Tilpas dit WordPress-sted i dag med CSS Hero

CSS Hero

Tilpas udseendet og følelsen af ​​dit websted med blot et par klik! CSS Hero er et nemt værktøj, som enhver kan tilføje tilpassede skrifttyper, farver, rammer, marginer og mere til dine indlæg og sider. Hvordan kunne noget så fantastisk muligvis blive bedre?


Sådan tilpasser du dit WordPress-sted

Indtil nu troede du sandsynligvis, at du skulle være en udvikler for at foretage tilpassede ændringer på dit WordPress-sted. Ikke mere! CSS Hero er en live redigerbar tematilpasning, der giver dig magten til at oprette et WordPress-sted, der passer til dig eller din virksomhed. Vi viser dig, hvor let det er at tilpasse dit websted med CSS Hero (så let som 1, 2, 3) og dele nogle af de mange grunde til, at det er en fantastisk mulighed for dig.

1. Hent CSS Hero

Dette er den vigtigste del – du har brug for at få fat i en kopi af CSS Hero! Vælg en plan, der passer til dig. Uanset hvilken plan du vælger, har du et år til at aktivere CSS Hero på din hjemmeside (eller websteder, hvis du valgte en personlig eller Pro-plan), men så kan du foretage tilpassede ændringer på dit websted for evigt!

2. Sørg for, at du er helt klar

Inden du kan komme i gang med at foretage ændringer, skal du være sikker på, at du bruger et helt klar tema. Du kan se en liste over Hero testede temaer på CSS Hero-siden – og vores helt eget Total-tema er ved at blive annonceret som Hero klar!

Hvis du ikke kan se det tema, du vil bruge, skal du ikke være trist – du kan stadig bruge CSS Hero med ethvert tema! Prøv først at bruge Rakettilstand med dit tema. Med dette gør det muligt for CSS Hero det er bedst at definere CSS-elementerne i dit tema, så du kan komme i gang med at tilpasse. Men hvis dette ikke fungerer med dit tema, kan du bruge Hurtigt konfigurationsværktøj at kortlægge vores CSS-elementer (dette tager bare lidt mere tid end de andre indstillinger).

3. Peg, klik & Tilpas

css-hero-redigering

Nu den sjove del – tilpasninger! Når du har aktiveret CSS Hero på dit websted, kan du tilpasse tonsvis af forskellige funktioner. Bare hold musepekeren på sideelementer for at se, hvad der kan redigeres (CSS Hero fremhæver elementer med en blå boks, når du holder musepekeren) og klik for at begynde at redigere.

css-hero-tilpasning

Når du klikker på et element, viser CSS Hero dig en liste over indstillinger (f.eks. Tekst, baggrund, kant, polstring, margin, størrelse osv.). Bare sørg for at gemme, når du er færdig. Og hvis du vil fortryde en ændring, du har foretaget, skal du bare bruge de indbyggede nulstillingsindstillinger for sektioner for at vende tilbage til de originale elementindstillinger.

Flere funktioner, der gør CSS Hero Awesome

Der er mange flere grunde til at elske CSS Hero, da det virkelig gør det nemt for nye brugere og erfarne udviklere at finpusse temaer. Der er også masser af indstillinger indbygget i CSS Hero, som du kan bruge til professionelle ændringer til dit tema. CSS Hero understøtter moderne CSS egenskaber som gradueringer og boksskygger, inkluderer intelligent farveplukning så du kan vælge farver fra apps (Photoshop, fyrværkeri osv.) eller filer på dit skrivebord og 600+ skrifttyper og glyfer (plus tilføjet support til Typekit og tredjeparts skrifttyper).

Der er også indbyggede muligheder for redigering og tilpasning lydhør skærme. Mens du redigerer, skal du blot vælge en af ​​skærmindstillingerne for at teste, hvordan dit tilpassede tema vil fungere responsivt og foretage yderligere ændringer om nødvendigt. Det er en fantastisk måde at sikre, at dine besøgende kan læse dine indlæg og sider på enhver enhed.

Og hvis du springer efter PRO-planen, får du også CSS Hero Inspector hvilket giver dig magten til at bruge CSS Hero, som du ville have et browserinspektionsværktøj. Dette er et godt værktøj for udviklere, da det giver dig en velkendt indstilling til at kopiere, indsætte og redigere din CSS undervejs.

Åh, og du behøver ikke overhovedet at bekymre dig om, at CSS Hero bremser dit websted. Det påvirker slet ikke driften af ​​din WordPress-installation. Plugin bruger kun ressourcer, når du bruger live-editoren, så din administrator og live-site kører så glat som normalt.

CSS Hero, en 5-stjernet brugerdefineret

Vi har gennemgået masser af bygherrer, men CSS Hero er en customizer. I stedet for at tilføje de samme sideelementer som alle andre, der bruger det samme tema som dig, giver CSS Hero dig magten til at gøre det mere dig uden at skulle lære CSS i weekenderne.

Hent CSS Hero

Forhåbentlig prøver du CSS Hero! Det fungerer godt med masser af populære temaer og plugins, inklusive dem fra WPMU Dev (antydning tip til i morgen). Vi kunne virkelig godt lide at prøve det, og vi ved, at du vil!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map