Tilføj smukke lysbilleder til dit websted med MotoPress-skyderen til WordPress

MotoPress er velkendt i WordPress-samfundet for deres sideopbygning af indholdsredigeringsprogram WordPress-plugin. Siden deres lancering sidste år har MotoPress tilføjet flere produkter til deres portefølje inklusive plugin-tilføjelser og WordPress-temaer.


I februar i år udgav de MotoPress Slider; deres andet store WordPress-plugin. Plugin er lydhør, så diaserne det hjælper dig med at skabe ser godt ud på enhver enhed. Lad os se nærmere på, hvad MotoPress Slider kan gøre.

Konfiguration af en ny MotoPress-skyder

MotoPress Slider er utrolig let at konfigurere. Når du vælger at oprette en ny skyder, får du vist tre sider med korte indstillinger. Der er en fane til skyderindstillinger, kontroller og udseende.

På fanen skyderindstillinger kan du navngive din skyder og det alias, der bruges til skyderens shortcode. Skyderen kan laves i fuld bredde, eller du kan definere standardstørrelsen på gitteret. Slideshow-forsinkelsen kan også indstilles i dette område. Hvis du foretrækker det, kan slideshowet deaktiveres.

Nye skyderindstillinger

Ni skydekontroller kan aktiveres eller deaktiveres i den næste fane. Du kan konfigurere kontroller som pile, afspilningsknapper, tællere og mere.

Nye skydekontroller

I fanen Udseende kan du definere standardpixelstørrelsen for telefon-, tablet- og skrivebordsskærme. De originale indstillinger er alt op til 767 pixels vises ved hjælp af telefonlayoutet, alt mellem 768 og 991 pixels bruger tabletlayoutet, og alt over 992 pixels bruger skrivebordsskærmen.

En brugerdefineret CSS-klasse kan anvendes på din skyder. Der er også en boks, hvor du kan tilføje tilpasset CSS-kode.

Ny glider-udseende

En separat indstillingsside findes i MotoPress Slider-admin-menuen, der giver dig mulighed for at deaktivere skyderen for bestemte brugergrupper.

MotoPress Slider Brugergrupper Indstillinger

Må ikke bekymre dig for meget om dine skyderindstillinger. Standardværdierne skal være fine for de fleste af jer, og der er en knap i bunden af ​​oprettelsesområdet til skyderen, der giver dig mulighed for når som helst at vende tilbage og ændre indstillinger.

Føj slides til din nye MotoPress-skyder

I det næste område kan du tilføje dias til din skyder. Du kan se et skærmbillede af dette område nedenfor. Det kan virke lidt skræmmende ved første øjekast, men det er meget let at forstå, når du først ved, hvor alt er.

MotoPress-side til oprettelse af dias

Øverst er syv faner: Generelt, farve, billede, video, link, synlighed og misc. En forhåndsvisning af din skyder dominerer hjertet af siden, og under finder du muligheder for at tilføje tekst, billeder, knapper og videoer. Hver type indhold er kendt som et lag, og disse lag vises i højre side af siden.

Du kan omarrangere rækkefølgen af ​​lag ved hjælp af træk og slip. Lagplacering fungerer på samme måde som i grafiske applikationer som Photoshop med prioritet til laget øverst. I mit eksempel ovenfor har jeg to lag: Billede og tekst. Hvis jeg skulle placere HTML-laget efter billedet, ville teksten ikke være synlig.

Grænsefladen fungerer rigtig godt. Når du vælger et lag i det vigtigste lærredsområde, vises indstillingerne for det lag under. Hvis du klikker på slet på dit tastatur, fjernes laget fra dit lysbillede. Der er også to sleteknapper tilgængelige: Den ene sletter det lag, du har valgt, den anden sletter alle lag.

Lag kan trækkes rundt i lærredsområdet. Når du gør det, vil du se X- og Y-koordinaterne ændre sig. Dette er nyttigt, da det betyder, at du kan placere lag på tværs af flere dias i nøjagtig den samme placering (hvilket er meget nyttigt til placering af indhold som tekst). Et gitter med ni kasser kan også bruges til at placere lag, f.eks. øverste venstre, midterste, nederste højre osv.

Dusinvis af animationer kan bruges til at falme ind og falme ud i lag. Dette inkluderer fades, zoom, flips og bounces. Lag kan vises og / eller skjules på et bestemt tidspunkt (i millisekunder). Dette er efter min ydmyge mening en af ​​de bedste funktioner i plugin, da det giver dig mulighed for at vise lag nøjagtigt, når du vil have dem vist.

Foruddefinerede stilarter er også tilgængelige, men hvis du foretrækker det, kan du definere tilpassede CSS-klasser for et bestemt lag.

Animationsindstillinger

På fanen Generelt kan du navngive dit lysbillede og vælge, om dit lysbillede er offentliggjort eller gemt som et udkast. På denne måde kan du blive kreativ og gemme dine lysbilleder, før du går i live med dem.

Farvefanen giver dig mulighed for at vælge en farve eller gradient til din diasbaggrund. En ting, der irriterede mig, var, at der ikke var et farvehjul til valg af farver. Du skal indtaste den hexadecimale kode manuelt. Forhåbentlig er det noget, de vil adressere i en fremtidig version af plugin. Gradientindstillingen giver dig mulighed for at definere to farver og den vinkel, hvorpå gradienten anvendes.

MotoPress-skyderfarveindstillinger

Hvis du ikke ønsker en ensfarvet eller gradient baggrund, kan du bruge et billede. Du kan vælge et billede fra dit WordPress-mediebibliotek eller definere en ekstern billed-URL. Størrelse, gentagelse og positionsattributter kan alle defineres.

MotoPress Slider Image Indstillinger

MotoPress Slider understøtter også videobaggrunde. Hvis du foretrækker det, kan videoer indsættes i dine lysbilleder ved hjælp af lag. Du kan vise videoer fra YouTube, Vimeo, dit mediebibliotek eller en ekstern URL.

MotoPress Slider Video-indstillinger

Slides kan gøres linkbare. Du kan indstille egenskaber for link-ID, klasse, rel og titel. Når en besøgende klikker på det aktuelle dias, føres de til den URL, du har defineret. Da links er konfigureret på et dias pr. Diasbasis, kan du få nogle dias til at linke til eksterne websteder og ikke til andre.

MotoPress Slider Link-indstillinger

Slides kan være begrænset til indloggede brugere. Dette kan bruges til kun at vise lysbilleder til registrerede brugere. Du kan også gøre lysbilleder aktive i en bestemt periode. Dette kan bruges til forskellige anvendelser. For eksempel kan du oprette lysbilleder for at fremme en konkurrence i løbet af den første uge i december.

MotoPress Indstillinger for skyderen til skyderen

I den sidste fane kan du definere et CSS-klassens navn og ID for dit dias. Som jeg bemærkede tidligere, kan du også style individuelle lag i dit dias ved hjælp af brugerdefinerede CSS klasser.

MotoPress Slider Diverse indstillinger

Når du har oprettet dit lysbillede, kan du gemme diaset ved hjælp af knappen Gem nederst på siden. Hvis du klikker på luk-knappen, føres du til lysbilledslisten, dvs. alle dias, du har oprettet til den pågældende glider.

Du kan redigere, duplikere eller slette eksisterende lysbilleder. Duplicering af et dias er en praktisk mulighed, hvis du vil oprette et lignende dias. Hvis ikke, kan du oprette et nyt dias fra bunden.

MotoPress Slider Slides List

Endelig kan du indsætte din udfyldte skyderen på dit websted ved hjælp af den kortkodealias, du har defineret til din skyder.

MotoPress-skyderen

De siger, at skønhed er i beskuerenes øje, men jeg var meget imponeret over, hvad MotoPress Slider kunne gøre. Det tager ikke lang tid at indsætte brugerdefinerede baggrunde, tekst, billeder, knapper og videoer.

Eksempel på MotoPress-skyderen

Hvis du besøger hovedsiden for MotoPress Slider, vil du se et godt eksempel på, hvad der kan opnås ved hjælp af plugin. Det fremhæver, hvordan lag og forsinkelse af lagning af lag kan bruges til at oprette professionelle glider på få minutter. Den måde, hvorpå lag vises over tid under et dias, giver indtryk af, at du ser en videopræsentation (selv når videoer ikke bruges). Det er en simpel effekt, der virkelig transformerer lysbilleder.

Eksempel på MotoPress-skyderen

Prisfastsættelse

MotoPress har vedtaget en rimelig prisordning for deres skyderen plugin. Deres personlige licens tilbydes $ 19 og tilbyder et års support og opdateringer til et websted. Ved detailhandel til $ 49 øger virksomhedslicensen webstedsgrænsen fra en til fem websteder.

MotoPress-skyderpriser

Udviklerlicensen har en pris på $ 99. Det tilbyder prioriteret support til udviklere og giver et års support og opdateringer til et ubegrænset antal websteder. Volumenlicenser er også tilgængelig, hvis du ønsker at pakke MotoPress Slider i et eget produkt.

MotoPress Slider er 100% GPL. En licens er påkrævet for at få automatiske opdateringer og support til plugin, men plugin er stadig fuldt anvendelig, hvis denne licensnøgle ikke er indtastet.

Afsluttende tanker

Alle WordPress skyderen plugins har en indlæringskurve, og MotoPress Slider er ikke anderledes. Du skal bruge mindst tyve eller tredive minutter på at lege med dias, indtil du begynder at forstå, hvad plugin er i stand til.

Efter en kort periode med brug af plugin havde jeg et par “Aha” øjeblikke, hvor jeg begyndte at forstå, hvordan alt fungerede. Den første er, da jeg forstod, hvordan man får mest muligt ud af lagene. Det andet er, da jeg lærte, hvordan animationer kan bruges til at falme ind og blegne tekst, knapper og billeder. Funktionen, der virkelig fik mig til at sætte pris på MotoPress-skyderen, var muligheden for at udskyde lag, der vises. Dette gør det muligt at bruge mange seje præsentations-tricks, såsom fyldning af tekst til besøgende på webstedet og popping af billeder og knapper på nøglepunkterne i dias.

Når du har mestret disse enkle teknikker, er jeg sikker på, at du vil være i stand til at oprette professionelle lysbilleder ved hjælp af MotoPress Slider. Hvis du har brug for inspiration, anbefaler jeg, at du tjekker skyderen, der vises på MotoPress, da den fremhæver, hvad der kan opnås ved hjælp af enkle tekst- og billedlag.

Jeg håber, du har haft glæde af dette look på MotoPress Slider. I så fald opfordrer jeg dig til at abonnere på WPExplorer nyhedsbrev for at modtage gratis opdateringer af vores seneste artikler og gode WordPress tip, tricks og tilbud.

Tak for at have læst.

Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map