UpdraftPlus-gennemgang – Bedste gratis WordPress-sikkerhedskopi-plugin?

UpdraftPlus-gennemgang - Bedste gratis WordPress-sikkerhedskopi-plugin?

UpdraftPlus er et af de mest populære gratis WordPress-backup-plugins på markedet i dag med over en million aktive installationer. I denne artikel skal vi gennemgå UpdraftPlus-pluginet.


Vi vil lære at bruge UpdraftPlus til:

 • Udfør en WordPress-sikkerhedskopi til en ekstern skyplacering og
 • Gendan sikkerhedskopien i en ren WordPress-installation

Hvad der gør UpdraftPlus specielt?

Her er tingene – når det kommer til at tage en WordPress-sikkerhedskopi, er en af ​​de ting, vi har tendens til at overse, den restaurering behandle. Det er ret let at installere, konfigurere og tage en sikkerhedskopi af dit WordPress-sted – ved hjælp af ethvert backup-plugin. Hvor mange gange har vi forsøgt at gendanne sikkerhedskopien?

Ved yderligere undersøgelse finder vi, at næsten alle freemium-backup-plugins låser backupgendannelsesfunktionen bag en betalt plan. Misforstå mig ikke – jeg støtter deres beslutning fuldstændigt. Når alt kommer til alt, er plugin nødt til at generere indtægter for at understøtte dens fortsatte udvikling!

Dog med UpdraftPlus, er dette spil ændret. På tidspunktet for skrivningen af ​​dette indlæg er UpdraftPlus det eneste freemium WordPress-backup-plugin på markedet, der tillader sikkerhedskopiering og restaurering i den gratis plan sammen med et par andre gode funktioner.

Lad os grave lige ind!

Sådan konfigureres en WordPress-sikkerhedskopi med UpdraftPlus

Konfiguration af en WordPress-sikkerhedskopi med UpdraftPlus er en temmelig enkel proces. Men i et forsøg på at gøre tingene lidt mere praktiske, tager vi ikke en sikkerhedskopi af et nyt / vanilla WordPress-sted.

I stedet vil vi installere et multifunktionelt tema og importere dets demoindhold. Dermed opretter vi en masse nye indlæg, sider, kommentarer, billeder og ekstra plugins, der vil være en del af sikkerhedskopien. Dette vil bringe det tættere på den virkelige situation med en WordPress-sikkerhedskopi.

Til vores tutorial vil vi installere temaet Total WordPress og importere Demon af Mason-bloglayout.

Her er en oversigt over, hvad vi skal gøre:

 1. Opret et demosite: Vi opretter en ny WordPress-installation til vores testwebsted og importerer demoindholdet i alt Multipurpose WordPress-temaet.
 2. Sikkerhedskopiér demosite: Vi installerer UpdraftPlus-backup-plugin fra WordPress-arkivet og konfigurerer det til at tage WordPress-sikkerhedskopi i en cloud-opbevaringsløsning som Dropbox.
 3. Gendan demosite: Vi formaterer WordPress-webstedet og gendanner WordPress-webstedet fra UpdraftPlus-sikkerhedskopien.
 4. Vi ser også på premium-versionen af ​​plugin og nogle tilføjelser.
 5. Bonus: Vi lærer også om UpdraftCentral – et skybaseret WordPress-management-dashboard fra Updraft-teamet.

1. Opret et WordPress-demo-websted

Import af temademonstrat Total WP-tema

Skærmbillede af demo WordPress-webstedet vi skal tage backup og gendanne

Denne del er relativt enkel. Vi starter med et demo WordPress-sted og installerer Total-temaet. Dernæst importerer vi demoen af ​​Mason-bloglayoutet. Import af en temademono afhænger af temas udvikler.

 1. I en almindelig brugssag kunne vi bruge WordPress Importer tilgængelig under WordPress Dashboard → Værktøjer → Import.
 2. Vælg XML-fil, og start importprocessen.
 3. Verificer de importerede data manuelt.

Bemærk, at XML-filen faktisk er output fra WordPress Exporter fra webstedet, der er vært for det originale indhold.

Import af temademonstrat Total WP-tema

Importerer et demo-layout i WordPress-temaet Total 4.0

Når det kommer til Total, er processen meget enklere.

 • Bare gå over til WordPress Dashboard → Temapanel → Demoimportør at vælge og importere det valgte demonstrationslayout.
 • Når importen er afsluttet, skal du få en meddelelse, der ligner den, der er vist ovenfor.

Vi er nu klar til at tage en WordPress-sikkerhedskopi.

2. Sikkerhedskopier WordPress med UpdraftPlus-pluginet

Installer UpdraftPlus WordPress Plugin

Installation af UpdraftPlus i WordPress

2.1 Installation af UpdraftPlus-pluginet

Som enhver anden WordPress-plugin, skal du gå over til WordPress Dashboard → Plugins → Tilføj nyt og søg efter UpdraftPlus. Installer og aktiver plugin. I de næste par skærmbilleder vil vi lede dig gennem den indledende installationsproces.

UpdraftPlus-demo 1

Aktivering af UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

Trin 1 – Efter aktivering af plugin er vi gået igennem ombordstigningstrømmen (også kendt som produktturnéen). Vælg “Tryk her for at starte” for at starte processen.

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin – Første trin

Trin 2 – Det er her du kan tage din første sikkerhedskopi. Modstå din indre trang til “Backup nu”Og vælg i stedet næste knap for at afslutte resten af ​​turen.

2.2 Konfiguration af en sikkerhedskopieringsplan

Konfiguration af backup-plan med UpdraftPlus

En backup-tidsplan afhænger af mængden af ​​indhold, der genereres på dit websted.

 • For eksempel, hvis du udgiver 2-3 blogger om ugen, er en daglig WordPress-backup tilstrækkelig. Hvis du imidlertid har flere redaktører, der offentliggør 1-2 blogindlæg om dagen, er timebackups et bedre valg.
 • I den anden ende, hvis du ikke aktivt blogger på dit websted og bruger det som en portefølje, er en ugentlig sikkerhedskopi tilstrækkelig.

Bundlinjen er enkel – at tage WordPress-sikkerhedskopier er en CPU-intensiv proces. At tage for mange sikkerhedskopier i løbet af dagen – især på en delt hosting-server – kan muligvis lægge unødig belastning på serveren, hvilket gør den langsom eller ubrugelig for andre. I kanter kan dette endda føre til, at din delte hostingkonto bliver suspenderet.

2.3 Konfiguration af tidslinjer for opbevaring af sikkerhedskopier

Som du kan se på det foregående sektions skærmbillede, har jeg konfigureret en ugentlig sikkerhedskopi af både WordPress-filer og databasen. Jeg har også indstillet sikkerhedskopieringen til 5, hvilket betyder, at jeg har en værdi af 1,25 måneders sikkerhed til enhver tid. Afhængig af den tilgængelige lagerplads i din WordPress-sikkerhedskopi placering, kan du vælge at beholde mere end 5 planlagte sikkerhedskopier.

2.4 Konfiguration af en fjernlagringsplacering

Dette er et andet vigtigt område, jeg gerne vil berøre. Din sikkerhedskopi placering bør ikke være på den samme server, hvor dit websted er vært. Jeg ved, at dette kan lyde fjollet indlysende for nogle, men jeg har set mange mennesker begå denne fejl – især dem, der er nye for WordPress.

Da denne tutorial er fokuseret på at få en WordPress-sikkerhedskopi ved hjælp af kun frit tilgængelige muligheder, har vi Google Drive, Microsoft OneDrive og Dropbox som valg til vores fjernopholdslokation.
Jeg har valgt Dropbox til denne tutorial, da jeg har en Dropbox-konto og bruger den til at tage backup af mine andre WordPress-websteder. Du er fri til at vælge nogen af ​​dem som din eksterne sikkerhedskopi placering.

Sådan kan vi konfigurere og linke Dropbox til UpdraftPlus:

UpdraftPlus Demo 4 - Tilslutning af Dropbox

Dropbox login-side

Trin 1: Først skal du sørge for, at du er logget ind på Dropbox i den samme browser. Vi har brug for dette for at etablere forbindelsen mellem Dropbox og UpdraftPlus.

UpdraftPlus Demo 4 - Tilslutning af Dropbox 0.1

Sikkerhedskopieringspladser fra UpdraftPlus

Trin 2: Vælg Dropbox som din eksterne lagerplads i UpdraftPlus

UpdraftPlus Demo 4 - Tilslutning af Dropbox 0.2

Tilslutning af Dropbox til UpdraftPlus

Trin 3: Rul ned og klik på “Gem ændringer”.

UpdraftPlus Demo 4 - Tilslutning af Dropbox 0.3

Autentificering af UpdraftPlus for at bruge Dropbox-konto

Trin 4: Når du gør det, viser plugin en dialogboks, der indeholder et link til at godkende Dropbox med UpdraftPlus.

UpdraftPlus Demo 4 - Tilslutning af Dropbox 0.4

Dropbox & UpdraftPlus-godkendelse: sidste trin

Trin 5: Da du er logget ind på Dropbox, bliver du bedt om at give tilladelse. Klik på “Tillad”. Dette giver UpdraftPlus mulighed for eksternt at gemme (eller slette) filer i din Dropbox-mappe.

Bare rolig, UpdraftPlus har ikke adgang til alle filer og mapper i din Dropbox. Det vil kun have adgang til Dropbox → Apps → UpdraftPlus.Com folder. Det kan kun læse, skrive og slette sikkerhedskopier (dvs. filer) i denne mappe.

UpdraftPlus Demo 4 - Tilslutning af Dropbox 0.5

Dropbox- og UpdraftPlus-godkendelse er vellykket

Trin 6: Dernæst får du vist en skærm med de sidste stadier af godkendelsen. Klik på knappen “Komplet opsætning” for at afslutte transaktionen og vende tilbage til dit WordPress-dashboard.

UpdraftPlus Demo 4 - Tilslutning af Dropbox 5

Trin 7: Når du klikker på dette link, får du vist en succesmeddelelse, der ligner den ovenfor.

2.5 At tage en WordPress-sikkerhedskopi med UpdraftPlus

Nu hvor Dropbox er knyttet, er det tid til at tage den allerførste WordPress-sikkerhedskopi ved hjælp af UpdraftPlus-plugin.

UpdraftPlus Demo 5 - 1 Start sikkerhedskopiering

At tage en WordPress-sikkerhedskopi til Dropbox ved hjælp af UpdraftPlus

Trin 1: Klik på den store blå “Backup Now” -knap for at starte sikkerhedskopien. UpdraftPlus viser en statusindikator sammen med meddelelseslogfiler. (Mine undskyldninger, jeg kunne ikke få et skærmbillede på nuværende tidspunkt).

UpdraftPlus Demo 5 - 2 Backup er gennemført

Visning af eksisterende WordPress-sikkerhedskopier i UpdraftPlus

Trin 2: Når sikkerhedskopien er afsluttet, kan du se en post under “Eksisterende sikkerhedskopier”. Du kan yderligere vælge at gendanne, slette eller downloade individuelle filer fra hver backupindgang.

UpdraftPlus Demo 5 - 3 VIS eller Download log til fejlfinding

WordPress-sikkerhedskopieringsjob Log på UpdraftPlus

Bemærk: I tilfælde af, at sikkerhedskopien mislykkes, skal du finde ud af, hvor tingene gik galt. Backup-loggen er det bedste sted at se efter denne info. Vælg knappen Vis log for at få adgang til loggen, for at downloade en kopi af logfilen og starte fejlfinding.

UpdraftPlus Demo 5 - 4 Backup komplet bevis på Dropbox

WordPress backup lagret i Dropbox> UpdraftPlus.Com mappe

Trin 3: Hvis du har Dropbox installeret på din computer, skal du se en mappe kaldet UpdraftPlus.Com oprettet under Dropbox → Apps. Dette vil indeholde alle dine sikkerhedskopier.

3. Sådan gendannes en WordPress-sikkerhedskopi ved hjælp af UpdraftPlus

Dette er den del, hvor al forskellen gøres. UpdraftPlus er det eneste freemium WordPress-backup-plugin på markedet, der giver dig mulighed for at gendanne en WordPress-sikkerhedskopi med den gratis version af plugin. Lad os blive revnet!

3.1 Nulstilling af dit WordPress-sted

UpdraftPlus-demonstration 6.1 - 1 Oprettelse af nyt teststed

WordPress Dashboard efter en ren nulstilling (eller en ren installation)

For at sikre, at dette er en glat gendannelsesproces, skal vi formatere (eller nulstille) vores WordPress-sted med Avanceret nulstilling af WordPress plugin. Forestil dig, når du formaterer din telefon og gendanner den til fabriksbetingelserne. Det er stort set den samme sag her.

Nulstilling af WordPress sletter ethvert tema, plugin, post, side, kommentar, brugerdefineret post og indstilling – praktisk talt alt. Det resterende er dit helt nye WordPress-sted med det eksisterende brugernavn, adgangskode og e-mail-oplysninger.

3.2 Installer & konfigurer UpdraftPlus-plugin

Når du har nulstillet dit WordPress-sted, er den næste ting at gøre at installere UpdraftPlus-pluginet og konfigurere det på samme måde, som vi gjorde i del 2. Du skal forbinde UpdraftPlus til den samme Dropbox-konto ved at gentage trin 2.1 til 2.4 i del 2.

UpdraftPlus Demo 6.1 - 3 Tilslut Dropbox igen

Dropbox- og UpdraftPlus-godkendelse er vellykket på det formaterede WordPress-sted

Du skal ankomme til, at denne skærm lige før processen er afsluttet. Klik på “Komplet installation” for at vende tilbage til dit WordPress-dashboard.

3.3 Gendannelse af WordPress Backup med UpdraftPlus

UpdraftPlus Demo 6.1 - 4 Scan Dropbox til sikkerhedskopiering

Scanning efter eksisterende WordPress-sikkerhedskopier i Dropbox med UpdraftPlus

Når du har konfigureret UpdraftPlus-pluginet med din Dropbox-konto, skal du se en logpost, der ligner den, der vises på skærmbilledet ovenfor. (Se punkt 1 i skærmbilledet)

Derefter skal du fortælle UpdraftPlus-plugin til genscanning fjernlageret (dvs. din Dropbox-mappe) på udkig efter arkiver, der kan gendannes. Klik på “Genskan fjernlager”Som vist i punkt # 2.

UpdraftPlus scanner Dropbox efter alle tilgængelige sikkerhedskopier og optag dem under Eksisterende sikkerhedskopier, som vist på skærmbillede herunder:

UpdraftPlus-demonstration 6.1 - 5 Valg af sikkerhedskopiering af sikkerhedskopiering

Se eksisterende WordPress-sikkerhedskopier ved hjælp af UpdraftPlus

Vælg den sikkerhedskopierede version, du vil gendanne, og klik på “Gendan” for at starte restaureringsprocessen.

UpdraftPlus Demo 7 - 1 Gendannelse af sikkerhedskopiering af websted

Gendannelse af en WordPress-sikkerhedskopi i UpdraftPlus

Når du vælger Gendan, åbnes en dialogboks, der ligner den, der er vist ovenfor. Vælg de emner, du vil gendanne – f.eks. Temaer, plugins, uploads (dvs. dit mediebibliotek) og databasen.

Da vi har taget en fuld sikkerhedskopi og nulstillet WordPress-webstedet i vores selvstudie, har vi valgt at gendanne alt fra vores sikkerhedskopi.

UpdraftPlus Demo 7 - 3 Gendannelse af webstedsbehandling

WordPress-gendannelsesproces i UpdraftPlus

UpdraftPlus ‘gendannelsesproces kan tage nogen tid at scanne alle filerne. Når du er klar, skal du igen klikke på knappen Gendan og vente et stykke tid. Afhængig af størrelsen og kompleksiteten af ​​din sikkerhedskopi, kan det tage overalt mellem 2-10 minutter. I vores tilfælde tog det ca. 2 minutter, når du gendannede demoindholdet. Husk, at dette var en delt hosting-server.

UpdraftPlus Demo 7 - 4 Gendan succes

UpdraftPlus WordPress backup gendanne vellykket meddelelse og log

Hvis du kigger på punkt nr. 1 i ovenstående skærmbillede, vil du bemærke, at plugin scanner hvert arkiv og krydsreferencer dets størrelse for gyldighed. Det gør dette for alle de komponenter, vi har valgt under sikkerhedskopieringsprocessen, herunder temaerne, plugins, database, uploads og andre mappe.

Når restaureringsprocessen er afsluttet, vil UpdraftPlus vise et detaljeret logoversigt, der indeholder de genstande, der er gendannet, og viser advarsler, fejl eller eventuelle ufuldstændige processer.

UpdraftPlus-demonstration 7 - 5 Oprydning efter gendannelse

Spørgsel efter oprydning efter oprettelse fra UpdraftPlus

Fra skærmbilledet i det foregående afsnit havde jeg valgt “Vend tilbage til UpdraftPlus-konfiguration” mulighed. En dialogboks fortalte mig, at der var nogle gamle mapper, hvor plugin var flyttet til en mappe ved navn “~ old”.

Derefter foretager vi en sundhedsundersøgelse af webstedet ved at kontrollere alle indlæg, sider, kommentarer og permalinks på det gendannede demosite. I vores tilfælde fungerede alt perfekt. Vi fortsætter derefter med at slette de gamle mapper.

UpdraftPlus-demonstration 7 - 6 Oprydningsstatus efter gendannelse

Fjernelse af gamle mapper efter WordPress-backupgendannelse i UpdraftPlus

Dette er en statusmeddelelse, der bekræfter, at de gamle mapper blev fjernet.

Og der har du det – en komplet tutorial om sikkerhedskopiering af dit WordPress-sted på et fjerntliggende sted, nulstilling af det og gendannelse af en sikkerhedskopi for at bringe webstedet tilbage til en funktionel tilstand.

Kudos til UpdraftPlus-teamet for at oprette dette fantastiske plugin!

4. UpdraftPlus Free vs Premium

UpdraftPlus-backup-pluginet har også en premium-version, der leveres med et væld af avancerede funktioner, såsom:

 • kloning: UpdraftPlus’ kloning funktion giver dig mulighed for at oprette et midlertidigt spejlbillede af dit websted i UpdraftPlus ‘servere inden for få sekunder. Dette er nyttigt til hurtige test, demoer og fejlfinding.
 • Migration: Det Migration funktion (populært kendt som UpdraftMigrator) giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at flytte dit WordPress-sted til en ny vært eller domænenavn. Det er hovedsageligt en avanceret restaureringsteknik, hvor websteds-URL’erne ændres til det nye værtsnavn. Nyttigt til migrering af teststeder fra iscenesættelse til produktionsmiljøer
 • Mulighed for automatisk at sikkerhedskopiere dit websted, inden ethvert tema, plugin eller core WordPress-opdatering begynder.
 • Importer-tilføjelse: Mulighed for at gendanne fra sikkerhedskopier foretaget af andre populære WordPress-backup-plugins.
 • Sikkerhedskopiering af ikke-WordPress-filer og databaser, databasekryptering.
 • Støtte for WP-CLI og WordPress Multisite.
 • Adgangskodebeskyttet plugin-område for at forhindre, at alle brugere får adgang til fuld sikkerhedskopiering af webstedet.

Formålet med denne tutorial var at vise dig, hvordan du konfigurerer og tager en fuld WordPress-sikkerhedskopi og gendannelse – kun ved hjælp af den gratis version af plugin. Imidlertid er premiumfunktionerne, der tilbydes af dette plugin, store, hvilket gør det til et værdigt alternativ til premium WordPress-backup-plugins som VaultPress, BackupBuddy og BackWPUp.

I det næste afsnit, lad os se på nogle tilføjelser, der tilbydes af UpdraftPlus.

Bemærkelsesværdige UpdraftPlus-tilføjelser

UpdraftPlus har taget initiativ til at oprette flere lave priser add-ons, der låser op ekstra funktioner i plugin på en betaling-per-brug basis. For eksempel er der en tilføjelse, der gør det muligt at uploade sikkerhedskopier i Google Cloud eller AWS. Du kan gennemse deres tilføjelsesside for at gennemse hele listen over tilgængelige tilføjelser. Husk, at premiumversionen leveres med alle tilføjelser, der tilbydes af UpdraftPlus.

Følgende er et par tilføjelser, som vi synes er værd at bemærke:

Dropbox undermapper ($ 10)

UpdraftPlus-tilføjelse 1 Dropbox-undermapper

Dropbox-undermappe-tilføjelse fra UpdraftPlus

Forestil dig, at du har to eller flere websteder, der er sikkerhedskopieret med UpdraftPlus. Den gratis version af plugin gemmer alle sikkerhedskopier af alle webstederne ét sted – dvs. UpdraftPlus.Com-mappen i Dropbox. Det bliver stadig vanskeligere at se, hvilken sikkerhedskopi, der hører til hvilket sted – og kan kun afsløres ved at undersøge sikkerhedskopieringsloggene.

Det Dropbox undermapper tilføjelse løser dette problem ved at oprette en separat mappe til hver sikkerhedskopi.

Importør ($ 25)

UpdraftPlus Add-On 2-importør

Importer-tilføjelse fra UpdraftPlus

Det Importør tilføjelse er en anden stor udvidelse, der giver dig mulighed for at gendanne sikkerhedskopier foretaget af andre WordPress-backup-plugins fra følgende liste:

 • BackWPup
 • BackupWordPress
 • Enkle sikkerhedskopier
 • WordPress Backup til Dropbox
 • InfiniteWP
 • Dropbox-sikkerhedskopi af WPAdm
 • Generiske .sql-database-sikkerhedskopier (med eller uden gzip og bzip2-komprimering)

Hvis du importerer en sikkerhedskopi, der er foretaget fra et websted med en anden URL, skal du dog også bruge Migrator-tilføjelsen starter ved $ 30 USD.

UpdraftPlus Premium-prissætning

UpdraftPlus følger en konkurrencedygtig prisstrategi, der starter ved $ 70 USD for to websteder, der leveres med et års support og opdateringer.

Alle tilføjelser er inkluderet i premium-versionen af ​​plugin. Det leveres også en gratis sikkerhedskopieringsplads kaldet UpdraftVault med 1 GB plads, gyldigt i et år.

Følgende tabel afrunder prisfastsættelsen, der tilbydes af UpdraftPlus som i september 2018.

LicenstypeAktive webstederPris (USD) *
Personlig2$ 70
Forretning10$ 95
Bureau35$ 145
EnterpriseUbegrænset$ 195

Updraft Premium-planer den 20. september 2018

Bemærk: Planer inklusive et års support og opdateringer, adgang til alle nuværende og fremtidige tilføjelser (frigivet inden for et år efter købet) og gratis adgang til UpdraftVault 1 GB backup lagerplads (i et år fra købsdatoen).

Bonus: UpdraftCentral Remote WordPress Management

Mens jeg lavede denne tutorial, stødte jeg på UpdraftCentral Cloud fra UpdraftPlus ‘side med plugin-indstillinger.

UpdraftCentral Cloud er en cloud-hostet WordPress-styringsløsning, hvor du kan oprette forbindelse og administrere op til 5 WordPress-websteder gratis. Alt fra at tage eksterne sikkerhedskopier, administrere tema, plugin og core-opdateringer, brugeradministration – og mere – er muligt med UpdraftCentral Cloud.

Dækning af UpdraftCentral Cloud garanterer et dedikeret post, så vi begrænser os til at forbinde WordPress-websteder og tage sikkerhedskopier via UpdraftCentral Cloud-fjernbetjeningscenter.

I denne bonussektion gør vi følgende:

 • Tilslut vores WordPress-sted til UpdraftCentral Cloud.
 • Forbind et andet WordPress-sted til UpdraftCentral Cloud.
 • Tag en sikkerhedskopi af et af WordPress-webstederne fra UpdraftCentral Cloud-fjernbetjeningscenter.

UpdraftCentral Sky

Tilslutning af dit WordPress-sted til UpdraftCentral Cloud

Trin 1: Start med UpdraftCentral Cloud ved at gå over til WordPress Dashboard → Indstillinger → UpdraftPlus Indstillinger → fanen Indstillinger. Rul ned til bunden af ​​siden for at få denne mulighed. Vælg “Forbind dette websted til UpdraftCentral Cloud”.

UpdraftCentral Cloud - 1 registrering

UpdraftCentral skyregistrering

Trin 2: Når du vælger denne mulighed, vises en lignende dialogboks. Der er ingen separat registreringsproces. Indtast en e-mail- og adgangskodecombo – hvis e-mailen er registreret i systemet, kan du logge ind, ellers oprettes en ny konto til dig.

Rådgivning - dette kan være en vanskelig situation, da der ikke er nogen måde at nulstille en adgangskode. Hvis du er som mig og fortsætter med at blande mellem 2-3 e-mail-adresser, kan dette være et problem. Du skal faktisk huske den e-mail, du har brugt her - ellers mister du adgang til UpdraftCentral Cloud-fjernbetjeningscenter.

PS: Jeg mistede næsten adgang til det samme, da jeg lavede denne tutorial. Ovenstående skærmbillede var resultatet af en heldig gæt!

UpdraftCentral Cloud - Forhåndsvisning af 2 steder

UpdraftCentral Cloud Dashboard

Trin 3: Du kan nu se de tilsluttede WordPress-websteder i UpdraftCentral Cloud-kontrolpanelet. Bortset fra demo-WordPress-webstedet, der blev brugt i denne tutorial, har jeg også tilføjet min personlige blog. Naturligvis fungerede det som en charme.

At tage en sikkerhedskopi via UpdraftCentral Cloud-instrumentbrættet

Trin 4: Du kan også udløse manuelle sikkerhedskopier til dit WordPress-sted fra UpdraftCentral Cloud-instrumentbrættet. Du kan også konfigurere WordPress-sikkerhedskopieringsmulighederne, før du starter backup.

UpdraftCentral Cloud - 4 Visning af sikkerhedskopier på websteder

Visning af sikkerhedskopi af sted i UpdraftCentral Cloud-kontrolpanelet

Endelig kan du se alle tilgængelige sikkerhedskopier til alle WordPress-websteder, der er forbundet til dit UpdraftCentral Cloud-instrumentbord.

UpdraftCentral WordPress Plugin

UpdraftCentral WordPress Plugin

Det er værd at nævne, at UpdraftCentral-serveren også er tilgængelig som en fristående plugin der kan installeres og hostes på ethvert WordPress-sted. Desværre falder det ikke under denne tutorials rækkevidde. Det er dog et godt initiativ fra Updraft-teamet og ville være et godt eksperiment for alle jer WordPress-entusiaster derude!

Konklusion

At tage en sikkerhedskopi af dit WordPress-sted er en af ​​de vigtigste ting, som enhver websteejer skal gøre. Dette er dog en af ​​de mest oversete ting for folk, der er nye inden for WordPress. Ligesom du skulle begynde at opbygge din e-mail-liste fra dag 1, skal du konfigurere en automatisk sikkerhedskopi af dit WordPress-sted.

UpdraftPlus er et af de mest populære gratis WordPress-backup-plugins på markedet i dag med over en million aktive installationer. I betragtning af den voksende popularitet og vedtagelse af Updraft-plugin-familie, teamet investeres i at forenkle WordPress-webstedsstyring fra et centraliseret sky-dashboard.

Updraft’s pakke med produkter inkluderer WP-Optimize, UpdraftCentral Dashboard, UpdraftVault, Migrator, UpdraftClone og sidst, men ikke mindst, UpdraftCentral Premium. For alle jer WordPress-entusiaster derude – Jeg ville holde øje med dette firma, hvis jeg var dig! ��

Hvordan kunne du lide anmeldelse og tutorial? Gik jeg glip af noget? Vil du have, at jeg skal dække en funktion eller funktionalitet mere detaljeret? Vi ser frem til dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector