SiteGround WordPress Hosting Startup Guide

SiteGround er et populært webhostingfirma, der også tilbyder fantastisk WordPress-hosting. I dette indlæg tager vi et kig på, hvad SiteGround har at tilbyde og giver dig et højdepunkt på det, der ligger under hætten på deres top notch GoGeek Hosting-plan.


Se WordPress Hosting Planer

Hvad man skal se efter i en WordPress-vært

Vi elsker WordPress, og vi ved, at du gør, så det er vigtigt at finde hosting, der imødekommer dine WordPress-specifikke behov. Uanset om du er nybegynder eller er professionel, er der meget at overveje – oppetid, support, sikkerhedskopiering og mere. Her er et par nøglekomponenter, du skal kigge efter, når du vælger din WordPress-vært.

Hostingomkostninger

Prissætning er sandsynligvis en af ​​de største bekymringer for de fleste bloggere og virksomheder. På trods af hvad du måske ønsker, vil dine hostingmuligheder sandsynligvis være begrænset af dit budget. Heldigvis er alle SiteGround’s fantastiske web- og WordPress-hostingplaner super overkommelige. Hvis du klikker her for at se SiteGround-hostingplaner, kan du få hosting startende på kun $ 3,95 / måned – hvilket er 60% rabat på deres almindelige priser.

Installation med et enkelt klik

Hvis du er ny med WordPress eller bare er ny til at opbygge websteder, er det en god ide at finde hosting, der har let et klik med WordPress-installation, så du ikke behøver at gøre noget manuelt. SiteGround har en fantastisk installationsguide, der gør installation af WordPress så let, at du kan gøre det på bogstaveligt talt bare få minutter.

Autoopdateringer

Med udgivelsen af ​​WordPress 3.7 kom automatiske opdateringer til vedligeholdelse og sikkerhed, men større opdateringer er stadig op til dig at huske at installere. Men hvis du finder en vært, der vil huske at gøre dette for dig, vil du aldrig gå glip af en opdatering. SiteGround indeholder automatiske opdateringer til WordPress, så du altid ved, at din installation er opdateret.

Backups

Hvis du ikke er sikker på dine egne evner, er det bedst at finde en vært, der leverer sikkerhedskopier eller gendannelsespunkter til dig. SiteGround inkluderer for eksempel gratis daglige sikkerhedskopier med alle deres hosting-planer – et godt alternativ til tredjeparts tjenester eller plugins som Backup Buddy.

24/7 support

Dette er en stor. Du ved aldrig, hvornår du muligvis oplever et problem med din webhosting, så det er vigtigt at have adgang til support, når du har brug for det. SiteGround tilbyder 24/7 support via telefon, chat og billetter, så selvom du har problemer med en dårlig gateway kl. 2 kan du bede om hjælp. Plus, SiteGround har specielt uddannet personale, der også kan hjælpe dig med WordPress og plugin-specifikke problemer, du måtte støde på, så du ved, at du får nøjagtige svar på alle dine spørgsmål.

Uptime-garanti

Mange værter, SiteGround inkluderet, har 99,9% oppetidsgarantier. Dette betyder, at dit websted kun bør være nede 0,1% af tiden (normalt er dette til servervedligeholdelse), så det ikke generer dig eller dine læsere.

Besøg pr. Måned

Når du vælger en plan fra en vært, skal du sørge for at vælge den, der opfylder dine behov, især med hensyn til trafik. SiteGround tilbyder tre hovedplaner (StartUp, GrowBig & GoGeek) hver med forskellige planlagte trafikniveauer (henholdsvis 10k, 25k og 100k). Dette er beregnet til at holde dit websted hurtigt, skal du sørge for at vælge den plan, der passer til din trafik. Hvis du får meget trafik, men køber en plan, der ikke er bygget til at håndtere det, vil dit websted være langsomt, så skimp ikke på dit hosting!

båndbredde

For et nyt sted er 5 GB masser af plads til at være vært for dit indhold. Men når dit websted vokser, har du brug for mere. SiteGround’s planer starter ved 10 GB og går derfra. Igen er det vigtigt at beslutte, hvilken plan der har de funktioner, du har brug for. Hvis du vil levere masser af downloadbart indhold til dine brugere, har du brug for en plan med meget mere plads.

Hastighed

Uanset hvilken vært eller plan du vælger, er hastighed en enorm bekymring for enhver WordPress-bruger. Du vil have en vært med hurtige servere. Dette betyder solid hardware og fantastisk cache. SiteGround er langt fremme med denne, og de tilbyder endda deres eget SuperCacher-plugin, der inkluderer 3 niveauer af cache. Tjek deres artikel til Lær mere, men dybest set heldige WordPress-brugere (som dig), da de kan drage fuld fordel af dette fantastiske plugin og det er dynamisk cache.

Sikkerhed

Det er vigtigt at holde dit websted sikkert, og en del af denne kamp inkluderer brug af en sikker og sikker server. Mange hostingfunktioner øger din sikkerhed (såsom sikkerhedskopier, softwareopdateringer, overvågning og mere) – og SiteGround tilbyder masser af lag af beskyttelse til alle deres brugere. Se på deres video for at se nogle af måderne, hvor SiteGround giver deres kunder ro.

Der er andre funktioner, som du måske ønsker, såsom gratis overførsler / migrationer, e-mail-konti, dataoverførsler, flere datacentre, sikkerhedsforanstaltninger (såsom plugins), cache osv. Disse leveres tilfældigvis af SiteGround, og er alle dejlige at se ud for hvis du har brug for dem, men jeg vil overveje disse bonusfunktioner, der ikke er kritiske for, hvad der udgør en god vært (men de udgør en stor vært ��). Hvis du vil læse mere om, hvad du skal se efter, når du overvejer værter, kan du tjekke disse indlæg fra vores forfattere:

 • WordPress Hosting: Hvordan man vælger det bedste
 • Hvordan man vælger den rigtige WordPress-hosting
 • Hvad du har brug for at vide om Administreret WordPress Hosting

SiteGround WordPress Hosting

SiteGround er helt klart en stor vært. De tilbyder alle de funktioner, vi har dækket, og derefter nogle. En rigtig god funktion ved SiteGround som hostingfirma er, at de har fundet det søde sted mellem overkommelig (men begrænsende) traditionel delt hosting og dyrere, funktionsrig styret WordPress-hosting. SiteGround har fundet en måde at tilbyde deres kunder mange af de fantastiske funktioner i en administreret WordPress-vært (autoopdateringer, cache, sikkerhed osv.), Mens de stadig opretholder budgetvenlige priser.

For at give dig en bedre idé om, hvad der er inkluderet i deres premium hosting-planer, så lad os se på SiteGround’s GoGeek-plan, da den leveres med alle de fantastiske klokker og fløjter. Når du først logger ind på dit brugerområde er der en masse nyttige faner for alt og alt. Hvis du nogensinde har brug for dine DNS-oplysninger, konto-IP eller andre tjenester, skal du blot klikke på fanen Mine konti. Herfra kan du få adgang til alle slags ekstra funktioner fra SiteGround.

Under din kontoside er der en fane WordPress-installationer. Det er her, hver af dine websteder er listet sammen med et par nyttige links. Der er et hurtigt link til dit websted Administrationspanel, men endnu vigtigere er der et link til SiteGround’s WordPress Toolkit. Klik bare på denne knap for at blive sendt til din cPanel X, der er fuldt indlæst med hurtige indstillinger.

SiteGround-kontoside

SiteGround WordPress værktøjssæt

Værktøjssættet indeholder en hurtig nulstillingsknap til din WordPress Admin-adgangskode, en mulighed for at gøre dit WordPress-administratorpanel sikkert ved at begrænse adgangen til kun at tillade specifikke IP-adresser, rette filtilladelser (en hurtig og nem måde at nulstille, hvis du får tilladelsesfejl) , Skift websteddomæne (eller underdomæne), hvis du vil overføre dit websted, flytte installation til / fra en ny mappe, konfigurere SSL-certifikat (hvis du har et privat SSL-certifikat) og slette applikation, hvis du af en eller anden grund beslutter at fjerne helt din hjemmeside. Disse er alle super nyttige i specifikke situationer, så du har muligvis ikke brug for dem afhængigt af dit udviklerniveau.

SiteGround WordPress værktøjssæt

SiteGround ekstra tjenester

Under Mine konti er også fanen Ekstra tjenester. Det er her du kan se og få adgang til mange af de premium-funktioner, der er tilgængelige fra SiteGround.

SiteGround ekstra tjenester

Premium sikkerhedskopier
Det er nemt at gendanne dit websted, når du bruger SiteGround. Daglige sikkerhedskopier er inkluderet gratis i alle planer, men GrowBig & GoGeek inkluderer også et indbygget gendannelsesværktøj, der er let at bruge. Klik bare på gendannelsesknappen for at indsende en billet for at få dit websted gendannet til en tidligere sikkerhedskopi. Begge planer inkluderer 30 lagrede sikkerhedskopier af dit websted, og GoGeek-planen indeholder også ubegrænsede manuelle restaureringer af SIteGround-supportteamet.

SiteGround-sikkerhedskopier

Standard AlphaSSL
SiteGround’s GrowBig & GoGeek-planer inkluderer begge 1 års gratis til et standard SSL-certifikat. Dette er godt, hvis du planlægger at acceptere betalinger med kreditkort, da det giver dig mulighed for at oprette en sikker forbindelse mellem din kunde og din server. Hvis du planlægger at oprette en multi-site installation med forskellige underdomæner, skal du bruge WildCard SSL – men SiteGround tilbyder dette også, og opgradering er så let som at klikke på en knap.

SiteGround AlphasSSL

HackerAlert Malware
Vi er store på sikkerhed her hos WPExplorer og er overbevist om, at du aldrig kan tilføje nok lag beskyttelse til dit websted. SiteGround’s Hacker Alert er en premiumopgradering, men det er værd at $ 1 pr. Måned prismærket. Denne funktion gennemsøger dit websted for malware og giver dig et heads-up via e-mail, hvis det finder noget (og det giver dig endda tip til, hvordan du rydder op på dit websted). Sammen med andre WordPress-sikkerhedsteknikker er HackerAlert en fantastisk service at overveje.

Dedikeret IP-adresse
Selvom fanen Ekstra tjenester kan du opgradere til en dedikeret IP-adresse. Selvom dette ikke er et nødvendigt trin for de fleste blogs eller forretningssteder, kan du overveje at få en, hvis du planlægger at bruge SSL eller få adgang til dit websted via FTP.

CloudFlare Plus
Næsten alle SiteGround’s planer inkluderer CloudFlare bagt lige i. Dette er fantastisk, da CloudFlare virkelig kan fremskynde dit WordPress-sted. De bruger verdensomspændende datacentre til at levere statiske filer (f.eks. Billeder eller andet indhold) ved hjælp af datacentret tættest på hver af dine læsere. I nogle tilfælde kan dette fremskynde dit websted med op til 50% og spare op til 60% af din båndbredde. Ved at opgradere til CloudFlare Plus får du også timestatistik, SSL-support, to niveauer af billedkomprimering, optimeret billedstørrelse og mere.

SuperCacher-plugin

Hvis du vælger en SiteGround GoGeek WordPress Hosting-plan, har du også adgang til alle 3 niveauer i det magtfulde SuperCacher-plugin (statisk, memcachet og dynamisk). Plugin installeres automatisk, når du vælger WordPress som dit webstedsoftware. Dette smarte plugin fremskynder dit websted ved at gemme statisk indhold, resultater af databaseforespørgsler og dynamiske kopier af dine websider. Rediger dine cacheindstillinger ved at klikke på SuperCacher-menupunktet i dit WordPress-dashboard.

SiteGround SuperCacher

WordPress iscenesættelse

SiteGround tilbyder også gratis iscenesættelseswebsteder til deres GoGeek-kunder. Dette er et godt værktøj at bruge, hvis du udvikler et websted til en anden, da du kan finjustere dit tema og tilføje indhold, før du går live. Når du er klar, skal du blot klikke på en knap for at flytte din iscenesættelse til dit live-sted (og sikkerhedskopiere automatisk dit live-sted, hvis du vil vende tilbage).

Valg af en SiteGround WordPress Hosting Plan

Så du har set, hvilke funktioner SiteGround inkluderer, men hvordan vælger du en plan, der passer til dig? SiteGround tilbyder tre brugervenlige hostingplaner – StartUp, GrowBig og GoGeek. Og lad ikke stresse for meget for det, hvis du vælger en plan og senere opdager, at du har brug for mere magt, gør SiteGround det let som cirkel at opgradere din konto med bare et par klik på en knap.

SiteGround WordPress-hostingplaner

Start op

Hvis du er ny med WordPress, eller hvis du planlægger at være vært for en personlig blog (eller et andet lille sted), kan SiteGround’s StartUp-plan bare være den rigtige for dig. Denne plan er designet til websteder med lavere trafik og giver dig mulighed for at være vært for et websted, der får omkring 10.000 hits pr. Måned. Det er perfekt til lige at starte.

GrowBig

Når dit websted vokser, opgraderes til GrowBig-planen. Denne SiteGround-plan er velegnet til moderat trafik og giver dig mulighed for at være vært for et ubegrænset antal websteder, så du kan være vært for dit eget netværk af websteder (så længe trafikken er omkring 25.000 pr. Måned) eller bare en populær. Plus, når du opgraderer får du tilføjede funktioner, inklusive WordPress SuperCacher, grundlæggende sikkerhedskopiering og restaureringer, prioriteret support og dobbelt internetplads.

GoGeek

Hvis dit websted bare bliver større (da du er super cool), eller hvis du leder efter et solidt hosting til dit forretningswebsted, er GoGeek-planen en god mulighed. Med premium-funktioner inklusive 1-klik-iscenesættelse, SG Git github-integration, premium-sikkerhedskopier, ubegrænset professionel webside-restaurering og gratis PCI-overholdelse for onlinebutikker er denne hostingplan fra SiteGround en af ​​de bedste planer, de tilbyder.

Nu hvor du har set et kig på, hvad SiteGround har at tilbyde, så lad os se på, hvordan du rent faktisk konfigurerer din hosting hos dem. Så gå over til SiteGround og vælg en WordPress Hosting-plan, og gå derefter videre til vores installationsguide.

Kom godt i gang med SiteGround WordPress Hosting

Inden du selv begynder at tænke på dit WordPress-tema eller et af dine indlæg, skal du købe din hostingplan og vælge et domænenavn. Heldig for dig, hver WordPress-hostingplan fra SiteGround inkluderer et GRATIS domænenavn. Dette sparer ikke kun nogle kontanter, men det gør opsætningen af ​​dit websted endnu hurtigere, da du ikke behøver at angive dit domænenavn fra en anden server. Så vælg en af ​​de planer, vi talte om ovenfor, og lad os komme i gang!

Guiden til opsætning af SiteGround

Mit råd drager fordel af installationsguiden til SiteGround – det vil gøre opsætningen af ​​dit WordPress-websted super nemt og hovedpinefrit. Først skal du logge ind på dit SiteGround-brugerområde, der skal være en prompt, der ligner den nedenunder. Vælg bare den mulighed, der gælder for din situation; i denne tutorial vil vi lede dig gennem, hvordan du opsætter et helt nyt websted.

Guiden til opsætning af SiteGround

BEMÆRK: Der er en manuel installationsmulighed, hvis du hellere vil gå den rute, men da det er mere kompliceret, dækker vi ikke her.

Dernæst vælger du den type websted, du opretter, samt den software, du gerne vil bruge. Selvfølgelig vælger du WordPress til det andet, da det trods alt er den bedste CMS.

SiteGround-webstedsindstillinger

Og derefter, baseret på hvad du valgte i det forrige trin, bliver du bedt om at oprette dine loginoplysninger. Vi valgte WordPress (duh) og tilføjede vores info. Du har også muligheden for at vælge et gratis tema leveret af SiteGround. Dette er valgfrit. Hvis du ikke kan se et, du kan lide, eller hvis du allerede har fundet et premium WordPress-tema et andet sted, skal du ikke vælge et.

SiteGround-softwareinstallation

Det er det – din konto er klar til brug! Hurra! Afsnittet “Hvad er det næste” er et godt sted at starte, hvis du er interesseret i den indre funktion i dit hosting. Det kan være en god ide at tage et kig på turen i dit kundeområde for at blive bekendt med din konto i SiteGround, og linket for at oprette e-mail-adresser, hvis du bruger dem.

SiteGround opsætning fuldført

Opsætning af dit WordPress-websted

Tid til at dykke ned i opbygningen af ​​dit websted og tilføje indhold! Hvis du valgte et tema under installationsguiden, vil du bemærke, at det allerede er installeret og aktivt. Men hvis du vil uploade dit eget tema nu, er det et godt tidspunkt at gøre det.

Gå til dit-website.com/wp-admin og log ind ved hjælp af de detaljer, du har oprettet før. Tah-dah! Dit websted er allerede konfigureret og klar til at gå. Hvis du valgte at bruge et af de gratis temaer fra SiteGround, er du klar til at begynde at tilføje indhold, men hvis du vil uploade dit eget tema, er det nu et godt tidspunkt at gøre det. Naviger bare til Udseende> Temaer> Tilføj nyt. Herfra kan du enten søge efter et gratis tema fra WordPress.org. Eller klik på Upload tema -knappen, og følg anvisningerne for at tilføje dit eget WordPress-tema. Vi har også en videoguide til ændring af dit WordPress-tema, som du kan følge sammen med.

Installer & aktiver dit nye WordPress-tema

Når du har installeret og aktiveret dit WordPress-tema, kan du muligvis se en meddelelse om at installere yderligere funktioner. F.eks. Anbefaler WordPress-temaet at installere de inkluderede premium-plugins (Layer Slider, Slider Revolution, Visual Composer) samt gratis plugins (Kontaktformular 7, WooCommerce) for at bruge alle temas kraftfulde indstillinger. Klik bare for at installere plugins eller afvise meddelelsen.

Samlet tema-meddelelse

Nu er du klar til at tilføje dit indhold. De fleste premium WordPress-temaer inkluderer eksempeldata, som du kan installere for at gøre opsætningen af ​​dit websted hurtigere. For at uploade din eksempeldatafil skal du navigere til Værktøjer> Importer og klikke på WordPress-indstillingen. Dette vil bede dig om at installere WordPress Importer. Klik for at installere det, og klik derefter på linket for at aktivere & køre importøren. Gennemse efter eksempeldatafilen (det skal være en .xml-fil), klik for at uploade den, og tildel derefter prøveindlægene til en af ​​dine brugere.

Dine næste trin ville være at ændre dine permalink-indstillinger, tilføje / gemme dine menuer, ændre dine widgets og foretage andre finpudsninger på dit websted ved hjælp af alle administrator Wordindstillinger for Total WordPress Theme før du deler dit websted med andre.

Konklusion

Hvis du er i markedet for WordPress-hosting af høj kvalitet med stor support, masser af funktioner og nem installation, er SiteGround muligvis det rigtige for dig. Se på nogle af deres planer – bare sørg for at bruge vores link til at spare 50% + på SiteGround WordPress Hosting. De tilbyder fantastiske planer, der fungerer godt for ethvert brugerniveau, og takket være deres installationsguide kan selv en, der aldrig har brugt WordPress før, have et websted kørt på kort tid overhovedet.

Har du brugt SiteGround-hosting? Fortæl os hvad du synes i kommentarerne herunder. Vi vil meget gerne høre, hvad din oplevelse har brugt dem som WordPress eller generel webhost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map