Udviklingen af ​​OptinMonster til WordPress: Rettelser, opdateringer og ændringer

OptinMonster er et WordPress-plugin, der gør det nemt at oprette popup-formularer, der kan øge din konverteringsfrekvens. Fordi der er et antal opt-in-plugins derude, kan du måske være opmærksom på, om der virkelig er et behov for endnu en at tilføje til listen. Men OptinMonster vinder trækkraft i en verden, hvor besøgende ofte reagerer på pop-up opt-in windows.


OptinMonster blev netop frigivet i oktober 2013, så det er stadig relativt nyt. Alligevel bør det ikke undervurderes på trods af sin relative ungdom. Den har allerede set nogle rettelser, opdateringer og en række ændringer i dens korte levetid, der gør det bedre nu, end det var, da vi først fik vores hænder på det til en gennemgang. Hvis opdateringer fortsætter på samme kursus, kan vi med sikkerhed antage, at dette plugin er bestemt til opt-in storhed.

Nye tilføjelser

For dem, der allerede er bekendt med dette plugin, er to nye opt-in-områder tilføjet: sidebjælke og efter post. Derudover arbejder skaberne i øjeblikket med et Canvas-tilføjelse, som giver brugerne mulighed for at oprette nogen type Lightbox-popup snarere end bare dem, der er e-mail-baseret.

Mens skabelonerne stadig ikke er så lette, som skaberne gerne vil have, at de skal være, arbejdes der på at ændre dette. Fremtidige planer inkluderer tilføjelse af flere skind sammen med udviklingen af ​​en mobil opt-in type. Udviklere kan også tilslutte sig det tilføjede API, så de kan tilpasse sig deres hjerte indhold.

Det er enkelt at installere OptinMoster WordPress Plugin. Gennemgå følgende trin som et kort opdateringskursus:

optinmonster-installation

Popup-myten

Alt dette snak om popup-opt-in-formularer kan få dig til at løfte øjenbrynene. Browsere leveres med popup-blokkere, folk installerer popup-blokkere, og popups er generelt noget, som folk gerne vil undgå, ikke?

Selvom folk har en tendens til at hader popups, ligger statistikkerne om deres effektivitet ikke. Faktisk er disse opt-in-formularer meget effektive blygenereringsværktøjer, fordi en interessant pop-up kan overbevise en person til at droppe sin e-mail-adresse i e-mail-feltet i et hjerteslag. I en case study udført af OptinMonster øgede plugin antallet af e-mail-abonnenter med 600%. I undersøgelsen gik webstedet fra 70 til 80 abonnenter pr. Dag til op til 470 pr. Dag.

Så mens folk hader popups, elsker de dem på samme tid. Det er dette kærligheds / had-forhold, der fører til OptinMonsters succes. Med de seneste ændringer og fremtidige forbedringer, der er i værkerne, vil dette blygenereringsværktøj blive endnu mere effektivt.

Ovenstående er et eksempel på popup-vinduet, der blev brugt i casestudietemaet. Pop-up-boksene kan indeholde så mange eller så få grafik, som du vil, brugerdefinerede farver og størrelsesvariationer.

OptinMonster-Review-WordPress-Popup-And-Lead-Generation-Plugin

Unikke OptinMonster-funktioner

Der er tre separate prisplaner, og hvilken prisplan, der vælges, bestemmer de funktioner, der er inkluderet. Nogle af funktionerne inkluderer:

 • Oprettelse af ubegrænsede formularer, der kan bruges på forskellige områder af webstedet.
 • Analytics-rapportering er indbygget for at se, hvilken form der konverterer bedst. Denne og A / B-test kan arbejde hånd i hånd.
 • Visse former kan vises på specifikke sider i målretning på sideniveau
 • Der er forskellige optinetyper og designmuligheder, afhængigt af prisplanen
 • Teknologien “exit intention”, der er integreret i premium-pakken, registrerer, når en bruger skal forlade dit websted for derefter at starte et popup-vindue, der kan overbevise dem om at blive eller komme tilbage. OptinMonster hævder, at 70% af de mennesker, der opgiver webstedet, aldrig kommer tilbage.

optinmonster-setup

Når man ser på opsætning, er det temmelig enkelt. Det er her nogle af de nye funktioner kommer i spil. Det er faktisk temmelig overraskende, hvor let dette plugin er at konfigurere, da kernefunktionerne er inkluderet i en enkelt plugin-fil. Der er også nogle valgfri ekstraudstyr inkluderet i denne fil. Ekstraudstyret har at gøre med de forskellige tilgængelige opt-in-typer og exit intention-funktionaliteten.

Når det er installeret, tilføjes et nyt menupunkt til sidemenuen i WordPress-dashboard. Dette gør plugin let tilgængelig.

For at oprette en ny optin-form skal du blot klikke på knappen “Opret ny optin”. Derfra skal du klikke på typen optin.

OptIn-typer

Valg af “Lightbox” er hvor du vil være meget kreativ i oprettelsen af ​​popups. Dette er et område, der er blevet forbedret, så du kan oprette en optin, der er mere specifik til dit websteds behov. Det skal bemærkes, at ikke alle disse typer er tilgængelige på alle prispoint. Den grundlæggende pakke indeholder kun lightbox-indstillingen. Der er yderligere optin-typer under udvikling, såsom formularer i indhold og sidebar-widgets.

Sidefodslinjen er nøjagtigt som den lyder, da det er en bjælke i sidefoden, der beder om en e-mail-adresse. Baggrundsfarver, en titel og en tagline og skrifttyper kan vælges til dette. Det samme kan også vælges til diaset ind, som typisk er placeret nederst til højre på siden. Objektglasset kan åbnes og lukkes af brugeren. Det er ikke et popup- eller autoslide, da det kræver aktivering af brugeren.

Du vil også opdage, at indstillingerne er mærket ret godt, og der er beskrivelser for hver enkelt. Dette er mere eller mindre som at have en guide inden for opsætning, så du ikke behøver at forlade din skærm for at se, hvordan du gør noget.

Sømløs integration med e-mail-marketingprogrammer

Der er også en række e-mail-marketingprogrammer, som plugin sømløst integreres med. De inkluderer MailChimp, AWeber, Infusionsoft og iContact. Der er cirka otte programmer, som OptinMonster arbejder lige ud af boksen med.

Hvis en af ​​disse understøttede e-mail-nyhedsbrevtjenester i øjeblikket bruges, er alt hvad du skal gøre, at vælge din e-mail-nyhedsbrevudbyder fra en rullemenu og derefter autentificere din konto. Antallet af nyhedsbrevudbydere i dropdown kan altid ændres, men det vil sandsynligvis vokse med tiden.

Temaer og tilpasning

Der er fire hovedtemaer, der bruges til Lightbox-optinformularen. Der er Balance-temaet, Cast-studietemaet, Bullseye-temaet og Clean Slate-temaet.

optinmonster-temaer

Når du åbner Design Customizer, kan du tilpasse titel og tagline, Bullet List, Optin Image, Optin Send Text og Field field Text. Farver, skrifttyper og justering kan ændres i hvert afsnit. Du kan også fremhæve forskellige ord ved at gøre dem fed. Customizeren er temmelig enkel og bruger selvfølgelig WordPress-grænsefladen, som naturligvis er kendt for WordPress-brugere.

Mens OptinMonster siger, at hele installationsprocessen kan afsluttes på et enkelt minut, er det bedst at bruge mere tid på det for at gøre kampagnen meget effektiv. Understøttelse af grafik og den relevante tekst vil gøre en betydelig forskel, så sørg for at tænke over det.

Konklusion

OptinMonster er ung, men dets skabere lytter til sine brugere ved at implementere ændringer tidligt i spillet. Selvom det er stærkt nu, vil det blive et endnu stærkere optin-plugin over tid. Med flere udviklinger i horisonten som sidebjælke og efter integration efter post, får udviklere større fleksibilitet til at oprette Lightbox-popups, sidefodsbjælker og diasbilleder, der vil generere flere kundeemner til at konvertere.

Hent OptinMonster

Bruger du i øjeblikket OptinMonster-plugin? Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om det og dets seneste opdateringer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map