Uncanny Automator WordPress Plugin Review: Automatiser dine arbejdsgange som en professionel

Uncanny Automator WordPress Plugin Review: Automatiser dine arbejdsgange som en professionel

Hvor meget tid bruger du på webstedsadministratoropgaver? Jeg satser meget. Eller flere timer, end du gerne vil indrømme. Du er dog heldig, fordi vi med Uncanny Automator WordPress-plugin viser dig nøjagtigt, hvordan du automatiserer opgaver, sparer tid og øger effektiviteten.


Plugin giver dig mulighed for at automatisere processer mellem dine plugins. For eksempel kan du konfigurere plugin til at tilføje brugere til en bestemt BuddyPress-gruppe (eller et LearnPress-kursus), efter at de har købt et produkt via WooCommerce. Du kan endda indstille plugin til at udløse WordPress til at sende en e-mail til brugeren, når de gennemfører et bestemt trin.

Mulighederne er ubegrænsede, og funktionerne overflod. Opsætning af Uncanny Automator WordPress-plugin er tingene fra fjerde klassinger. Desuden er det lige så let at oprette automatiserede processer (eller opskrifter, som de kaldes i plugin) som A, B, C. Du behøver overhovedet ikke kodningskendskab, så du er velkommen ��

Lad os grave uden for yderligere, lad os tøve med at dele dine tanker i kommentarsektionen til sidst.

Hvad er Uncanny Automator WordPress Plugin

Er du tilfældigvis fortrolig med Zapier-opgaverne til automatisering af opgaver? Nå, Uncanny Automator WordPress-plugin er ligesom Zapier, men til dine WordPress-plugins. Det giver dig mulighed for at linke processer mellem dine plugins, så du kan automatisere opgaver og spare meget tid.

Eller som Uncanny Automator-webstedet udtrykker det …

Uncanny Automator WordPress-plugin gør det muligt automatisk at administrere alle arbejdsgange og brugeroplevelser, der sker på dit WordPress-sted. – Hvad er Uncanny Automator?

Som illustration kan vi antage, at du gerne vil sælge kurser via WooCommerce (som produkter), mens du tilmelder dig de studerende via LearnPress, LearnDash eller et andet WordPress-læringsstyringssystem (LMS). Du kan oprette opskrifter i Uncanny Automator, der udløses, når brugere køber et kursus. Uncanny Automator tilføjer derefter brugere til de respektive kurser i dit LMS.

For eksempel, hvis du bruger Kalender for moderne stammehændelser til at administrere dine begivenheder kan du bruge Uncannny Automator til at takke nye begivenhedsdeltagere. Opret bare en opskrift for at få fat i en brugers navn og Twitter-håndtering, når de registrerer sig for en begivenhed (udløseren), og tilføj derefter handlingen med at tweede brugeren en meddelelse som “tak for at registrere!” Og dette er bare et eksempel, pluginet leveres med et væld af triggere og handlinger. triggers få opskriften til at køre handling er det, som du ønsker at opnå, kan du se mere udløsere og handlinger på deres side).

Det vil sige, plugin instruerer WordPress at gøre handling B (fx føj en bruger til en gruppe, send e-mail, tilmeld bruger til et kursus osv.) når brugeren udløser A (f.eks. køb, abonnement osv.). Noget som plugin hjælper dig med at gøre det her når brugeren gør det at. automatisk. Uncanny Automator er en opgaveautomationsplugin på steroider.

Det gør at køre dit websted til en leg, da de fleste af de tidskrævende opgaver fjernes uden at kompromittere funktionalitet og brugeroplevelse. Har alt dette mening for dig? Okay, 10 sekunder pause i form af …

Et ord fra udvikleren:

[Uncanny Automator WordPress-plugin forbinder] “… et dusin plugins sammen, der ser efter” triggere ”fra en eller flere plugins, og når betingelserne er opfyldt, udløses det automatisk” handlinger ”eller nye aktiviteter på webstedet.

Han tilføjer …

Disse automatiske opskrifter kan spare WordPress-webstedsejere hundreder af timers tid hvert år ved at automatisere salg, marketing, administration, læring og andre processer. Det forbinder plugins, der ellers ville være umuligt at oprette forbindelse. ” –Hvad er Uncanny Automator?

10 sekunder bryde. Så klasse, igen, hvad er Uncanny Automator WordPress plugin? En kraftfuld plugin til automatisering af opgaver til dine WordPress-plugins.

Brug for jeg siger mere?

Funktioner Fremhæv

Uncanny Automator er en simpel opgaveautomatiseringsplugin til WordPress. Det er ikke oppustet med unødvendige funktioner, der kommer i vejen for dig. Nej, det er slankt og holder dig fokuseret på opgaven. Hvad ellers ville du forvente af en plugin til opgaveautomation?

Bemærkelsesværdige Uncanny Automator-funktioner inkluderer:

 • En intuitiv og begyndervenlig admin-brugergrænseflade. Det er sjovt at oprette opskrifter (læse, automatisere opgaver)
 • Sømløs integration med populære plugins som BuddyPress, bbPress, Gravity Forms, Ninja Forms, Kontaktformular 7, LearnDash, LearnPress, H5P og Zapier (betyder, at du kan oprette forbindelse til over 1.000 apps!) blandt andre
 • Over 70 triggere og handlinger, hvilket betyder, at du bare peger og klikker dig vej til automatiseret WordPress
 • Ubegrænset opskriftkombinationer lige ved hånden. Opret mange forskellige trigger-action scenarier.
 • En funktion til at omdirigere en bruger til en bestemt URL, når opskriften er afsluttet (Brug dog denne funktion med forsigtighed og sparsomt)
 • Awesome support for at sikre, at alle dine integrationer spiller godt sammen. Hvis du ikke havde nogen idé, Dette betyder, at du ikke behøver at kontakte mange udviklere, hvis du nogensinde har brug for support. Uncanny Automator supportteam har din ryg. Tænk på det som at have et supportteam til alle dine WordPress-plugins. Hvor virkelig praktisk?

Sådan konfigureres Uncanny Automator WordPress Plugin

Nu hvor du ved, hvad Uncanny Automator er, så lad os konfigurere plugin og oprette en opskrift. Du vil blive overrasket over, hvor let det er at automatisere opgaver, som du ellers ville udføre manuelt. Nu skal du bare finde ud af, hvordan du vil bruge al den tid, du sparer!

Uncanny Automator er et premium-plugin, hvilket betyder, at du ikke kan installere det direkte fra WordPress-plugin-depotet. Køb din kopi af Uncanny Automator på det officielle sted.

Bortset: Hvis du er nysgerrig, tilbyder de fire pakker, nemlig:

 • Uncanny Automator Lite – koster $ 49 dollars om året for en enkelt webstedslicens. Det giver dig mulighed for at oprette en trigger men ubegrænset handling pr. Opskrift.
 • Pro – Denne pakke koster kun $ 149 pr. År for en enkelt site-licens. Du kan oprette ubegrænsede triggere og handlinger pr. Opskrift. Udviklerne tilbyder dig en ekstra licens til iscenesættelse.
 • Bureau – Denne plan koster $ 249 årligt, og er perfekt til 5 websteder. Oven i det kommer planen med support på flere websteder, og du kan oprette ubegrænsede triggere og handlinger til dine opskrifter.
 • Stor plan – Sætter dig tilbage $ 499 dollars pr. År, har alle funktioner i agenturets plan, men licensen dækker 25 steder.

* Alle planer leveres med 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Kort sagt hjælper Uncanny Automator dig med at placere dit WordPress-sted på autopilot og skære ned på admin-tid og plugin-omkostninger. Lad os komme for meget i gang med at etablere plugin.

Installation af Uncanny Automator WordPress Plugin

Når du har købt og downloadet Uncanny Automator WordPress-plugin, skal du logge ind på din WordPress admin-menu og navigere til Plugins> Tilføj nyt at uploade, installere og aktivere plugin-zip’en. Du skal også registrere din licensnøgle under Uncanny Automator> Licensaktivering (som findes i din Uncanny Automator-konto).

Gå videre, klik på Uncanny Automator menupunkt i WordPress fører dig til Opskrifter skærm, men som du kunne forvente, er den tom, fordi vi endnu ikke har oprettet vores første automatiserede opgave.

På den Opskrifter skærm, tryk på Tilføj ny knappen, som vi detaljerer nedenfor.

oprette nye opskrifter i uhyggelig automator wordpress plugin

Oprettelse af opskrifter i Uncanny Automator WordPress Plugin

Før installationen af ​​Uncanny Automator WordPress-plugin installerede jeg BuddyPress, bbPress, LearnPress, WooCommerce, Easy Digital Downloads og kontaktformular 7. Installation af disse plugins, når du tester Uncanny Automator hjælper dig med at nyde denne tutorial mere.

Dette er også de plugins, du ser under triggers afsnit på billedet herunder.

uncanny automator wordpress plugin

Åh, forresten, antallet af integrationer, du ser på skærmen ovenfor, afhænger af plugins på dit websted.

Derudover oprettede jeg et WooCommerce-produkt (Test WordPress Course) …

… og et eksempelkursus (takket være LearnPress) til illustration. Dette kursus kaldes også Test WordPress-kursus. Her er også et billede til din oplevelse viewing

oprette kursus i learningpress wordpress plugin

Kurser til side. Gå tilbage til Rediger opskrift skærm.

For vores eksempel vil jeg sælge et WooCommerce-produkt (Test WordPress-kurset) og tilføje enhver bruger, der køber produktet til prøven LearnPress-kursus. Husk, at dette bare er et eksempel; kan du oprette en milliard opskriftkombinationer.

Ideen her er at simulere, hvordan opskrifter fungerer. Vi sætter en trigger (WooCommerce-køb) for at aktivere en handling (tilføje brugeren til LearnPress-prøvekursen). Du kan takke pro-versionen af ​​Uncanny Automator tilføje flere triggere og handlinger.

Lad os komme i gang.

Tilføj en titel

Det siger sig selv, at den første ting, du tilføjer til din opskrift, er en titel. Så hvad vil du navngive din opskrift? Udvikleren anbefaler at inkludere trigger og handling i din opskrifttitel. For eksempel. WooCommerce-til-LearnPress-kursus.

Opskriftnavnet skal kun give mening for dig, så hold en feltdag.

I din Rediger opskrift skærm, tilføj titlen i Titel felt vist nedenfor.

Uncanny Automator sparker ind, gemmer titlen automatisk, og du har det godt ��

Indstil en trigger og handling

For denne del vil jeg meget gerne henvise dig til denne dejlige video af udviklerne. Videoen viser faktisk, hvordan man opretter en opskrift.

Temmelig pæn, ikke? Lad os få en praktisk oplevelse, hvis du ikke gider at se videoen.

Indstilling af en trigger

Efter tilføjelse af opskriftsnavnet, lad os fortsætte med vores WooCommerce til LearnPress-eksempel. Under Vælg og integration sektion, klik WooCommerce som vist på billedet herunder.

oprette en trigger i uhyggelig automator wordpress plugin

I rullemenuen, der vises, skal du vælge Bruger køber et produkt trigger som vist på følgende billede.

Dette instruerer plugin til at fange alle køb og dirigere arbejdsgangen til en bestemt handling, som vi vil opdage i det kommende afsnit.

Men inden det er vi nødt til at vælge et specifikt produkt (Test WordPress-kursus i vores tilfælde). For at gøre det skal du klikke på “et produkt”Som vist på billedet herunder.

En rullemenu vises, så du kan vælge et specifikt produkt, der udløser netop denne opskrift. Som vores eksempel valgte jeg Test WordPress-kursus som vi fremhæver i skærmbilledet nedenfor.

Derefter rammer du Gem Trigger knappen som vist med den nederste pil på billedet ovenfor.

Bemærk fra det samme billede Tilføj en anden trigger knap, der hjælper dig med at tilføje flere triggere til en enkelt opskrift. Det kan kun bety store ting for dine automatiseringsbehov.

Med en trigger på plads er det tid til at oprette en handling.

Tilføjelse af en handling

Lige nedenfor, hvor du indstiller triggeren, er der et andet afsnit; Handlinger. Her definerer du de handlinger, du gerne vil udføre, hver gang en bruger udløser opskriften.

Til denne tutorial har vi til formål at tilmelde brugeren til et LearnPress-kursus med titlen Test WordPress-kursus hver gang en bruger køber kurset via WooCommerce.

På den Rediger opskrift skal du klikke på Tilføj handling knappen som vist på billedet herunder.

tilføje en handling i uhyggelig automator wordpress plugin

Vælg derefter din integration. Da vores kursus kører på LearnPress, gik jeg med LearnPress som vist nedenfor. Bemærk naturligvis de andre tilgængelige integrationer med antallet afhængigt af plugins på dit websted.

Lærer du noget her i dag? Jeg håber det, lad os fortsætte. Vælge Tilmeld bruger til et kursus fra den rullemenu, der vises. Se illustrationen nedenfor.

Det er ikke alt. Klik derefter på “et kursus”Felt for at vælge et specifikt kursuskærmbillede som vist nedenfor.

For vores sag valgte jeg Test WordPress-kursus som vi fremhæver nedenfor.

Klik på Gem handling knappen, men pop ikke den boblende endnu; din opskrift er stadig i udkasttilstand. Bemærk også fra billedet ovenfor, at du kan føje flere handlinger til en opskrift.

For at aktivere din opskrift skal du skifte til Udkast knapper vist på billedet herunder til Direkte. Glem aldrig at skifte til dine triggere, handlinger og selve opskriften vha. De viste knapper.

I slutningen af ​​det hele skal en grundlæggende live opskrift se sådan ud.

en opskrift i uhyggelig automator wordpress plugin

Igen, glem ikke at skifte Direkte dine triggere, handlinger og selve opskriften. Tre meget vigtige kontakter som vist på billedet ovenfor. Nu er din opskrift aktiv og i brug på dit websted. Enhver, der køber Test WordPress-kursus via WooCommerce tilmeldes til Test WordPress-kursus på LearnPress.

Hvor sød og relativt let at konfigurere. Du kan tilføje enhver anden opskrift på en lignende måde.

Husk, Uncanny Automator integreres med Zapier og Zapier integrerer med mere end 1.000 apps. Derudover kan du medtage op til 5 variabler (eller “tokens”) i dine opskriftshandlinger, f.eks. E-mails eller zaps. Indfangede variabler kan derefter bruges til at oprette brugerspecifikke medier (f.eks. En personlig e-mail) eller videresendes til Zapier for yderligere brug i en Salesforce Zap, du har oprettet. Mulighederne er uendelige! Takket være denne kendsgerning og de indbyggede funktioner i Uncanny Automator kan du automatisere hele din online forretning, ikke kun dit WordPress-sted.

Rapportering

Hvis du vil starte op, kommer Uncanny Automator med et rapportcenter, hvor du kan se, hvordan dine opskrifter, triggere og handlinger fungerer. Dette hjælper dig med at identificere de opskrifter, triggere og handlinger, der fungerer, og dem, der kunne bruge lidt strømlining.

Afsluttende ord

Er du på markedet efter et plugin til opgaveautomation til WordPress? I så fald skal du ikke lede længere end Uncanny Automator. Plugin er ekstremt let at konfigurere og bruge. Hvad venter du på? Uncanny Automator hjælper dig med at forbinde dine plugins på måder, der ikke er set før.

Plugin er allerede kompatibelt med mange populære WordPress-plugins, hvilket betyder, at du er i gang inden for få minutter. Har du automatiseret dine WordPress-opgaver før? Har du nogle tip at dele? Måske har du et brændende spørgsmål. Del venligst med os i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map