Tickera WordPress Event Ticketing & Management System Oversigt

Tickera WordPress Event Ticketing

Tickera har gennemgået en række enorme ændringer, og bortset fra at være et system til billet til begivenheder, har Tickera næsten intet andet at gøre med den oprindelige udgivelse, der blev revideret for et par år siden. Det er et helt nyt plugin!


De har foretaget en komplet revision af den visuelle del af plugin, tilføjet en overflod af nye muligheder og tilføjet et par flere til deres allerede store udvalg af tilføjelser, hvilket gjorde det samlede antal til imponerende 22 tilføjelser

Derudover har de også revideret deres websted, som har en helt ny visuel appel, og helt ærligt ser ser fantastisk ud og er meget godt organiseret, selvom at klæbe den mængde information på webstedet helt sikkert var en ganske udfordring. Så tilbage til plugin …

Tickera-installationsskærm

Hvis du begynder at friske og installerer Tickera for første gang, du vil blive hilst velkommen med den dejlige installationsguide som vil hjælpe dig med at køre gennem den indledende konfiguration for at få dig i gang så hurtigt som muligt.

indstillinger

Under opsætningen bliver du spurgt, om du gerne vil køre Tickera som en enkeltstående eller ledsaget af WooCommerce, som derefter kræver Bridge for WooCommerce-tilføjelse. Ja, du læste det rigtigt – Tickera har været fuldt ud kompatibel med WooCommerce et stykke tid nu, som giver dig mulighed for at sælge Tickera-billetter som ethvert andet WooCommerce-produkt. Som du ved er WooCommerce en af ​​de bedste måder at opbygge en online butik med WordPress, og med Tickera beholder du al den ekstra funktionalitet WooCommerce har at tilbyde med hensyn til e-handelsfunktioner. Ganske praktisk, hvis du allerede kører WooCommerce og sælger andre varer på dit websted.

Oprettelse af begivenheder og billetter

Oprettelse af begivenheder er ret nemt og ligetil med en smule logisk organiseret information, som du har brug for at indtaste angående din begivenhed.

Tickera Begivenheder

Og når du er færdig med at oprette din begivenhed, vil du blive opfordret til at oprette billettyper, der er knyttet til din begivenhed, hvilket også er en leg med masser af velorganiserede muligheder.

Tickera billetter

… og du kan gøre det så mange gange du vil – hvilket betyder, at du kan have så mange begivenheder med så mange billettyper, der er tilknyttet dem, som du vil. Ingen grænser overhovedet!

Når du er færdig med det lette job med at oprette begivenheds- og billettyper, er det tid til endnu lettere job at placere en passende kortkoder på nogen af ​​dine sider eller indlæg for at få vist oplysninger om din begivenhed og / eller billetter. Vi siger “lettere”, da der er en pæn lille “shortcode builder”, der opretter en shortcode til dig baseret på dit valg og indstillinger.

add-kortkode

Selv uden at placere kortnumre gennem kortkodebygger kan du dog stadig have alt, hvad der kræves for at sælge dine billetter, da begivenhedssiden tilbyder pæn funktion til at vise billetter, der er knyttet til den begivenhed automatisk.

tickera-front

Og det bedste er, at Tickera vil lege godt med stort set ethvert godt kodet WordPress-tema derude og hente en stil, der skal blandes fejlfrit til dit websted (måske give de gratis WordPress-temaer fra WPExplorer).

Payment Gateways

For at begynde at sælge noget, har du brug for en handelskonto for nogle af Tickera understøttede betalingsportaler. Og der er masser at vælge imellem, da selve Tickera i øjeblikket direkte understøtter mere end hundrede betalingsportaler, så uanset hvor du er på planeten er der en lille chance for, at du ikke kan finde mindst et par tilgængelige betalingsportaler tilgængelige i dit land. Og selvom det sker, og ingen af ​​de understøttede betalingsportaler er tilgængelige i dit land, ikke fortvivl og kontroller, om en betalingsgateway, du gerne vil bruge, understøttes af WooCommerce, da Tickera er fuldt kompatibel med den.

betaling-gateways

Tilpassede formularer

Uanset om du bruger Tickera som en enkeltstående, eller du bruger WooCommerce som en salgsplatform for Tickera-billetter, kan du bruge det fantastiske Tilpasning af tilpassede formularer. Denne tilføjelse giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede checkformularer, uanset hvordan du kan lide det og indsamle alle mulige ekstra oplysninger om dine deltagere med radioknapper, afkrydsningsfelter, tekstområder, tekstindgange og rullemenuer til rådighed for at arrangere dem, som du vil. Og for at afslutte det hele, kan alle disse oplysninger placeres i billetskabelonen gennem de tilsvarende billetskabelonelementer og kan eksporteres via CSV-eksport-tilføjelse med alle de øvrige data, hvis du beslutter det.
mobile-apps

Billettscanning

Så du har udsolgt alle billetter til dit arrangement. Hvad er det næste? Tilsyneladende bliver du nødt til at scanne disse billetter ved døren. Tickera’s iOS og Android-apps har vist sig at være pålidelige på banen, men derudover er de gået et skridt videre og skabt Stregkodelæser-tilføjelse der tillader placering af stregkoder (såvel som QR-koder) på dine billetter og scanning ved hjælp af en hvilken som helst standard stregkodescanner fra bagsiden af ​​dit websted. Men hvis du ikke har det godt, giver andre mennesker adgang til bagenden, kan du bruge deres fantastiske Check-in Chrome Desktop-app. At være et Chrome-program er det på tværs af platforme, hvilket betyder, at du kan køre det dybest set overalt, hvor du kan installere Google Chrome browser. Med denne app kan du også scanne billetter offline, hvilket er en meget velkommen funktion, da ikke alle begivenheder er organiseret i området med god internetdækning og undertiden mangler det helt.

krom-app-checkin

Tickera-tilføjelser

Og der har du det … det ville være langt lettere at afslutte denne anmeldelse hvis der ikke var så mange muligheder og sååååå mange Tickera-tilføjelser. Men i betragtning af at enorm magt ligger nøjagtigt i disse tilføjelser, ville det være urimeligt ikke mindst at nævne dem alle ud over Bridge for WooCommerce og Barcode Reader, som vi allerede har skrevet om:

 • Tickera begivenhedskalender tilføjer en pænt stil kalender over dine begivenheder
 • CSV-eksport tilføjer funktionalitet ved eksport af baserede CSV-rapporter per hændelse med valgbare felter
 • Serielle billetkoder opretter vilkårlige sekventielle billetnumre med brugerdefineret præfiks, polstring af numre, suffiks osv.
 • Betingelser og vilkår dette skal være selvforklarende …
 • Brugerdefinerede billetskabelonskrifter tilføjer muligheden for at uploade dine egne .ttf-skrifttyper og bruge dem på dine billetskabeloner
 • Indtjekning af app-oversættelse til at oversætte hver bit af iOS, Android eller Chrome Check-in apps
 • Indtjekninger om indtjekning at sende velkomstmail med alt indhold, du kan lide, til deltageren, så snart deres billet er tjekket ind
 • Bulk rabatkoder perfekt til at tilføje store mængder rabatkoder
 • Rollebaserede priser har forskellige billetpriser for forskellige brugerroller
 • Customer Connect til Customer.io integration
 • Mijireh Checkout integration
 • Mollie Payment Gateway integration
 • Slack Meddelelser for at få besked via Slack, når hver billet sælges på din hjemmeside
 • Pushover for at modtage en push-anmeldelse til din Android- eller iOS-enhed for hvert vellykket billetkøb
 • MailChimp integration
 • Sendloop integration
 • Twilio SMS Notifikation
 • PayPal bundne betalinger få et snit fra hver af de billetter, der sælges i dit WordPress-multisite-netværk
 • Stripe Connect at samle et snit fra hver af de billetter, der sælges i dit WordPress-multisiteanlæg

Pak ind

Tickera er en fantastisk mulighed for at tilføje begivenheder til WordPress og sælge dine egne billetter til begivenheder. Forhåbentlig gav denne oversigt dig et godt kig på, hvad denne fantastiske plugin kan gøre. Har du prøvet den nye Tickera? Eller måske har du nogle spørgsmål til det? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor – vi vil meget gerne høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map