at du har uploadet dem til din blog og på flere forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Dette er et meget bedre alternativ end at gøre det på farten, da du springer over næsten alle mulige bivirkninger og bruger nul lokale ressourcer i processen.

Afslutter

WP Compress er en fin løsning til dem, der øjeblikkeligt vil bruge en billedkomprimeringstjeneste og ikke har de lokale ressourcer eller ekspertise til at implementere en løsning. For ikke-eksperter (og bloggere generelt) er WP Compress en no-brainer. Det er hurtigt, let, og det fungerer bare. Otto er en af ​​de bedste egenskaber ved tjenesten, da den giver dig mulighed for at konfigurere komprimering og glemme den. For eksperter eller grafiske designere med deres egne VPS’er og højdrevne planer, kan EWWW Image Optimizer muligvis stadig være det bedre valg.

Spar 30% på WP-komprimeringsplaner

Stadig ikke solgt på WP Compress? Hvad hvis vi fortalte dig med kode WPEXPLORER du kan spare 30% på enhver plan, pakke eller tilføje. Udnyt denne fantastiske handel, og kom i gang med at optimere dine billeder i dag!

Spar 30% på WP Compress

Men uanset din ekspertise, er WP Compress en solid service, der fjerner begrænsningerne ved at skulle bruge hosting-processorkraft til at komprimere dine billeder. Plus muligheden for gendannelse af billede, Otto-funktioner og muligheden for at tagge / springe komprimeringer udgør en god samlet oplevelse. Teamet er forpligtet til at forbedre og optimere plugin endnu mere, og teknisk support er venlig og hjælpsom.

For meget store websteder kan du muligvis forvente, at der er tilføjet en vis latens, men for normale blogs kan enhver mindre latenstid ikke mærkes overhovedet, og fordelene ved at have en cloud-service, der automatisk komprimerer alle dine billeder, er bare fantastisk, prisen er også rigtigt.

Har du spørgsmål om WP Compress? Eller billedoptimering generelt? Efterlad dine tanker nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map