TranslatePress WordPress Oversættelse Plugin Guide

TranslatePress WordPress Oversættelse Plugin Guide

Jeg tror, ​​du vil være enig med mig, når jeg siger at oprette et flersproget websted er ingen let opgave. Især for en nybegynder.


Hvilket oversættelsesplugin vælger du? Oversætter du dit websted manuelt eller automatisk? Ansætter du en professionel oversætter? Påvirker oversættelse af dit websted din SEO placering?

Alle disse (og mere) er relevante spørgsmål, som du kan stille dig selv, når det gælder at oversætte dit WordPress-websted.

Det viser sig, at du nemt kan oversætte dit WordPress-websted til mere end 200 sprog ved hjælp af TranslatePress plugin.

Og i denne guide viser vi dig nøjagtigt, hvordan du installerer og oversætter din hjemmeside med et af de bedste WordPress-oversættelsesplugins fra og med 2019.

Læs videre for at lære, hvordan du kan bruge TranslatePress WordPress plugin at tilbyde dit indhold og produkter til besøgende fra hele verden uden at svække sved.

Hvad er TranslatePress?

translatepress wordpress plugin

Før vi går tabt i den imponerende pakke med funktioner, lad os først lære mere om dette flersprogede WordPress-plugin.

Hvad er TranslatePress? TranslatePress er et smukt WordPress-oversættelsesplugin, der er håndlavet af de samme fantastiske fyre, der bragte dig Cozmoslabs. Det er indlæst på randen med alle de funktioner, du har brug for for at oversætte enhver type WordPress-websted, inklusive WooCommerce-drevne estores. (ja, du kan endda oversæt WooCommerce-produkter).

TranslatePress er utroligt let at bruge takket være en intuitiv interface, der gør oversættelse alt indhold på din hjemmeside så let som A, B, C. Det bedste er, at du kan oversætte dit websted i front-end.

I henhold til en hastighedstest for oversættelse plugin ydeevne udført af Razvan Mocanu, er TranslatePress det hurtigste WordPress-oversættelsesplugin på nettet.

Det er alvorligt gode nyheder, hvis du vil levere supersnelle oversættelser til dine læsere. Husk, at sidehastigheden er en af ​​de vigtigste Google SEO-faktorer.

Hvis du er på markedet efter et WordPress-lokaliseringsplugin, er vi sikre på, at du vil elske TranslatePress. Det vigtigste plugin er gratis. Du har dog brug for premium addons for at låse den fulde magt ud af TranslatePressPress flersprogede plugin. Heldigvis for dig har vi vores hænder på den fulde premium-pakke, så gør dig klar til at have det sjovt.

Når det er sagt, lad os dække et par nøglefunktioner for at give dig en forsmag på, hvad du kan forvente, når du installerer plugin på dit elskede WordPress-sted.

TranslatePress nøglefunktioner

translatepress funktioner

Hvad er brugen af ​​et WordPress-plugin, der lover dig himlen, men leverer helvede med hensyn til funktioner? TranslatePress leveres med en fantastisk liste over funktioner, der gør oversættelse af dit WordPress-websted til en leg.

Vi taler om funktioner som:

 • Mulighed for at oversætte hele din side, inklusive indhold fra kortkoder, formularer og sidebygere
 • Du kan oversæt dynamiske strenge der tilføjes af WordPress, plugins og temaer
 • Sømløs integration med Google Translate API, hvilket betyder, at du kan fremskynde oversættelsesprocessen. Du har bare brug for en Google Translate API-nøgle, og du er gylden
 • TranslatePress er GPL og selvhostede, hvilket betyder, at du ejer dine oversættelser for evigt. Dette betyder også, at du kan betjene dine oversatte sider på en hurtigere måde, fordi de gemmes lokalt og ikke på tredjeparts oversættelsesservere
 • Du kan oversætte dit websted i front-end ved hjælp af en let at bruge interface, hvilket gør dit arbejde let
 • 221 sprog på skrivningstidspunktet, hvilket betyder, at du er forberedt på at overtage verden uden nogen hikke
 • Pluginet er SEO-venligt, da du kan oversætte sidesluggen, SEO-sidetitlen, beskrivelsen samt Twitter og Facebooks sociale grafinfo. Desuden understøtter plugin Yoast SEO-sitemap
 • TranslatePress fungerer ud af boksen med WooCommerce, alle WordPress-temaer, webstedsbyggere og brugerdefinerede indlægstyper
 • Oversætterkonti, der giver brugerne mulighed for at oversætte indhold uden administratoradgang (tilføj en ny oversætterkonto ved at navigere til Brugere -> Tilføj nyt og vælg Oversætter som rollen)
 • Automatisk registrering af brugersprog
 • EN Gennemse som funktion, der giver dig mulighed for at se dit websted, ligesom dine brugere ser det
 • Tilpasbar sprog switcher
 • Støtte i verdensklasse

Sådan installeres TranslatePress Plugin

translatepress premium version

Vi arbejder med premiumversionen af ​​TranslatePress til denne vejledning. Som sådan skal du købe en licens fra Translatepress for fuldt ud at nyde dette indlæg.

De tilbyder tre prispakker, nemlig Personlig til $ 89 bucks om året, Forretning der koster omkring $ 157 / år og Udvikler der vil sætte dig tilbage $ 225 årligt.

Vælg en pakke, der fungerer for dig. Til denne guide gik vi sammen med Forretning pakke, der giver dig det fulde billede.

Bortset fra, lad os installere TranslatePress-plugin og teste oversættelsesprocessen.

Installation af TranslatePress WordPress Plugin

Forresten, kan du installere hovedplugin fra WordPress-plugin-lager. Så har du muligheden for at opgradere til premiumversionen ved hjælp af tilføjelser på et senere tidspunkt.

Når du har købt en licens fra det officielle websted, vil du modtage en e-mail med dine downloadlink.

købskvittering på translatepress i gmail

Alternativt kan du downloade hovedplugin og addons (samt se din licensnøgle) fra din TranslatePress-konto som vist nedenfor.

Gå videre og download den vigtigste plugin ZIP-fil til din computer ved at trykke på Download af plugin knappen som vist ovenfor. Download addonerne også ved hjælp af Addons-download knap.

Bemærk: Du skal først installere hovedpluginet og derefter addonerne.

Installation af det vigtigste TranslatePress-plugin

Naviger til Plugins> Tilføj nyt, derefter Klik på Upload plugin knappen som vist nedenfor.

uploade translatepress hoved plugin

Vælg den største plugin-zip (translatepress-multilingual.1.x.x), og klik på Installer nu knappen, som vi detaljerer på billedet herunder.

Vent indtil installationen er afsluttet, og tryk derefter på Aktivér plugin knappen for at få bolden til at rulle. Se billedet nedenfor.

aktivering af translatepress wordpress plugin

Nu er dit vigtigste plugin klar til brug. Naviger til Indstillinger> TranslatePress for at få adgang til indstillingssiden, som vi fremhæver nedenfor.

menupunkt for translatepress

Og her ser det ud, hvordan siden med indstillinger for TranslatePress ser ud i skrivende stund.

sider med translatepress-indstillinger

Inden du fortsætter videre, skal du aktivere din licens. Vær ikke opmærksom på, processen er enkel.

Til at begynde med skal du installere og aktivere en af ​​de betalte addons for at aktivere Licens fanen på siden OversætPressindstillinger.

Gå videre og installer og aktiver en af ​​de betalte tilføjelser, du har downloadet tidligere (følg den samme proces, som vi brugte tidligere til at installere hovedpluginet).

Da jeg har en ting til WordPress SEO, installerede jeg tilføjelsen SEO Pack. Nu har vores TranslatePress-indstillingsside licensfanen som vist nedenfor.

translatepress licens fane

Lad os nu aktivere licensen. Naviger til Indstillinger> TranslatePress og klik på Licens fanen.

Kopier / indsæt derefter din licensnøgle fra din TranslatePress-konto på Licensnøgle felt og ramte Gem ændringer knappen som vist i følgende skærmbillede.

aktivering af translatepress licens

Klik derefter på Aktivér licens knap, der vises som vist nedenfor.

aktivering af translatepress-licensen

På dette tidspunkt er din licens aktiv, og du er klar til at rocke festen. Du kan installere og aktivere alle de andre tilføjelser, som vi gjorde.

translatepress addons

De ser godt ud – alle disse tilføjelser, ikke? Gå hurtigt videre.

OversætPressindstillinger

muligheder for translatepress

Når plugin og addons er installeret og licensen aktiveret, er det tid til at se de tilgængelige indstillinger i dette fantastiske oversættelsesplugin.

Naviger til for at få adgang til siden med indstillinger / indstillinger Indstillinger> TranslatePress på din WordPress admin menu som vi gjorde tidligere.

Indstillingssiden (også kaldet Generel fanen) er hjemsted for et par indstillinger, der hjælper dig med at slå jorden i gang.

På den Generel fanen, finder du en mulighed for at vælge:

 • Standardsprog på websitet, som er det originale sprog, som dit websted blev skrevet i. Til vores guide valgte vi engelsk (USA).
 • Alle sprog, du ønsker at gøre dit websted tilgængeligt på (Husk, at du har adgang til 221 sprog i skrivende stund).
 • At vise sprog i deres oprindelige navne. Hvis du vælger Ingen, de vises på engelsk. Jeg gik med JA.
 • Hvis du gerne vil tvinge tilpassede links uden sprogkodning for at beholde det aktuelt valgte sprog.
 • Sådan aktiveres Google Translate.
 • Tilføj en sprogomskifter på din menu eller på en hvilken som helst side via kortkode.
 • Metode til valg af sprog for første gang besøgende.
 • Og så videre…

Når du vælger dine generelle indstillinger, skal du ikke glemme at klikke på Gem ændringer knappen nederst på siden. Lad os oversætte dit websted med de generelle valgmuligheder.

Oversættelse af dit websted med TranslatePress

translatepress visuel editor

Oversættelse af dit websted med TranslatePress er så let som 1, 2, 3. Ting bliver endnu lettere, fordi du bruger den visuelle editor, der vises på skærmbilledet ovenfor.

Klik på knappen for at oversætte dit WordPress-websted Oversæt site fanen som vist nedenfor.

Hvis du gør det, vil du omdirigere dig til TranslatePress-visuelle editor i en ny fane. Brug af den visuelle editor er tingene fra 4. klassinger. Det er virkelig et spørgsmål om at pege og klikke.

TranslatePress Visual Editor

Alt hvad du skal gøre for den visuelle oversætter er:

 • Vælg det afsnit, du vil oversætte
 • Giv oversættelsen manuelt (automatisk oversættelse er kun mulig, når du har aktiveret Google Translate API)
 • Klik på Gem oversættelse -knappen øverst på skærmen

Du er enig i, at det er ret ligetil.

Lad os oversætte vores eksempel vist nedenfor fra engelsk til spansk.

Fra billedet ovenfor skal du bemærke den fremhævede sprogomskifter, jeg føjede til topmenuen. Den nederst på siden vises automatisk. Du kan aktivere / deaktivere sprogomskifterne fra Generel fanen.

Sådan oversættes vores eksempelside?

Nå, jeg valgte hvert afsnit, jeg ønskede at oversætte (du kan vælge alle elementer på siden, men jeg gik med siden af ​​siden til denne guide), leverede oversættelsen via venstre panel og ramte Gem oversættelse knap. Se billedet nedenfor for trin i rækkefølge.

Se? Det er så enkelt at oversætte dit WordPress-websted med TranslatePress-plugin. Efter at have oversat min prøveside, var det dette, jeg fik, da jeg skiftede sproget til spansk.

Wow! Så let ��

For at oversætte dit websted til andre sprog følger du den samme proces. For at oversætte webstedet automatisk skal du bruge Google Translate API. Efter automatisk oversættelse kan du altid kontrollere dine resultater for at sikre, at alt er i orden.

Konklusion

Oversættelse af dit WordPress-websted med TranslatePress er så let, at du ikke behøver at lede efter en anden løsning. Plugin er let at konfigurere og udvide, plus alt hvad du har brug for er på en central side med indstillinger.

Bortset fra det gør den visuelle redaktør oversættelsen af ​​dit websted utroligt enkelt, så smiler du hver gang du har brug for at oversætte dit websted.

Stadig ikke solgt? TranslatePress giver endda en detaljeret WordPress-oversættelsesplugin-sammenligning af gratis og premium muligheder. Dette er en fantastisk måde at sammenligne de vigtigste funktioner til et flersproget plugin og se, hvordan TranslatePress sammenligner med andre populære løsninger.

Lad vi noget ude? Har du nogensinde brugt TranslatePress i fortiden? Hvilket er dit foretrukne WordPress-oversættelsesplugin? Fortæl os dine tanker i kommentarafsnittet.

Glad oversættelse!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map