Undersøgelse af tilknyttede kuponer: Øg konvertering og salg

Undersøgelse af tilknyttede kuponer: Øg konverteringer og få mere salg

Er du en tilknyttet marketingmedarbejder, der ønsker at øge klikfrekvensen og salget på dit websted? I så fald vil du helt sikkert elske denne anmeldelse af WordPress-plugin til tilknyttede kuponer.


Jeg tror, ​​du vil være enig, når jeg siger: at oprette et vellykket tilknyttet websted er udfordrende. Alt fra at finde de bedste tilbud til markedsføring og konvertering af brugere til kunder er ingen vittighed.

Som sådan har du kun brug for det bedste af værktøjer til at gøre fremskridt billigt, hurtigt og uden at trække dit hår ud. Hvis du er på markedet efter et sådant værktøj, skal du sige et stort hej til Tilknyttede kuponer.

I dette indlæg opdager du de funktioner, der gør affiliate-kuponer til et af de bedste tilknyttede plugins, du får på internettet.

Vi konfigurerer og testdriver også plugin, så du kan slå jorden i gang. Hvis det lyder spændende, lad os droppe pin og dans!

Hvad er tilknyttede kuponer?

tilknyttede kuponer wordpress plugin

Første ting først, hvad der præcist er tilknyttede kuponer, og hvad gør det? På linje er Affiliate Coupons et smukt WordPress-plugin, der hjælper dig med at markedsføre din kuponer og tilbud let.

Takket være en spændende pakke funktioner, kan du bruge plugin til effektivt at øge konverteringer på dit tilknyttede kuponwebsted.

Hvis du, som mange andre tilknyttede virksomheder, bruger kuponer og tilbud metode til at promovere produkt og tjenester, vil du især elske Affiliate Coupons WordPress plugin.

Plugin hjælper dig med at oprette kuponer let og derefter vise dem på dit websted smukt, hvilket oversætter til bedre konverteringer for dig.

Desuden sparer du en masse tid, mens du får mere salg, da plugin er utroligt let at bruge.

Plugin-funktionen har et intuitivt admin-panel og lokkende stilarter, der gør reklame for dine produkter til en leg.

Tilhørt dig af udvikleren ekstraordinær flowdee, er affilierede kuponer godt kodet, let og den perfekte løsning til enhver seriøs marketing.

Det kommer i to varianter. EN gratis version det er perfekt til alle tilknyttede virksomheder og en premium version der pakker endnu flere funktioner til strømbrugeren.

Nu hvor du ved, hvad tilknyttede kuponer er, lad os fortsætte og opdage de funktioner, der får dine affiliate marketing-drømme til at gå i opfyldelse.

Affiliate-kuponer Nøglefunktioner

En plugin er kun så god som de funktioner, den tilbyder. Så hvordan stables tilknyttede kuponer mod konkurrencen med hensyn til funktioner? Læs videre for at lære mere.

Responsiv og mobilvenlig design

I denne tid og alder har du ikke råd til at køre et stift websted, der er svært at bruge på smartphones og andre mobile enheder.

Et stift design er især ugunstigt for en tilknyttet marketingmedarbejder, der ønsker at øge salget, da udsigterne er mere tilbøjelige til at klikke på tilbage-knappen længe, ​​inden de kommer til dine kuponer..

WordPress-fagfolk bag affilierede kuponer ved dette, hvorfor de gjorde plugin 100% lydhør og mobilvenlig.

Nu behøver du ikke at bekymre dig om, at plugin vil ødelægge dit design, uanset hvilken enhed din kunde bruger.

Uanset enheden, vil alle brugere have en glat oplevelse på dit websted, hvilket betyder fantastiske ting for din bundlinje.

Desuden understøtter affilierede kuponer accelererede mobilsider eller AMP kort sagt.

Kompatibilitet med alle WordPress-temaer

Har du nogensinde installeret et plugin, der ødelagde dit WordPress-tema? Måske var nogle stilarter i konflikt, og ting var overalt.

Hvis det ikke var tilfældet, sad måske en plugin-stil bare ikke godt sammen med resten af ​​dit tema, og et par grænser var ude af linjen?

Har du nogensinde været nødt til at ændre et tema helt bare for at arbejde med et bestemt plugin? Vi ved, hvordan uforenelighed med plugin-tema kan efterlade dig med en dårlig smag i munden.

Nogle plugins er berygtede for at redde dit tema, men tilknyttede kuponer er ikke en af ​​dem. Takket være fantastisk kodning, indbyggede skabeloner og en håndfuld kortkoder kan du bruge plugin hvor som helst på dit websted uden kompatibilitetsproblemer.

Flere stilarter & tilpasset CSS

Hvert websted har forskellige stilarter, hvoraf nogle er personlig præference. Og det er alt sammen, fordi frontend er lige så vigtig som bagenden.

Hvis du bruger en kupon og handler plugin, der ikke tillader tilpasning, ser dine kuponer malplacerede. Eller grimt.

Når alt kommer til alt ønsker du ikke et tilknyttet kupon-plugin, der giver dig mulighed for at vise kuponer og tilbud i dine egne unikke stilarter?

Hvis det er et rungende ja, vil du nyde det faktum, at tilknyttede kuponer skibe med omfattende tilpasningsmuligheder. På toppen af mange foruddannede stilarter og skabeloner, Du kan tilpasse plugin via CSS, indtil du slipper.

Det er ikke alt, du kan tilpasse de færdige skabeloner og oprette dine egne. Tilgængelige skabeloner inkluderer Standard, gitter, liste og Widget.

Dette betyder, at dine kuponer vil se nøjagtigt ud, hvordan du ser dem i dit sind, og matche resten af ​​dit websted. Harmony i stil er altid stor til bedre konverteringer, og du kan ikke diskutere psykologi.

Desuden kommer plugin med flere widgets, der giver dig mulighed for at vise dine kuponer i sidebjælken og andre widgetområder. To indbyggede farvetemaer, dvs.., Mørk og Lys, gøre tingene endnu mere interessante.

Affilierede kuponer Klik for at afsløre

Derudover kommer premiumversionen med en ny og strålende funktion kendt som Klik for at afsløre. Funktionen er populær blandt tilknyttede virksomheder, da den hjælper dig med at skjule rabatkoder, indtil brugeren klikker på kuponen. Dette er en fantastisk måde at tilføje en opfordring til handling på dit websted og kan endda hjælpe med at øge konverteringsfrekvensen. Tal om endeløse muligheder for display og styling!

Kraftige kuponoptioner

Tilsidesættelse af et plugin, der leveres med kraftfulde back-end-indstillinger, er altid en velkommen idé. Jeg mener, hvorfor fokusere på frontend, når motor det er back-end er ikke noget at skrive hjem om?

Det ville være som at klæde en kat i leopardprint, og jeg bliver virkelig dårlig med mine analogier �� Men du ved allerede, hvordan det går med denne; du kan ikke for dig selv sige, at du har en leopard.

Samme sag gælder for plugins, frontindstillingerne er intet, hvis bagenden slutter. Affilierede kuponer sutter ikke, damer og herrer.

Tværtimod kommer det med et stærkt admin-panel, der er fyldt med alle de muligheder, du har brug for for at oprette og promovere kuponer som profferne.

Her er en liste, der viser dig, hvad jeg mener (du vil se mere, når vi installerer plugin). På admin-panelet kan du:

 • Opret flere leverandører og foruddefinerer tilknyttede links
 • Tilføj et ubegrænset antal kuponer og tilbud
 • Definer tilpasset kupon og tilbudssider
 • Link kuponer til leverandører med et klik
 • Klik, kopier og se statistikker
 • Aktivér sporing af begivenheder
 • Skjul datoer og udløbne kuponer
 • Beskriv dine kuponer
 • Kategoriser kuponer
 • Style ved hjælp af brugerdefineret CSS
 • Fremhæv og har individuelle kuponer
 • Opnå bogstaveligt talt det umulige ��

Overlegen support i verdensklasse

Jeg har oplevet dårlig støtte før, og jeg kan ikke ønske det på min værste fjende. Det gør meget ondt, når du ikke kan finde hjælp, når du har brug for det. Normalt resulterer dårlig støtte i unødig stress og indtægtstab.

Så hvad sker der, hvis du støder på problemer, når du bruger plug-in til affilierede kuponer? Vil du sidde fast, eller vil du modtage rettidig og hjælpsom support? Lad os se, hvordan du kan få support.

For det første er der et vidensgrundlag, der besvarer en masse relevante spørgsmål. Dette afsnit besvarer præ-salg, installation, fejlfinding, udvidelse, styling, licens og andre spørgsmål.

For det andet får du et ofte stillede spørgsmål (FAQ), der besvarer mange spørgsmål alt sammen på en side, hvilket er praktisk at sige mildt.

Hvis ovenstående muligheder mislykkes, kan du altid rejse en supportbillet for at kommunikere direkte med det professionelle supportteam.

Bortset fra, lad os nu installere og prøvekøre tilknyttede kuponer.

Sådan installeres og bruges tilknyttede kuponer

Det er let at installere plug-in-fil til tilknyttede kuponer. Uanset om du er nybegynder eller professionel, kan du indstille det hele på ti minutter. Det er også nemt at konfigurere indstillinger og styling af kuponer, men tag ikke mit ord for det, lad os komme på arbejde.

Installation af tilknyttede kuponer

For at få bolden til at rulle skal du installere den gratis version. Ellers fungerer premium-versionen ikke. Det skyldes, at premium-versionen er bygget oven på det gratis plugin, men kommer med et par nyttige funktioner, der redder dagen.

Uden yderligere at logge ind på dit WordPress admin dashboard og navigere til Plugins> Tilføj nyt. På næste skærm, dvs.., Tilføj plugins, indtast “Affilierede kuponer” i søgeordsfeltet til nøgleord, og klik derefter på Installer nu når du først har fundet plugin.

tilknyttede kuponer

Aktivér derefter plugin ved at klikke på Aktiver knappen, der erstatter Installer nu på samme skærm.

Hvis du har købt en kopi af pro-versionen, skal du først downloade din kopi fra Affcoups.com. Log derefter tilbage på dit WordPress admin-dashboard og naviger til Plugins> Tilføj nyt. Men i stedet for at søge, som vi gjorde med den gratis version, skal du klikke på Upload plugin øverst på skærmen som vist nedenfor.

tilknyttede kuponer pro version

Klik derefter på Vælg fil og derefter knappen Installer nu knappen, som vi detaljerer på billedet herunder.

installation af tilknyttede kuponer pro version

Vent installationen for at afslutte og derefter Aktiver plugin. På dette tidspunkt er tilknyttede kuponer klar til brug. Lad os nu oprette en prøvekupon.

Oprettelse af en kupon

Oprettelse af kuponer med tilknyttede kuponer er let arbejde. Men før du tilføjer en kupon, skal du tilføje en leverandør. Naviger til Tilknyttede kuponer menupunkt, og klik på Leverandører som vist nedenfor.

tilføjelse af en ny leverandør til tilknyttede kuponer

Klik derefter på Tilføj leverandør knappen som beskrevet nedenfor.

tilføjelse af ny leverandør

Udfyld derefter leverandørinformation og tryk på Offentliggøre , som vi fremhæver på billedet herunder.

Nu hvor vi har en leverandør, så lad os oprette vores første kupon. Naviger til det nye Tilknyttede kuponer menupunkt, og klik på Tilføj kupon som vi viser nedenfor.

oprette ny kupon ved hjælp af plugin til tilknyttede kuponer

Dette fører til skærmbilledet til oprettelse af kupon vist nedenfor. Udfyld formularen med dine kuponoplysninger, og tryk på Offentliggøre når vi fremhæver. Din skærm kan se anderledes ud, fordi jeg, som du sandsynligvis kan fortælle, tester Gutenberg Editor. Uanset om du er i Gutenberg- eller Classic Editor-lejren, forbliver processen stort set den samme.

tilføje ny kupon

Når du har oprettet kuponen, skal du navigere til Tilknyttede kuponer> Alle kuponer for at se din kupon såvel som den kortkode, du skal bruge. Se billedet nedenfor for flere detaljer.

Jeg gik videre, oprettede en ny side og indsatte kortkoden. Følgende billede viser dig vores prøvekupon. Bemærk, at jeg bruger Twenty Seventeen-temaet.

Overhovedet ikke dårlig i betragtning af alle de andre displayindstillinger, du har til rådighed.

Naviger til alle andre indstillinger Tilknyttede kuponer> Indstillinger i din WordPress admin-menu som vist nedenfor.

Hurtig start guide

Den første skærm, du støder på under Indstillinger er Hurtig start guide. På denne skærm (vist nedenfor) lærer du, hvordan du konfigurerer plugin, og hvordan du viser dine kuponer på flere måder.

tilknyttede kuponindstillinger

Som du kan se, er der masser af kraftige kortkoder, du kan bruge til at indsætte dine kuponer. Brug bare de parametre, du foretrækker. For eksempel kunne du sammensætte en lille kortkode for at vise de nyeste, aktive kuponer, der skal føjes til din startside:

[affcoups max = "4" orderby = "date" hide_expired = "true"]

Licensing

Den anden skærm, du ser efter det, er Licensing. Her kan du tilføje din licensnøgle for at modtage regelmæssige opdateringer og professionel support.

Kuponsider

Derefter har vi Kuponsider vist nedenfor.

På ovenstående skærm kan du vælge at:

 • Opret sider til hver kupon (som jeg vil anbefale, hvis du tilføjer væsentligt indhold til dine kuponer, om du vil have dine individuelle kuponer til at vises i Google-søgeresultater)
 • Omdiriger link og knapper til kuponsider først
 • Definer en brugerdefineret slug til enkelte kuponsider
 • Inkluder kuponer i dine søgeresultater på stedet

Generel

Efter det har vi Generel panel fremhævet nedenfor.

Det Generel panelet er det længste, fordi det er her, al handlingen er. Du kan gøre meget på ovenstående skærm, og mange er vigtige indstillinger, så jeg vil meget anbefale, at du ikke springer over denne side.

Herfra er du i stand til at definere vigtige standarder for kupon, f.eks. Skabelon til bestilling og standardlayout. Du kan også definere dit kuponuddragslængde, redigere / tilpasse knappeteksten og tilføje tilpasset CSS.

Sporing og statistik

Næste skærmbillede er Sporing og statistik som inkluderer et par nyttige indstillinger.

På ovenstående skærm kan du se, at der er en mulighed for at deaktivere indbygget tracking. Men jeg kan ikke se, hvorfor du vil gøre det, medmindre selvfølgelig, hvis du oplever problemer.

Selvom den anden mulighed er værd at aktivere. På den måde kan du spore klik med Google Analytics, Google Tag Manager og Matomo (tidligere kendt som Piwik). Dette giver dig indsigt i, hvilke kuponer der konverteres.

Hjælp og support

Og endelig kommer Hjælp og support skærm.

Selvom skærmen ikke tilbyder kontaktoplysninger eller et direkte link til billetsupport, tilbyder det oplysninger, der kan komme godt med, hvis du oplever problemer med plugin. Skærmen viser fejllogger og endnu vigtigere et hurtigt snapshot af dine WordPress- og PHP-versioner. Hvis du nogensinde har problemer med at køre plugin, skal du starte her, før du kontakter support (de har sandsynligvis brug for denne information for at hjælpe dig alligevel).

Affiliate-kuponer Kundeanmeldelser

Folk pining efter affiliate kuponer WordPress plugin, og hvad er der ikke for at elske. Plugin er let at bruge, selvom det er fuldt ud med randen med fantastiske funktioner. Den gratis version kan prale af en næsten perfekt 5 stjerner (gå over til WordPress.org at se selv) sammen med raving anmeldelser fra professionelle kunder.

I slutningen af ​​dagen er det sikkert at sige, at du er i gode hænder med Flowdee og Co., fordi – mellem dig og mig – dette er et fantastisk plugin.

Priser for tilknyttede kuponer

For den bekvemmelighed, denne dårlige dreng tilbyder, synes jeg ærligt, at prisen er for lav. Udviklerne tilbyder dig tre prispakker baseret på antallet af sider som vist på billedet ovenfor.

I skrivende stund 39 dollar Personligt pakke understøtter et websted, $ 99 Plus pakken inkluderer tre steder, og 199 DKK Pro pakken kan bruges på op til ti websteder. Og selvfølgelig er der den gratis version tilgængelig på WordPress.org.

Afsluttende tanker om vores gennemgang af tilknyttede kuponer

Vi ved alle, at du som tilknyttet marketingmedarbejder har meget lidt plads til at begå fejl med din salgsfremmende indsats. Du har brug for alle de bedste værktøjer, du kan få. Hvis du bruger kuponer og tilbud på dit websted, er tilknyttede kuponer den rigtige aftale.

Affiliate-kuponer er et strålende plugin til din tilknyttede virksomhed. Det er let at bruge og leveres med et væld af spændende funktioner (f.eks. Disse flere skabeloner). Plus det fremskynder virkelig processen med at tilføje og administrere kuponer på dit websted. Du vil aldrig glemme at fjerne en udløbet kupon igen. Generelt vil jeg anbefale at give plugin en prøve. Mellem gratis- og pro-versionerne kan det fungere for ethvert budget.

Få tilknyttede kuponer     Prøv Live Demo

Har du prøvet at bruge Affiliate Coupons-pluginet til WordPress? Hvad tænker du? Har du et spørgsmål eller et forslag? Fortæl os om dine tanker i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map