Speciale WordPress Theme Review

Før jeg starter revisionen vil jeg gøre et par ting tydelige. For det første har jeg arbejdet med speciale mange gange for klientwebsteder, og for det andet er wpexplorer.com et tilknyttet afhandling, hvilket betyder, at jeg laver en provision fra ethvert specialesalg, der er genereret gennem mit tilknyttede link. Når det er sagt, ville jeg fortælle dig, at dette ikke er din gennemsnitlige bs-anmeldelse, der lyder mere som en reklame. Snarere ønskede jeg at oprette en informativ gennemgang af afhandlingen, så du bedre kan forstå alt om temaet.


Jeg kunne sidde her i timevis og skrive om, hvor fantastisk tese er, men du læser sandsynligvis hellere om de faktiske ind-og-ud af dette tema.

Der er meget at læse på denne teseevaluering … Derfor har jeg leveret disse dejlige store overskrifter, så du kan springe over til hvad der lyder interessant. god fornøjelse!

Besøg specialet

Hvad er afhandlingen WordPress Theme Framework?

Specialet er en Premium WordPress-temaramme, der er udviklet af Chris Pearson og er blevet et af de mest populære og downloadede / købte Premium-temaer derude. Faktisk kan jeg ikke gå en eneste dag uden at surfe på nettet og se et websted, der kører på specialet. Det er utroligt.

Du har sandsynligvis stødt på mange blogs eller websteder, der bruger afhandlingen og muligvis anerkendt deres lignende udseende. På samme tid har du muligvis også set mange websteder, der brugte denne ramme, og du havde ingen idé. Årsagen til dette er, at afhandling er et fantastisk tema lige “out-of-the-box”, men det kan også tilpasses virkelig let for at ligne “noget”.

Men hvad er egentlig afhandling? Jeg gætte på, at du kunne kalde afhandling et WordPress-tema, men det er meget mere end det. Det er et kode- og designramme, der er bygget op omkring WordPress, der leverer en bunnsolid SEO-websteds kode plus designfleksibilitet, som ikke kræver viden om HTML eller CSS for at foretage tilpasninger til dit websteds design.

Afhandling Admin Kontrolpanel

Thesis Admin Panel er det, der får denne platform til at skille sig ud (efter min mening). Sikker på, at mange temaer derude lader dig tilpasse din twitter-konto eller uploade et logo til din header, men specialet er anderledes. Denne kraftfulde platform giver dig mulighed for at foretage mange justeringer fra at inkludere sider i navigationslinjen til valg af et tilpasset CSS-stilark. Du har mulighed for at tilpasse dit websted fuldstændigt, lige gennem dit WordPress-administrationsområde.

Administrationspanelet gør det virkelig let for bloggere, der ikke ønsker at få deres hænder beskidte med nogen kode, men alligevel gerne vil lave nogle grundlæggende redigeringer af deres webstedsdesign og foretage tilpasninger til deres on-page Search Engine Optimization.

Skærmbillede af administratorpanelet

Her er et hurtigt skærmbillede af en af ​​administratorindstillingssiderne, så du kan se mere eller mindre, hvordan de ser ud. Kontrolpanelet er virkelig rent og gør brug af dropdown-containere, så alt er pænt organiseret, og du kan finde det, du har brug for uden at skulle rulle ned for evigt.

Afhandlingens temapanel

Tilpasning af speciale og speciale skins

Som nævnt tidligere er en af ​​de bedste ting ved DYI Thesis Theme evnen til at tilpasse udseendet og funktionen på dit websted via temakontrolpanel, som er let at bruge og meget intuitivt. Men du kan også tilpasse udseendet på dit websted via det, der kaldes “børnetemaer”, som er temaer designet til at arbejde med afhandlingsrammen og kan uploades via dit temapanel, og de tilføjer automatisk en ny stil / design til dit websted . Der er mange steder, hvor du kan finde afhandlingskind, og de er tilgængelige både gratis og til køb. Denne evne gør specialet fantastisk til bloggere, der ikke ønsker at bruge nogen tid på at tilpasse deres websted eller har brug for nogle ekstra funktioner, der er tilgængelige via andre skins. Og det er også godt for webdesignere, der ønsker at bruge afhandlingsrammen til alle deres klienter.

Er afhandlingen virkelig så fantastisk til SEO?

Mens ethvert tema eller ethvert websted kan redigeres til søgemaskineoptimering er mange ikke optimeret til at starte med. Dette kan være et rigtig besvær for amatører / mellemmæglere-bloggere, og derfor er specialet for rammeprogrammet designet til at være søgemaskine venligt lige uden for boksen. Faktisk downloader de fleste mennesker eksterne plugins som “All In One SEO”. Men hvad nu hvis du kunne få din SEO indbygget i dit tema? Dette ville gøre alt køre mere glat med renere kode, og det vil gøre det meget lettere for dig at foretage overordnede SEO-ændringer på dit websted. Desuden er specialet allerede meget SEO-venligt lige uden for boksen, så du kan installere det og føle dig godt tilpas at dit websted indekseres.

Nogle af de vigtigste komponenter, der gør denne ramme god til SEO-formål er:

 • Titelkoder og Meta Beskrivelse-felter på sider / indlæg
 • Indekseringsindstillinger for sider og psots
 • Alt-tekst til billeder
 • Ren og enkel back-end-kode
 • Enkelt design – hurtigere indlæsning (google har tilføjet hastighed som et mål for rangering af søgemaskiner)

Du skal huske, at simpelthen ved at installere afhandling på dit websted, du ikke automatisk rangerer nummer 1 på Google, snarere giver rammen en meget god base og ren kode, der hjælper med at gøre din SEO-indsats lettere og muligvis mere vellykket.

Målannonce med speciale og afhandling for tilknyttede virksomheder

Nu er her en rigtig pæn funktion om afhandling, du vil elske: “The Multimedia Box”. Dette er en annonceblok på 300 x 250 px (størrelse kan ændres), der er som standard øverst på sidebjælken, og det giver dig mulighed for at rotere mellem forskellige medier (billeder, video, adsense).

Og hvad så? En roterende mediekasse. Sikker på, at dette er sandt, men hvad der gør multimedieboksen til specialet så unik er, at du kan redigere, hvad der vises i dette område for hver side. Dette betyder, at du kan levere bedre målrettet reklame baseret på dit sideindhold. Så for eksempel på en Afhandling gennemgang Du kan have et tilknyttet banner til DIY-temaer, og i et indlæg om WordPress SEO kan du muligvis have et amazon-link til en tilsvarende SEO-bog. For indlæg, som du ikke har tilknyttede links, kan du overveje at bruge dette sted til adsense.

I sidste ende med medieboksen vil du være i stand til at give relevant reklame til dine besøgende og hjælpe med at øge dit tilknyttede salg.

Med den seneste version af tese (1.7) er der en ny funktion, som tilknyttede marketingfolk vil elske, og det er muligheden for nemt at oprette 301 omdirigere links ud fra dine tilknyttede links. Dette betyder, at du kan omdanne alle dine grimme tilknyttede links til links, der ligner de er på dit websted og med smukke snegle. På denne måde vil folk ikke modvirke at klikke på dem, og du kan hjælpe med at øge dine klikfrekvenser.

Hvor unik er afhandling?

Unikhed er meget vigtig for at skabe besøgende loyalitet og hjælpe med at opmuntre et samfund på dit websted. Problemet er, at mange mennesker bruger de samme WordPress-temaer som alle andre, så når du surfer på nettet finder du sider, der ligner alle andre websteder. I det mindste for mig er dette en rigtig sluk.

Der er i øjeblikket tusinder af mennesker, der bruger speciale, og mange mennesker bruger specialet med de anvendte grundlæggende indstillinger og intet tilpasset. Det smukke er, at denne ramme er så let at tilpasse, at du kan få dit websted til at se 100% unikt ud på få minutter. I sidste ende er det op til dig … Du kan gå efter det almindelige og grundlæggende design, eller du kan redigere det lidt, og ingen vil engang vide, at du bruger Framework.

Dette er, hvad der gør afhandlingen så stor. I modsætning til mange andre temaer derude, bliver du nødt til at lave en masse CSS- og XHTML-redigering for at få dit websted til at se unikt ud, men med speciale kan du logge ind på dit adminpanel det andet du aktiverer det og foretage nogle ændringer virkelig hurtigt og nemt. Eller du kan uploade annonce ved hjælp af dit eget tilpassede typografiark.

Er afhandling det perfekte tema?

Intet tema er “Perfekt”, da ethvert tema praktisk talt kan forbedres på en eller anden måde, men der er sandsynligvis mange brugere derude, der vil hævde, at afhandling er meget tæt på at være et perfekt tema. Nedenfor fremhæver jeg nogle af fordele og ulemper ved afhandling, så du kan se, hvad ting er fantastisk, og hvad der kunne forbedres.

Speciale WordPress Tema Fordele

 • Ren kode og minimalistisk design
 • Søgemaskine venlig og optimeret
 • Lav nemt tilpasning af temaer uden at berøre nogen kode
 • Strømlinier med tilpassede underordnede temaer
 • Relativt billig udviklerlicens

Speciale WordPress Temaulemper

 • Koste
 • Almindeligt og simpelt standarddesign
 • Bloggerlayout – er muligvis ikke så godt for virksomheder uden et tema for børn
 • CSS-viden anbefales stadig stærkt for at være i stand til at foretage designændringer på dit websted

Hvor meget koster det og er det en god aftale?

Der er 2 prisfastsættelsesmuligheder for afhandling, indstillingen Udvikler og indstillingen Personlig. Udviklerlicensen koster $ 164, mens den personlige licens kun er $ 87. Og selvom dette kan virke dyrt, især i sammenligning med prisen på andre temaer, er det faktisk en meget god aftale for hvad du får. Du kan bruge over $ 500 på at betale nogen for et specialdesignet websted, eller du kan købe dette tema for $ 87 og tilpasse det selv. Hvis du ønsker, at dit websted skal se og fungere godt såvel som rang på søgemaskiner, kan det være værd at pengene.

Nedenfor kan du se, hvad hver af de forskellige planer leveres med … Som du kan se, hvis du planlægger at bruge dette tema på flere websteder, er Developer-indstillingen stadig billigere end at købe 2 personlige optionslicenser!

Udviklerens option $ 164

 • Ubegrænset brug af speciale på websteder, du ejer1
 • Adgang til helt nye betaversioner af afhandling inden den endelige udgivelse! 2
 • Adgang til Client Site Options, som giver dig mulighed for at implementere afhandling på websteder for klienter3
 • Adgang til svar og fora, der kun er medlemmer
 • Lifetime Thesis-opgraderinger
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Personlig mulighed 87 $

 • Brug af speciale på et live websted og en lokaliseret udviklingsserver
 • Adgang til Developer’s Option Upgrade for kun $ 774
 • Adgang til svar og fora, der kun er medlemmer
 • Lifetime Thesis-opgraderinger
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Betaler for et WordPress-tema

Jeg kan huske, da jeg først startede med WordPress, jeg var meget skeptisk og tilbageholdende med at købe en skabelon, og der er tusinder af mennesker derude, der i øjeblikket ikke kan lide ideen om at betale for et tema, når der er tusinder, hvis ikke millioner af gratis temaer derude . Dog har jeg ændret mig, og forhåbentlig har jeg også overbevist dig også om andre kloge.

Når du tænker på TONER af ekstra funktioner, får du ved at betale lidt men for en Premium-skabelon. Tænk over det … Hvis det at købe et premiumtema hjælper din placering i søgemaskinerne og øger endda et par flere konverteringer fra dit websteds annoncer eller produkter, end det har været helt værd.

Og bedst af alt med Premium-temaer behøver du ikke at bekymre dig om at skulle beholde footer-links, spam, der kunne være føjet til et gratis tema, og vigtigst af alt er det, at du kan redigere dit websted meget lettere, så du kan undgå tonsvis af vanskeligheder, når du prøver at tilpasse dit websted.

Skal jeg købe afhandling?

Selvfølgelig, da jeg prøver at gøre noget tilknyttet salg her, vil jeg sige JA klikke på linket nedenfor og købe dette onde-awesome tema. I stedet for vil jeg give dig en liste over nogle ting, du kan tænke på og eventuelt skrive dine svar, så du kan se, om det virkelig er det værd for dit. Og hvis du overvejer at købe dette tema, kan du gøre det gennem mine links, og jeg får min respektive provision. Tak!

Ting at tænke over før køb

 • $ 87 for et tema, som du nemt kan tilpasse og få det til at se ud som noget, er det en god del?
 • Hvis du er udvikler, kunne afhandling gøre dit liv lettere ved at give dig en hurtigere måde at oprette klientsider på?
 • Specialet har nogle gode SEO-funktioner og kommer med en dejlig ren kode. Er SEO en bekymring for dig?
 • Ville redigering af et tema igen og igen være mere effektivt, når det handler om at købe eller finde et nyt gratis tema til hvert nyt sted, eller når du vil ændre udseendet på et.
 • Vil afhandling gøre dit liv lettere? (det har for mange)
 • “22.100 slemme webmastere er afhængige af denne ramme” ville du være interesseret i at deltage?
 • Hvis du køber det, og det ikke var så cool, som du troede, det ville være, var $ 80 værd at prøve? (der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti)

Speciale nu med en delt licens

For dem af jer der er bekymret for GPL-licensen for WordPress, annoncerede DYI-afhandlingen for blot et par uger siden, at de har tilføjet en delt licens til deres tema, hvilket gør alt, hvad der sker med WordPress GPL og al den speciale-rammekode, der skal tilhøre DYI-temaer.

Besøg specialet for at lære mere & køb i dag

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map