Visual Composer: En guide til at trække og slippe sidebygning

WordPress er fantastisk, og det at være i stand til at tilpasse dit WordPress-run-websted er bare prikken over i’et. Dog er det ikke alle os, der koder guruer. Heck, nogle WordPress-elskere ved ikke noget om HTML eller CSS. Men dette bør ikke forhindre dig i at være i stand til at tilpasse dit WordPress-tema. Det er her sidebyggerne kommer ind.


Drag & drop-sidebygere er bredt tilgængelige som plugins og er indbygget i mange populære temaer. De gør det muligt for brugere på alle niveauer at foretage ændringer i det generelle layout for et tema, og det kan gøre tilføjelse af ekstra blomstrende (ikoner, skillelinjer, prisborde osv.) Super nemt. Specifikt vil vi introducere dig til vores nye favorit sideopbygning WordPress-plugin – Visual Composer.

Hent Visual Composer gratis! Visual Composer-pluginet er gratis inkluderet ved køb af vores Total WordPress Theme og det inkluderer nogle gode udvidelser til plugin til brug med temaet.

Hvad er den visuelle komponist

Visual Composer er et fantastisk plugin udviklet af WP Bakery, der tilføjer en drag & drop-side-builder til dit WordPress-tema. Vi sprang det ind i vores Total Multipurpose WordPress Theme, men du kan også se det i næsten alle nye topsælgere på Themeforest. Det giver dig de værktøjer, du har brug for for at kunne oprette komplekse sidelayouter uden at behøve at røre ved en enkelt kodelinie.

Hvordan Visual Composer fungerer, og hvad det kan gøre

Det er et plugin, så bare installer og aktiver for at drage fordel af alle dets vidunderlige funktioner. Når den er aktiveret giver Visual Composer dig kontrol over layoutet på dine sider. Bare tilføj en ny side, så ser du nye knapper, så du kan skifte mellem klassisk tilstand og buildertilstand samt en knap, der fører dig til live front-end editor.

visuel-komponist-knap

Herfra er mulighederne kun begrænset af din (eller dine klienters) fantasi. Du kan tilføje rækker, kolonner, knapper, tekst, billeder og meget mere ved hjælp af alle Visual Composers indstillinger. Der er desuden en mulighed for at gemme dine layout som skabeloner, der skal genbruges igen og igen.

rækker

Inkluderet i bygherren er sideopbygningselementer. Du kan bruge disse elementer som bogstavelige byggesten til din side. Først Tilføj en række. Rækker gør det muligt at tilføje kolonner med et enkelt klik. Bare hold musepekeren på den gule afsnit fane øverst til venstre på din række og vælg et layout. Rækken bryder automatisk i kolonner i henhold til det valgte layout.

total-add-rækken

Sideelementer

total-add-elementer

Det næste trin er at begynde at tilføje dine sidefunktioner. Klik bare på Tilføj element for at åbne en pop-up-menu. Der er masser af muligheder for at tilføje tekstbokse, overskrifter, social deling, billeder og gallerier, skifte eller faner, trekkspil, nylige indlæg (som også fungerer med de tilpassede indlægstyper af dit tema ud over blogindlæg), knapper og endda sidebar-widgets.

Afhængig af WordPress-temaet og kompatible plugins, du bruger med Visual Composer, vil dine flere eller flere sideelementer vises. Ovenstående eksempel er fra vores Total Drag & Drop WordPress-tema, så der er yderligere 30 sidebyggerelementer, vi oprettede og stylede udelukkende til Total. Dette inkluderer tilpassede opdelere, ikonbokse, milepæle, karruseller og mere.

Klik på et hvilket som helst element for at åbne indstillingerne for dette element. Nedenfor er et eksempel på “indstillingerne” til vores ikonboks-modul i alt-temaet. Som du kan se, kan hvert modul have mange indstillinger og endda flere faneblad med indstillinger.

ikon-box-indstillinger

Builder understøtter også fire fantastiske tredjeparts plugins: Layer Slider, Revolution Slider, Gravity Forms og Kontaktformular 7. Hvis du har nogle af disse plugins installeret, vises et sideelement automatisk til tema. Når du vælger at indsætte et sideelement til et af disse plugins, viser Visual Composer en rulleliste af de respektive skyder / formularer, du har oprettet, eller viser et indtastningsfelt, hvor du kan tilføje dit skyder-ID. Ikke mere kopiering og indsætning af kortkoder!

Drag Drop

visuel-komponist-editor

På ethvert tidspunkt i designprocessen kan du trække og slippe ethvert række- eller sideelement for at omarrangere dem. Du kan også duplikere enhver række eller element, hvilket gør tilføjelse af gentagne indhold hurtigt og nemt (fantastisk til lignende kolonner, ofte stillede spørgsmål, skift osv.).

Når du har oprettet et design, du elsker, kan du gemme det som en skabelon. Dette er praktisk, når du opretter et brugerdefineret sidelayout eller sidefelt, som du gerne vil genbruge. Klik bare på Skabeloner -knappen, giv dit layout et navn, og tryk på Gem. Når du bruger din skabelon, udfyldes den automatisk din side med det layout og de elementer, du har gemt.

Rækkeindstillinger: Format, klon og slet rækker

Der er tilføjet tre ekstra funktioner i yderste venstre hjørne af hver række, der kan bruges til at klone eller duplikere en hel række og alt dets indhold, tilføje nye moduler, redigere kolonnerne osv. Du skal blot holde musepekeren på en række, du har brug for at redigere for at få adgang til disse indstillinger:

total-visuelle-komponist-række-indstillinger

Igen, afhængigt af det tema, du bruger med Visual Composer, kan de formateringsindstillinger, der er tilgængelige for dig, være forskellige. Mens nogle temaudviklere vælger at forlade Visual Composer som den er, tilpasser mange plugin’en til at passe til behovene eller stilen i deres tema.

Frontend Editor

Den kraftfulde Visual Composer inkluderer nu en frontend-editor, som gør det lettere end nogensinde at komme i gang med at opbygge dine egne sider og layout. Det eneste advarsel er, at ikke alle temaer understøtter front-end editor endnu. Sørg for at tjekke et temas funktionsliste dobbelt, eller for at kontakte temaudvikleren direkte for at se, om Visual Composer frontend-editoren er kompatibel med dit WordPress-tema. Vores Det samlede WordPress-tema er 100% kompatibelt med front-end editoren så hvis dit aktuelle tema ikke er det, kan du overveje at “opgradere” til vores tema.

Udvidelser

Den sidste funktion, jeg gerne vil berøre, er Visual Composers udvidelsesmulighed. Hvis du tilfældigvis er en avanceret koder eller temaudvikler, kan du integrere dine egne kortkoder i plugin. Faktisk tilføjede vi i vores egen Symple Shortcodes Premium for at give Total-brugere yderligere sidebygningselementer. Dette giver brugerne endnu flere muligheder, når de bygger sider!

Hvis du ikke er en koder, skal du tjekke CodeCanyon og foretage en hurtig søgning efter Visual Composer-tilføjelse. Der er masser af fantastiske premium-plugins, der tilføjer ekstra funktioner til Visual Composer og endda nogle gode gratis dem, såsom vores Symple Shortcodes-plugin.

Indstillinger for visuel komponistindstillinger

Jeg refererer fortsat til Visual Composer som en sidebygger, men det fungerer godt også med indlæg og brugerdefinerede indlægstyper. Alt hvad du skal gøre er at aktivere indstillingen. Naviger til Indstillinger> Visual Composer. Du skal se en skærm, der ligner denne:

Indstillinger for visuel komponist

Plugin vil automatisk vise de forskellige indholdstyper, der er inkluderet i dit WordPress-tema. Vælg bare det, du gerne vil bruge med Visual Composer-sidebyggeren. Eksemplet ovenfor er fra vores Total-tema, hvorfor der er tilføjet muligheder for portefølje, personale og udtalelser (alle tilpassede indlægstyper) samt fora, emner, svar og produkter (relateret til bbPress- og WooCommerce-plugins understøttet af Total).

Du kan også kortlægge eventuelle kortkodeplugins til det Visual Composer, som du allerede har installeret på dit WordPress-sted. Klik på fanen Mine kortkoder øverst på indstillingssiden og klik på knappen for at kortlægge kortkode. Dette skal føje dine tredjeparts shortcodes til dine komponistelementer. Let!

Se det i aktion

Som jeg sagde, vi elsker Visual Composer så meget, at vi indbyggede det i vores topsælgende Total WordPress-tema (inkluderet gratis i dit køb). Se på de forskellige sider på nogen af ​​vores live demoer til det samlede tema. De fleste af de sider, du vil se i vores live demoer, blev oprettet med Visual Composer! Tilføjelse af baggrunde, overskrifter, tekst, billeder, ikoner … osv. Det hele er et “stykke kage”.

total-demoer

Komplet brugervejledning til Visual Composer

Hvis du allerede ejer plugin og leder efter en guide til, hvordan du bruger det, kan du kigge på vores fulde Visual Composer brugsvejledning, som leder dig gennem trin for trin og viser dig, hvordan du bruger plugin.

Hvor du kan få det

Visual Composer er tilgængelig på CodeCanyon, hvis du selv vil hente det. Det er også blevet fuldstændigt integreret med vores premium WordPress Theme Total (sammen med to andre premium plugins til en samlet værdi af $ 67 – hvilket er mere end hvad du betaler for temaet!).

Få alt Få visuel komponist

Fortæl os, hvad du synes om plugin nedenfor. Vi er virkelig imponeret over Visual Composer, og vi vil meget gerne høre, hvad du tager til det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map