Tilføj e-mail-tilmeldingsformularer til WordPress Den nemme måde, med blomst

Oprettelse af nyttigt indhold er kun en del af det, der holder trafikken til din blog uge efter uge. En anden stor del er at dele dit websted eller din blog med læsere for at holde dem tilbage. En af de mest effektive måder at dele nyt indhold eller produkter med dine besøgende er med et nyhedsbrev. Vi har endda en her på WPExplorer (det er lige der i vores sidebjælke, hvis du ikke allerede kunne se det).


Nyhedsbreve er en fantastisk måde at dele nyt indhold med læsere, som ellers ikke ville se det på sociale medier, fordi lad os være ærlige – tweets og tidslinjeposter bliver begravet hurtigt. Et nyhedsbrev kan dog opdages på ethvert tidspunkt og sandsynligvis ikke overses så let som et socialt medieindlæg. Men nu den vanskelige del – hvordan skal du få folk til at tilmelde dig dit nyhedsbrev?

Bloom-e-mail-tilvalg-plugin

bloom-dashboard-spotter

Det lette svar på mit spørgsmål ovenfor er en e-mail-tilmeldingsform. Noget, som du kan have popup, vrikke, slide-in eller blot placere på dit websted for at give dine læsere mulighed for at tilmelde dig. Du kan selvfølgelig have en tilpasset tilmeldingsform bygget lige til dig, eller gøre det selv, hvis du har kodningsfærdigheden. Men for de fleste af os er et plugin den bedste og nemmeste måde at gå. Og det er her, Bloom kommer ind.

Bloom er det splinternye e-mail-opt-in-plugin fra hjernerne på Elegant Temaer. Vi elskede deres Monarch sociale plugin, så da vi så, at de opretter en e-mail opt-in plugin vi var super begejstrede for at prøve det. Og det skuffede bestemt ikke! Bloom er fuld af fantastiske funktioner og brugervenlige indstillinger, så ethvert niveau af WordPress-bruger kan skabe en dejlig og effektiv tilmeldingsform til deres websted.

Tilpas formulartilpasninger

Der er masser af fantastiske funktioner indbygget for at gøre det nemt at skabe opt-in-former. Alvorligt – fyrene på elegante temaer tænkte på alt! Der er seks grundlæggende opt-in-typer at vælge imellem, som du kan bruge til at tilføje nyhedsbrev-opt-ins overalt på dit WordPress-sted: pop-up, fly-in, under post, inline, låst indhold og widget. Og for hver af disse layouts er der mere end 100+ stylingsskabeloner, der hjælper dig med at komme i gang.

Skabeloner er gode, men hvis du ønsker at få virkelig hænder på, kan du. Hvert element kan tilpasses fuldt ud. Brug de indbyggede farvevælgere til at finde din perfekte hex-værdi, og upload dine egne kreative billeder til dine opt-in-formularer. Du kan endda tilføje brugerdefineret CSS, hvis du ønsker at blive virkelig fancy. Bloom gør det nemt at skabe tilpassede udvalgte opt-in-formularer.

bloom-former

Og selvfølgelig arbejder Bloom med de største e-mail-marketingsoftwarevirksomheder, som de fleste af os kender og elsker. Dette inkluderer MailChimp, AWeber, konstant kontakt, kampagnemonitor, Mad Mimi, iContact, GetResponse, Sendinblue, MailPoet, Feedblitz, Ontraport og Infusionsoft. Du kan også bruge Bloom med din egen tilpassede HTML-form. Så du skal være temmelig godt dækket, og det skal være et stykke kage for dig at tilføje opt-in-formularer til dit websted, uanset hvordan du planlægger at oprette og styre dine nyhedsbreve!

Opt-in Forms split-test

Hvad skal du virkelig optimere dine opt-in-formularer? A / B-split-test er en af ​​de bedste måder at skabe og perfektionere din opt-in-form, og Bloom kommer med den indbyggede evne til at hjælpe dig med at opdele test hurtigt og nemt. Når du har oprettet en opt-in-form, kan du klikke på ikonet for split-pil for at konfigurere din split-test.

Bloom A / B-split-test

Når du klikker på “Tilføj variantknap” duplikerer Bloom din nuværende opt-in, så du kan finjustere alle opt-in-elementer, du gerne vil have til din split-test. Når du er færdig, skal du gemme din variant og vende tilbage til den vigtigste opt-in-skærm. Klik på knappen “Start test”, når du er klar til at begynde, og Bloom vil vise hver opt-in til dine besøgende og holde styr på deres indtryk og konverteringer. Når du ved, hvilken opt-in der klarer sig bedre, kan du afslutte din test, vælge en vinder og slette eller deaktivere opt-in det tabte.

Nem Newsletter Management

En anden stor funktion ved Bloom er, at plugin holder styr på alle de e-mail-konti og nyhedsbrevlister, du tilføjer til dine opt-ins. Dette gør det nemt for dig at se med et øjeblik, hvordan dine e-mail-lister er vokset, siden du tilføjede Bloom.

Bloom: Management af e-mail-konti

Tilmeld statistik

Når du har konfigureret et par formularer, kan du spore deres ydeevne via fanen statistik. Du kan se en hurtig summering af dine samlede konverteringer, samlede abonnenter og vækst (i abonnenter pr. Uge). Der er også en sammenligningstabel over alle dine nuværende opt-ins samt en graf, som du kan bruge til at visualisere effektiviteten af ​​dine opt-ins.

Bloom: Optin Statistics

Nemme import- og eksportindstillinger

Den sidste funktion, vi ønskede at dele med dig, er fanen import og eksport. Hvis du kører flere websteder, er dette en fantastisk funktion at have til rådighed. Du kan nemt eksportere dine opt-in-formularer til senere at importere til andre websteder. På denne måde kan du bevare ensartede opt-in-formularer på tværs af et netværk af websteder uden at skulle gentage alle dine stylingtilpasninger igen og igen.

Bloom: Import & eksport

Nu hvor du har set, hvad der gør Bloom så fantastisk, lad os grave i plugin, så du kan se, hvor let (og sjovt) det er at bruge!

Hurtig guide til brug af Bloom Email Opt-in WordPress Plugin

Først skal du installere Bloom ligesom enhver anden plugin. Dette fantastiske premium-plugin er inkluderet i udvikleren af ​​elegante temaer og levetid, som starter på kun $ 89 og inkluderer adgang til alle deres temaer, plugins og ressourcer (meget hvis du spørger mig). Download zip-filen fra elegante temaer. Log derefter på dit WordPress-sted og naviger til plugins, tilføj nye og importer Bloom Bloom-filen. Når du aktiverer plugin, ser du Bloom i din sidebjælke.

Klik på Bloom-menupunktet, og klik derefter på knappen “Tilføj optin”.

Bloom: Tilføj en ny optin

Vælg derefter din optin-stil. Du skal se seks muligheder: pop-up, fly-in, under post, inline, låst indhold og widget. Miniaturer skal hjælpe dig med at forstå, hvordan hver funktion fungerer, men hvis du ikke er sikker på, kan du altid ændre din optin-stil senere.

Blom: Vælg Optin Style

Opsætningsindstillinger for Bloom

Nu, hvor du har valgt din optin-stil, er det tid til at begynde installationen. Giv din optin et navn, og tilføj dit nyhedsbrev. Vi bruger MailChimp her på WPExplorer, så det er det, jeg valgte fra rullelisten. Klik derefter på “Tilføj konto”, som skal åbne et kontonavn og en API-nøgle.

Bloom: Navn og udbyder af nyhedsbrev

Tilføj det ønskede kontonavn. Det er bedst at vælge noget, der gør det nemt for dig at huske, hvilken API for nyhedsbrev du tilføjer.

Du skal hente din API-nøgle fra den e-mail-marketingudbyder, du har valgt. Det skal være let at finde, og hvis du ikke ved, hvor du skal kigge efter, skal en hurtig Google-søgning have svaret. Men hvis du bruger MailChimp som os, skal du bare logge ind på din konto og klikke på dit navn i øverste højre hjørne. Klik derefter på “Konto”, og under “Ekstra” skal du se en “API-nøgler”. Hvis du endnu ikke har en, skal du klikke på knappen “Opret en nøgle” og derefter kopiere din API-nøgle herfra (og jeg ville tro, at processen med at lokalisere din API-nøgle ville være temmelig ens med andre udbydere).

Nu kan du logge af MailChimp (eller din foretrukne nyhedsbrevplatform) og gå tilbage til installationssiden for Bloom. Indsæt i din API-nøgle et klik for at “Autorisere.” Dette vil bekræfte din API-nøgle og åbne en mulighed for “Vælg e-mail-liste.” Hvis du har oprettet flere adresselister, vil du se dem alle her. Vælg din liste, og klik derefter på “Næste.”

Bloom: Tilføj din API-nøgle

Blomstringsdesignindstillinger

Nu kan du vælge, hvordan din optin-form skal se ud. Der er over 100+ skabeloner til at begynde med. Der er mange farver og designs at vælge imellem, så vælg din favorit og klik på “Næste” for at tilpasse.

Bloom: Optin-designskabeloner

Det er her Bloom får lyst. Der er mange gode muligheder for at oprette din egen tilpassede optin-form. Tilføj en brugerdefineret titel og besked for at lade dine læsere vide, hvad dit nyhedsbrev handler om, og hvorfor de skal abonnere.

Blom: Brugerdefineret tekst

Tilføj derefter et brugerdefineret billede for at tilføje indflydelse på din optin og få besøgende til at abonnere asap. Du kan tilføje dit billede om, nedenfor, til højre eller til venstre for dit indhold (eller ikke har noget billede overhovedet – det er op til dig). Du kan også tilføje en animation til vores billede for at hjælpe med at fange folks opmærksomhed. Og Bloom har endda et indbygget afkrydsningsfelt, så du kan skjule dit billede på mobil – hvilket er en fantastisk måde at gøre din optin læsbar på små enheder.

Bloom: Billedindstillinger

Når du ruller ned, ser du din første del af stylingindstillinger til din opt-in. Fra dette afsnit kan du vælge mellem ubegrænsede baggrundsfarver, 80+ tilpassede Google-skrifttyper, lys eller mørk tekst og stil og ramme for din opt-in. Der er ubegrænsede kombinationer her, så du kan virkelig oprette det udseende, du ønsker.

Bloom: Optin Styling

Næste opsætningsformular. Dette inkluderer, hvor du vil have din faktiske tilmelding til nyhedsbrev (til højre, til venstre eller under dit opt-in-indhold), og hvilke oplysninger, du vil indsamle fra dine besøgende, når de abonnerer. Du kan også tilpasse teksten til tilmeldingsknap, så den matcher resten af ​​dit opt-in-indhold og funktioner.

Blom: Opsætning af formular

Ved at gå videre er der også formindstillinger. Disse ligner temmeligvis opt-in-stylingindstillingerne, kun de gælder for det nyhedsbrevabonnement, du lige har tilføjet. Dette inkluderer flere farvevælgere og layoutindstillinger til en brugerdefineret form.

Bloom: Form Styling

Den sidste designmulighed, du finder, er til din formkant. Disse indstillinger er for kanten mellem dit opt-in-indhold og din nyhedsbrev-form, og de fungerer alle, uanset hvilket layout du vælger til din formular placering.

Bloom: Form Edge

Du kan også tilføje en sidefodetekst til din form, hvilket kan være et godt sted, hvis du vil tilføje en afsløring eller et link til din privatlivspolitik. Og du kan også tilføje en brugerdefineret succesmeddelelse – det er lige så let som at skrive det ind.

Bloom: Footer & Success Message

Og sidst men ikke mindst inkluderer Bloom også et brugerdefineret CSS-felt, hvor du virkelig kan gøre din opt-in-form til en af ​​en slags. Hvis du ikke er fortrolig med CSS, eller ikke føler dig sikker på dine kodningsevner, er det bedst at springe denne boks over eller ansætte nogen til at hjælpe dig med at oprette et stykke tilpasset kode, som du kan bruge til yderligere at style din optin-form (kasse Microlancer, hvis du leder efter lidt hjælp fra en udvikler).

Bloom: Custom CSS

Åh, og når som helst i processen kan du klikke på det lille blå øje i øverste højre hjørne for at se en live preview af dit arbejde. Dette er en fantastisk funktion, da du kan finjustere dit design, mens du opretter det for at få det helt rigtigt.

Bloom: Live-forhåndsvisning

Blomster Displayindstillinger

Ok, nu er det tid til at vælge hvornår og hvordan din opt-in skal vises. Bloom er fuld af indstillinger og indstillinger, så du kan oprette opt-in-formularer til enhver situation. Vælg forsinkelse eller udløs handling for din opt-in såvel som de specifikke sider, indlæg eller kategorier, du vil bruge den til. Hvis du vil oprette en tilpasset opt-in til din startside, en separat til din butik og en anden opt-in, der først udløses, når nogen har kommenteret, du kan! Du kan se et snapshot af alle skærmindstillingerne nedenfor.

15-display-muligheder

Når du er færdig med at indstille dine displayindstillinger, kan du klikke for at gemme og afslutte. Det er det! Du har lige oprettet en tilpasset tilmeldingsformular ved hjælp af Bloom. Flot arbejde!

Afslutter

Bloom er et fantastisk plugin med alle slags fantastiske funktioner, som du ønsker i et opt-in plugin. Delet test, statistik og tilpasninger er alle indbygget for at gøre det lettere for dig at oprette en e-mail tilmeldingsformular, der fungerer. Plus de rene ui og ligetil valgmuligheder gør brugen af ​​plugin til en leg. Forhåbentlig har vi været i stand til at hjælpe dig med at få opsætning med plugin, men hvis du har kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at forlade dem nedenfor! Og hvis du vil lære mere om Bloom, kan du tjekke det fulde udgivelsespost på bloggen Elegante temaer.

Få blomst til WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map