Skjul faktum, at dit websted er drevet af WordPress med Skjul min WP

WordPress-websteder er modtagelige for en lang række angreb, herunder SQL-injektioner, angreb fra brute-force og uautoriserede login. Sikkerheds plugins som WordFence og iThemes sikkerhed kan forbedre dit websteds sikkerhed ved at adressere almindelige sikkerhedsproblemer, såsom at ændre administratorkontoen fra administrator.


Jeg stødte på et andet sikkerhedsplugin for nylig med titlen Hide My WP, der tackler hackere på en anden måde.

HID MY WP

Plugin blev udviklet, fordi de fleste hackere og bots ved, hvor de kan finde vigtige WordPress-filer og sider. En bot, der er designet til at målrette WordPress-websteder, angriber derfor ethvert websted med WordPress-filer og går forbi dem, der ikke gør det.

Ligesom hacking-software drager fordel af det faktum, at alle WordPress-websteder er struktureret på samme måde, udnytter Hide My WP det faktum, at software kun kan målrette mod dit websted, hvis det kender din webstedsstruktur. Det gør dette ved at fjerne alle beviser for, at dit websted er drevet af WordPress. Dette gør det meget vanskeligt for hackere at infiltrere dit websted.

Lad os se nærmere på, hvordan Skjul min WP kan beskytte dit websted mod ondsindede angreb.

Start indstillinger

Som alle gode WordPress-plugins, der har mange konfigurationsindstillinger, skjuler min WP-funktioner import og eksportfunktionalitet. Debugrapporter er også tilgængelige for udviklere.

Det, der adskiller Skjul min WP, er muligheden for at importere foruddefinerede indstillingsskemaer. Du kan vælge mellem medium privatliv (mere kompatibilitet), medium privatliv (hurtigt) og højt privatliv (mindre kompatibilitet). Hvis du vælger et af disse indstillingsskemaer, tilføjes dataene til importfeltet og ændres, hvordan plugin er konfigureret. Dette er en fantastisk funktion, der sparer dig meget tid på opsætning af plugin.

Skjul mine WP-startindstillinger

Generelle indstillinger

Mens de forudindstillede indstillingsskemaer er nyttige, skal det kun tage dig fem til femten minutter at gennemgå de to hovedindstillingssider og konfigurere Skjul min WP til dit websted.

Et antal indstillinger er tilgængelige øverst på siden med generelle indstillinger, herunder en mulighed for at bruge en af ​​dine sider til 404 fejl og skjule din wp-login.php side ved hjælp af en ny unik URL. Dit admin-område kan også skjules for brugergrupper, som du ikke har markeret som betroet.

Skjul min WP-generelle indstillinger

Skjul min WP giver dig mulighed for at skjule mange ting, så software ikke kan registrere, at dit websted drives af WordPress. For eksempel kan du skjule WordPress-detaljer, der er føjet til feeds, den version af WordPress, du bruger, og vigtige mapper såsom / wp-inkluderer / og / wp-content /.

Skjul min WP-generelle indstillinger

Plugin har nogle yderligere funktioner, såsom minificering og en mulighed for at erstatte ord og URL’er fra din outputte HTML-fil.

Skjul min WP-generelle indstillinger

Permalinks & URL-indstillinger

Siden med permalinks og URL-indstillinger er det sted, hvor du tilpasser, hvordan dine filer, mapper og sider er skjult. Du kan omdøbe din plugin-mappe, stilark, mappen wp-inkluderer og uploads-mappen.

Wp_comments_post.php kan også omdøbes. Dette forhindrer hackere fra vedvarende at spam dig med spam-kommentarer.

Skjul mine WP-permalinks og URL-indstillinger

Basen og forespørgselsdelen af ​​dine webadresser til forfatter- og feedsider kan også ændres. Alternativt kan du deaktivere dem helt fra offentligt syn.

Skjul mine WP-permalinks og URL-indstillinger

De samme ændringer kan anvendes på indlæg, sider, kategorier og tags. Dette hjælper med at gøre det endnu vanskeligere for software at opdage, at dit websted drives af WordPress.

Skjul mine WP-permalinks og URL-indstillinger

Søgning kan også ændres eller deaktiveres. Andre muligheder inkluderer muligheden for at deaktivere arkiver og tilpassede indlægstyper.

Skjul mine WP-permalinks og URL-indstillinger

Vær opmærksom på, at deaktivering af mange funktioner på dit websted kan skade brugeroplevelsen. Fjernelse af kategoriarkiver betyder for eksempel, at besøgende ikke kan søge gennem indlæg fra en bestemt kategori. Hvis du vælger at deaktivere søgning, kan du dog altid erstatte standard WordPress-søgefunktionalitet med Google-søgning.

Oversigt

Skjul min WP giver dig mulighed for fuldstændigt at ændre den offentlige struktur for vigtige kernefiler og sider, temafiler og plugin-filer.

På grund af arten af ​​sikkerhedsplugins er det vanskeligt at kontrollere, om de er effektive eller ikke. Når alt kommer til alt garanterer et websted, der ikke er angrebet, ikke, at dets sikkerhedsforanstaltninger fungerer. Selvom der ikke er nogen tvivl om, at de foranstaltninger, som Hide My WP træffer for at skjule vigtige områder på dit websted, vil gøre det vanskeligere for hackere og bots at angribe dit websted.

Hide my WP WordPress-plugin er tilgængeligt på CodeCanyon for $ 23. Plugin er ikke blevet opdateret siden november 2013, men udvikleren synes dog aktivt at yde support til plugin.

Besøg Hide My WP-informationssiden for at få en komplet liste over dens funktioner ��

Held og lykke,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector