Slider Revolution WordPress Plugin gennemgang og vejledning

Revolution Slider WordPress Plugin gennemgang og vejledning

Slider Revolution er en premium skyder, der fås som et WordPress-plugin, jQuery-plugin og Joomla-plugin. Det har vundet enorm popularitet i WordPress-samfundet på grund af det enorme udvalg af funktioner og brugervenlighed.


I denne oversigt vil vi kun dække de vigtigste træk ved Slider Revolution WordPress Plugin, og så viser vi dig, hvor nemt det er at lave dine egne glider fra bunden.

Få glider revolution gratis! Slider Revolution-pluginet inkluderes gratis ved køb af vores Total WordPress-tema, så ikke kun får du et fantastisk plugin, du vil også få Total-temaet såvel som Visual Composer-plugin, som også er inkluderet gratis!

Få skyderen revolution

Slider Revolution: Hvad gør dette WordPress-plugin så fantastisk

Der er masser af fantastiske funktioner indbygget i Slider Revolution for at gøre det nemt at skabe brugerdefinerede glider til dit websted. Her er et par af vores favoritter.

Responsive layouts

Plugin er responsiv klar og inkluderer flere indstillinger for skyderlayout for at gøre dit liv lettere. Vælg først din glideretype: standardskyder, heltscene (enkelt lysbillede) eller en karruselslider. Vælg derefter et layout: auto, fuld bredde eller fuldskærm.

Det automatisk layout valgmulighed giver dig mulighed for at indstille din skyderstørrelse vha. nøjagtige pixels, med yderligere indstillinger til at indstille skyderens størrelser på forskellige skærmbredde (desktop, laptop, tablet og telefon). Hvis du lader denne indstilling være dets standardindstilling, strækker den din skyderen til hovedbeholderbredden som defineret af dit WordPress-tema.

Det layout i fuld bredde er nøjagtigt, som det lyder – en skyderindstilling i fuld bredde, der strækker sig fra venstre mod højre. Du skal stadig definere højden på din skyder.

Den mest unikke layoutindstilling er Fuld skærm. Med denne mulighed kan du oprette fantastiske skyder, der bogstaveligt talt udfylder hele skærmen, uanset størrelsen på din browser eller enhed (du kan endda bruge denne indstilling til at tilføje skydere med fuld skærm med videoer til endnu større effekt).

Flere indholdskilder

Vil du oprette en skyder til dine indlæg? Eller til dine WooCommerce-produkter? Ikke et problem – vælg fra 11 forskellige indholdskilder når du opretter din skyder.

Fra skrivning af dette indlæg understøtter Slider Revolution indhold baseret på blogindlæg, specifikke indlæg, det aktuelle indlæg / side (fantastisk, hvis du vil tilføje en fremhævet skyder til blogindlæg eller porteføljeemne), Flickr, Instagram, WooCommerce, Twitter, Facebook , YouTube, Vimeo eller standardskyderen (upload dine egne billeder / video).

Nemme indstillinger

Slider Revolution gør det nemt for dig at oprette tilpassede skydere ved at tilføje indstillinger til næsten alt. Vælg din lysbilledsforsinkelse, navigationspile, brugerdefinerede skrifttyper, tilføj parallax baggrunde, placering af skyderen (tilføj margener), tilføj medielag, indsæt knapper, vælg lysbilledeovergange og mere alt ved hjælp af rullemenuer i hele plugin.

Og oven på det kan du tilpasse stort set alt og endda gemme dine egne forudindstillinger for at gøre genbrug af skrifttyper, diasovergange, laganimationer og mere super nemt.

Mediasupport

Tilføj tekst, links, billeder og videoer med et par klik med musen. Dette giver dig muligheden for at oprette informationsrige lysbilleder, som dine læsere og klienter vil være i stand til at identificere sig med. Desuden tilføjes hver af disse medietyper som sit eget lag med unikke animationer, timing og stilarter, som du indstiller ved hjælp af Slider Revolution’s superindstillinger.

Slider Revolution Installation

Først skal du få en kopi af Slider Revolution WordPress Plugin. Der er et par forskellige metoder til at installere plugin, afhængigt af om du købte din egen kopi af plugin, eller om det var inkluderet i dit premium-tema.

1. Installer din kopi af Slider Revolution

Download Slider Revolution Plugin

Hvis du har købt din egen kopi af Slider Revolution fra CodeCanyon, skal du logge ind på din Envato-konto og gå til din downloads-side (du kan komme til denne side ved at holde musen inde på dit brugernavn). Find derefter din kopi af Slider Revolution, og vælg downloadmuligheden til “Kun installerbar WordPress-fil.”

Upload plugin-zip-filen

Log derefter på dit WordPress-sted og naviger til Plugins> Tilføj nyt og klik på knappen “Upload plugin” øverst til venstre på din skærm.

Brug herfra knappen “Vælg fil” til at vælge den pluginfil, du lige har hentet fra CodeCanyon, og klik på knappen “Installer nu”. Efter det skal du bare aktivere plugin, og du er klar til at begynde at bygge skyder!

Pakk ud plugin-mappen til upload via FTP

Bemærk: Du kan også installere dit plugin via FTP ved at logge ind på din server og uploade det udpakkede (unzippede) plugin til din mappe placeret ved wp-content / plugins.

2. Installer skyderrevolution, der er inkluderet med et premiumtema

Mange premium-temaer inkluderer kopier af premium-plugins med download af temaet. Hvis det er sådan, du vil installere din kopi af Slider Revolution, skal du henvise til dit temas dokumentation. Men de fleste udviklere gør deres bedste for at gøre denne proces let.

Samlet anbefalede plugins

For eksempel, hvis du bruger Total WordPress-temaet, skal du se en prompt på skærmen, der anbefaler, at du installerer Slider Revolution (og andre plugins, der følger med temaet). Klik bare på linket til begynde installationen og aktiver derefter plugin.

Installer Slider Revolution med Total

Total inkluderer også en brugerdefineret mulighed i demoimportøren til at installere og aktivere Slider Revolution, når du importerer eksempeldata. Hvis Slider Revolution blev brugt til at oprette den demo, du importerer, skal du blive bedt om at installere plugin som set ovenfor.

Importer skyderen til skyderrevolution med total

Så skal du bare være sikker på, at indstillingen til “Importer skyder” er valgt, og at temaet automatisk importerer alle tilpassede skydere fra demoen. Let!

Slider Revolution Guide

Når du har installeret plugin, skal det føje et menupunkt til dit hoved WordPress-dashboard. Klik på dette for at gå til hovedadministrationssiden for Slider Revolution.

Main Slider Revolution-indstillinger

Herfra kan du oprette eller redigere skyderne, aktivere din licens, hvis du købte din egen kopi af plugin (hvis skyderen var inkluderet i dit tema kan du ignorere dette afsnit) og se om din kopi af plugin er opdateret.

Glider Revolution Globale indstillinger

Før du begynder at bygge, anbefaler vi, at du besøger Globale indstillinger valgmulighed (som er en undermenuelement under Slider Revolution).

skyderen Revolution Global Settings

Her er der masser af vigtige indstillinger til standard responsive gitterindstillinger (som gælder ved opbygning af nye skyder), brugerdefineret URL-adresse til indlæsning af font, databaseoprettelse til plugin og mere. Men der er to muligheder, vi anbefaler dig at finpusse.

Den første mulighed, du skal overveje at redigere, er Se plugin-tilladelse som du kun kan bruge til at begrænse plugin-adgang til administratorer. Dette er en nem måde at sikre dig, din web-designer eller andre administratorer, der er de eneste, der opretter glider på dit websted (især nyttigt, hvis du har gæsteforfattere på din blog).

Den anden mulighed, du muligvis vil deaktivere, er Aktivér meddelelser mulighed. Hvis du bruger en kopi af Slider Revolution, der var inkluderet i et premium-tema, kan du muligvis se meddelelser om “opgradering” eller “indtast din licens”, når der ikke er behov for det. Deaktiver blot denne mulighed for at skjule meddelelser. Gem derefter dine indstillinger.

Nu kan du begynde at bygge dine skydere! Du har tre muligheder – start fra bunden, luk en gratis eksportfil fra “brugseksempler” i Slider Revolution eller importer prøve-skyder inkluderet i dit tema.

Importer en prøveglider

Slider Revolution Eksempel Sliders

Hvis du vælger at importere en prøveglider fra Slider Revolution’s brugseksempler download først skyderfilen fra deres side, derefter naviger tilbage til dit WordPress og klik på Importer skyderen mulighed. Herfra gennemser du den eksempelfil, du har downloadet, og klik på Upload. Dette skal tilføje glideren til prøven og alle dens indstillinger, så du kan bruge den som base for en ny skyder.

Opret en ny skyder

Hvis du laver en skyder fra bunden, skal du klikke på Ny glider mulighed. Start nu fra toppen

Slider Revolution indholdskilde

Vælg en indholdskilde: vælg, hvordan du vil tilføje indhold til din skyder. Der er 11 indholdskilder at vælge imellem, men for det meste vil du vælge den Standard mulighed.

Slider Revolution Titel & Shortcode

Tilføj en skydetitel og kortkode: Vælg et navn til din skyder, der vil hjælpe dig med at huske, hvad den indeholder, eller hvilken side du bruger den på. Det er også her, du finder den lette kortkode til din skyder til at indsætte den i indlæg og sider.

Slider Revolution Type

Vælg en skydertype: Vælg en skydertype, og vælg en forudindstilling for at indlæse forudindstillinger inkluderet i plugin.

Slider Revolution Layout

Vælg et diaslayout: Vælg dit skyderlayout og gitter (i pixels). Du kan indstille tilpassede gitterstørrelser baseret på skærmens størrelse, selvom fuldskærm udfylder hele browserskærmen. Ligegyldigt hvilken indstilling du vælger, skal du tilføje en gitterbredde og højde, der bestemmer størrelsen på din lagbeholder.

Næste rulle tilbage op til toppen af ​​din skærm for at begynde at redigere de generelle indstillinger for din skyder.

Indstillinger for skyderen

Til højre ser du en masse skyderindstillinger.

Generelle indstillinger: Indstil lysbilledshowindstillinger, indstil din standard lysbilledsvarighed (hvor lang tid et dias vises for), rediger standardovergange / animationer og baggrunde, aktiver statuslinjen (og rediger position og stil), rediger 1. diasindstillinger, aktiver næste dias på fokus og deaktiver sløring.

Layout & Visual: Rediger skygger, overlejringer, hovedskyverbaggrund, aktiver en loader-spinner, deaktiver din skyder på mobil (eller under specifikke bredder) og vælg en skyderposition på siden.

Navigation: Tilpas indstillinger og indstillinger for siderpil, kugler, faner og miniaturebilleder. Aktivér også berøringsnavigation, svejse, tastaturnavigering og mus rul.

Parallax & 3D: Aktivér parallax- og / eller 3D-support plus rediger musefølsomhed og parallaxdybde.

Ydeevne og SEO: Aktivér doven belastning og overvåg skyderens ydeevne.

Problemhåndtering: Aktivér tilbagefald og fejlfinding af eventuelle glidefejl.

Google-skrifttyper: Indlæs tilpassede Google-skrifttypefamilier specifikt til din skyder (tilføj de skrifttyper, du måtte ønske eller har brug for at tilføje tekstlag, der matcher resten af ​​dit websted til dine dias).

Import / eksport / erstatning: Importer brugerdefinerede skabeloner, eksporter din nuværende skyder til genanvendelse på et andet websted og brug indstillinger til at erstatte webadresser i din skyder.

API-funktioner: Rediger api-metoder og begivenheder (vi anbefaler, at du ignorerer denne fane, medmindre du er en avanceret udvikler).

Slider Revolution Quick Links

Når du er færdig med at foretage dine valg, skal du klikke på grøn fil øverst på skærmen for at gemme dine ændringer. Klik derefter på blå blyant for at begynde at redigere lysbilleder!

Tilføj eller rediger lysbilleder

Tilføj eller rediger Slider Revolution Slides

Nu skal du begynde at tilføje dine lysbilleder. Der er to eller tre diasindstillinger, afhængigt af om du starter fra bunden eller bruger en prøve-skyder: Statiske / globale lag, alle allerede oprettede dias og Tilføj dias.

Statiske / globale lag vil blive set som et overlay oven på alle dias, du opretter. Dette er en fantastisk måde at tilføje et logo eller vandmærke, inkludere en “Køb nu” -knap til dit produkt eller endda et link til at abonnere på dit nyhedsbrev.

Vælg en afsluttende dias for at foretage ændringer af et dias, som du tidligere har oprettet eller importeret som en del af en prøveskyder. Dette er en af ​​de nemmeste måder at komme i gang med Slider Revolution, hvis du er ny med plugin, da deres eksempelglider viser, hvordan man korrekt bruger forskellige plugin-funktioner til at skabe imponerende skyder.

Klik på Tilføj dias for at begynde at oprette et dias fra bunden.

Slider Revolution: Sæt lysbilledsbaggrund

Brug først Hovedbaggrund indstillinger for at vælge din diasbaggrund: billede, ekstern URL, gennemsigtig (bemærk – hvis du indstiller en hovedskyverbaggrund i de generelle skyderindstillinger vil den være synlig), ensfarvet eller video. Brug derefter indstillinger til mediekildeindstillinger, filtre, parallaxniveau (%) og Ken Burns (en animeret panorering og zoomeffekt), hvis du vil tilpasse dit dias yderligere.

Slider Revolution: Indstil Slide General Settings

Næste skridt videre til Generelle indstillinger. Det er her du kan indstille en diasforsinkelse, hvis du ikke ønsker, at din skyder skal animeres, så snart den indlæses, redigere indstillinger for diassløjfe eller tilføje en udløbsdato (fantastisk, hvis du opretter en skyder til en ferie eller forfremmelse). En anden nyttig funktion på denne fane er muligheden for at indstille din Slide State til upubliceret – på denne måde kan du fortsætte med at redigere dit dias og få vist et eksempel på backend på dit websted uden at det nye dias er synligt for dine besøgende på websitet.

Hvis du bruger en miniature-navigation til din skyder, skal du Miniature fanen tilbyder muligheder for at vælge et tilpasset diasbillede og dimensioner. Men hvis du valgte ikke at bruge denne navigationsstil, kan du springe denne fane over.

Slider Revolution: Indstil Slide-animation

Med det gjort kan du skifte til Slide-animation fane for at tilpasse din skyderen overgangsanimation. Der er over 80 animationer at vælge imellem plus muligheder for rotation, varighed og lempelse.

Revolution Slider tilbyder også muligheder for Link & SEO indstillinger, Slide Info (tilpassede parametre og beskrivelse) og Overskrivning af navigation at tilføje tilpassede navigationspile, kugler eller miniaturer specifikt til dit dias.

Nu er det et godt tidspunkt at klikke på det grøn fil ikonet øverst på skærmen for at gemme dine indstillinger, før du tilføjer lag og stilarter til dit lysbillede.

Tilføj diaslag

Slider Revolution: Tilføj gliderlag

Når du tilføjer eller redigerer dias, er Slider Revolution fyldt med muligheder, og de kommer bare fortsat. Du kan vælge mellem 8 forskellige Tilføj lag muligheder:

 • Tekst / HTML lag er perfekte til at tilføje overskrifter, beskrivelser eller endda links. Tilføj, hvad det er, du vil sige på dit lysbillede.
 • Billeder er fremragende til indsættelse af dit logo, tilføjelse af dybde på parallax-lysbilleder, indsættelse før / efter sæt og mere.
 • Lyd & video lagene er ret lige fremad. Vælg det medie, du gerne vil indsætte, og vælg en fil fra dit mediebibliotek eller indsæt et link (YouTube, SoundCloud osv.). Tilføj derefter indstillinger for at aktivere looping, autoplay, næste dias på ende, basevolumen, segmentstart / slutning og forudindlæsning. Dette er en nem måde at tilføje ægte attester til din skyderen, en introvideo eller en tutorial.
 • Knap lagindstillinger inkluderer 21 størrelser og grænseradiuskombinationer, som du kan redigere farve, baggrund, kantfarve, ikon, skrifttype, svæverstatus og tekst. Derudover er der en række nyttige forindstillinger til sociale links animerede musemusikon, hamburgermenu eller endda play / pause.
 • Former kan bruges til at tilføje effekter (som at pulse eller udstråle en farve bag en knap), til at definere en del af et tekstlag (brug en form til at fremhæve kun et ord eller en sætning) eller til at tilføje visuel interesse. Vælg din baggrund, kantfarve / størrelse, form kantradius (0 for en firkant, 100 for en cirkel), formstørrelse i pixels og polstring.
 • Objekt lag kan bruges til at indsætte en png, jpg, svg eller et ikon fra ThemePunchs bibliotek med gratis ressourcer.
 • Importere at kopiere et lag eller glide fra en anden skyder i dit bibliotek. Hurtig og enkel!

Klik på den blå “Tilføj lag” -knap for at komme i gang, og brug derefter indstillingerne til virkelig at tilpasse eller lag.

Lagindstillinger

Hvis du ser lige nord for hovedeksemplet med skyderen, skal du se en hvid bjælke med masser af muligheder, du kan bruge til at redigere og tilpasse dine lag, når du tilføjer dem.

Slider Revolution Layer Style

Brug Stil indstillinger for at redigere dine skrifttyper, farver og lagplacering. Dette inkluderer alt fra en brugerdefineret Google-skrifttype, skriftstørrelse, linjehøjde, tekstfarve, lagbaggrund, polstring / margin, perspektiv, svæver, skift og mere.

Slider Revolution-animation

Det Animation fanen er lige som du ville forvente – den har mulighed for at tilføje og tilpasse indgangs- og exit-animationer til dit lag. Vælg en forudindstillet animationsskabelon, tilføj en lempelse og rediger animationens varighedstid.

Slider Revolution Layer Loop

Loop indstillingerne er enkle: lad enten være deaktiveret, så dit lag blot indlæses med det animerede, du allerede har valgt, eller aktiver sløjfe ved at vælge type. Vælg mellem pendel, rotering, sideløb, puls og bølge for at give dit lag en konstant, loopende animation.

Synlighed af gliderens revolutionslag

Mobilindstillinger findes under Sigtbarhed. Herfra kan du specificere, om et lag skal være synligt på bestemte enheder, skjult under en indstillet bredde eller kun vises på hover.

Slider Revolution Lag Opførsel

Opførsel inkluderer et par nyttige skift til at tilpasse dine lagindstillinger. Den første er en indstilling, der muliggør lag-auto-reaktion og barnelementers reaktionsevne. Som standard vil diaslag krympe, når browservinduet krymper, deaktiver disse indstillinger for at opretholde lagstørrelse. Du kan også redigere din lagjustering og responsive forskydning herfra.

Slider Revolution-handlinger

Brug Handlinger fane for at tilføje brugerdefinerede lagindstillinger ved at klikke, indtaste mus eller forlade musen. Handlinger inkluderer rulle, skifte, medieafspilning, pause, indtaste fuldskærm, slå af og mere.

Slider Revolution Attributter

For avancerede brugere eller udviklere, Egenskaber sektion kan bruges til at tilføje dit eget ID, klasser og indpakninger til målretning med brugerdefineret kode.

Slider Revolution Layer Parallax / 3D

Og til sidst Parallax / 3D tilbyder en dropdown-vælger til at vælge “niveauet” af parallaxeffekt, du gerne vil føje til et lag. Jo højere procentdel, jo mere vil dit lag bevæge sig.

Lagramtider

Når du går videre, skal du se en tidsplan under din skydereksempel. Herfra kan du redigere forsinkelsen for, hvornår dine lag animeres på dit lysbillede. Du kan også se en visuel tidsplan, der viser lagtimingen i sammenligning med diasens samlede tidslængde. Det blokerede afsnit er din lags animationstid, og den lysere farvebjælke er hele den tid, dit lag vil være synligt.

Tidspunkt for gliderens revolutionslag

For at redigere den samlede varighed for dit lysbillede skal du blot klikke og trække det blå tag øverst til højre i tabellen.

Når du har tilføjet flere lag, kan du også bruge dette afsnit til at omorganisere dine lag ved at redigere positionsnummeret, indgangstiden eller ved at trække og slippe lagene i rækkefølge. Derudover kan du bruge dette afsnit til at afspille dit dias for at få vist en forhåndsvisning af din timing, mens du foretager redigeringer.

Gem dit lysbillede

Det vigtigste trin er at gemme dit lysbillede! Sørg for at gemme eller opdatere dit lysbillede, efter at du har foretaget ændringer. Hvis du navigerer væk fra dit lysbillede (selvom det er til et andet dias), kan du miste alt dit hårde arbejde. Så sørg for at gemme, gemme, gemme!

Når du har gemt, kan du gå videre og arbejde på andre dias eller glider.

Brug af skyderen

For at tilføje din fabelagtige skyderen til ethvert indlæg eller side skal du bruge den Slider Revolution-kortkode, som du oprettede tidligere. Denne kortkode kan findes ved at klikke på menupunktet Slider Revolution i dit dashboard. Kortkoden skal se ud [rev_slider alias] baseret på det alias, du gav skyderen, da du først oprettede den.

Bare indsæt kortkoden i dit indlæg eller sideindhold. Eller hvis dit tema understøtter yderligere skyderplaceringer, kan du også tilføje kortkoden der. Nogle WordPress-temaer inkluderer endda specielle moduler til skyderen. F.eks. Inkluderer det samlede multifunktionelle WordPress-tema Slider Revolution og med den indbyggede sidebygger kan du tilføje skyder til ethvert indlæg eller side ved blot at indsætte et Slider Revolution-modul. Alt hvad du skal gøre er at tilføje modulet, vælge en skyder i rullemenuen (det viser en liste over alle skyderne, du allerede har oprettet), indsæt og træk & slip skyderen derefter på plads. Let højre?

Afslutter

Vi mener, at Slider Revolution er en af ​​de nemmeste premium-skyderen plugins at bruge, især da de tilbyder et antal gratis skabeloner (og endnu flere premium-skabeloner, hvis du køber din egen licens til plugin), en let at bruge visuel editor og tonsvis af indbyggede funktioner, så du ikke behøver at kende CSS for at style dine lysbilleder (knapper, skrifttyper, farver og mere er der allerede!). Det bliver en solid 5 stjerner, og efter vores mening vil du være hårdt presset for at finde et bedre skyderen plugin.

Forhåbentlig hjalp vores guide dig gennem processen med at komme i gang, men for at lære mere (eller til at få fat i din egen kopi) kan du besøge ThemePunchs hovedside for Slider Revolution. De viser gode eksempler på deres skyderen samt link til de live demoer, hvor du kan se, hvad Slider Revolution kan gøre.

Mere om Slider Revolution

Men vi vil meget gerne høre fra dig. Fortæl os hvad du synes om Slider Revolution i kommentarerne nedenfor, eller spørg os gerne alle spørgsmål, du måtte have. Vi hjælper gerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map