Social Snap Pro WordPress Social Plugin gennemgang

En del af et vellykket WordPress-sted er socialt netværksinteraktion. Toner af plugins er beregnet til at give en sådan funktionalitet, hvad enten det er til social deling, social opfølgning eller brug af dit foretrukne sociale netværk til let at integrere et login. Dette er især praktisk, når et websted har brug for social interaktion i kommentarer eller hurtig deling af artikler.


Det store problem med gratis sociale plugins er, at det er en afvejning. Ja, de er gratis. Men de har ofte enten meget begrænset funktionalitet eller en subpar-præsentation. Derfor er det ofte bedst at vælge et premium-plugin, især hvis dit websted er din virksomhed. Social snap Pro er en premium-mulighed. Plugin tilbydes som en abonnementstjeneste (betalt pr. År) og tilbyder en tæt integration af alle de fantastiske tjenester i et enkelt at installere plugin.

Social Snap Pro har social deling, sociale følgeknapper, sociale metatags, klik for at tweet, en autoplakat til nem publicering til dine foretrukne netværk automatisk og social login. De lover også en meget interessant funktion – deres eget sociale skab til at låse indhold, indtil en bruger deler det.

Social Snap Pro findes i 3 varianter. Plus er $ 39 om året, men uden tilføjelser og for kun 1 websted. Så har vi Pro, som er den version, vi skal gennemgå. Pro kan bruges på op til 3 steder og inkluderer alle tilføjelser til $ 99 om året. Endelig er agenturplanen $ 299, men tilbyder op til 15 installationssteder. For udviklere eller virksomheder med mange sider er dette det bedste valg.

Bonus: 10% rabat på Social Snap Pro

WPExplorer-læsere kan spare 10% rabat, når de bruger kode WPEXPLORER ved kassen! Med denne fantastiske handel har du ingen grund til ikke at investere i bedre social deling til dit WordPress-sted med Social Snap Pro!

Spar 10% på Social Snap

Social Snap Pro er meget nyttig, da det kommer med alle add-ons. Dette er dog grunden til, at jeg synes, at Plus-abonnementet er lidt for højt til prisen for sociale ikoner. Plus-versionen inkluderer også analyser, sociale metatags, gendannelse af deletælling og tællere med sidevisning. Men jeg tror, ​​at Pro-abonnementet er den bedste værdi af dem alle. Lad os nu se nærmere på tilføjelserne, før du bruger plugin.

Tilføjelser til sociale snap

Hvis du bruger Pro-versionen, har du adgang til alle Social Snap premium-tilføjelser. En tilgængelig at bruge er Social login. Denne praktiske tilføjelse giver dig mulighed for at bruge dit foretrukne sociale netværk som et socialt login til dit websted. Dette betyder, at dine læsere ikke behøver at registrere sig på dit websted for at kunne sende indhold – f.eks. Kommentarer til blogartikler.

Det Boost Old Post tilføjelse gør det muligt for Social Snap automatisk at sende gamle artikler til dine foretrukne sociale netværk. Dette kan hjælpe med at øge synligheden og trafikken til dit indhold. Og Auto plakat tilføjelse er nyttigt, hvis du skal springe den manuelle delingsproces over (noget, der er meget tidskrævende, når du har masser af artikler sendt eller opdateret hver dag).

Fra i dag, Indholdsskab er stadig ikke tilgængelig. Jeg ville meget gerne have prøvet den slags tilføjelse, da det er meget nyttigt, fordi det tvinger nogle af dine centrale artikler til at blive delt for at blive læst korrekt. Jeg tror, ​​at denne tilføjelse alene er værd at betale for, hvis den er inkluderet i Pro-abonnementet.

Funktioner og indstillinger for sociale snap

Før test af plugin downloadede vi hovedfilen og tilføjelserne. Det vigtigste plugin-vindue ser sådan ud.

Der er mange muligheder. Mens det minder mig om det gamle Monarch-plugin fra Elegante temaer, er mængden af ​​indhold og muligheder her forbløffende. Og den endelige præsentation er langt bedre end alternativer.

Social andel

Til af de første muligheder, der er aktiveret, er social deling. Dette gøres ved hjælp af fanen Social deling, hvor du kan inkludere dine foretrukne sociale netværk, før du konfigurerer delingsknapper. Plugin giver mulighed for forskellige placeringer / stilarter, såsom en flydende sidebjælke, inline-knapper, inderside, mediehub eller en klistret bjælke.

Konfiguration af netværk er superhurtig og nem. Alt fungerede fint og på ingen tid. En anden mulighed, du kan aktivere herfra, er udbyderen af ​​tællinger for Twitter.

Social Snap Pro giver mulighed for alle de sociale netværk, du kunne forestille dig, i det mindste alle de store.

Når dine netværk er konfigureret, kan du vælge flere placeringer og slags skærme fra den forrige menu. Som du kan se er præsentationen bunnsolid.

Det Del via type ikoner tilpasser sig meget let på alle skærmstørrelser uden at skulle justere dem (som det sker med nogle gratis plugins). Bare konfigurer blokeringstypen – det være sig afrundet, cirkel, rektangel eller skråt såvel som knapstørrelsen. Du kan også finjustere beskedetiketten.

Indlinjeknapperne på medierne ser simpelthen forbløffende ud og kan let justeres på kort tid. Kvaliteten af ​​plugin ses let på mængden af ​​muligheder, funktionalitet og let konfigurerbar indstilling. Kort sagt, plugin fungerer bare.

Share Hub giver dig mulighed for at have en nederste knap, der åbner op til en “hub”. Du kan konfigurere dens placering på sider, vise alle netværksknapper, ændre udseendet, aktivere værktøjstip og aktivere / deaktivere antallet af visninger. Dette skaber et meget tilpasset share-hub.

Den klistrede bjælke er et af de bedste formater, da den “passer” til din nuværende skærm og ser fantastisk ud. Lad os nu se, hvordan det sociale følger ser ud.

Social følge

Social follow giver dig mulighed for at introducere flydende knapper for at vise, hvor mange mennesker der følger dit websted. Normalt kan du se disse på hovedsiden eller hjemmesiden på et websted. De giver en generel status for det sociale clout på et websted på alle de sociale netværk, de bruger.

Det er ikke så nemt at tilføje hvert socialt netværkslink som med den sociale andel. For socialt følge skal du angive brugernavn og adgangskode til dine sædvanlige netværk for at Social Snap kan få dine følgere. Det er dog ikke en kompliceret proces – det tager bare et minut.

Social Snap Pro inkluderer også brugerdefinerede funktioner. Du kan konfigurere mængden af ​​kolonner, der skal bruges, ændre layout for social follow eller endda inkludere klik for at tweet med follow username og styre de sociale metadata.

Avancerede indstillinger

Social Snap har også Analytics Tracking, som du nemt får adgang til via dashboardet samt linkforkorting. Det har endda indbygget GDPR-overholdelsesforanstaltninger.

På siden Plugin Data kan vi fjerne Drevet af besked, skjul plugin-meddelelser og opdateringer og fjern de relaterede data til plugin-detektion. Dette gør Social Snap til et “tomt” plugin, der ikke vil afsløre nogen detaljer om det til nogen uden for dit WordPress-dashboard, pænt!

Når du først har alt på plads, giver plugin dig mulighed for at eksportere de indstillinger, der skal importeres på et senere tidspunkt eller på andre websteder. Dette muliggør nem distribution af plugin på dine websteder. Nu, hvor du har set de centrale plugin-funktioner, lad os se på Pro-tilføjelserne.

Social login

Den første tilføjelse, jeg vil vise dig, er det sociale login. Selvom der er gratis sociale login-plugins, er det coole med denne, at det bevarer den samme præsentation og indre funktion som Social Snap-hovedplugin. Dette gør hele processen sømløs og med korrekt æstetik. For fans af en samlet æstetik er dette et must. Her hos WPExplorer er vi også store fans af at installere et plugin til hvert formål – så det at have et enkelt plugin til at administrere alle dine sociale mediebehov er et must.

Den sociale login-tilføjelse kræver, at du konfigurerer en API-id og hemmelighed. Når installationen er konfigureret, vises det, når en ny læser kommer til dit websted, Social Snap Login med for hvert netværk, du har tilføjet. Dette gør det muligt for det sociale netværk at få dine login-data og videregive dem til webstedet for nem registrering. Når du opretter alle nødvendige sociale netværks apps (for eksempel, her er Facebooks guide), konfigurering af AppID, Secret og omdirigering URI er generelt alt, hvad det kræver for at dette fungerer korrekt. Husk bare at holde din udviklers app aktiveret på alle tidspunkter på dit sociale netværk.

De sociale login-knapper fungerer som annonceret og tilføjer et nyt lag af interaktion til dit websted. På grund af dem kan læsere dele artikler og nemt kommentere uden at skulle oprette en ny konto.

Social auto plakat

Auto Poster er et pænt plugin, der giver dig mulighed for automatisk at dele dine artikler. Denne tilføjelse kræver også API-adgang, så de foregående trin, der er involveret ved opsætning af Social Login, er også nyttige til at aktivere denne funktionalitet. For at gøre processen lettere kan du faktisk bruge den samme API-nøgle og hemmelighed.

Den automatiske udstationering fungerer, men den eneste ulempe, jeg løb ind i, var, at det kun giver dig mulighed for automatisk at poste på Twitter og Linkedin. Ingen automatisk udstationering på Facebook kan være et problem for nogle, og plugin ville drage fordel af at føje Facebook til listen.

Social statistik

Når alt er konfigureret og på plads, kan vi overvåge statistikken over alle vores indlæg på siden Social Snap Statistics.

Plugin viser samlede andele, samlet klik til tweets og samlede likes samt et diagram for de mest udførte indlæg. Dette er især nyttigt, hvis du vil vide, hvad folk kunne lide mest af dit indhold. Disse oplysninger kan bruges til at forbedre dit indhold, forstå dine læsere bedre og optimere dine sociale medier marketingkampagner.

Social Snap Frontend

Lad os nu se, hvordan Social Snap ser ud. Til dette har jeg installeret Divi med en foruddefineret skabelon.

Ovenfor er et eksempel på, hvordan de venstre sidepaneler sociale netværksikoner ser ud på en startside.

Og et eksempel på nogle af Social Snaps dejlige afrundede delingsknapper, der vises på et indlæg.

Social Snap Backend Editor

Lad os nu se, hvordan Social Snap ser ud på backend. Hvordan du og / eller dine forfattere kan se det.

Social Snap Pro følger den samme præsentation på konfigurationsfanen og viser indholdsmuligheder i bunden af ​​hvert indlæg. Plugin muliggør også let deaktivering af delingsknapper pr. Post.

Plus at aktivere Gutenberg påvirker ikke Social Snap, hvilket er dejligt at vide! Faktisk indeholder plugin et Gutenberg-klar blokke, der gør det nemt at indsætte et Click to Tweet, Social Share eller Social Follow-element på dine indlæg og sider.

Sociale Snap Gutenberg-blokke

Når du indsætter en ny Gutenberg-blok, skal du blot søge efter “Social Snap” for at indsætte den sociale mulighed, du vælger. Brug derefter de indbyggede stylingindstillinger til at tilpasse din sociale blok.

Afsluttende tanker om socialt snap

Lad os se, hvordan dette bryder sammen. Social Snap Pro har en masse gode ting på gang. Til at begynde med giver det en meget glat og ren grænseflade, perfekte udseende knapper, masser af tilpasninger tilgængelige for slutbrugeren og muligheden for at inkludere tilføjelser (som blandt andet inkluderer den berømte sociale login og automatisk posting). Alt fungerede som annonceret, og plugin har en af ​​de bedste præsentationer, jeg har set til knapper til social deling. Den sociale login-tilføjelse er en af ​​de bedste funktioner, som plugin-en har efter min mening. Dette i kombination med social andel og socialt følge gør Social Snap til en fantastisk pakke. Den sociale automatisk post-tilføjelse kan bestemt indeholde flere netværk (fordi det forekommer meget begrænset), men det er stadig nyttigt.

Inkluderingen af ​​det sociale skab kunne bestemt gøre denne pakke til en allround-vinder. Men uden det eller andre tilgængelige tilføjelser er den grundlæggende pakke sandsynligvis ikke attraktiv nok for størstedelen af ​​brugerne. Social Snap skal bygge flere tilføjelser til Pro-brugere og enten omfatte mindst 1 tilføjelse eller reducere prisen på Plus-abonnementet for at være mere konkurrencedygtig med gratis plugins (endda deres egne gratis version af Social Snap). Jeg tror, ​​at hvis Social Snap forbedrede tilføjelser, specielt auto-plakaten, så kunne det let konkurrere med SNAP Pro fra NextScripts (en lang tid top auto-posting plugin).

Efter min mening er Social Snap målrettet mod websteder, der kræver den absolut bedste præsentation, ensartede sociale netværkstjenester, der fungerer (uden at afhænge af en gratis integration eller plugin) og selvfølgelig god statistik. Social Snap har alt det. Men prisen for Pro-abonnementet og behovet for dette abonnement for at få adgang til alle tilføjelser kan afskrække nogle. Hvis Social Snap kunne lancere flere tilføjelser eller reducere prisen, ville dette være en absolut vinder. Som det er nu, præsentation og funktionalitet alene, har Social Snap ingen match. Hvis du er villig til og er i stand til at investere i din virksomhed, skal du tage den. Du finder ikke noget andet plugin til WordPress med sammenlignelig funktionalitet og det samme smarte, rene og slanke design.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map