SNAP gennemgår sociale netværks autoplakat til WordPress

Hvis jeg skulle spørge dig “Hvad synes du er den mest dybe markedsregel for den digitale tidsalder?”, Ville en stærk konkurrent til dit svar sandsynligvis være 80-20 regel. Den siger i det væsentlige, at 20% af din marketingindsats skal bruges til at skabe episk indhold. De resterende 80% skal bruges til at promovere nævnte indhold.


Om social automatisering

I en verden, der producerer tonsvis af nyt indhold hvert sekund, social automatisering er afgørende for ethvert brand for at få online synlighed. Dette betyder, at mærker kan nå ud til flere mennesker, øge salget, give bedre kundeengagement og i sidste ende forbedre deres overskud.

Imidlertid har mange små og mellemstore virksomheder (SMB’er) muligvis ikke båndbredde eller ressourcer til at give råd til hele spektret af tjenester, der hører under Social Media Automation.

Automation udfordringer for SMB’er

Dette problem er især udfordrende for nye online virksomheder. Det meste af deres tid bruges på at skabe episk indhold. Ifølge 80-20-reglen er det imidlertid kun 20% af det udførte arbejde. Ideelt set bør de bruge 80% – dvs.. fire gange tid og kræfter det var nødvendigt for at opbygge indholdet – til at fremme det!

Det er fint at placere dit indhold på dit websted – og det giver resultater, når du allerede har en jævn strøm af besøgende på dit websted. Når det kommer til nye virksomheder, har det næsten nulværdi. Nye virksomheder er nødt til at få deres indhold op på deres sociale kanaler så snart det er live på deres hjemmeside og begynde at promovere det.

Social forfremmelse er hovedsagelig en betalt virksomhed og er afhængig af marketingbudgettet. Vores artikel præsenterer imidlertid en fremragende løsning til at tackle den første del af problemet – dvs. at få indhold i de sociale mediekanaler, så snart de er live.

Løsning: SNAP-plugin til WordPress

snap-helt

Præsentation af SNAP – Social Networks Auto-Poster-plugin til WordPress. Udviklet af NextScripts-teamet og følger dette freemium-model. Den gratis version leveres med næsten alle funktionerne i plugin, hvilket gør det muligt for dig at gøre næsten alt fra at sende til flere sociale netværk til at hente kommentarer efter individuelle indlæg.

Support til socialt netværk

SNAP understøtter over 34 sociale medienetværk, herunder:

 • Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, LinkedIn og mere.
 • Foto delingswebsteder som Instagram, Pinterest, Flickr, 500px osv.
 • Blogging-portaler såsom Medium, Tumblr, Blogger og WordPress-kompatible blogs.
 • Aggregationsportaler som Reddit, Stumbleupon og andre
 • Det understøtter også mikrobloggtjenester som Weibo (som er den største mikrobloggtjeneste i Kina), LiveJournal og Telegram
 • Interessant nok understøtter SNAP også integration med MailChimp. Hvis du bruger MailChimp som din nyhedsbrevstjeneste – kan du sende automatiserede e-mails hver gang et indlæg offentliggøres – helt håndfri!

Den gratis version af dette plugin understøtter næsten ethvert andet netværk. Kun et par netværk såsom LinkedIn-virksomhedssider, Google+ og Pinterest er kun tilgængelige i premium-versionen.

En anden vigtig forskel er, at den gratis version kun tillader det en konto pr. social profil. Selvom det er fint for de fleste virksomheder, er det måske ikke ideelt for alle. Få bloggere har en tendens til at dele deres indhold over flere sociale håndtag, de ejer – det mest almindelige eksempel er en kombination af deres egen profil og deres online forretningsprofil.

Plugin-installation

Installation af SNAP-plugin er en ret ligetil proces.

 • Gå over til WordPress Dashboard> Plugins> Tilføj nyt
 • Søg efter “Social Networks Auto-Poster”, og klik på Installer nu
 • Når det er gjort, Aktiver den gratis version af plugin.

nextscripts-snap

Aktivering af Premium-versionen

Premium-versionen af ​​plugin kan aktiveres ved at følge officielle instruktioner.  Download ZIP-arkivet, og upload det manuelt via WordPress-betjeningspanelet.

opgradering-snap-to-premium-versionen

Kort sagt, skal du:

 • Log ind på din NextScripts-konto
 • Kopier licensnøglen og
 • Indtast det i SNAP-plugin-indstillingerne fra dit WordPress-dashboard

Det skal aktivere plugin, og du skal få en meddelelse som denne:

snap-første-screen-efter-opgradering-premium-Verison

Udforskning af SNAP-plugin-indstillinger

I dette afsnit undersøger vi de forskellige indstillinger for plugin.

1. Auto-Posting-indstillinger

snap-indstillinger-1-how-to-make-auto-indlæg

Denne indstillingsindstilling giver dig mulighed for at vælge mellem at offentliggøre dit indhold til sociale netværk automatisk (straks) eller på en asynkron planlagt måde ved hjælp af WP Cron.

Brug af WP Cron er den anbefalede mulighed, da det fordeler belastningen jævnt. For eksempel, hvis alle i dit indholdsteam offentliggør indlæg i korte intervaller, eller måske endda på samme tid, indlæses serveren. Dette kan også føre til nedetid.

Når WP Cron er aktiveret, går alle indlæg i en “udstationeringskø” og sendes på tværs af en efter en. Dette fjerner pigge i serverbelastningen og forhindrer spam-ændringer fra dine sociale mediesider.

2. Brugerrettigheder

snap-indstillinger-2-user-privilegier-og-sikkerhed

Denne mulighed giver brugere med lavere privilegier mulighed for at ændre / få adgang til indstillinger for automatisk bogføring. Normalt, hvis du har et team af indholdsforfattere og redaktører, er det bedst at tildele passende adgangsrettigheder til redaktører eller dit sociale medieteam.

3. Interface til valg af socialt netværk

snap-settings-3-grænseflade-indstillinger

Mens du tilføjer et nyt socialt netværk fra plugins indstillinger, er en hel flok sociale profiler tilgængelige (34+ virkelig). I et forsøg på at gøre det enklere for os at vælge den valgte sociale kanal, forenklede udvikleren grænsefladen til standard Almindeligt mode. Hvis du imidlertid vil have adgang til en kategoriseret liste over indstillinger i, kan du vælge kategoriseret.

4. Autoposteringsfiltre

snap-indstillinger-4-auto-udstationering-filtre

Denne mulighed gør det muligt for os at vælge, hvilken type indlæg der skal komme gennem filteret til automatisk udstationering. For eksempel kan du konfigurere sportskategorien med “NFL” som et mærke, der skal postes automatisk i spilsæsonen.

5. URL shortener

snap-indstillinger-5-url-shortner

Kortlinks danner grundstenen til klikk på sporingslink. SNAP-pluginet understøtter flere kortlinkudbydere. I denne tutorial lærer vi, hvordan du konfigurerer goo.gl – en shortlinkning-tjeneste fra Google.

For at aktivere goo.gl-tjenesten skal man hente en API-nøgle fra Google Developer Console og indsætte den i goo.gl API-nøgle afsnit. Da jeg eksperimenterede med plugin, fandt jeg det Tving forkortede links indstillingen skal være aktiveret for, at tjenesten kan køre korrekt.

Når disse indstillinger er valgt, skal du rulle ned og vælge Gem ændringer.

6. URL-parametre

snap-indstillinger-7-url-parametre

Hvis du er ny med at linke sporing og analyse, er det bedst at lade disse indstillinger være i fred. For dem, der bruger Google Analytics eller et andet sporingsværktøj, kan du bruge UTM-tags her til effektivt at spore dine kampagner.

7. Auto Hashtag

snap-indstillinger-8-auto-hashtag-indstillinger

Selvom jeg ikke personligt har aktiveret denne indstilling, kan det være nyttigt til fotobloggere, indlæg i billedtypen eller (brugerdefineret) galleriposttype.

Konfiguration af automatisk postning på Twitter

Vi starter med at tilføje en Twitter som vores sociale medienetværk.

1. Først går vi til siden SNAP-indstillinger og vælger Tilføj ny konto

snap-add-ny-konto-1

2. Et pop-up-vindue åbnes, hvor vi ruller ned og vælger Twitter.

snap-add-ny-konto-2

3. Dette bringer os til Twitter-konfigurationsside. For at SNAP-plugin kan sendes til vores Twitter-konto, er vi nødt til at give det processeadgang. Dette gøres via en API-nøgle. Følge efter disse instruktioner at generere en API-nøgle i Twitter.

4. Når det er gjort, skal vi kopiere og indsætte de korrekte detaljer i Kontooplysninger fanen og vælg Opdater indstillinger.

Live Posting til Twitter

Vi tjekker nu plugin i handling. Først og fremmest opretter vi et nyt testindlæg og offentliggør det. Følgende skærmbillede er standardkonfigurationen af ​​plugin i Rediger indlæg side.

snap-plugin-live-demo-1

Hvis vi ser nærmere på meddelelsesformatet, står det% TITLE% -% URL%. Disse ord kaldes pladsholdere. For hvert indlæg erstattes de med den faktiske titel og URL på indlægget. Du kan også bruge andre pladsholdere ved at henvise til plugin-dokumentationen.

Når vi ramte Offentliggøre -knappen, indlægget føjes til WP Cron-jobkøen og sendes snart.

snap-plugin-live-demo-2

Importerer kommentarer

Den næste funktion, vi ønskede at udforske, var Kommentarimport. Kort sagt, med denne funktion aktiveret, sporer SNAP-plugin manuelt hvert indlægs kommentar i sociale medier og importerer dem med timesintervaller.

snap-plugin-live-demo-5-import-kommentarer-1

For eksempel offentliggjorde jeg to kommentarer i tweeten, som blev automatisk postet af SNAP. Kommentaren, der nævnte mit Twitter-håndtag, blev automatisk importeret til indlægget under mit navn.

snap-plugin-live-demo-5-import-kommentarer-2

Funktionssammenligning og prisfastsættelse

Den premium-version af plugin inkluderer tre hovedfordele:

 1. Ubegrænsede profiler: Med premium-versionen kan du tilføje ubegrænsede profiler / håndtag pr. Socialt netværk. Dette er især nyttigt til Twitter- og LinkedIn-konti.
 2. Planlagte indlæg: Planlægning af dine indlæg til at gå live, når din målgruppe er aktiv, er en vigtig faktor i succes på sociale medier. Med denne funktion kan du planlægge, hvornår dine indlæg går live.
 3. Forsinket bogføring: Denne funktion er en enklere version af planlagte indlæg, så du kan udskyde indlæg med en fast tid.
 4. Support til socialt netværk: Specifikke kanaler såsom LinkedIn-virksomhedssider, Google+ og Pinterest er kun tilgængelige i premium-versionen.

Det premium version af plugin er prissat til $ 49,45 / år og leveres med ubegrænset support og opdateringer.

Konklusion

Social automatisering spiller en vigtig rolle i opbygningen af ​​billedet af ethvert brand eller forretning. Imidlertid er en ting, der sætter folk i fare, automatiske meddelelser. Når man taler ud fra personlig erfaring, er det mest ulemper at læse et indlæg eller en overskrift, som ikke var lavet omhyggeligt.

Dette er et område, der har brug for vores bedste opmærksomhed. At fremstille magnetiske overskrifter arbejder vidundere for din virksomhed. Derfor kan blindt automatisering af indlæg få dig trafik, men at automatisere omhyggeligt udformede overskrifter vil gøre det meget bedre.

SNAP WordPress-plugin er et fremragende værktøj til at automatisere meget af de sociale medieopgaver. Den pro-version, der tilbagelægges for $ 49,95 / år og leveres med løbende opdateringer og prioriteret support.

Hvis du er i færd med at oprette eller sammenlægge flere former for skriftligt indhold, kan SNAP være din ideelle sociale automatiseringsplugin.

Har du prøvet SNAPs gratis version? Hvad er dine tanker om automatisering af sociale medier og dens relaterede plugins?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map