VikAppointments: Book og planlæg aftaler som en chef

VikAppointments: Book og planlæg aftaler som en chef

Hvis du driver en servicebaseret virksomhed, er planlægning og styring af dine aftaler manuelt udfordrende og tidskrævende. Derudover betyder booking aftaler manuelt, at du er tilbøjelig til menneskelige fejl, der kan koste dig forretning.


Hvad skal man gøre? Du kan strømline processen ved hjælp af et plugin som VikAppointments. VikAppointments er den perfekte løsning til enhver servicevirksomhed, der booker aftaler. Pakket til randen med alle de funktioner, du har brug for for at administrere bookinger som en professionel; plugin er et af de bedste aftaler plugin til WordPress.

Og i dagens indlæg dækker vi de funktioner, der gør VikAppointments til et fantastisk WordPress-booking-plugin. For at blødgøre aftalen installerer vi PRO version og testkørsel plugin. På den måde ved du nøjagtigt hvad du kan forvente og kan ramme jorden løbende.

Hvordan lyder det? Hvis det lyder fremragende, skal du rulle ærmerne op og lad os komme ned på arbejde.

Hvad er VikApointments?

vikappointments services booking kalender wordpress plugin

Info & downloadSe demonstrationen

VikAppointments er et kraftfuldt aftalehåndteringssystem oprindeligt oprettet til Joomla. Men vi er ikke interesseret i Joomla. Vi dækker WordPress-versionen, der – forresten – er et af de mest avancerede aftaleplugins til WordPress.

I et spørgsmål om klik hjælper plugin dig med at booke aftaler og administrere dem hurtigt på dit WordPress-websted. Oven i det tilbyder plugin skræddersyede muligheder, der er perfekte til forskellige virksomheder såsom læger, advokater, medicinske centre, kurbade og saloner, blandt andre.

Men selv med en million og en funktion er VikAppointments utroligt nemt at konfigurere og bruge. I slutningen af ​​dagen hjælper plugin dig med at spare en masse tid, som du kan kanalisere mod at vokse din virksomhed. I stedet for at spilde tid på at booke aftaler manuelt, kan du fokusere helt på dine klienter.

Lad os dække adskillige funktioner, der gør VikAppointments til et af de bedste WordPress-plugins til at administrere aftaler på dit websted.

VikAppointments-funktioner

Plugin VikAppointments skuffer ikke hvad angår funktioner, hvad med en imponerende liste, der er bundet til at imponere både begyndere og udviklere. I det følgende afsnit fremhæver vi nogle af de tilgængelige funktioner i VikAppointments. Sved det ikke; vi ser de fleste af funktionerne i handling, når vi testkører plugin.

Det ud af vejen, at VikAppointments-plugin kan prale af funktioner som:

 • Mulighed for at skabe flere tjenester med varierende varighed og priser
 • Et centralt instrumentbræt til styring af medarbejdere
 • Sømløs front-end-aftalebestilling
 • Månedlige eller ugentlige kalendere, der viser tilgængelighed for enhver medarbejder eller service
 • Kuponsystem til at tilbyde rabatter for reservationer
 • Mulighed for at oprette manuelle reservationer i WordPress admin dashboard
 • Søg widget, der hjælper kundeemner med let at finde og booke aftaler
 • Udvidede arbejdsdage med tilpassede skift
 • Front-dashboard til medarbejdere
 • Medarbejderplaceringer via Google Maps
 • Mulighed for at tilføje køb til servicepakker
 • Indkøbssystem til planlægning af flere aftaler på én gang
 • Brugerdefinerede betalingsportaler
 • E-mail, SMS og ICS underretninger
 • Flere widgets for at forbedre, hvordan dit reservationssystem ser ud i front-end
 • Integreret kundestyringssystem
 • Og meget mere

Kort sagt tilbyder VikAppointments-plugin dig nok funktioner til at administrere dine aftaler effektivt. Lad os installere og teste VikAppointments med en oversigt over de funktioner, der guider os.

Sådan installeres VikAppointments

Det er ekstremt let at installere VikAppointments-pluginet, da det er gratis at downloade på WordPress.org. For at nyde premium-funktioner skal du dog købe en PRO licens for omkring $ 108 dollars på det officielle VikAppointments websted. Licensen er gyldig i et år, og selvom fornyelser ikke er obligatoriske, har du brug for en aktiv licens for at modtage opdateringer.

Lad os nu installere og konfigurere VikAppointments til at starte planlægning og styre aftaler på vores testsite.

Gå til din WordPress-administratormenu plugins og klik Tilføj ny som vi fremhæver på billedet herunder.

hvordan man installerer nyt wordpress plugin

Dette fører dig til Tilføj plugins skærm, hvor du enten kan installere et plugin fra din computer eller det officielle WordPress-arkiv. Skriv “VikAppointments” i søgeordsfeltet med nøgleord, og når du først har fundet plugin, skal du trykke på Installer nu knappen, som vi detaljerer i det følgende billede.

installation af plugin til vikappointments

Klik derefter på Aktiver knappen som vist nedenfor for at få bolden til at rulle.

aktivering af vikappointments wordpress plugin

Nu kommer vi et sted. Alt hvad du skal gøre nu er at konfigurere plugin, hvilket er let, så lad os komme ned på arbejde.

Sådan konfigureres VikAppointments

Når du aktiverer plugin, tilføjer det en smuk VikAppointments element til din WordPress admin menu. Klik på knappen for at konfigurere dit reservationssystem VikAppointments menupunkt, som vist nedenfor.

opsætning af vikappointments wordpress plugin

Menupunktet fører dig til det attraktive VikAppointments betjeningspanel, der er vist nedenfor.

vikappointments instrumentbræt

Aktivering af PRO-licens

Vi bruger PRO-versionen til tutorial, så jeg skal aktivere licensen først. Klik på knappen for at gøre det Opgrader til Pro, som vi viser nedenfor.

opgradering til vikappointments pro version

Rul til bunden af ​​siden på den næste side, indsæt din licensnøgle og tryk på Valider og installer, som vist nedenfor. Hvis du ikke har en licensnøgle, skal du klikke på Hent din licensnøgle knap.

tilføje pro-licensnøgle til vikappointments

Plugin starter automatisk og opgraderer til pro-versionen. Klik derefter på Opdateringen er afsluttet, klik her for at fortsætte knappen som vist nedenfor.

Nu er pro-versionen låst og klar. Btw, herunder er hvordan VikAppointments admin-betjeningspanel ser ud efter opgradering til pro-versionen.

vikappointments admin dashboard

Intet meget at se her, så hvad nu? Det er okay alligevel, da vi ikke booker aftaler endnu. Lad os tilføje nogle ansatte, tjenester og simulere et live bookingwebsted.

Oprettelse af grupper i VikApointments

grupper i VikAbenstillinger ligner kategorier i blogindlæg. Grupper hjælper dig med at kategorisere medarbejdere og tjenester, så du kan holde tingene organiserede, især hvis du har mange ansatte eller tjenester. På samme tid er det ikke obligatorisk at tilføje grupper i VikApointments.

Bortset fra, lad os tilføje en gruppe til vores fem tjenester, der til illustrationsformål er advokatrådgivning, forretningsrådgivning, livscoaching, tandhygiejne og spa. Vi kalder gruppen “Betalte tjenester.”

Klik Ledelse og så grupper, som vi detaljeret nedenfor.

tilføjelse af ny servicegruppe i vikappointments-pluginet

Klik derefter på Ny , som vi viser på billedet herunder.

tilføjelse af nye servicegrupper

Bortset: Bemærk også Se medarbejdergrupper knappen til højre for skærmen. Ved at klikke på knappen kan du oprette, redigere og se medarbejdergrupper.

Tilbage til oprettelse af en servicegruppe.

Klik på Ny knappen fører dig til følgende skærm.

Alt hvad du skal gøre på siden ovenfor er at tilføje dit servicegruppenavn og beskrivelse. Klik derefter på Gem og luk, som vist nedenfor.

Med en servicegruppe på plads kan vi nu kategorisere vores fem tjenester under Betalte tjenester. Lad os nu tilføje nogle ansatte og derefter de faktiske tjenester.

Tilføjelse af medarbejdere i VikApointments

Vi tilføjer medarbejdere først, så vi senere kan tildele tjenester til dem. Derudover skal du tilføje mindst en medarbejder for at modtage online-reservation.

Husk, at du kan repræsentere en medarbejder som person, værelse, objekt eller noget andet. I de fleste tilfælde er en medarbejder imidlertid en person, f.eks. tandlæge, massør, advokat, coach osv.

Klik tilbage på VikAppointments-betjeningspanelet Ledelse og så medarbejdere som vi fremhæver nedenfor.

tilføjelse af nye medarbejdere i vikappointments

Klik derefter på Ny , som vi fremhæver i skærmbilledet nedenfor.

tilføjelse af en ny medarbejder i vikappointments

Tilføj derefter dine medarbejderoplysninger. Klik derefter på Gem og luk knap.

For at tilføje flere ansatte skal du gentage, indtil du har indtastet alle ansatte i systemet. Du kan endda klone medarbejdere let, så yay!

Jeg bruger kun to ansatte til illustrationsformål, men du kan tilføje så mange, som du ønsker. Husk at indstille hver medarbejders skift under Arbejder Dage fanen findes på skærmen ovenfor.

Gå videre hurtigt, lad os nu tilføje vores tjenester.

Tilføjelse af tjenester i VikApointments

Vælg i dit VikAppointments-kontrolpanel Ledelse og klik Services, som vist på billedet herunder.

tilføjelse af tjenester i vikappointments

Derefter rammer du Ny , som vi fremhæver nedenfor.

tilføjelse af nye servicevikamøter

Det burde føre dig direkte til Ny service skærm, hvor vi kan se dig Nae Nae du kan tilføje alle mulige detaljer. Se billedet herunder for mere information.

Her nogle noter til ovenstående billede (vores nummererede liste svarer til de markerede poster ovenfor).

 1. Service – Tilføj nødvendige serviceoplysninger her. Du ved, servicenavnet, priserne, kapaciteten osv. Btw, indtast en søgemaskinevenlig (SEF) snegle i Alias Mark
 2. Beskrivelse – Her skal du tilføje din servicebeskrivelse
 3. Afleveringer – Under denne fane kan du tildele tjenester til forskellige medarbejdere
 4. Metadata – Fanen er især vigtig for SEO. Du kan tilføje din sidetitel, metabeskrivelser og meta-nøgleord.

Når du tilføjer dine tjenester, skal du ikke glemme at klikke på Gem og luk knap. Du kan klikke på Gem, gem & nyt, eller Afbestille afhængigt af hvor du befinder dig i din arbejdsgang.

For øvrig har jeg fem tjenester i vores system nu, der ser sådan ud:

vikappointments services admin side

Ikke dårligt, ikke? Bemærk, at jeg allerede har tildelt tjenesterne til forskellige ansatte, men du kan ikke se det fra ovenstående billede. Hvis du har spørgsmål om, hvad jeg gjorde, er jeg tilgængelig til at besvare ethvert spørgsmål inden for de næste 24 timer, så hold ikke tilbage.

Nu hvor jeg har grupper, ansatte og tjenester på plads, så lad os vise en formular i front-end, så udsigterne kan booke aftaler med det samme.

Vik-aftaler i front-end

Kan vi begynde at booke aftaler, da vi har grupper, medarbejdere og tjenester, der går til os? Ja vi kan!

Alt, hvad vi skal gøre, er at oprette og tilføje en reservationskode på en enkel side. Men hvordan gør vi det?

Start VikAppointments-betjeningspanelet, og klik på kortkoder , som vi fremhæver nedenfor.

vikappointments-kortkodeknap

Klik derefter på Ny , som vist på følgende billede.

tilføjelse af ny shortcode i vikappointments

Vi opretter som eksempel et kortnummer til vores forretningskonsulenttjeneste. Derefter viser vi servicedetaljerne, så udsigterne kan begynde at booke.

Tilføj dit (1) kortnummernavn, (2) vælg Serviceoplysninger fra rullelisten, og (3) vælg din service (vores er forretningsrådgivning), som vist på billedet herunder.

oprette ny kortkode

Glem ikke at klikke på Gem og luk knap.

Andre VikApointments-kortkodetyper

VikAppointments leveres med forskellige kortkodetyper, herunder:

 • Vis alle ordrer – Føj kortkoden til en side, så indloggede brugere kan se alle deres ordrer
 • Bekræftelse – Kortkoden viser en kasseformular, hvis der er en vare i indkøbskurven
 • Medarbejderes område – Her kan medarbejdere se deres front-end managementpanel. De kan administrere deres profiler, arbejdsdage, tildelte tjenester og placeringer
 • Medarbejderoplysninger – Kortkoden giver dig mulighed for at vise oplysningerne om en valgt medarbejder
 • Medarbejderliste – Giver dig mulighed for at vise en liste over medarbejdere, som klienter kan booke
 • Bestil visning – Kortkoden viser resuméet af enhver valgt ordre
 • pakker – Viser alle de pakker, der kan købes, grupperet efter kategori
 • Serviceoplysninger – Kortkoden viser detaljesiden for en hvilken som helst valgt tjeneste (HINT: det er den kortkode, vi bruger til at vise vores forretningsrådgivningstjeneste)
 • Tjenesteliste – Den mest kritiske kortkode ifølge udviklerne. Kortkoden viser en liste over alle tjenester, som klienter kan booke

Sådan føjes VikAppointments Shortcode til WordPress-side

Tilføjelse af kortkoden, du oprettede til dit WordPress-websted, er så simpelt som A, B, C. Naviger først Sider> Tilføj nyt som vist i screengrab nedenfor.

tilføjelse af ny side i wordpress

Navngiv din side, klik på plus (+) ikon og vælg VikApointments-kode som vist nedenfor.

oprette ny serviceside via kortkoder

Vælg derefter den kortkode, du oprettede tidligere, som vist på billedet herunder.

Vælg vikappointments-kode i Gutenberg

Hvis du bruger den klassiske editor, kan du tilføje kortkoden ved at klikke på VikAppointements Shortcodes List som vist på billedet herunder.

tilføje vikappointments i klassisk editor

Klik derefter på Offentliggøre knap. Her er hvad jeg fik:

Ikke dårligt, ikke? Siden leveres komplet med en funktionel Book nu knap. Nu skal alt, hvad klienten skal gøre, vælge en dato og tid og ramme Book nu knap.

Når din klient rammer Book nu, plugin fører dem til følgende side for at se og bekræfte reservationen.

vikappointments ordreoversigtsside

Temmelig sød, er du ikke enig? Ah, jeg har glemt at fjerne min e-mail-adresse; plugin udfylder formularen automatisk, hvis du har reserveret aftaler tidligere.

Nu hvor vi har det grundlæggende ude af vejen, lad os udforske VikAppointments betjeningspanel efter andre muligheder.

Andre VikAppoinments-funktioner

VikAppointments Hjælp

Hvis du sidder fast af en eller anden grund, kan du få hjælp lige fra VikAppointments betjeningspanel. Klik på Hjælp som vist på billedet herunder.

vikappointments hjælper

Fanen aftaler

fanebladet aftaler

Det Udnævnelser fanen vist på billedet ovenfor indeholder et par muligheder, som vi detaljeret på listen nedenfor.

 • Reservationer – Her kan du se alle bookinger
 • kunder – Denne side viser en liste over dine kunder
 • Kuponer – Fordi hvem der ikke elsker en veludviklet rabat?
 • Kalender, som viser hele dit kalenderår og den samlede indtjening fra bookinger

Portal fane

Så har du Portal som vist på billedet herunder.

portal fane i vikappointments

Det Portal fanen har flere muligheder, herunder:

 • Lande – Hvor du kan tilføje, redigere og fjerne lande
 • Anmeldelser – På siden kan du tilføje anmeldelser til dine tjenester
 • Abonnementer– Her kan du oprette tilbagevendende abonnementer
 • Subscr. Ordre:% s – Se alle abonnementsordrer, som klienter køber

Global fane

vikappointments global fane

Som du kan se på billedet ovenfor, Global fane giver dig mulighed for at administrere et par muligheder, nemlig:

 • Brugerdefinerede felter – Du kan tilføje brugerdefinerede felter til dine ordreformularer, så du kan samle alle de oplysninger, du har brug for fra dine klienter
 • Betalinger – Giver dig mulighed for at aktivere betalingsgateways
 • Fakturaer – Du kan se alle dine fakturaer her
 • Media Manager – Denne mulighed giver dig mulighed for at administrere alle mediefiler, du uploader via plugin VikAppointments

Fanen Konfiguration

Det Konfiguration fane hjælper dig med at administrere et par indstillinger. Under fanen har du:

 • medarbejdere – Administrer dine medarbejderindstillinger og tilladelser
 • Lukningsdage – Indstil dage, hvor din virksomhed forbliver lukket. Kunne omfatte weekender og helligdage
 • SMS API’er – Konfigurer dine SMS API-indstillinger, så du kan sende tekstmeddelelser til dine klienter. Du kan endda sende automatiske meddelelser
 • CRON Jobs – Indstillinger for VikAppointments CRON-job

VikAbenættelses widgets

VikAppointments-pluginet leveres med et par widgets, der gør dit arbejde endnu lettere. For at se og bruge widgets skal du blot navigere til Udseende> Widgets, som vi fremhæver på billedet herunder.

vikappointments-widgets

Og der har du det; VikApoint i sin fulde herlighed.


Mellem dig og mig er VikAppointments en smuk aftaleplanlægning for WordPress. Når du har konfigureret plugin, overtager det bookinger på dit websted, hvilket sparer dig meget tid og penge.

Plugin er let at bruge; Jeg tjekede dokumentationen en eller to gange for at bekræfte et par ting, men det var det. På kort tid bøjede jeg VikApointitions til at afgive mit bud.

Når du har prøvet plugin, er jeg sikker på, at du ikke leder efter et andet booking-plugin til din virksomhed. Det er fuld af alle de funktioner, du har brug for for at planlægge og administrere aftaler på dit websted.

Har du bekymringer, spørgsmål eller forslag? Del venligst kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map